Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

πρίν από 40 λεπτά , dec-e είπε:

Κοριτσι μου δεν ξέρω τι πρωτόκολλα έχετε κάνει μέχρι τώρα, συγνώμη αν τα είπες ήδη πολλές φορές. Να σου πω την δική μου εμπειρία. Και εγώ στα 32 μου με χαμηλή αμη δοκίμασα με τον 1ο γιατρό βραχυ πρωτόκολλο. Έκανε λες και δε θα μου έρθει ξανά περίοδος. Γρήγορα, να βιαστώ, να προλάβουμε κλπ. Πήραμε 13 ωάρια, 9 ώριμα, 6 γονιμοποιηθηκαν, 3 βλαστοκυστες. Για διάφορους λόγους να μην πολυλογώ, δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Άλλαξα κέντρο και γιατρό, μου είπε ότι η ηλικία είναι μεγάλος σύμμαχος όσο χαμηλή κ να είναι η αμη. Κάναμε μακρύ πρωτόκολλο, το φοβόμουν. Πήραμε 9 ωάρια, 7 ώριμα, 7 γονιμοποιηθηκαν, 7 βλαστοκυστες. Όλα πήγαν καλά μετά. Στο μεταξύ πριν τη 2η ωοληψία έπαιρνα εγω κ ο σύζυγός 3 μήνες βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος κ ωαριου. Ίσως έπαιξαν ρόλο, ίσως όχι. Είναι κ η τύχη, κ το πρωτόκολλο, δεν ξέρω τι άλλο. Επίσης είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο online, το it starts with the egg, για το οποίο εδώ στο φόρουμ γίνεται συχνά αναφορά. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η συγγραφέας περιγράφει αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής της και συμπληρώματα που πήρε ώστε να βελτιστοποιησει τις πιθανότητες της. Αν θες ψάξε το, το έχω κ εγώ κατεβασμένο. 

Επίσης είναι σίγουρα καλό να δείτε ανδρολογο καθώς το ωάριο είναι μόνο το 50%. Εμείς είχαμε κάνει διαφορες εξετάσεις, μεταξύ άλλων κ dfi  το οποίο ήταν οριακά καλό. Το σπέρμα μετά την αγωγή των βιταμινών είχε βελτιωθεί πολύ, δεν ξέρω κ πάλι αμ ήταν τυχαίο. 

Εύχομαι ότι καλύτερο.

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️

Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.

Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά  έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας. 

Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.

πρίν από 44 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του γιατρού σου πάντως.

Κι εγώ είχα θέμα με τις ωοληψιες, Με μέτριο σπέρμα αλλά με άριστο κατακερματισμό. Είτε ανώριμα τα ωάρια είτε λίγα είτε ανύπαρκτα. Αλλά ήμουν 39-40. Άμη τελευταία φορά στο 1. Για αυτό σου λέει για την ηλικία σου. Και ναι, και σ'εμένα χρειάστηκε η όγδοη ωοληψια για να έχω αριστες βλαστοκύστες και παιδί.

Επίσης στους φυσικούς που δοκίμασα φάνηκε μια δυσλειτουργία που στα άλλα πρωτόκολλα "κρυβόταν": ανέβαινε απότομα η lh αλλά στην ωοληψια ή κανένα ωάριο ή ακατάλληλο.

Μόνο αν δοκιμάσεις πρωτόκολλα κτλ θα ξέρεις. Στη θέση σου θα δοκίμαζα δύο τρεις φυσικούς για να κάνεις διάλειμμα από φάρμακα. Πρέπει να"μελετήσετε"  πώς αντιδρά ο οργανισμός σου.

Ενώ δε με κάλυψαν απόλυτα όσα μου είπε γιατί δεν βρήκαμε απαντήσεις για όλα, ήταν τόσο υποστηρικτικός στη συζήτηση. Μου είπε πως έχει πεισμώσει με εμένα κ θέλει να τα καταφέρω κ απλά να οπλιστώ με υπομονή κ αυτός θα δοκιμάσει ο τι περνάει από το χέρι του. Μου λέει « είσαι πολύ δυνατή κορίτσι μου κ προσπαθείς τόσο καιρό, δε θα το αφήσουμε έτσι». Μέχρι και ωοληψιες δωρεάν πρότεινε να μου κάνει γιατί το έχει βάλει στόχο λέει. Προφανώς δε θα το δεχτώ αλλά κατάλαβες. Έδειξε καλή πρόθεση επειδή έχει δει πόση επιμονή έχουμε δείξει.

Θα δοκιμάσω τώρα τον τελείως φυσικό.. και ο,τι γίνει. Μετά δε ξέρω τι μένει.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Ρουμπίνη, είμαστε αρκετά καλύτερα σήμερα, ευχαριστώ :D Η ευκοίλια έχει σταματήσει σχεδόν, μόνο τα κακά της είναι ακόμα λίγο νερουλά, αλλά τουλάχιστον συγκεντρωμένα και δεν τρέχουν ανεξέλεγκτα! χαχα Όρεξη δεν έχει πολλή ακόμα, αλλά θα επιστρέψει κι αυτή, πού θα πάει! ;) Τουλάχιστον τη γλίτωσε ο μικρός!

Σήμερα την έσερνα κι αυτή μαζί μου στον ΟΑΕΔ και μετά σουπερ μάρκετ κλπ. Πήρα και μια βεβαίωση αποδοχών για τη δήλωση, μήπως ξέρει καμία αν δηλώνουμε και το ποσό που πήραμε για το εξάμηνο προστασίας μητρότητας; ιδέα δεν έχω, πρέπει να διαβάσω τις οδηγίες για τη συμπλήρωση της δήλωσης κ δεν έχω όρεξη! Τώρα τα έκανα μπάνιο κ τα δύο κ κοιμούνται από τις 3, θα κοιτάξω τουλάχιστον να κάνω μια σούμα τις αποδείξεις που έχουμε μαζέψει κ βλέπουμε. Ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα που είναι η προθεσμία μας να τη στείλουμε, μη πέσει και το ταξις!!

Αύριο λέω να πάω το πρωί για το πρώτο μας μπάνιο με τη μεγάλη αν έρθει η κουνιάδα μου στους παππούδες, να μοστράρουμε τα κορμιά μας στην παραλία!! :tongue::tongue::tongue:

Ξανθή, να σου ζήσει η μικρή σου κι απο εδώ!!

Κανένα νέο από τη σκάι;;; Μακάρι να μην ταλαιπωρηθεί πολύ ο Θανασάκης!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρουμπινάκι να χαίρεσαι τον γιο σου πολύχρονος...

από Ράνια

¨Είμαστε με ενδοφλέβια αγωγή ζαντακ. Επειδή το μωρό είναι μόνο λίγο καλύτερα(και όχι όσο καλά πρέπει να είναι) θα κάνουμε γαστροσκόπηση αύριο. Πανηγύρι θα γίνει που θα πρέπει να μείνει νηστικός..φιλιά σε όλες"

Τώρα το διάβασα! η σύνδεσή μου σέρνεται σήμερα!! :mad: κουράγιο στο ψυχάκι! θα ζοριστεί ο φουκαράς, μακάρι να τελειώσουν τα ζόρια εδώ!!

Ρουμπίνη να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Κοριτσια εχω την κορη μου σπιτι κ σας προειδοποιησα οτι θα χαθω!:tongue: θενκς για τη σκεψη ομως Ρουμπινακι! Με το γαλα μια χαρα,αν κ βρωμαει [μπλιαξ] μια χαρα το πινει κ βελτιωθηκε πολυ το προσωπακι του!

Για την πιπιλα ειδα τι γραψατε. Βασικα ο ο στοχος μου ηταν να κοψει την πανα κ αργοτερα την πιπιλα για να μην της ερθουν ολα μαζι. Απο βλακεια του αντρα μου ομως, πηρα την ευκαιρια κ της εκοψα κ την πιπιλα.. :tongue::evil:

Με την πανα το αφησα παλι. Βγαζει κ δυο δοντια παλι κ ειναι ενα δραμα εδω η κατασταση.:?

Αννυ μου περαστικα! τι σας βρηκε καλοκαιριατικα! προσεχε τον μικρο!!!

Σκαι μου περιμενουμε νεα σας οποτε μπορεσεις!!

Ρουμπινη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Αυτα!

Κατα τα αλλα ζεστη απιστευτη! Ακομα να κοιμηθει ο μικρος μου το βραδυ για πανω απο 3 ωρες.. κ εγω σερνομαι.

Το σπιτι ειναι μπουρδελο.παω να κανω οτι μπορω πριν ξυπνησει.

τα φιλια μου.

Κορίτσια ευχαριστω πολυ!!!!! Απίστευτο μου φαίνεται ότι έγινε 2!!!! Μεγάλωσε το αντρακι μου...σαν χτες μου φαίνεται που τον γέννησα και ηταν τόσο μικρουλης και τώρα γεμίζει την αγκαλια μου και μου λέει "μαμα μου"!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστω πολυ!!!!! Απίστευτο μου φαίνεται ότι έγινε 2!!!! Μεγάλωσε το αντρακι μου...σαν χτες μου φαίνεται που τον γέννησα και ηταν τόσο μικρουλης και τώρα γεμίζει την αγκαλια μου και μου λέει "μαμα μου"!!!

απιστευτο οντως!

τωρα ειναι δυο κ θα ξυπνησουμε αυριο κ θα ειναι 22 !!:shock::cool:

τωρα μου λεει μαμα σε αγαπω πολυ ή μαμα εισαι μια κουκλα κ αυριο θα μου λεει ασε με ρε μανα !! χαχαχαχαα

ρουμπινακι και Ξανθη να χαιρεστε τα παιδακια σας!Να ειναι γερα και να τα καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!

εμεις ετοιμαζομαστε σιγα σιγα μιας και φευγουμε το Σαββατο.

Ελπιζω να τα παμε καλα 10ημερες εκτος σπιτιου.

ερωτησεις:

α)να την βαλω θαλασσα?

β)επανω στο ουλακι της που βαζει το χερακι κατι ασπριζει ρε κοριτσια...λετε να σκασει κανενα δοντακι?ειναι δυνατον?

οπως σας ειπα και στο φεις εχω ξεκινησει τα ομοιοπαθητικα χαπακια..ακομα δεν εχω δει διαφορα..

περιμενουμε...

aCtzp3.png

Νάντια συνέχισε την προσπάθειά σου και κάνε λίγο υπομονή από 5 μηνών μπορείς να αρχίσεις στερεές σιγά σιγά οπότε και θα καταφέρεις μετά με το γάλα που έχεις να κόψεις το ξένο

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Νάντια συνέχισε την προσπάθειά σου και κάνε λίγο υπομονή από 5 μηνών μπορείς να αρχίσεις στερεές σιγά σιγά οπότε και θα καταφέρεις μετά με το γάλα που έχεις να κόψεις το ξένο

Ξανθη οτι γινει...αφου σηκωσε και η Αγλαια τα χερια ψηλα τι να πω εγω..ελεγα κατι κανω λαθος..τελικα δεν ισχυει παντα ο κανονας προσφορας-ζητησης.

Αυτα ειναι μαθηματα ομως γιατι οσο ημουν εγκυος καθομουν και τσακωνομουν με φιλες και γνωστες για τον θηλασμο.Οτι θα θηλασω πανω απο χρονο ελεγα..."δεν υπαρχει δεν εχω γαλα"..ελεγα...οσο βαζεις το παιδο στο στηθος γαλα υπαρχει!

μαθε τωρα Ναντιουλα να μη μιλας και να μην προγραμματιζεις τιποτα γιατι οπως λενε ο Θεος γελαει οταν κανουμε σχεδια.

Οποτε οπως παει λεω πλεον...αν αντεξω,αν μου βγει μου βγηκε και στις στερεες...αν οχι θα πω παλι καλα!Αν πινει ακομα γαλα μου πινει γιατι εγω το κυνηγαω τοσο πολυ..μετα απο υπερπροσπαθεια πραγματικα.Οταν στο εχουν επιβεβαιωσει τοσοι ακομα και αν δεν τα εχεις καταφερει 100% τουλαχιστον λες ναι εχω κανει οτι ειναι ανθρωπινως δυνατον!

aCtzp3.png

Καλημέρα!

Ρουμπινακι χρόνια πολλά για το γιο σου! Πολύχρονος και γερός να είναι!

Skybeam κουράγιο και εύχομαι να ησυχασετε σύντομα!

Νάντια δεν είσαι η μοναδική. Έχω φίλη που και αυτη είχε θέμα με το θηλασμό και ακόμη και η Πατσουρου της είπε είσαι περίπτωση για διερεύνηση! Τα κατάφερε ωστόσο να θηλάσει 9 μήνες παράλληλα με ξένο. Από το τίποτα νομίζω ήταν πολύ καλα! Πάντως εντόπισε ορμονολογικό πρόβλημα το οποίο αν και έλυσε πάλι είχε θέμα στο δεύτερο παιδί. Το δεύτερο ήταν αυτο που κατάφερε να κάνει έστω μικτό θηλασμο με ξένο. Το πρώτο δεν είχε καταφέρει καθόλου... Τα έχεις ήδη καταφέρει πολύ καλά!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς ετοιμαζόμαστε για αναχώρηση αυριο... Πρώτα στο χωριό μου ενα 10ημερο, ορεινό είναι, οπότε δροσια και καθαρός αέρας. Μετα επιστροφή για εμβόλιο και ανεφοδιασμό για θαλασσα ενα ακόμη 10ημερο. Μετράω τις μέρες ποτε θα γυρίσουμε πίσω να μπούμε σε σειρά γιατι μια αναστάτωση θα επικρατήσει από εδω και από εκεί...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημερα σας...καλες διακοπες οσες ετοιμαζεστε!!!!! αντε κ γω θελω να περασουν οι μερες να παω να χαλαρωσω λιγο, αν κ 4 μονο μερες, για μενα θα ειναι βαλσαμο!!!!! κ για το κοριτσακι μου που φετος την ειδε τη θαλασσα με το κυαλι!!!!! χθες χτυπησε στο 'πιπι' της με το πατινι, μα την εχουν φτυσει φετος τι να πω...ειχε κ λιγο αιμα οταν γυρισαμε στο σπιτι, αλλα δεν ηταν μυτερο το σημειο του πατινιου, οποτε οπως μου ειπε κ η γιατρος μαλλον τη γραντζουνισε καπου, ειναι κ κοκκινο εξωτερικα, δεν ξαναπονεσε παντως μονο λιγο την τσουζει στο κατουρημα...αχ πολλα ατυχηματα, κ δεν τα μπορω τα πεσιματα καθολου...

Σκαι ευχομαι να τελειωσει η ταλαιπωρια σας αυτη τη φορα...περιμενουμε νεα!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Κορίτσια ευχαριστω ολες για τις ευχές!!!

Εσβησε τα κεράκια του χθες το αντρακι μου!!! Την τούρτα την έφτιαξε ένας φίλος ζαχαροπλαστης και ηταν πολυ ωραία!!! Έφαγε για πρωτη φορά σοκολάτα χθες και ενθουσιάστηκε!!!!! Η μπεμπα ηταν κυρία στο καρότσι! Πήγαιναν όλα τα πιτσιρίκια απο πάνω της να την δουν και αυτή γελάγε όλη την ωρα!! Περάσαμε πολυ ωραία

Sky τι έγινε;; Περιμένουμε νέα...

Αννα περαστικά σας...

Σε όσα κορίτσια ετοιμάζονται για διακοπές με το καλο και καλα να περάσετε!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

μαθε τωρα Ναντιουλα να μη μιλας και να μην προγραμματιζεις τιποτα γιατι οπως λενε ο Θεος γελαει οταν κανουμε σχεδια.

ετσι ειναι ακριβως. κ εγω υπερμαχος του θηλασμου.

στην κορη μου παλεψα πολυ για να καταφερω αποκλειστικο θηλασμο. και στις 40 μερες ηρθε η περιοδος κ μου κοπηκε το γαλα ετσι απλα. κ τωρα στον γιο στις 20 μερες παλι περιοδος κ κοπηκε απο τη μια στιγμη στην αλλη.:rolleyes::|

δεν ειχα ομως το κουραγιο σου εγω να το ψαξω.να το παλεψω..τα ειπαμε τα δικα μου μην τα ξαναλεω. ισως κ με εμενα να υπαρχει καποιο θεμα κ να κοβεται ετσι απλα το γαλα μου,δεν ξερω.

Ναντια μου,εγω σου δινω παντως συγχαρητηρια. τα καταφερες πολυ καλα μεχρι τωρα!!;)

Αννα τι κακο σας βρηκε κ εσας?:?

εμενα κοριτσια απο χθες το βραδυ ειναι μες την γκρινια ο μικρος,δεν με αφησε να κοιμηθω καθολου,εχω κ την περιοδο κ ποναω κ νομιζω θα λιποθυμησω σημερα απο την κουραση.:cry:

ξεκιναω κ αντισυλληπτικα απο σημερα κ θα ψαξω αργοτερα κ για πιο μονιμες λυσεις.:rolleyes:

καλες διακοπες σε οσες θα φυγετε.εμεις δεν θα παμε πουθενα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...