Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εμεις παντως ουτε το σταθμο της μικρης μπορουμε να πληρωνουμε πια...αν δεν την παρουν στο προνηπιο κοντα στην πεθερα μου θα ζοριστουμε πολυ να ξαναπληρωνουμε φετος το σταθμο...ειμαι βεβαια πολυ ευχαριστημενη κ πολυ στεναχωριεμαι που θελω να παει στο δημοσιο -προς Θεου δεν απαξιωνω τα δημοσια σχολεια αλλαωστε κ γω στην εκπαιδευση ειμαι- απλα θα ηθελα αλλη μια χρονια να παει εκει που ειναι λιγο ελεγχομενο το περιβαλλον...ομως δεν μπορουμε οικονομικα, μας γονατιζει αυτο το ποσο, καθως η δοση του δανειου ειναι πολυ υψηλη κ η κατακρεουργηση των μισθων μας δε μας επιτρεπει πολλα...τεσπα δε θελω να τα σκεφτομαι κ συνεχεια...καλημερα σας!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια φευγω για παιδων. θα μεινω μεσα με το μωρο, Θα σας πω οταν μπορεσω. φιλια.

Πραγματικα σου ευχομαι ολα να πανε καλα με το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα, μια σωστη επιτελους θεραπεια και ελαχιστη ταλαιπωρια!!

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Εχεις αυτα τα μπιμπερο που ριχνουν πολυ αργα το γαλα? Σε πόση ωρα τρωει τα 180 ή τα 250 ml?

Επίσης να τολμησω να δωσω μια συμβουλιτσα: μη δινεις και πολλη σημασια στον αντρα σου σ' αυτη τη φαση, θα σε ταραξει περισσοτερο. Ο δικος μου όποτε κραταει το μωρο και τυχει να κλαψει για παραπανω από 1', μου λεει (ΚΑΘΕ φορα) : από πότε εχει να φαει το παιδι?

Νταξει, δεν με θεωρω μυγιαγγιχτη, αλλα μου'ρχεται να του πω, καλά που ηρθες να μου θυμισεις να το ταισω. Πταισμα ειναι, το ξερω, αλλα σε λαθος ωρα μπορει να γινει κακουργημα.

Νάντια, εχω ξεχασει να σου πω, εφαρμοζω πλεον καθε φορά το συστηματακι με τα τρια σηκωματα (κανουμε προβα και για τη βαφτιση:tongue:) και εχουμε αμεσα ρεψιμο! Φοβερη συμβουλη! Ακομα κι αν εχει κι αλλο αερα μεσα του που τον βγαζει μετα, πάντως βγαζει αρκετο αμεσα! Πολύ πετυχημενο, μπράβο!

Πως γινεται αυτο το κολπο με τα τρια σηκωματα? το χασα.Αληθεια βοηθαει στο ρεψιμο?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

σκαι μου όλα να πάνε κατευχήν! ας μην ταλαιπωρηθείτε άλλο

κι πιο πολύ το νινί!περιμένουμε νέα...σας σκεφτόμαστε..:)

σοφάααακι χρόνια πολλάααα!!να χαίρεσαι την οικογένεια!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημερα!

Σκαι μου δεν νερω γιατι πατε μεσα αλλα ελπιζω να φυγετε γρηγορα και

Θεραπευτει το παιδι οτι κι αν εχει.κανε κανενα ευχελαιο οταν γυρισετε

Πολυ ματι εχει πεσει......

Σοφια ειχες γενεθλια?χρονια πολλα!!!!!παντα χαρουμενη

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Σημερα εχω κι εγω γενεθλια αλλα ολοι κοιμουνται προς το παρον.....χεχε

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Mariapap γιατί λες ότι έπινε μόνο το ξεδιψαστικό; Πόση ώρα την κρατάς σε κάθε στήθος; Εμένα μου έχει πει ο παιδίατρος 30' σε κάθε στήθος, άρα υποθέτω ότι σε αυτό το διάστημα έχει πάρει και το λιπαρό. Ξέρω ότι όλοι λένε έναν θηλασμό σε κάθε στήθος τη φορά αλλά εμένα με έχει βολέψει έτσι γιατί δεν νιώθω και το στήθος να βαραίνει.

.

Γιοβαννα μου ζητημα να κατσει 5 λεπτα στο ενα στηθος και 3 στο αλλο!

Αυτο ειναι το γευμα μας!αλλα δεν κανει τριωρο!

Χθες παντως δεν εφαγα τιποτα γαλακτοκομικο και τα κακα ηταν τελεια!!!!

Το απολυτο μουσταρδι οπως πρεπει ουτε ειχε πονακια.

Καλα το αλλο θεμα κοριτσια ειναι σκετη απογοητευση! Πηγαινω δυο παιδια σε παιδικο

Και του χρονου το καλοκαιρι θα πρεπει να παει και τριτο

Αλλα δε θα φτανει ο μισθος μου μπουχουχου!!!!λεω να μην

Το σκεφτομαι απο τωρα και παρακαλαω να εχει δουλεια ο αντρας μου

Που ασχολειται με τζαμια. Ευτυχως δεν εχουμε νοικι.

Κι εγω αν και μοναχοπαιδι εχω μεγαλωσει με το ιδιωτικο σχολειο με τις

Δυο γλωσσες και ολα τα αλλα διακοπες κτλ και οι γονεις μου δημοσιοι

Υπαλληλοι οχι αποαυτους που περνανε μιζες με τον κλασσικο μισθουλακο.

Μπηκα κι εγω στο δημοσιο και τωρα δεν μου φτανουν ουτε για το σχολειο

Των παιδιων.τι να πεις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Γιοβαννα μου ζητημα να κατσει 5 λεπτα στο ενα στηθος και 3 στο αλλο!

Αυτο ειναι το γευμα μας!αλλα δεν κανει τριωρο!

Χθες παντως δεν εφαγα τιποτα γαλακτοκομικο και τα κακα ηταν τελεια!!!!

Το απολυτο μουσταρδι οπως πρεπει ουτε ειχε πονακια.

Τυχερός άνθρωπος είσαι! Σε ζηλεύω. Πότε θα τρώει και ο δικός τόσο; Βέβαια εσύ είναι και το τρίτο μωρό που θηλαζεις και πλέον το σώμα σου γνωρίζει. Εγώ έχω κουραστεί πραγματικά. Εκτός αυτού, λυπάμαι που το λέω και ντρέπομαι κιόλας......αλλά δεν παίρνω καμία χαρά από το θηλασμό :oops::oops::oops: Νιώθω πολύ καταπιεσμένη.... ίσως είναι και ότι δεν έχω βοήθεια από πουθενά. Πονάει και το δεξί μου στήθος πάρα πολύ. Όλο λέω ότι θα στρώσει και όλο ξανακυλάει. Χτες ήμουν και πολύ χάλια ψυχολογικά και σήμερα δεν είμαι και στα καλύτερά μου. Ο καλός μου δουλεύει πάρα πολλές ώρες με αποτέλεσμα αφενός να βλεπόμαστε πολύ λίγο, αφετέρου να έχω εγώ την ευθύνη για τα πάντα όλα. Τεσπά.... ας είναι γερά τα παιδάκια μας και τα μωράκια μας μόνο.

Είχαμε κανένα νέο από τη Skybeam;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σκαι τωρα ειδα τι παιχτηκε......

Περαστικα κοπελα μου, ολα καλα να σας πανε...φανταζομαι ψυχολογια χαλια με μωρο να νοσηλευεται.....κουραγιο, ολες εδω θα σας σκεφτομαστε κ θα περιμενουμε νεα σας!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Sky περαστικά και να ειναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα έχετε...

Γιοβαννα μου μην στενάχωριεσαι και κοιτα να είσαι καλα... Ο θηλασμος ειναι πολυ καλο για το παιδι αλλα τα παιδιά χρειάζονται μια χαρούμενη μαμα και όχι βυζι.

Εγω κορίτσια χάθηκε λίγο...ο μεγάλος ειναι στο χωριο και εγω αφήνω την μικρή λίγο με το μπαμπα της και παω για μπάνιο!!!! Ωραία ειναι η θαλασσα και προσπαθώ να χάσω και τα υπόλοιπα κιλα:?

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Χρωσταω κερασμα!15839592-birthday-cake-with-red-candles-showing-nr-35.jpg

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες, να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

Μαρίαπαπ, χρονια πολλα!!!

Σκαι, ευχομαι τη λιγοτερη δυνατη ταλαιπωρια και καλα αποτελεσματα, να περασει γρηγορα κι ανωδυνα η ταλαιπωρια;)

Εχουμε αρχισει τις μινι εκδρομουλες μεχρι το χωριο μου, γι' αυτο και χανομαι. Την επομενη εβδομαδα λεμε να παμε και στα πεθερικα καμια 10αρια μερες:P

NuWHp2.png

InJWp3.png

Koριτσάκια μου ευχαριστώ.

Όλα πήγαν καλά, περιμένουμε αποτελέσματα από Δευτέρα. Μόνο πεχαμετρία κάναμε, όχι γαστροσκόπηση, θα τσεκαριστή πρώτα η πεχαμετρία και θα δούμε αν θα χρειαστεί.

Ο μικρός ήταν κύριος στο Παίδων, όλο χαμόγελά παρά το πεχάμετρο που κατέβαινε από τη μύτη στον οισοφάγο. Εντάξει, όταν του τό' βαζαν, καθώς και στις αιμοληψίες, έγινε χαμός από το κλάμα.

Το παράξενο ήταν ότι ενώ στο σπίτι είχαμε πολλές κρίσεις μέσα στην ημέρα, στο Παίδων είχαμε κυρίως μία μεγάλη τρίωρη-τετράωρη. Πολύ παράξενο αυτό. Θα δείξει.

Κάτι μου λέει ότι εκτός από τα οργανικά αίτια ίσως και κάτι ψυχοσωματικό στρεσσάρει το μωρό στο σπίτι. Ίσως το άγχος μου και η ψυχολογία μου δυόμιση μήνες σπίτι χωρίς άνθρωπο, ίσως τα μούτρα του μπαμπά όταν αυτό κλαίει. Κάναμε μια μεγάλη κουβέντα με τον άντρα μου πάντως.

Πάντως έχω την αίσθηση ότι στο Παίδων του άρεσε, ρε παιδιά, όλο χαμόγελα ήταν στις νοσοκόμες και γενικώς...

Θα σας γράψω κι άλλες λεπτομέρειες αργότερα.

Διαφημίσεις

Sky μπράβο σας που ξεμπερδευετε...εύχομαι απο εδώ και πέρα μόνο χαμόγελα!!!! Τα μωρα καταλάβουν το άγχος μας και την ψυχολογία μας... Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να δεις που το παιδάκι σου θα έχει θεαματική αλλαγή.

Καλε είμαι γαιδουρα δεν είπα χρόνια πολλα στις εορταζουσες... Μαρακι και Σοφια χρόνια σας πολλα!!!!! Πολύχρονες και να καμαρωσετε τα παιδάκια σας όπως ποθειτε!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλε είμαι γαιδουρα δεν είπα χρόνια πολλα στις εορταζουσες...

Εγω σ'εχω ξεχασει τοσες μερες!Χρονια πολλα!

Πάντως βλέπω ειδικά οι λέοντες (άντε, και οι καρκινοι των τελευταιων ημερων που λενε!) γύρω-γύρω από τα γενεθλια μας κάνουμε τις ...κουτσουκελες μας (Μαριαπαπ, Σκαι, εσύ, εγώ...καμια άλλη?) και τσουπ τα μπεμπακια του Μαίου!!!!:tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σας ευχαριστω για τις ευχες!

Ηταν αλλη μια κουραστικη μερα...

Σκαι απο δω κ μπρος μονο χαμογελαστο να ειναι το αντρακι σου!!!

Καλημέρα.

Τυχερός άνθρωπος είσαι! Σε ζηλεύω. Πότε θα τρώει και ο δικός τόσο; Βέβαια εσύ είναι και το τρίτο μωρό που θηλαζεις και πλέον το σώμα σου γνωρίζει. Εγώ έχω κουραστεί πραγματικά. Εκτός αυτού, λυπάμαι που το λέω και ντρέπομαι κιόλας......αλλά δεν παίρνω καμία χαρά από το θηλασμό :oops::oops::oops: Νιώθω πολύ καταπιεσμένη.... ίσως είναι και ότι δεν έχω βοήθεια από πουθενά. Πονάει και το δεξί μου στήθος πάρα πολύ. Όλο λέω ότι θα στρώσει και όλο ξανακυλάει. Χτες ήμουν και πολύ χάλια ψυχολογικά και σήμερα δεν είμαι και στα καλύτερά μου. Ο καλός μου δουλεύει πάρα πολλές ώρες με αποτέλεσμα αφενός να βλεπόμαστε πολύ λίγο, αφετέρου να έχω εγώ την ευθύνη για τα πάντα όλα. Τεσπά.... ας είναι γερά τα παιδάκια μας και τα μωράκια μας μόνο.

Γιοβαννα μου σε καταλαβαινω στο πωο παιδι πρεπει να ημουν στα ορια

Της καταθλιψης αφου θηλαζα πανω απο 15 ωρες το 24ωρο. Ο χαρης ηθελε να

Κοιμαται πανω στο βυζι και ενω συμφωνω οτι καλυτερα χαρουμενη μαμα

Παρα θηλασμος δυστυχως δεν μπρουσα να αποθηλασω ενω το προσπαθησα με

Ολους τους τροπους. Το χω ξαναπει οτι ια νααποθηλασω ξαναεμεινα εγκυος.

Στο δευτερο τον απολαυσα και τωρα στο τριτο αναρωτιεμαι τι πινει σε τοσο

Λιγο χρονο αυτο το παιδι!κανε υπομονη ομως κι νομιζω οτι θα στρωσει το πραγμα

Δευτερηφορα δεν ειναι που θηλαζεις?

Εγω σ'εχω ξεχασει τοσες μερες!Χρονια πολλα!

Πάντως βλέπω ειδικά οι λέοντες (άντε, και οι καρκινοι των τελευταιων ημερων που λενε!) γύρω-γύρω από τα γενεθλια μας κάνουμε τις ...κουτσουκελες μας (Μαριαπαπ, Σκαι, εσύ, εγώ...καμια άλλη?) και τσουπ τα μπεμπακια του Μαίου!!!!:tongue:

χαχα καλο!εγω τις κουτσουκελες τις εκανα ιουλιο,ιουνιο και σεπτεμβριο

Οποτε και τα τρια τα παιδια ειναι ανοιξιατικα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Skountoyfla και Mariapap χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας. Να χαίρεσεστε τις οικογένειές σας.

Mariapap, δεν ειχα θηλάσει την κόρη μου. Εύχομαι να στρώσουν τα πράγματα γρήγορα γιατί δεν την παλαύω άλλο

Skybeam καλά αποτελέσματ σας εύχομαι. Μπράβο στο μικρούλη που ήταν κύριος

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα κοριτσακια!!!!! Τι κανετε;;; Εμεις ειμαστε πολυ πολυ καλυτερα, ευτυχως. Το λουκι που τραβηξαμε 1,5 μηνα ουτε στον εχθρο μου....

Παλι απο καμια φορα την πιανουν κατι υστεριες, αλλα συνηθως καταλαβαινω τι θελει κ το κανονιζουμε..... Συνηθως ειναι νυσταγμενη κ θελει να κοιμηθει.... Παντως η πιπιλα ειναι σωτηρια, αν κ δεν ξερω κατα ποσο μπορει να χανει γευματα ή οχι. Προ πιπιλας εκανε 2ωρα με το ζορι, τωρα κανει 2ωρα, 3ωρα κ μπορει κ κανα 4ωρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...