Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εχω πολυ απογοητευτει απο ολα...απο το κακο στο χειροτερο παμε, κ στο χωρο της παιδειας κ στο χωρο της υγειας κ παντου...απογοητευση κ οργη...μακαρι να κανουμε κατι να ανατρεψουμε την κατασταση γιατι σε λιγο για τα παιδακια μας θα ειναι πολυτελεια το σχολειο...δε θα υπαρχει δημοσια παιδεια για ολους αλλα θα γυρισουμε στο 50, που λιγοι ηταν αυτοι που απολαμβαναν το αγαθο της παιδειας...θλιβομαι!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ μετα το συνδικαλιστικο μου παραληρημα επανερχομαι στα δικα μας: με εχει πεθανει στην γκρινια σημερα ο μικρος...εντωμεταξυ δεν κανει κακα καθε μερα, κ οταν κανει ειναι πολυ σκληρα κ ζοριζεται πολυ...εδωσα χαμομηλι αλλα ανακατευτηκε...τι κανουμε;;; η γιατρος μου ειπε για υποθετο γλυκερινης αλλα λεω να περιμενω λιγο ακομη...

ovvZp2.png

κ μετα το συνδικαλιστικο μου παραληρημα επανερχομαι στα δικα μας: με εχει πεθανει στην γκρινια σημερα ο μικρος...εντωμεταξυ δεν κανει κακα καθε μερα, κ οταν κανει ειναι πολυ σκληρα κ ζοριζεται πολυ...εδωσα χαμομηλι αλλα ανακατευτηκε...τι κανουμε;;; η γιατρος μου ειπε για υποθετο γλυκερινης αλλα λεω να περιμενω λιγο ακομη...

ποσες μερες εχει να κανει?

εγω της σηκωνω τα ποδαρακια οταν σφιγγεται αλλα ο παιδογαστρεντερολογος μου απαγορεψε και αυτο!Δεν πρεπει λεει να μαθει ετσι γιατι τεμπελιαζει το εντερακι!

aCtzp3.png

εχω πολυ απογοητευτει απο ολα...απο το κακο στο χειροτερο παμε, κ στο χωρο της παιδειας κ στο χωρο της υγειας κ παντου...απογοητευση κ οργη...μακαρι να κανουμε κατι να ανατρεψουμε την κατασταση γιατι σε λιγο για τα παιδακια μας θα ειναι πολυτελεια το σχολειο...δε θα υπαρχει δημοσια παιδεια για ολους αλλα θα γυρισουμε στο 50, που λιγοι ηταν αυτοι που απολαμβαναν το αγαθο της παιδειας...θλιβομαι!!!!!!!

Μεγάλη πληγή ξύνεις τώρα! Πριν 30 χρόνια, η οικογένειά μου ήταν μια τυπική μεσοαστική οικογένεια. Μεγαλώσαμε στο Βύρωνα σε διαμέρισμα. Ο μπαμπάς μου είχε χαρτοπωλείο στο κέντρο, η μαμά μου δούλευε στο λογιστήριο του Παπουτσάνη. Είχαν δλδ ένα μέτριο μισθό κ τα έσοδα απ' το μαγαζί, βέβαια δούλευε όλη μέρα ο άνθρωπος αλλά στο εμπόριο χρωστάς κ σου χρωστάνε. Παρόλα αυτά πλήρωναν νοίκια, λογαριασμούς, μια γυναίκα στο σπίτι για ένα φαγητό, σίδερο, και να μας περιμένει να γυρίσουμε, ιδιωτικό σχολείο για 2 παιδιά, γλώσσες, φροντιστήρια, κολυμβητήρια κλπ, τα υπόλοιπα έξοδα της οικογένειας συν τη διασκέδαση, θα πηγαίναμε κ 2 βδομάδες διακοπές το χρόνο

Τώρα, αν έλεγα ότι θα είχα να καλύψω τις ίδιες ανάγκες θα έπρεπε να έχω μηνιαίο εισόδημα γύρω στα 5 χιλιαρικάκια, με άλλα λόγια μάλλον να είμαι απατεώνας! ;) Και με εξοργίζει που δε θα μπορέσω να προσφέρω εγώ στα δικά μου παιδιά αυτά που είχα εγώ ως παιδί.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

ποσες μερες εχει να κανει?

εγω της σηκωνω τα ποδαρακια οταν σφιγγεται αλλα ο παιδογαστρεντερολογος μου απαγορεψε και αυτο!Δεν πρεπει λεει να μαθει ετσι γιατι τεμπελιαζει το εντερακι!

μια μερα...αλλα τον βλεπω να ζοριζεται συνεχεια κ να αεριζεται...τα ποδαρακια τα σηκωνω κ γω αλλα αλλοτε πιανει κ αλλοτε οχι, σημερα ας πουμε δεν ειχαμε κανενα αποτελεσμα!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Μεγάλη πληγή ξύνεις τώρα! Πριν 30 χρόνια, η οικογένειά μου ήταν μια τυπική μεσοαστική οικογένεια. Μεγαλώσαμε στο Βύρωνα σε διαμέρισμα. Ο μπαμπάς μου είχε χαρτοπωλείο στο κέντρο, η μαμά μου δούλευε στο λογιστήριο του Παπουτσάνη. Είχαν δλδ ένα μέτριο μισθό κ τα έσοδα απ' το μαγαζί, βέβαια δούλευε όλη μέρα ο άνθρωπος αλλά στο εμπόριο χρωστάς κ σου χρωστάνε. Παρόλα αυτά πλήρωναν νοίκια, λογαριασμούς, μια γυναίκα στο σπίτι για ένα φαγητό, σίδερο, και να μας περιμένει να γυρίσουμε, ιδιωτικό σχολείο για 2 παιδιά, γλώσσες, φροντιστήρια, κολυμβητήρια κλπ, τα υπόλοιπα έξοδα της οικογένειας συν τη διασκέδαση, θα πηγαίναμε κ 2 βδομάδες διακοπές το χρόνο

Τώρα, αν έλεγα ότι θα είχα να καλύψω τις ίδιες ανάγκες θα έπρεπε να έχω μηνιαίο εισόδημα γύρω στα 5 χιλιαρικάκια, με άλλα λόγια μάλλον να είμαι απατεώνας! ;) Και με εξοργίζει που δε θα μπορέσω να προσφέρω εγώ στα δικά μου παιδιά αυτά που είχα εγώ ως παιδί.

μια απο τα ιδια κ οι δικοι μου, η μαμα μου ρεσεψιον σε ξενοδοχειο κ ο μπαμπας μου μηχανικος σκαφτικων μηχανων, δουλευε σε μεγαλο εργοστασιο: πηραν δικο τους σπιτι, σπουδασαν 2 παιδια σε αλλη πολη, φροντιστηρια κ ιδιαιτερα, 3 ξενες γλωσσες στο καθε παιδι -3 αδελφες ειμαστε- κ εννοειται ρουχα, διακοπες οχι πολυτελειας αλλα οπωσδηποτε 2 βδομαδες τα χριστουγεννα πηγαιναμε καπου ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο...τωρα αυτα φανταζουν απλα ουτοπικα!!!!!! κ ενα σπιτι που πηραμε να δουμε θα το κρατησουμε ή θα το παρει η τραπεζα τελικα...γι αυτο εχω κ γω απογοητευτει απο το κακο στο χειροτερο παμε!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Απο απογοητευση αλλο τιποτα κοριτσια.

Μου ελεγε και ο αντρας μου χτες, παιρνω αυτο το μισθο. Και που παει? Τη στιγμη που ουτε βγαινουμε, ουτε παμε πουθενα. Και τι παιρνω για εμενα? μονο τσιγαρα?

Γιατι εγω τι παιρνω? Το απολυτο τιποτα? μεχρι κ τα τσιγαρα εκοψα.:rolleyes:

Δεν ξερω τι θα κανουμε οταν θα αρχισουν κ τα σχολεια τα παιδια κ τα φροντιστηρια κ θα αρχισουν και να ζητανε.

πραγματικα δεν ξερω..:?

ειμαι κ εγω ανεργη 2,5 χρονια. κ αγνωστο ποτε θα βρω ξανα δουλεια.

ευχομαι μονο σε ενα καλυτερο αυριο.για ολους μας.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Skybeam εύχομαι τα καλύτερα για το μωράκι σου και μακάρι να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου.

Mariapap γιατί λες ότι έπινε μόνο το ξεδιψαστικό; Πόση ώρα την κρατάς σε κάθε στήθος; Εμένα μου έχει πει ο παιδίατρος 30' σε κάθε στήθος, άρα υποθέτω ότι σε αυτό το διάστημα έχει πάρει και το λιπαρό. Ξέρω ότι όλοι λένε έναν θηλασμό σε κάθε στήθος τη φορά αλλά εμένα με έχει βολέψει έτσι γιατί δεν νιώθω και το στήθος να βαραίνει.

Όσο για το οικονομικό θέμα που λέτε κορίτσια και με εμάς τα ίδια ισχύουν. Ο μπαμπάς μου ήταν Αστυνομικός και η μαμά μου λογίστρια σε μια επιχείρηση (ωωω ναι υπήρχαν τότε επιχειρήσεις υγιείς....:tongue::( ), σε ιδιωτικό δεν πηγαίναμε αλλά πηγαίναμε τρεις ξένες γλώσσες εγώ και άλλες τρεις η αδερφή μου, ερχόταν γυναίκα και βοηθούσε στο σπίτι, ήμαστε σε νοίκι αλλά παράλληλα οι δικοί μου είχαν και οικοδομή στα σκαριά, ρούχα, παππούτσια, λούσα, διασκέδαση δεν μας έλειψαν ποτέ, κάθε Σάββατο βράδυ ήμαστε έξω για φαγητό με παρέα, κάθε χρόνο τρεις εβδομάδες Κρήτη για διακοπές....... και τώρα;;;; Σε έναν καλό παιδικό κατάφερα να βάλω τη μικρή μου και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τον προσφέρω και στο φουρφουρίκο μου. Ευτυχώς που η αδερφή είναι καθηγήτρια Γερμανικών και Αγγλικών και θα αναλάβει αυτή τα παιδιά στον τομέα ''ξένη γλώσσα''.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ελπίζω μόνο βρε κορίτσια, μέχρι να έχουν μεγαλώσει τα παιδάκια μας, να έχουν περάσει τα δύσκολα και εκείνα να έχουν καλύτερες προοπτικές. Τουλάχιστον, αν είναι να ξενιτευτούν να είναι από επιλογή τους και όχι από ανάγκη για επιβίωση! :mad:

Ιωάννα, τουλάχιστον αφού είσαι καλυμμένη για τις ξένες γλώσσες είναι μεγάλη υπόθεση!

Γέλασα τώρα γιατί θυμήθηκα πριν κάμποσο καιρό, όταν είχε αρχίσει η μεγάλη να μιλάει, μου είχε πει ο άντρας μου "δεν της μιλάς κ λίγο γερμανικά;" αχαχαχα

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...