Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

πρίν από 40 λεπτά , dec-e είπε:

Κοριτσι μου δεν ξέρω τι πρωτόκολλα έχετε κάνει μέχρι τώρα, συγνώμη αν τα είπες ήδη πολλές φορές. Να σου πω την δική μου εμπειρία. Και εγώ στα 32 μου με χαμηλή αμη δοκίμασα με τον 1ο γιατρό βραχυ πρωτόκολλο. Έκανε λες και δε θα μου έρθει ξανά περίοδος. Γρήγορα, να βιαστώ, να προλάβουμε κλπ. Πήραμε 13 ωάρια, 9 ώριμα, 6 γονιμοποιηθηκαν, 3 βλαστοκυστες. Για διάφορους λόγους να μην πολυλογώ, δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Άλλαξα κέντρο και γιατρό, μου είπε ότι η ηλικία είναι μεγάλος σύμμαχος όσο χαμηλή κ να είναι η αμη. Κάναμε μακρύ πρωτόκολλο, το φοβόμουν. Πήραμε 9 ωάρια, 7 ώριμα, 7 γονιμοποιηθηκαν, 7 βλαστοκυστες. Όλα πήγαν καλά μετά. Στο μεταξύ πριν τη 2η ωοληψία έπαιρνα εγω κ ο σύζυγός 3 μήνες βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος κ ωαριου. Ίσως έπαιξαν ρόλο, ίσως όχι. Είναι κ η τύχη, κ το πρωτόκολλο, δεν ξέρω τι άλλο. Επίσης είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο online, το it starts with the egg, για το οποίο εδώ στο φόρουμ γίνεται συχνά αναφορά. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η συγγραφέας περιγράφει αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής της και συμπληρώματα που πήρε ώστε να βελτιστοποιησει τις πιθανότητες της. Αν θες ψάξε το, το έχω κ εγώ κατεβασμένο. 

Επίσης είναι σίγουρα καλό να δείτε ανδρολογο καθώς το ωάριο είναι μόνο το 50%. Εμείς είχαμε κάνει διαφορες εξετάσεις, μεταξύ άλλων κ dfi  το οποίο ήταν οριακά καλό. Το σπέρμα μετά την αγωγή των βιταμινών είχε βελτιωθεί πολύ, δεν ξέρω κ πάλι αμ ήταν τυχαίο. 

Εύχομαι ότι καλύτερο.

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️

Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.

Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά  έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας. 

Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.

πρίν από 44 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του γιατρού σου πάντως.

Κι εγώ είχα θέμα με τις ωοληψιες, Με μέτριο σπέρμα αλλά με άριστο κατακερματισμό. Είτε ανώριμα τα ωάρια είτε λίγα είτε ανύπαρκτα. Αλλά ήμουν 39-40. Άμη τελευταία φορά στο 1. Για αυτό σου λέει για την ηλικία σου. Και ναι, και σ'εμένα χρειάστηκε η όγδοη ωοληψια για να έχω αριστες βλαστοκύστες και παιδί.

Επίσης στους φυσικούς που δοκίμασα φάνηκε μια δυσλειτουργία που στα άλλα πρωτόκολλα "κρυβόταν": ανέβαινε απότομα η lh αλλά στην ωοληψια ή κανένα ωάριο ή ακατάλληλο.

Μόνο αν δοκιμάσεις πρωτόκολλα κτλ θα ξέρεις. Στη θέση σου θα δοκίμαζα δύο τρεις φυσικούς για να κάνεις διάλειμμα από φάρμακα. Πρέπει να"μελετήσετε"  πώς αντιδρά ο οργανισμός σου.

Ενώ δε με κάλυψαν απόλυτα όσα μου είπε γιατί δεν βρήκαμε απαντήσεις για όλα, ήταν τόσο υποστηρικτικός στη συζήτηση. Μου είπε πως έχει πεισμώσει με εμένα κ θέλει να τα καταφέρω κ απλά να οπλιστώ με υπομονή κ αυτός θα δοκιμάσει ο τι περνάει από το χέρι του. Μου λέει « είσαι πολύ δυνατή κορίτσι μου κ προσπαθείς τόσο καιρό, δε θα το αφήσουμε έτσι». Μέχρι και ωοληψιες δωρεάν πρότεινε να μου κάνει γιατί το έχει βάλει στόχο λέει. Προφανώς δε θα το δεχτώ αλλά κατάλαβες. Έδειξε καλή πρόθεση επειδή έχει δει πόση επιμονή έχουμε δείξει.

Θα δοκιμάσω τώρα τον τελείως φυσικό.. και ο,τι γίνει. Μετά δε ξέρω τι μένει.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου έγραψα και στην ομάδα μας στο fb, μπήκαμε Παίδων με φοβερή αναστάτωση στο στομάχι και πολύ κλάμα, πήραμε ενδοφλέβια αγωγή ζαντάκ, κάναμε γαστροσκόπηση βρέθηκε μια μικρή οισοφαγίτιδα και βγαίνουμε αύριο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε πιο εξειδικευμένο φάρμακο λόγω ηλικίας, δηλ. φοβάμαι ότι δεν αποκλείεται να ξανανοσηλευτούμε μέχρι ν' αρχίσουμε τις στερεές ή άλλα φάρμακα :(

Άννυ περαστικά κοριτσάκι μου, πώς είναι τώρα η μικρή?

Χριστιάνα κι εσύ ταλαιπωρείσαι βρε μπουμπού μου...

Mariath καλές διακοπές!

Νάντια είσαι πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση με το θηλασμό, τι να πω, αξιοθαύμαστη, είσαι δύναμη βρε κούκλα!

Ρουμπινάκι και Ξανθή να τα χαίρεστε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Σκαι μακάρι να είναι και το τελευταίο σας....

Πήγαμε παιδίατρο και κάνανε τα 2 μικρά από 2 εμβόλια το καθένα και έγινε του κουτρούλη ο γάμος κλαίγανε και όταν έκανε ο άλλος εμβόλιο για συμπαράσταση κάναμε 1 ώρα για 2 εμβόλια ο καθένας μια τρέλα...

Ο μικρός μας 6 κιλά και 62 πόντους!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σκάι με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας και μακάρι αυτή να ήταν η τελευταία φορά που ταλαιπωρηθήκατε!

Μπροστά στα δικά σας τα δικά μας δεν είναι τίποτα! Ευτυχώς η μεγάλη πάει καλύτερα, λογικά θα ξεμπλέξουμε και με τα ευκοίλια αύριο μεθαύριο. Τουλάχιστον τη γλίτωσε ο μικρός, αν τον είχα κι αυτόν σε τέτοια κατάσταση μάλλον για νοσοκομείο θα ήμασταν κι εμείς.

Τώρα μου έμεινε μόνο η γκρίνια της! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Απίστευτη γκρίνια για το παραμικρό βρε παιδιά! της βγαίνει η ζήλια; δεν ξέρω. Είναι κι η ηλικία... μόνο όταν είμαστε εκτός σπιτιού οι δυο μας είναι παναγία!!! μόλις επιστρέφουμε αρχίζουν τα όργανα!! εν τω μεταξύ, από τη διάρροια συγκάηκε και θέλει όλη την ώρα μπάνιο η κυρία! (και μετά μου ξαπλώνει κ ανοίγει τα πόδια διάπλατα να της βάλω αλοιφή το νούμερο! έχει πολύ γέλιο!), χώρια που απ' την ξυπολησιά στην αυλή η μια της φτέρνα είναι κόκκινη ερεθισμένη στο πλάι, τώρα πάτησε τίποτα ή την τσίμπησε κάτι ένας θεός ξέρει! :rolleyes:

Ζούμε πάλι κωμικοτραγικές καταστάσεις με τους παππούδες... τα 'χε ο παππούς χαμένα, άρχισε κι η γιαγιά να μην πηγαίνει καλά, σήμερα το πρωί που ήρθε η κόρη τους δεν την αναγνώριζε, ούτε που θυμόταν πώς την λένε, πήρε τα φάρμακα του παππού αντί για τα δικά της κι ο παππούς δεν πήρε καθόλου κι άλλα πολλά, άλλα αντ' άλλων! Μου λέει η κουνιάδα μου, μην τους έχεις καθόλου εμπιστοσύνη, ούτε στο φαγητό! (αυτό δεν το 'χα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής!) Και το αποκορύφωμα είναι ότι δεν θέλουν με τίποτα να πάρουν γυναίκα! Τεσπα, με τα πολλά είπαμε να πάρουμε μια γυναίκα για 2-3 ώρες τα πρωινά να τους κάνει τα βασικά κ να τους δίνει τα φάρμακα και βλέπουμε!

Ξανθή μεγαλώσατε κι εσείς! κοτζάμ άντρες!!! ;)

Άννα περαστικά και σε σας!

Αγγελική χρόνια πολλά! να τα εκατοστήσεις κ να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Τώρα πήρα χαμπάρι ότι είχες γενέθλια η γαιδάρα!! :oops::oops::oops:

Λέω να πάω για ύπνο σιγά σιγά! Καλό βράδυ σε όλες!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέα κορίτσια και από εμένα. Χάνομαι λίγο αλλά έχουν έρθει κάτι φίλοι και συγγενείς και είμαστε λ΄γιο στη γύρα.... όσο μπορούμε.

Skybeam στα έγραψα και στο φβ.... δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, παρά μόνο υπομονή και γερα νεύρα.

Άννυ περαστικά στη μικρούλα σου. Όσο για τους παππουδογιαγιάδες ΄δες το λίγο σαν να έχεις 4 μωρά. Δύσκολο το ξέρω αλλά και οι ηλικιωμένοι ξεμωραίνονται.

Χριστιάνα παιδεύεται με κολικους ο μικρός σου; Η κούκλα σου πώς είναι;

Νάντια μπράβο που το παλεύεις τόσο με το θηλασμό. Έγώ έχω βολευτεί ''ας πούμε'' με το μικτό... αν και δεν με βλέπω να το τραβάω και πολύ.

όσα κοριτσάκια πάνε διακοπές ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα μανουλες!!!

Μάλλον φύγατε ολες διακοπές...

Sky μόνο υπομονη μπορείς να κανεις... Αλήθεια ο παιδιατρος τι λέει;;; Αν θυμάμαι καλα έλεγε ότι το παιδι δεν έχει τίποτα και ότι εσυ φταις που είσαι αγχωμένη,έτσι δεν ειναι;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Eυχαριστώ κορίτσια.

Όχι μόνο ο παιδίατρος, όλος ο κόσμος. Μόνο που 27% παλινδρόμηση (μέτρια προς σοβαρή) δεν μπορεί να οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη δική μου αγχωμένη ψυχή, όπως βέβαια ούτε η οισοφαγίτιδα!

χαλλουυυ!!

που ειστε?? για μπανιο??:cool:

εγω εστειλα τον αντρα μου κ την κορη μου μολις στο χωριο κ θα ερθουν το απογευμα.

αν κ δεν κανω γενικα τηγανιτα στο σπιτι με επιασε μια λιγουρα για τηγανιτες πατατες κ αυγα!:o τα εφτιαξα κ καθομαι κ τα τρωω ηδη!:P

Αννυ μου καλα θα κανετε να φερετε μια γυναικα για αρχη. στην πορεια μπορει να χειροτερεψουν να ξερεις τα πραγματα, να μην θυμουντε τιποτα πια. να βγαινουν εξω βραδυ κ να τους ψαχνετε, να βαζουν στο φαγητο οτι να`ναι, να αναπτυξουν διαφορες φοβιες,κ τοτε ισως να χρειαστουν επιπλεον φροντιδα [τα λεω ετσι για να τα εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου]

Γιοβαννα μου καλες γυρες!;)

Σκαι αληθεια στο ειπε αυτο ο παιδιατρος?οτι δεν εχει τιποτα δηλαδη?:rolleyes: οποτε σε διαβαζω παντα θυμαμαι τι περασα κ εγω με την κορη μου [σε εχω πρηξει:tongue:] σου ειπα οτι την βαλανε κ στην ΜΕΝ οταν γεννηθηκε. Μετα στο σπιτι η κατασταση ηταν δραμα- τα ξερεις επειδη τα ζεις κ εσυ- αλλα εγω δεν το εψαξα καθολου. και ξερεις γιατι ημουν ψυχραιμη? επειδη κ ο αδερφος μου ετσι ηταν μωρο κ απο αυτον πηρε κ ηξερα πως καποια στιγμη ολο αυτο το μαρτυριο θα τελειωσει.απο εκει επαιρνα κουραγιο.οτι δεν θα ειναι κατι μονιμο. πολλες φορες ομως τωρα, διαβαζοντας σε παντα, σκεφτομαι πως εαν το εψαχνα κ εγω τοτε πολυ πιθανον να εβρισκα κ εγω διαφορα... μπορει αν ημουν κ εγω τοτε μες το αγχος να μεγαλωνα το προβλημα να της μετεδιδα το αγχος μου κ να αργουσε κι αλλο να της περασει. δεν ξερω.σκεψεις κανω τωρα. προσπαθησε οσο γινετε [ξερω ειναι δυσκολο] να χαλαρωσεις λιγο. θα μου πεις πως? οταν τον κρατας κιολας ολη μερα περα δωθε. εμενα σου ειπα με εσωσε η ηλεκτρικη κουνια. αλλιως........ στην πεθερα μου οταν παει ΑΚΟΜΑ θελει να την κραταει πανω της!!:shock: αλλα οταν φωναζε η Χριστιανα να μην την μαθαινει ετσι, αυτη δεν ακουγε,κ τωρα παραπονιεται οτι ποναει η μεση της!! τεσπα ξεφυγα παλι!:tongue: αυτο που ηθελά να πω ειναι να βρεις καποιο τροπο να εισαι πιο ηρεμη. ακομα κ μια μικρη βολτα μεσα στη μερα μονη σου θα σου κανει καλο.

Καλησπέρα!!!!

Χριστιαννα εγω ναι για μπάνιο ήμουνα!!!! Έχει παει ο γιος μου με τους γονείς μου στο χωριο και άφησα την μικρή με τον άντρα μου και πήγα για ένα δίωρο!!!! Λες και έφυγα ένα μηνα διακοπές αισθάνομαι!

Να σας πω το έπαθα χθες... Το βράδυ εκατσα στο μπαλκόνι και ήθελα κάτι με αλκοόλ...έτσι πήρα ένα breezer απο τον κούνιαδο μου που μένει απο πάνω!!!! Δεν είχα φάει τίποτα για βράδυ και με ψιλό πείραξε και έπεσα για ύπνο...το πρωί ξύπνησε η μικρή και εκεί που την είχα να ρευτει κλείνανε τα ματιά μου!!! Την έδωσα στον άντρα μου και την ξανά έβαλε για ύπνο και το πρωί κατα τις 10 που ξύπνησε δεν την άκουσα καθολου!!! Εγω που έπινα 4 με 5 ποτά και δεν καταλάβαινα τίποτα και τώρα με ένα breezer και έπεσα σε κώμα!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Εγω που έπινα 4 με 5 ποτά και δεν καταλάβαινα τίποτα και τώρα με ένα breezer και έπεσα σε κώμα!!!!

αχαχαχα! τοσους μηνες που εχουμε κ εμεις να πιουμε κατι,,να τα τι παθαινουμε! κ εγω καμια φορα που πινω λιγη μπυρα παρεα με τον αντρα μου, νιωθω οτι μου κοβοντε τα γονατα!:cool:

καλα εκανες κ πηγες για μπανιο! αλλη αισθηση τωρα ε?

θελω κ εγω πολυ να παω αλλα ειμαι με την παλιοπεριοδο!

αντε να δουμε ποτε θα τελειωσει!

κ μολις τελειωσει..πραγματικα,,ειμαι τοσο σκασμενη,,που θα τους αφησω κ τους δυο σε γιαγιαδες χωρις τυψεις κ δεν ξερω ποτε θα επιστρεψω!!!:o

περιμενω τον μικρο εγω να ξυπνησει.

λυπει η μεγαλη κ εριξε τρελλους υπνπυς ο καημενος!

εχω επισκεψεις παλι το βραδυ. και χθες ειχα.

κανω δουλειες κ πεθανα απο τη ζεστη. γιατι οποιος ερχεται θελει να δει κ το σπιτι!!!:| οχι μονο σαλονι, κ υπνοδωματια, μπανια, βεραντες ολααααα!! περσυ το χτισαμε κ πολλοι δεν ηρθαν ακομα.

οποτε, οποιον εχω εδω καλεσμενο πρεπει να εχω κ παραλληλα ολο το σπιτι στην εντελεια! βαρεθηκα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τοσο δυσκολο ηταν να ερθουν δηλαδη στην κλινικη????????:rolleyes::rolleyes:

και εχουν κ ολοι την απαιτηση να ερχονται βραδυ κ καθονται με τις ωρες... κ να τους λεω οτι ειμαι κομματια,δεν κοιμαμαι κ το χαβα τους!!

αντε γκρινιαξα παλι!!!

Διαφημίσεις

Χριστιαννα μην τρελενεσαι με το σπίτι... Και αν δεν ειναι στην εντέλεια τι πειράζει;;; Οποίος παρεξηγηθεί ξυδακι... Εγω θα σου έλεγα να ξεκουραστεις κι εσυ τώρα που κοιμάται ο μικρός. Εγω στο γιο μου που είχα τα ίδια με σένα, ερχοντουσαν να δουν και το παιδι και το σπίτι γιατι είχαμε μπει ένα μηνα πριν γεννησω, όταν δεν ξεκουβαλαγαν κι εμένα κλείνανε τα ματιά μου έλεγα καθίστε εσείς πείτε τα(με τον άντρα μου) εγω παω μα κοιμηθώ! Αν παραξηγηθηκε κάποιος όπως είπα και πριν ξύδι.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλησπέρα κόρες!

Μόλις ξεμπέρδεψα με τη ρημάδα τη δήλωση, την έστειλα!!!! :rolleyes::rolleyes: μου βγήκε πιστωτική γύρω στα 71 ευρώ και κάτι, σωθήκαμε!!! αχαχαχα

Στους παππούδες έρχεται μια κοπέλα από χθες τα πρωινά, έχει κι ένα κοριτσάκι γύρω στα πέντε, σήμερα την έφερε μαζί, έπαιξε κι η μεγάλη, το φχαριστήθηκε η φουκαριάρα γιατί εδώ γύρω στη γειτονιά δεν έχουμε και κανένα παιδάκι στην ηλικία της να παίζει. Η ευκοίλια επιμένει λίγο πάλι σήμερα, αλλά της έδωσαν κάτω να πιει πορτοκάλι πάλι, κι ας έχω πει ότι δεν κάνει! :mad::mad:

Μπάνιο εμείς κάναμε χθες, μη φανταστείτε τίποτα φοβερό ένα μισάωρο το πολύ βουτήξαμε και πίσω γιατί ο μικρός μένει αναγκαστικά σπίτι...

Ρουμπίνη, αυτό το έπαθα κι εγώ τις προάλλες!! :rolleyes: Είχε ψωνήσει ο άντρας μου από το μάρκετ μπύρες, μου 'ρθε κι εμένα να πιω λίγο το βράδυ αφού έβαλα τα παιδιά για ύπνο.... ήπια μισή και ζαλίστηκα!!! :oops::oops::oops: αχαχα, εγώ που κατέβαζα τα τσιπουράκια..... Καλά, έχω να πιω μήνες βέβαια, αλλά μου δίνει έτσι την αφορμή να θυμηθώ πόσο διαφορετικό ήταν το καλοκαίρι πέρσι, δουλειά, μπάνια, ποτό, σεξ... αχαχαχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Ηρθα παλι!!!

Είχαμε παει σε κάτι γενέθλια και ήπια κάτι μπύρες!!!!παλι σε κώμα με βλεπω:tongue: θα συνηθησω όμως που θα παει...

Αννυ κουράγιο με την μικρή... Καλα και αυτοί πορτοκαλαδα; Δεν υπάρχει χειρότερο για την δοιαρια νομίζω.

Οι υπόλοιπες που είστε καλε;;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημερα!!!!!! Ρουμπινη, μη μου θιγεις το θεμα αλκοολ..... δε θηλαζεις εσυ;;; Δεν ειμαι κ καμια αλκοολικη αλλα θελω να πιω κανονικο ποτο κ οχι αλλη buckler..... Να πιω κρασι, κανονικη μπυρα,κανα ποτακι οταν χειμωνιασει.....αχ!!!!!!!!!!!

Στανταρ βεβαια το πρωτο που θα πιω θα με βαρεσει αλυπητα, δεν το συζηταω.....

Γεια σαςςςς!!

τελικα δεν ηρθαν οι συγγενεις του αντρα μου χθες, αλλα ηρθαν οι κουμπαροι μας κ κατι αλλοι φιλοι. κανανε παρτυ κανονικο εδω! φυγανε στις δυο κ μεχρι να μαζεψω κ να κανω ενα μπανιο πηγε 3!! στις 5 με ξυπνησε το μωρο..:| δεν αντεχω αλλη αυπνια λεμε!:rolleyes:

τσακωθηκα κ με τον αντρα μου ασχημα, γιατι ειχα κανονισει να παω καπου με μια φιλη μου το πρωι.. δεν ξυπνουσε με τιποτα να κρατησει τα παιδια. μετα σηκωθηκε χαλαρα να φαει να πιει.. κ μετα σκοτωθηκαμε. γιατι μια φορα κ εγω στα 3 χρονια ειπα να παω κ εγω καπου κ μου το εβγαλε ξινο. κ τελικα αυτος εφυγε πηγε για μπανιο κ εγω εμεινα εδω οπως παντα.ειμαι εξαλλη.

Αννυ εμενα μου ειχε δοση μια φυτικη σκονη η παιδιατρος κ καθε φορα που εχει ευκοιλια η δικια μου της το βαζω στο γαλα κ της περναει...

Παντως κ εμεις περσυ περασαμε πολυ ωραια το καλοκαιρι. φετος,αστα να πανε. γι`αυτο δεν ηθελα να γεννησω τετοια εποχη λες κ τα ξερα...:rolleyes:

Γιωτα μπορεις να πιεις βρε κατι μετα το θηλασμο.. σιγα μια μπυρα τι ειναι?

τεσπα.παω να μαγειρεψω η δουλα.:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...