Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Που είστε καλε ολες;;;

Σημερα θα πάμε να φέρουμε το αντρακι μου απο το χωριό!!!! Η μικρή μου μεγαλώνει και βλέπω διάφορες μέρα με την μέρα...ειναι ήσυχη και της αρέσει πολυ το ριλαξ σε αντίθεση με τον γιο μου που ούτε δεκάλεπτο δεν καθόταν... Νομίζω ότι παει να μου μειώσει τα γεύματα της απο έξι σε πέντε και να τρώει ένα τετραωρο!! Πάντως στο δεύτερο παιδι είσαι πολυ πιο ήρεμος και το απολαμβάνεις καλυτερα απο ότι στο πρώτο! Εγω αυτές τις μέρες που λείπει ο μεγάλος χαίρομαι την μικρή τόσο πολυ,στον μεγάλο ήμουν πολυ αγχωμένη και θυμάμαι αυτή την περίοδο με πολυ άγχος...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως στο δεύτερο παιδι είσαι πολυ πιο ήρεμος και το απολαμβάνεις καλυτερα απο ότι στο πρώτο!

Γεια σας...α σας...α σας...α σας (ηχώ από την ερημια:tongue::tongue::tongue:)

Η Κυριακή σε συνδυασμό με την Αυγουστιατικη ραστωνη μας κατακερματισε! Ας ειναι για καλο, κι ας μεινει παντέρμο το καφέ μας, δεν πειραζει;).

Σκάι μας πώς ειστε? Εσενα εχω στο μυαλο μου πιο πολύ να πω την αληθεια...

Ρουμπινακι, σημερα ημασταν για καφε με φιλους που το δευτερο μωρο τους ειναι οσο τα δικα μας τωρα, και μας ελεγαν ακριβως αυτο: το δευτερο μεγαλωνει μόνο του!

Ή, όπως μου εχει πει μια κολλητή μου με δυο παιδια που εζησε το ξεψαρωμα από το πρωτο στο δευτερο, "φανταζομαι ότι το τρίτο ανοιγει μονο του τα ντουλαπια και φτιαχνει να φαει!:tongue:"

NuWHp2.png

InJWp3.png

Η Κυριακή σε συνδυασμό με την Αυγουστιατικη ραστωνη μας κατακερματισε! Ας ειναι για καλο, κι ας μεινει παντέρμο το καφέ μας, δεν πειραζει;).

Ρουμπινακι, σημερα ημασταν για καφε με φιλους που το δευτερο μωρο τους ειναι οσο τα δικα μας τωρα, και μας ελεγαν ακριβως αυτο: το δευτερο μεγαλωνει μόνο του!

Ή, όπως μου εχει πει μια κολλητή μου με δυο παιδια που εζησε το ξεψαρωμα από το πρωτο στο δευτερο, "φανταζομαι ότι το τρίτο ανοιγει μονο του τα ντουλαπια και φτιαχνει να φαει!:tongue:"

Καλε ναι!!! Με τον άντρα μου λέμε ότι όταν ξεκινάγε να κλαίει ο μεγάλος τρεχαμε πανοικοβλητοι να φτιάξουμε γάλα...τώρα κλαίει η μικρή και λέμε αταραχοι και οι δυο "πειναει" και καθόμαστε και την κοιτάμε!!!!

Sky που είσαι;;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Kαλησπέρα!

Παιδιά έχω δυο μέρες να σας καλοδιαβάσω :(

το δευτερο μεγαλωνει μόνο του!

Αυτό πώς γίνεται ρε παιδιά πείτε μου και μένα...

Οι κρίσεις και τα ρεψίματα συνεχίζονται (όχι στην κατάσταση που είμασταν πριν κάνουμε την πεχαμετρία, αλλά υπάρχουν). Αύριο βράδυ θα ξέρουμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Όταν το μωρό είναι ξύπνιο ανά πάσα στιγμή μπορεί να κλάψει για να ρευτεί ή να το πιάσει το στομάχι του. Όταν ξυπνάει και το σηκώνω πάντα θα κλαψουρίσει και θα ρευτεί (έχει δεν έχει ρευτεί μετά το φαγητό πριν τον ύπνο). Μετά το προτελευταίο γεύμα γίνεται πανηγύρι.

Εγώ βέβαια και μετά το προχτεσινό ξενύχτι είμαι πτώμα, ευτυχώς τώρα κοιμήθηκε ένα δίωρο και κοιμήθηκα κι εγώ, πρόλαβα έφαγα και έκανα και τσιγάρο.

Πού θα πάει, κάποιο τρόπο αντιμετώπισης θα μας δώσουν, θα περάσουν οι μήνες και θα μεγαλώσει, θα αρχίσουμε στερεές... :rolleyes:

Καλησπέρα!!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙ!!!

Δεν τη παλεύω πια παιδιά! μ' έχει τρελάνει αυτό το παιδί!!!

Χτες μπήκε στις ρυθμίσεις του κινητού και μου διέγραψε ό,τι είχα μέσα στην κάρτα μνήμης, πάνε όλες οι φωτό κλπ με τη μία!!! :evil::evil::evil: μη με ρωτήσετε πώς στο καλό το βρήκε να το κάνει, εμένα αν μου έλεγες θα έψαχνα μια ώρα!!!

Το βράδυ, έχω στο κομοδίνο το θερμαντήρα, μπουκάλια με νερό και το γάλα για να μην τρέχω στην κουζίνα. Σήμερα το μεσημέρι ήμουνα στην κουζίνα, πάω στο δωμάτιο να πάρω το γάλα να φτιάξω του μικρού και τη βλέπω πάνω στο κρεβάτι με το κουτί και τη μισή σκόνη χυμένη πάνω στο σεντόνι!!! :shock::shock::shock::shock:

Και μιλάμε για το μεγάλο φρισολάκ των 900 γρ. και σχεδόν καινούριο κουτί, το είχα ανοίξει προχτές το βράδυ. Ευτυχώς δλδ που ήταν και σχεδόν γεμάτο, γιατί αν ήταν μισό κ το άδειαζε όλο, άντε να έτρεχα κυριακή μεσημέρι να βρω γάλα!!! Τίναζα το σεντόνι στο μπαλκόνι κι έφευγε το γάλα σύννεφο σας λέω! αχαχαχαχα (χώρια που το κλαιγα κιόλας! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Αφού έφυγε απ' το δωμάτιο πήρε ένα ρολό κ@λόχαρτο κ το ξετύλιξε στο σαλόνι. Τώρα την έκανα μπάνιο, της έδωσα γάλα κ την έβαλα για ύπνο μπας κ ησυχάσουμε λίγο!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Σκάι τώρα μόλις σε διάβασα, μακάρι αύριο να σας δώσουν μια λύση να μη βασανίζεστε πια!!

Γυρίσατε σπίτι τουλάχιστον;

Καλά, δε συγκρίνεται το πώς μεγαλώνει το δεύτερο, σας λέω μόνο - σε συνέχεια των όσων έγραψα για τη μεγάλη παραπάνω - ότι ο μικρός ο φουκαράς έφαγε και τον ακούμπησα στην κούνια του, του άνοιξα το περιστρεφόμενο και χαζογέλαγε με τα ζωάκια μέχρι που κοιμήθηκε. Η μεγάλη ούτε που καταδεχόταν να κοιτάξει το περιστρεφόμενο! Το μεσημεράκι κατά τις 12 τον παίρνει συνήθως πάλι ο ύπνος, τον αφήνω πάλι στο κρεβάτι μου και κοιμάται κανένα δίωρο - αν βεβαίως δεν πάει πάλι η μεγάλη να ανεβεί δίπλα του και να τον ξυπνήσει! Μόλις ξυπνήσει δε, δε φωνάζει όπως η άλλη, απλά κουνάει χέρια - πόδια μόνος του ώρα μέχρι να πάει κάποιος να τον σηκώσει. Προς το παρόν δλδ καμία σχεση με την καπετάν φασαρία, τώρα μεγαλώνοντας θα δείξει όταν αρχίσει κι αυτός να σηκώνεται και να κινείται ελεύθερα και να περπατάει

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Σημερα πηγαμε στο χωριο για μνημοσυνο της γιαγιας μου κ η μικρη ηταν υποδειγμα!!!! Οσο ηταν ξυπνια δεν εβγαλε ουτε κιχ κ εκανε γελακια σε ολους κ μετα στην ταβερνα κοιμηθηκε σαν πουλακι...δηλαδη εφαγα σαν ανθρωπος μετα πο πολυ καιρο!!!!!!!!!! Απιστευτο :P:p:p:p

Πεινασε λιγο πριν φυγουμε κ ειχα αγχος, το αμαξι ηταν μεσα τον ηλιο κ ελεγα πως να την ταισω...ευτυχως ο πολυς ο κοσμος ειχε φυγει κ ειμασταν λιγοι συγγενεις κοντινοι κ την θηλασα επι τοπου στην ταβερνα.....το εκανα κι αυτο.....

καλησπερα σας!!!!!! Σκαι καλα αποτελεσματα να εχετε...να τελειωσει το "μαρτυριο" σας forever!!!!!!!!

εμεις πηγαμε σημερα στο ξενοδοχειο του κουμπαρου μας κ κολυμπησε η μικρη, φαγαμε μετα κ γυρισαμε κατα τις 5...ο μικρος στη γιαγια, καθως ειναι μακρια κ δεν ηθελα με τοσο ηλιο να τον παρω...εχουμε καυσωνα εδω, φανταστειτε εγω καηκα κατω απο την ομπρελα...τα μπρατσα μου ειναι κατακοκκινα...δεν κολυμπησα αφου εχω "μουσαφηρηδες"... εμενα παντως ο μικρος αλλες μερες ειναι μες στην καλη χαρα κ αλλες πολυ γκρινια, δεν το εχουμε ρυθμισει ακομη αυτο, ειδικα το απογευμα δεν ξερει τι θελει...που θα παει θα μεγαλωσει...να αρχισουν να καθονται εστω να μπορουν να απασχοληθουν κ με κατι αλλο βρε παιδι μου!!!!!!

χρονια πολλα στις εορταζουσες!!!!! πολυχρονες...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γυρίσατε σπίτι τουλάχιστον;

Nαι βρε, σπίτι είμαστε από χτες το πρωί, τη γαστροσκόπηση τη γλιτώσαμε προς ώρας.

...ευτυχως ο πολυς ο κοσμος ειχε φυγει κ ειμασταν λιγοι συγγενεις κοντινοι κ την θηλασα επι τοπου στην ταβερνα.....το εκανα κι αυτο.....

Μπράβο! Τέλεια!

...που θα παει θα μεγαλωσει....

Μ' αυτή τη σκέψη ζω! Και στο τέλος θα πω ότι δεν το ευχαριστήθηκα το μωρό μου, απ' το κεφάλι μου, το ζώον!

Ρε παιδιά, στο δωμάτιο που μας είχαν στο Παίδων ήταν άλλο ένα κρεβάτι μ' ένα μωρό 11 μηνών εγκατελειμένο με εισαγγελική απόφαση (ότι δεν μπορούν να το φροντίζουν), με κάποιο σύνδρομο. Φαινόταν το παιδάκι, το κεφάλι του ήταν μεγάλο, οι κόρες των ματιών του αχνές (τυφλό) άκουγε λίγο μόνο απ' το ένα αυτί, κινητικά ήταν πολύ πίσω και χωρίς ιδιαίτερο τόνο, ιδίως στα χεράκια...

To φροντίζουν οι νοσοκόμες, πηγαίνει ο παπούς (δε νομίζω να ενδιαφέρεται κανείς άλλος), ο παπούς σκέφτεται για εγχειρήσεις, κάποιο ίδρυμα ίσως... ρε παιδιά έκανα το σταυρό μου κι είπα δόξα το θεό... ας έχει την καλύτερη δυνατή τύχη, βασανίζεται αυτή η ψυχή :(

Διαφημίσεις

Skountoyfla και Mariapap χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας. Να χαίρεσεστε τις οικογένειές σας.

Mariapap, δεν ειχα θηλάσει την κόρη μου. Εύχομαι να στρώσουν τα πράγματα γρήγορα γιατί δεν την παλαύω άλλο

Skybeam καλά αποτελέσματ σας εύχομαι. Μπράβο στο μικρούλη που ήταν κύριος

Ευχαριστω για τις ευχες!γιοβαννα αφου ειναι ο πρωος θηλασμος ε τοτε

Θα παρει λιγο μεχρι να στρωσει. Μονο υπομονη μπορεις να κανεις τιποτε αλλο

Δυστυχως!

αυτο το τλευταιο μακαρι να συμβει!χεχε!οντως το δευτερο μεγαλωσε μονο

Του και τωρα το καημενο το σοφακι αμα ξυπνησει δεν φωναζει το δολιο

Παρα τρωει τα χερια του μεχρι να το δω οτι ξυπνησε να το ταισω!

Στο ριλαξ οου καθεται και του την πεφτουν τα μεγαλα ταυτοχρονα το ενα

Να του χωνει με το ζορι την πιπιλα το αλλο να το γαργαλαει και μετ να του

Τραβανε το χερι ο ενας και το ποδι ο αλλος κι αυτο αντι να τσαντιστει γελαει!!!!!

Στο αυτοκινητο δε ειναι σαν να μην υπαρχει!που ο χαρης που τρεμαμε οταν σταματαγαμε

Σε κοκκινο φαναρι γιατι οριοτανε......

Αννυ μου η μικρη προσπαθει να σε κανει να την προσεξεις!ειναι φυσιολογικο!

Σκαι περαστικα γρηγορα να ειναι ολα ευχομαι.

Σε τρεις μερες φευγουμε για διακοπες και πρεπει να κανονισουμε τα της βαφτισης

Να σιδερωσω τα ρουχα που θα παρουμε και να φτιαξω πραγματα ποσο εφικτο ειναι

Ολο αυτο?????

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ρε παιδιά, στο δωμάτιο που μας είχαν στο Παίδων ήταν άλλο ένα κρεβάτι μ' ένα μωρό 11 μηνών εγκατελειμένο με εισαγγελική απόφαση (ότι δεν μπορούν να το φροντίζουν), με κάποιο σύνδρομο. Φαινόταν το παιδάκι, το κεφάλι του ήταν μεγάλο, οι κόρες των ματιών του αχνές (τυφλό) άκουγε λίγο μόνο απ' το ένα αυτί, κινητικά ήταν πολύ πίσω και χωρίς ιδιαίτερο τόνο, ιδίως στα χεράκια...

To φροντίζουν οι νοσοκόμες, πηγαίνει ο παπούς (δε νομίζω να ενδιαφέρεται κανείς άλλος), ο παπούς σκέφτεται για εγχειρήσεις, κάποιο ίδρυμα ίσως... ρε παιδιά έκανα το σταυρό μου κι είπα δόξα το θεό... ας έχει την καλύτερη δυνατή τύχη, βασανίζεται αυτή η ψυχή :(

Απιστευτο ρε γαμωτο!!! Μαυρισε η καρδια σου ε;;; Πολυ δυσκολες καταστασεις.........:cry:

που ο χαρης που τρεμαμε οταν σταματαγαμε

Σε κοκκινο φαναρι γιατι οριοτανε......

Αυτο το κανει κι ο δικος μας, τι πραμα ειναι αυτο?!Μερικές φορές δε, τυχαινει να τον εχει μισοπαρει ο υπνος και να γκρινιαζει με κλειστα τα ματια οταν μας πιασει φαναρι:rolleyes:. Επίσης ανοιγει τα ματια με το που θα ακουσει το χειροφρενο (δεν τον εχουμε ανεβασει δηλαδη ποτέ κοιμισμένο στο σπίτι).

Και στο τέλος θα πω ότι δεν το ευχαριστήθηκα το μωρό μου, απ' το κεφάλι μου, το ζώον!

Ε δεν ειναι κι απ' το κεφαλι σου βρε κοριτσι...Μια το ενα μια το αλλο, πόσο να το δεις ψυχραιμα και να το ευχαριστηθεις...Και για δευτερομανα θα'ταν δυσκολο, πόσο μαλλον για σενα.

Για την ιστορια που ειδες στο νοσοκομειο, τι λόγια να ειπωθουν:|

NuWHp2.png

InJWp3.png

Δυστυχώς, άμα ζήσεις τα νοσοκομεία από μέσα βλέπουν τα μάτια σου πολλά τέτοια δράματα! Μακάρι το παιδάκι να έχει μια σωστή φροντίδα κάπου και να μην το παρατήσουν απλά σ' ένα κρεβάτι.

Η μεγάλη από χτες το απόγευμα μου έχει ανεβάσει πυρετό 38 και βάλε. Τη νύχτα είχε φτάσει 39 και 6, ψηνότανε κανονικά! :cry::cry: Ευτυχώς που είναι και καλοκαίρι και τη βουτάω στη μπανιέρα κάθε τόσο. Βέβαια μόλις πάρει αντιπυρετικό οργιάζει, τώρα είναι στην αυλή και παίζει (οργιάζει)! :rolleyes: Η γιατρός είπε να την ξαναπάω την Τετάρτη αν δεν έχει πέσει ο πυρετός μέχρι τότε για να αρχίσει αντιβίωση. Ελπίζω τουλάχιστον να τη γλυτώσει ο μικρός, γιατί αν είναι όντως ίωση και την αρπάξει κι αυτός τη βάψαμε!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...