Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️

Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.

Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά  έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας. 

Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.

Ενώ δε με κάλυψαν απόλυτα όσα μου είπε γιατί δεν βρήκαμε απαντήσεις για όλα, ήταν τόσο υποστηρικτικός στη συζήτηση. Μου είπε πως έχει πεισμώσει με εμένα κ θέλει να τα καταφέρω κ απλά να οπλιστώ με υπομονή κ αυτός θα δοκιμάσει ο τι περνάει από το χέρι του. Μου λέει « είσαι πολύ δυνατή κορίτσι μου κ προσπαθείς τόσο καιρό, δε θα το αφήσουμε έτσι». Μέχρι και ωοληψιες δωρεάν πρότεινε να μου κάνει γιατί το έχει βάλει στόχο λέει. Προφανώς δε θα το δεχτώ αλλά κατάλαβες. Έδειξε καλή πρόθεση επειδή έχει δει πόση επιμονή έχουμε δείξει.

Θα δοκιμάσω τώρα τον τελείως φυσικό.. και ο,τι γίνει. Μετά δε ξέρω τι μένει.

Κοίτα με τα συμπληρώματα κάνεις λάθος . Δεν κάνουν θαύματα αλλά δίνουν στον οργανισμό μια ώθηση. Για το αγόρι σου αυτές οι βιταμίνες που επερνε είναι αρκετά ελαφριές ας πούμε . Συνήθως τα συμπληρώματα προτείνετε πλέον να περνονται κάποια συστατικά μόνα τους καλητερα βγαίνει Κ πιο οικονομικά από το να περνεις πιο ακριβές για το είδος βιταμίνες Κ κάνουν Κ καλύτερη δουλειά ... 

Δεν θα δεις τα θαύματα αλλά εσύ χρειάζεσε ακόμα Κ το ένα Τσικ διαφορά που μπορείς να πάρεις... 

Δεν είναι μόνο για την ποιότητα των ωαρίων είναι Κ για τον οργανισμό σου γενικότερα για να ανταπεξέλθει καλητερα να ανταποκριθεί καλητερα να δεχθεί τα έμβρυα καλητερα . 

Ότι δεν μπορεί να κάνει κακό κάπου δεν χρειάζετε να ανχωνεσε γι'αυτό Κ να το απορρίπτεις επειδή δεν στο πρότεινε ο γιατρός . Αυτά τα αθώα πρέπει να τα δοκιμάζεις όλα μου κάνει εντύπωση πως μετά από τόση ενημέρωση δεν επερνες καμία βιταμίνη γι'αυτό σου λέω . 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!!!! Τι κανετε;;; Εμεις ειμαστε πολυ πολυ καλυτερα, ευτυχως. Το λουκι που τραβηξαμε 1,5 μηνα ουτε στον εχθρο μου....

και ετσι καλα να συνεχισετε!;) κ εγω με την κορη μου ετσι ελεγα! ουτε στον εχθρο μου τετοιο παιδι!:?

το δευτερο μεγαλωνει μόνο του!

οντως! αφου ολο με τη μεγαλη ασχολουμαι..με τον μπεμπη οι διαδικασιες ειναι συντομες κ περιεκτικες!

Καλησπέρα!!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙ!!!

Ζω και εγω ενα δραμα Αννυ! ωρες ωρες θελω να την πεταξω απο το παραθυρο.να την πουλησω.να την σκοτωσω.:shock: με πιανει απελπισια απο την συμπεριφορα της. ασε που προσπαθω να της κοψω την πανα κ μου εχει κατουρησει ολο το σπιτι! :? το μονο καλο ειναι πως σημερα δεν της εδωσα καθολου πιπιλα. δεν περιμενα να την κοψουμε τοσο ευκολα..:rolleyes: θα δειξει απο αυριο βεβαια αν κλαιει κ χτυπιεται.

καμία σχεση με την καπετάν φασαρία

τα ιδια παιδια εχουμε.τελος.

ας έχει την καλύτερη δυνατή τύχη, βασανίζεται αυτή η ψυχή :(

δυστυχως εμεις οι ανθρωποι μονο οταν βλεπουμε τετοιες ασχημες καταστασεις λεμε δοξα το Θεο κ εκτιμουμε αυτα που εχουμε...

κ εμενα πολλα ειδαν τα ματια μου, αλλα τωρα 3 χρονια κλεισμενη εδω μεσα, μαλλον τα ξεχναω τα πραγματικα βασανα κ γι`αυτο ειμαι μες την γκρινια.

Χαρηκα που γλιτωσατε την γαστροσκοπηση.

Ελπιζω να πανε καλυτερα τα πραγματα απο εδω κ περα κ να βρεθει μια οσο το δυνατον καλυτερη θεραπεια.

Τελειωσατε με την μετακομιση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Skybeam τι νέα έχεις; Τι σας είπαν;

Ζω και εγω ενα δραμα Αννυ! ωρες ωρες θελω να την πεταξω απο το παραθυρο.να την πουλησω.να την σκοτωσω.:shock: με πιανει απελπισια απο την συμπεριφορα της. ασε που προσπαθω να της κοψω την πανα κ μου εχει κατουρησει ολο το σπιτι! :? το μονο καλο ειναι πως σημερα δεν της εδωσα καθολου πιπιλα. δεν περιμενα να την κοψουμε τοσο ευκολα..:rolleyes: θα δειξει απο αυριο βεβαια αν κλαιει κ χτυπιεται.

Βρε κορίτσι μου νομίζω της ανοίγεις πολλά θέματα μαζί και νομίζω θα ταλαιπωρηθείτα και εσύ και αυτή. Και πιπίλα, και πάνες και ο μπέμπης..... Λένε ότι πρέπει πρώτα να κατακτήσουν κάτι και μετά να περάσουμε στο επόμενο. Δηλαδη΄πρώτα θα καταργήσεις πάνες ή πιπίλα και μετά θε ξεκινήσεις διαδικασία για το άλλο. Μην ξεχνάς και ότι ο ερχομός του μπέμπη είναι μεγάλη αλλαγή, ακόμα και αν δεν στο έδειξε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα, διαπιστώθηκε Γιοβάνα μου η παλινδρόμηση, και μάλιστα σοβαρή, θα μας αλλάξουν θεραπεία, θα πάμε απ' το Παίδων πάλι αύριο να μας τη δώσουν.

Τουλαχιστον τωρα που ξερετε τι εχει θα το αντιμετωπισετε και πιο σωστα. Ολα καλα θα πανε απο δω και περα και ολα τα ασχημα θα μεινουν πισω!!

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Kαλησπέρα μετά από μια μεγάααααλη νύχτα!! είχαμε πάλι τα ίδια, πυρετό σχεδόν 40, άρχισε και διάρροια από το απόγευμα που συνεχίζει μέχρι τώρα και εμετούς το βράδυ, δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε νερό κ δεν την έπιαναν τα αντιπυρετικά, την είχα με μπάνια και βρεγμένες πετσέτες στο κρεβάτι. Σήμερα, από το πρωί ήταν απύρετη και χωρίς εμετούς, αλλά διάρροια φουλ. Να φανταστείτε, πήγα το πρωί στο φούρνο, κατά τις 10, της πήρα κ ένα κουλούρι και στις 2 το μεσημέρι που την άλλαζα ήταν η πάνα γεμάτη σουσάμι!! Έλεγα τουλάχιστον απόψε να είναι καλύτερα και τώρα μου ανέβασε πάλι πυρετό 38 γμτ! :mad::mad::mad: Μακάρι να της ξαναπέσει και να μην έχουμε τρίτη νύχτα έτσι.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αννυ ελπίζω να περάσατε ήσυχη νύχτα! Περαστικά!

Skybeam εύχομαι με τις νέες οδηγίες για τη γοπ να κάνετε μια νεα αρχή με τον μικρό σου και να μείνουν πίσω αυτοι οι τρεις πρώτοι μήνες.

Χριστιαννα μου όντως ολα τα δύσκολα μαζι της τα βάζεις της μικρής σου. Φίλη μου που πήγε σε παιδοψυχολογο γιατι η μεγάλη της είχε τρομερά ξεσπασματα με τον ερχομό του αδερφού της, την " μαλωσε" που τησ στέρησε αυτή την παρηγοριά-πιπιλα σε μια δύσκολη και ευαίσθητη περίοδο. Να φανταστείς η φίλη μου προσπάθησε να της την ξαναδώσει αλλά πλέον δεν την ήθελε. Το παιδί ομως είναι ακόμη πολύ νευρικό... Εγω του μεγάλου μου την έδινα μόνο βράδυ απο τον χειμώνα. Η παιδιατρος μου έλεγε πως αν δει τον μικρό με πιπίλα θα τη θέλει ακόμη κι αν την έχω κόψει εντελώς. Και βλέπω οτι όντως μου τη ζητάει και τη μέρα και η μοναδική επιθετική κίνηση προς τον μπεμπη είναι να του δίνει σφαλιάρα στο στόμα να πέσει η πιπιλα και την παίρνει και την πετάει κάτω.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημερα σας!!!!!!! Σκαι αντε τωρα να σας προτεινουν κ τη θεραπεια κ να ξεμπερδεψετε σιγα σιγα...μα τι ταλαιπωρια τοσους μηνες για το μωρακι!!!!! το ενστικτο της μανας ομως βρε παιδια αλανθαστο...τωρα θα απολαυσετε ο ενας τον αλλο!!!!!!

εμεις εδω, ξυπναμε πια σταθερα στις 8-8.30 το πρωι αλλα δεν ξανακοιμαται αμεσως, κατα τις 10 τον κοιμιζω παλι...ενταξει εχουμε στρωσει στον υπνο, κοιμαται πιο ευκολα κ οχι παντα με κουνημα-σηκωμα, τον προσπαθω κ με την πιπιλα κ οταν βλεπω οτι δεν με τιποτα καταφευγω στις παραπανω μεθοδους, τις οποιες ελεγα οτι δε θα ξαναεφαρμοσω-καθως η Ειρηνη με ειχε ξεπατωσει στο κουνημα- αλλα μηδενα προ του τελους μακαριζε!!!!!

σχεδον καθε απογευμα παμε τη βολτα μας αφου στο σπιτι δεν την παλευουμε γενικως...την αλλη βδομαδα παιρνει αδεια κ ο μπαμπας μας κ θα ειμαστε ολοι μαζι...ανυπομονω!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Sky τώρα αλλαζετε θεραπεία;; Ελπίζω τώρα να ηρεμήσει ο μικρός και να περνάτε πολυ ωραία!!!!!

Ξανθή σημερα έχει γενέθλια η μικρή σου; Να την χαίρεσαι και να την καμαρωσετε όπως επιθυμείτε!!!! Πολυχρονος το κοριτσάκι σου!!!!

Εμείς καλα είμαστε και κοιμόμαστε τα τελευταία βραδιά απο τις 11 μέχρι 6:30 με 7! Βέβαια σημερα είχα τον γιο μου απο τις 5:30 μέχρι τις 7:30 ν α φωνάζει και εγω μετα δεν ξανά κοιμήθηκα και είμαι κομμάτια τώρα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Η Ράνια με τον μικρό πάνε πάλι παίδων την θετική σας ενέργεια να τελειώνει η ταλαιπωρία τους!!!

Ρουμπινάκι ναι σήμερα γίναμε 2 ετών...Ευχαριστώ πολύ..

Μαρία να τα εκατοστήσεις και εσύ Σοφία...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Η Ράνια με τον μικρό πάνε πάλι παίδων την θετική σας ενέργεια να τελειώνει η ταλαιπωρία τους!!!

Μαρία να τα εκατοστήσεις και εσύ Σοφία...

Γιατί παλι;;; Εγινε κάτι;;; Μακάρι να τελειώσει η ταλαιπωρία τους...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Στα κοριτσακια που μεγάλωσαν κατα ενα χρόνο να ευχηθω χρόνια πολλά με υγεια και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Ξανθή να χαίρεσαι κι εσυ τη μοναχοκόρη σου! Πολύχρονη και καλότυχη να είναι.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Πάλι; Μα γιατί; Τι καινούριο προέκυψε; Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην ταλαιπωεηθούν άλλο

Να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου Ξανθή μου

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλά που είστε ολες;;;

Sky τι έγινε κοπέλα μου;;; Πως ειναι ο μικρός;;

Αννυ η μικρή ειναι καλυτερα;;;;

Χριστιαννα που έχεις χαθεί;; Πως ειναι με το καινούριο γάλα;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ρουμπινάκι να χαίρεσαι τον γιο σου πολύχρονος...

από Ράνια

¨Είμαστε με ενδοφλέβια αγωγή ζαντακ. Επειδή το μωρό είναι μόνο λίγο καλύτερα(και όχι όσο καλά πρέπει να είναι) θα κάνουμε γαστροσκόπηση αύριο. Πανηγύρι θα γίνει που θα πρέπει να μείνει νηστικός..φιλιά σε όλες"

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...