Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Σκάι μπες για μπάνιο τώρα άσε τα 10λεπτα μη χάνεις στιγμή....

Κοίτα πώς φαίνονται οι έμπειρες οι μάνες, χεχε!

Οκ, τα κατάφερα! Όχι μόνο αυτό, έβαλα και κρέμες!

Ειδες Σκαι πώς τα καταφερνεις (και σε δυσκολα, οχι αστεια) με το μωρο, πώς εμαθες να τον "διαβαζεις" και να τον ανακουφιζεις? Θα μου πεις, θελοντας και μη (αν και δεν ειναι στανταρ για ολες τις μαμαδες...).

Καλη και ηρεμη συνεχεια να εχετε.

Μωρέ αυτό που λες, θέλοντας και μη... Τώρα ευχαριστούσα τον φύλακα άγγελό μας, λέω ποιος άγιος είσαι δεν ξέρω αλλά σ' ευχαριστώ! Βασικά που ηρέμησε το παιδί περισσότερο...

Το βράδυ θα μιλήσω με την παιδογαστρεντερολόγο. Αν γίνει θα γίνει πριν τις 10 Αυγούστου γιατί φεύγει μετά. Μέσα μου εύχομαι να είναι από δω και πέρα όπως τώρα που κοιμήθηκε χωρίς στομαχική κρίση... αλλά δυστυχώς δεν πιστεύω ότι θα την γλιτώσουμε :(

Eυχαριστούμε! Αντεύχομαι ηρεμία για όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια!

αύριο αρχίζω δουλειά σιγά σιγά και τρέμω στην ιδέα ότι θα την αφήσω

έστω για μια ώρα!:( αλλά τι να κάνουμε, πρέπει...

σήμερα έκανα μια βόλτα για μπομπονιέρες και πήρα κάποιες ιδέες γιατί

εμείς σκεφτόμαστε να τη κάνουμε 6 Οκτώβρη. πώς σας φαίνεται το

όνομα Διαμαντένια ; τη μαμά μου την λένε Διαμάντω αλλά δε μ'αρέσει και

έτσι λέω να το τροποποιήσω .θα τη βγάλω και Μαρία λόγω τάματος στη

Παναγία.

Εμένα δυστυχώς βυζαίνει κανονικότατα το δάχτυλο για να κοιμηθεί

αλλά το βάζει και όλο μέσα στο στόμα όταν πεινάει.Πάντως βρε κορίτσια

πώς καταφέρνετε εσείς που θηλάζετε να τρώνε κάθε τρίωρο;Εμένα

στο δίωρο δε κρατιέται...:(:(

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

αύριο αρχίζω δουλειά σιγά σιγά και τρέμω στην ιδέα ότι θα την αφήσω έστω για μια ώρα!:( αλλά τι να κάνουμε, πρέπει...

πώς σας φαίνεται το όνομα Διαμαντένια ; τη μαμά μου την λένε Διαμάντω αλλά δε μ'αρέσει και έτσι λέω να το τροποποιήσω.

Μεσα στην ημερα εμεις δεν εχουμε στανταρ ωραριο, μπορει να ειναι και στο 2ωρο, μπορει και στο 4ωρο.

Καλή επιστροφη στη δουλεια, φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ δυσκολο, ελπίζω να προσαρμοστειτε και να συνηθισετε το συντομοτερο δυνατο;).

Μια και ζητας γνωμες, από το Διαμαντενια, προτιμω το κανονικο "Αδαμαντια" (αυτο δεν ειναι και το βαφτιστικο της μαμας σου?).

Ο παπας σας δεν εχει το γνωστο κολλημα, να ειναι χριστιανικο το ονομα?:evil:

Ή του αρκει που θα υπαρχει και το "Μαρία"?

Με το καλό!

NuWHp2.png

InJWp3.png

καλησπερα!!

Evri79 και Διαμαντενια και Αδαμαντια μου αρεσουνε και τα δυο γιατι δεν ειναι συνηθισμενα ονοματα!;)

Ειπα να μην σας γραφω το τι εζησα με την κορη μου [γενικα] αλλα μιας και ρωτατε.......:cool: περασα μια φρικη με τα δοντια!!

Κλααααμααααα... σααααααλια... γκριιινιααααα .......

ξυπνουσε κ ουρλιαζε τα βραδυα..

μασαγε οτι εβρισκε μπροστα της..

ηταν μια κατασταση ανυποφορη. ουτε σιροπια ουτε τιποτα δεν την ηρεμουσανε.

6.5 μηνων εβγαλε τα πρωτα δυο..

δεν ηρεμουσε σχεδον ποτε..

μετα οταν εβγαζε τα πισω ακομα χειροτερα τα πραγματα..

δεν ετρωγε τιποτα καποια διαστηματα.

ειχε πυρετους.

διαρροιες συνεχεια.

αρρωσταινε ευκολα..

ουρλιαζε ακομα πιο πολυ, δεν κοιμοτανε καθολου..

να σας πω κι αλλα???:?:-?

Καλησπέρα,

μίλησα τελικά με τη γαστρεντερολόγο σήμερα. Μου είπε να συνεχίσω να δίνω το υποαλλεργικό γάλα και gripe water. Της είπα ότι στο υποαλλεργικό αντιδράει άσχημα και gripe water δεν έδωσα γιατί δοκίμασα και ζεσταίνει το στομάχι. Τσαντίστηκε αλλά χ3στηκα. ΄Δεν μπορώ άλλα πειράματα στο μωρό, εδώ υποφέρει. Το κρατάω όρθιο με τις ώρες κι όταν τελικά το βάζω στην κούνια του έρχονται όλα στο στόμα.. Τελικά κανονίστηκε για την Παρασκευή το πρωί στο Παίδων, θα γίνει και γαστροσκόπηση και phμετρία. Θα νοσηλευτεί κιόλας.

Παρότι ξέρω ότι δεν είναι κάτι τραγικό είμαι φυσικά πολύ στενοχωρημένη με την ταλαιπωρία που θα περάσει. Εν τω μεταξύ σε τόσο μικρά βρέφη δεν σε αφήνουν μέσα, είναι ξεχωριστός θάλαμος, δεν ξέρω τι επισκεπτήριο υπάρχει.

Άραγε τώρα το μωρό πώς θα αντιδράσει όταν έρθει σπίτι? Όταν το αφήσω? Όταν με ξαναδει?

Διαφημίσεις

Ειλικρινα λυπαμαι που θα το περασετε τελικα αυτο..

Η κορη μου με το που γεννηθηκε της δωσανε ξενο γιατι ειχα κανει καισαρικη κ ειχα κ καλα ακομα αναισθητικο στο σωμα μου κ δεν ητανε σωστο [ετσι λεγανε:evil:]

Με το που γεννηθηκε λοιπον,απο την πρωτη μερα κιολας ξεκινησε τους εμετους. εμετοι ρουκετες,ολη μερα,συνεχεια.

την βαλανε στην Μοναδα Εντατικης Παρακολουθησης Νεογνων.

Εμενα με αφηνανε ομως να πηγαινω να την βλεπω.

Μηπως σε αφηνουνε και εσενα??Για ποσες μερες θα μεινει μεσα?

Οταν λοιπον την βγαλανε, ειμαι σιγουρη οτι καταλαβε την απουσια μου, καταλαβαινε οτι ηταν μονη της εκει..:cry:

ολη τη νυχτα εκλαιγε το μωρο μου κ κοιμηθηκαμε μαζι με τον αντρα μου αγκαλια κ εκεινη πανω στο στηθος μου,ολοι μαζι,σε εκεινο το μικροσκοπικο κρεββατι..:|

Σου ευχομαι μεσα απο αυτη την ταλαιπωρια να βγει κατι θετικο..

Πόσο θα νοσηλευτει?

Αχ, σε παρακαλω μην τα σκεφτεσαι ολα μαζι αυτα βραδιατικα, γιατι θα σου φαινονται πιο βουνο απ' ό,τι είναι. Οταν ξερεις περισσοτερες λεπτομερειες θα νιωθεις οτι εχεις και περισσοτερο ελεγχο και θα μπορεις να φανταστεις πιο καλα πώς θα ειναι και να προετοιμαστεις οσο γινεται. Τωρα ειναι μονο το μεγαλο αγνωστο μπροστά σου. Α! και ...η μαμά του εισαι! Μόλις τον παρεις αγκαλιτσα μετα τη νοσηλεία, ολα θα ειναι γνωριμα ξανα;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Οταν λοιπον την βγαλανε, ειμαι σιγουρη οτι καταλαβε την απουσια μου, καταλαβαινε οτι ηταν μονη της εκει..

ολη τη νυχτα εκλαιγε το μωρο μου κ κοιμηθηκαμε μαζι με τον αντρα μου αγκαλια κ εκεινη πανω στο στηθος μου,ολοι μαζι,σε εκεινο το μικροσκοπικο κρεββατι..

Έλα ρε συ Χριστιάνα, συγκινητικό είναι! :(

Ελπίζω να είναι μόνο για Παρασκευή βράδυ και το Σάββατο να μας δώσουν εξιτήριο. Εκτός κι αν θέλουν να του ξεκινήσουν θεραπεία, αχ!

Το θετικό της υπόθεσης θα είναι ότι θα διαπιστωθεί ο βαθμός της παλινδρόμησης και θα αποφασίσουν τη σωστή θεραπεία επιτέλους. Ελπίζω μόνο η θεραπεία να μην περιλαμβάνει κανένα γάλα για φτύσιμο πάλι. Κι ελπίζω η χαλάρωση του σφιγκτήρα μεταξύ στομάχου και οισοφάγου να μην είναι τέτοια που να μας πουν κάνα χειρουργείο και μας τρελλάνουν! :?

Σκουντούφλα, μακάρι, κι ας μου κρατήσει μούτρα!:P

Καλημέρα κ καλό μήνα!

Καλά μηνογεννέθλια στα πρωτομηνιάτικα ;)

Άντε, πάει το πρώτο τρίμηνο, άλλα τρία και χρονίσαμε!!!! χαχα

Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι πιο ευχάριστος κ ξεκούραστος για όλους!!

Σκάι μακάρι αυτή να είναι η τελευταία σας ταλαιπωρία κ να βρείτε την υγειά σας επιτέλους! Προσπάθησε κ να τρως καλά τουλάχιστον, άνθρωπος είσαι κ εσύ, μην καταρρεύσεις! Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί πολύ ο μικρός, αλλά σίγουρα μόλις τον ξαναπάρεις μετά αγκαλίτσα θα τα ξεχάσει όλα!! ;)

Διάβασα κ για τα 2 αδερφάκια ρε γμτ κ με πήραν τα ζουμιά πρωί πρωί :cry::cry::cry:

Α ρε Θεε κι άλλους ξεχνάς να τους πάρεις! (την είπα την αμαρτία μου)

Πάω να ξυπνήσω τα τέρατα!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί πολύ ο μικρός, αλλά σίγουρα μόλις τον ξαναπάρεις μετά αγκαλίτσα θα τα ξεχάσει όλα!! ;)

Mακάρι βρε κουκλίνα μου, γιατί αν σας πω τη διαδικασία της phμετρίας... ε, δεν είναι και ευχάριστη :(:?:(:?:(

Να τα χαίρεστε όσες γίνατε 3 μηνών! ;)

Μα που ειστε ολες σημερα??

Πηγατε διακοπες??:cool:

Εγω απο σημερα εχω την κορη μου μαζι μου στο σπιτι..

Αν εξαφανιστω για μερες...Μην ανησυχησετε...

Στο τρελλαδικο θα ειμαι και δεν θα εχω wi-fi...

Καλησπερα!

Δεν εχω καταφερει να σας διαβασω εχω χαθει

Γιατι με τρια παιδια μονη μου ολη μερα τα χω φτυσει

Ουτε για τουαλετα χρονος!το απογευμα οταν

Ερεται ο αντρας μου ασχολουμαστε με τη βαφτιση

Μπας και το κανουμε φετος. Κοιταμε χωρους κι εκκλησιες.

Σκαι τι μετρηση ειναι αυτη που βλεπω πιο πανω τι θα κανετ?

Σορρυ δεν εχω διαβασει ολα καλα?

Η μικρη εχει πολλες μες που κανει πρασινα κακα οχι σε καθε

Κενωση ειναι οτι να ναι γενικα και μπηκα τωρα να δω στο ιντερνετ

Μηπως φταινε τα γαλακτοκομικα που ποσο πια να τα μειωσω....

Ειδα οτι μαλλον φταιει η υπερπαραγωγη σε συνδυασμο ισως με τα

Γαλακτοκομικα. Πρεπει λεει να δινω απο το ενα στηθος για 3-4 ωρες

Και μετα απο το αλλο. Η αλληθεια ειναι οτι ακομα δεν μου εχει κανει

3ωρα θηλαζει πολυ συχνα ουτε που κοιταω ρολοι.

Μαλλον ετρωγε μονο το ξεδιψαστικο γαλα που βγαινει στην αρχη

Και δεν εφτανε στο πολυ λιπος θα το κανω και θα δω.

Το εχετε εσεις αυτο?

Παντως ειναιπολυ ησυχη φτου της την παμε τη φερνουμε

Δεν παραπονιεται καθολου!

Διακοπες την αλλη βδομαδα!

Οποτε μπορεσω θα προσπαθησω να σας διαβασω......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Σκάι υπομονή, κουράγιο και κυρίως αισιοδοξία! Μη το αφήσεις να σε πάρει

από κάτω! να σκέφτεσαι ότι είναι για καλό. το παιδάκι σου θα είναι μετά

μια χαρά και μαζί με αυτό και εσύ.

Δε μου αρέσει να βλέπω τα χειρότερα για να παίρνω θάρρος εγώ αλλά θα σας πω τι βιώνουμε ως ευρύτερη οικογένεια από τον Ιανουάριο.

Η μικρή αδελφή του άντρα μου γέννησε δίδυμα και το ένα γεννήθηκε σχεδόν

τυφλό. Πήγανε 2 φορές Αγγλία και του κάνανε μεταμόσχευση κερατοειδή.Εκεί να δείτε δυσκολίες, σε 6 μηνών μωρό έχουν κάνει 3 φορές ολική νάρκωση!τώρα το ξυπνάνε κάθε 2 ώρες για σταγόνες και πρέπει να είναι σε επιφυλακή να μη βάλει το χεράκι του στο μάτι και πειράξει τα ράμματα.

Προκλήθηκε από μετάλλαξη κατά τη σύλληψη ή την εγκυμοσύνη τους είπαν οι γιατροί, πράγμα τρελά σπάνιο. Φανταστείτε γολγοθάς για αυτούς τους γονείς και κοντά σε αυτούς για όλους μας.Και όμως εγώ τους βλέπω ότι προσπαθούν να μη τους πάρει από κάτω και στηρίζουν τρομερά ο ένας τον άλλο.

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Σκάι υπομονή, κουράγιο και κυρίως αισιοδοξία! Μη το αφήσεις να σε πάρει

από κάτω! να σκέφτεσαι ότι είναι για καλό. το παιδάκι σου θα είναι μετά

μια χαρά και μαζί με αυτό και εσύ.

Δε μου αρέσει να βλέπω τα χειρότερα για να παίρνω θάρρος εγώ αλλά θα σας πω τι βιώνουμε ως ευρύτερη οικογένεια από τον Ιανουάριο.

Η μικρή αδελφή του άντρα μου γέννησε δίδυμα και το ένα γεννήθηκε σχεδόν

τυφλό. Πήγανε 2 φορές Αγγλία και του κάνανε μεταμόσχευση κερατοειδή.Εκεί να δείτε δυσκολίες, σε 6 μηνών μωρό έχουν κάνει 3 φορές ολική νάρκωση!τώρα το ξυπνάνε κάθε 2 ώρες για σταγόνες και πρέπει να είναι σε επιφυλακή να μη βάλει το χεράκι του στο μάτι και πειράξει τα ράμματα.

Προκλήθηκε από μετάλλαξη κατά τη σύλληψη ή την εγκυμοσύνη τους είπαν οι γιατροί, πράγμα τρελά σπάνιο. Φανταστείτε γολγοθάς για αυτούς τους γονείς και κοντά σε αυτούς για όλους μας.Και όμως εγώ τους βλέπω ότι προσπαθούν να μη τους πάρει από κάτω και στηρίζουν τρομερά ο ένας τον άλλο.

αυτοι οι γονεις για μενα ειναι ηρωες...απλα αυτο...να χαιρονται τα παιδακια τους κ ολα να πανε κατ'ευχην!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...