Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 3:09 ΜΜ, MK2012 είπε:

Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.

Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!! 

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

Υ.γ καλή επιτυχια!!!!! Ευχομαι να ειναι το τυχερό αυγό του 2025!!!!  

On 1/1/2025 at 3:09 ΜΜ, MK2012 είπε:

Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Άννα εμάς από το νήπιο μας είχαν πει αν κολλήσουμε ψείρες να βάλουμε βαζελίνη και να τυλίξουμε το κεφάλι για λίγο και έτσι θα φύγουν επειδή η βαζελίνη είναι παράγωγο του πετρελαίου σκάνε και οι ψείρες και οι κόνιδες μαζί απλά μετά θα δεινοπαθήσεις στο ξέβγαλμα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχε πλακα ομως πολυ η φατσα του ετσι οπως τον σηκωνα!εβαλα τον αντρα μου το βραδυ να το κανει μπας κ εγω κατι δεν κανω καλα και ω..ναι!! του εκανε εμετο στα μουτρα!! μουαχαχαχαα!!

Η φατσα τους οντως εχει πολλη πλακα:tongue:

Αλλά φανταζομαι και τη φατσα του αντρα σου και ολη τη σκηνη.... : "Χριστιανααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!":p

Γουλιά δεν έχει τύχει να βγάλει ακόμα όμως.

Η φαση με τα δοντια ειναι οντως πολυ δυσκολη...????:confused:

...κ σαλια πολλα, αφου ο πατερας του τον λεει χοχλιο!!!!!

Ω!Πολύ ωραιο!Θα τον λεω κι εγω ετσι!!

αυριο εχουμε συναντηση στο σχολειο για τις εξελιξεις στην παιδεια, χαμος γινεται...θα ειναι κ ο συλλογος γονεων, ο δημαρχος κτλ...πρεπει να παω, αλλα να δω που θα αφησω κ τα 2...

Να μας πεις νεα οταν γυρισεις!

NuWHp2.png

InJWp3.png

ΠΙστεύω ότι είναι αυτό που λέει η Νάντια, ότι θέλει να πίνει γάλα για να δροσίζεται. Και για παρηγοριά...

Βασικά λένε ότι το πρώτο λούσιμο στο μαλλί με λάδι (ή βαζελίνη εν προκειμένω) πρέπει να γίνεται χωρίς νερό πρώτα, δηλ. σαμπουάν χωρίς να βρέξεις τα μαλλιά, τρίψιμο, ξέπλυμα και δεύτερο χέρι, αλλιώς δεν ξεμπερδεύεις με τίποτα...

ΠΙστεύω ότι είναι αυτό που λέει η Νάντια, ότι θέλει να πίνει γάλα για να δροσίζεται. Και για παρηγοριά...

Πολύ πιθανο, για τα θηλαζοντα μωρα παντως ισχυει (ζητανε στηθος για παρηγορια, ταυτοχρονα ομως ρουφανε και γαλα -αναγκαστικα- και γνώνουν βεβαια...)

Για τη βαζελινη SOS, όπως το είπε η Σκαι, αλλιώς θα πλενεις μεχρι αυριο! Το ξερω γιατι κι εγω βαζω στο μαλλι σκετο ελαιολαδο για φυσικη (και φτηνη!) επανορθωση:tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σκοντούφλα εμένα στα δόντια τα μεγάλα είχαν απλά πολλά σάλια ούτε και εγώ ξέρω πόσες σαλιάρες και πόσα ρούχα άλλαζα μέσα στην μέρα και δαγκώνανε όπου βρίσκαν για να ανακουφιστούν. Ευτυχώς όμως δεν είχαν γκρίνια οπότε δεν παραπονιέμαι καθόλου.

Διαφημίσεις

Λαδι εχω ηδη βαλει...κ εκανα οπως λετε, χωρις νερο πολυ σαμπουαν κ πολυ τριψιμο κ μετα ξεπλυνα...2 φορες την ελουσα εκεινη την ημερα κ ηταν οκ μετα, καθολου λαδωμενο το μαλλι, κ με τη βαζελινη αυτο θα κανω...την εχω στο μυαλο μου τη βαζελινη σαν εσχατη λυση, λογω του οτι ειναι παραγωγο του πετρελαιου αλλα αν δω κ αποδω θα τη χρησιμοποιησω κ αυτην...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα!!

Χριστιαννα φαντάζομαι τον άντρα σου!!!! Ο δικός μου του έβγαλε χθες μια γουλια το βράδυ που την ταιζε και με ξύπνησε λες και ηρθε η καταστροφή!!!! Πάντως αυτό με το σηκωμα ούτε εγω το έχω πετύχει...για ξαναδώ στα οδηγίες μπας και δεν το έχω καταλάβει για να το ξαναδοκιμασω(είμαι και ξανθιά!!!)

Για τα δόντια εγω με το μεγάλο δεν κατάλαβα και πολλά... Σε κάποια είχε πολλά σαλια σε αλλα όχι αλλα δεν του τρεχαν τα καταπίνε! Σε ένα ή δυο μου ξυπναγε το βράδυ μια φορά για να του δώσω παγωμένη πιπιλα...οπότε ούτε εγω μπορω να μιλήσω γιατι δεν κατάλαβα πως βγήκανε απλα τα έβλεπα!!!!

Να σας πω η μικρή έχει ξεκινήσει και τρώει ανα τετραωρο αλλα απο εκεί που μου κοιμόταν το βράδυ απο τις δέκα και μισή μέχρι τις έξι τώρα ξυπνάει στις 4 για να φάει... Πως μπορω να την κάνω να ξαναπάει στο έξι δεν ξέρω... Μπορει να είναι και απο την ζέστη;;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Σκουντουφλα θα σας ενημερωσω αν παω...εισαι του κλαδου κ συ;;;

Οχι, αλλα όπου βρισκω εκπαιδευτικο ρωταω, γιατι δεν θελω να χανω επαφη με την εξελιξη του εκπαιδευτικου συστηματος. Οταν ειχαν πρωτο-αλλαξει οι πανελληνιες ειχα τρομαξει να καταλαβω το καινουριο συστημα!

Να σας πω η μικρή έχει ξεκινήσει και τρώει ανα τετραωρο αλλα απο εκεί που μου κοιμόταν το βράδυ απο τις δέκα και μισή μέχρι τις έξι τώρα ξυπνάει στις 4 για να φάει... Μπορει να είναι και απο την ζέστη;;;

Εγω λεω ναι. Οπως κι εμεις μωρε. Αυτα τα καημενα εχουν περισσοτερες αντοχες?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Οχι, αλλα όπου βρισκω εκπαιδευτικο ρωταω, γιατι δεν θελω να χανω επαφη με την εξελιξη του εκπαιδευτικου συστηματος. Οταν ειχαν πρωτο-αλλαξει οι πανελληνιες ειχα τρομαξει να καταλαβω το καινουριο συστημα!

Εγω λεω ναι. Οπως κι εμεις μωρε. Αυτα τα καημενα εχουν περισσοτερες αντοχες?

παντως απο τη μεχρι τωρα ενημερωση μου το Σεπτεμβρη χλωμο να ανοιξουν τα σχολεια...αναμενονται μεγαλες κινητοποιησεις!!!!!! κ το συστημα αλλαζει κ παλι!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

εμεις παντως στα δοντια δεινοπαθησαμε, μεταμορφωθηκε απο αγγελο σε τερας!!!!!!!!!!! γκρινια, μουρμουρα ολη μερα κ το βραδυ συνεχες ξυπνημα, ντεπον, ουρλιαχτα, αγκαλια ολη νυχτα κ πανω κατω...ενα δραμα...οσο σκεφτομαι οτι μπορει να επαναληφθει φρικαρω!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

εμεις παντως στα δοντια δεινοπαθησαμε, μεταμορφωθηκε απο αγγελο σε τερας!!!!!!!!!!! γκρινια, μουρμουρα ολη μερα κ το βραδυ συνεχες ξυπνημα, ντεπον, ουρλιαχτα, αγκαλια ολη νυχτα κ πανω κατω...

Μη μ' αξιώσει ο Θεός να το ζήσω κι αυτό... ας το περάσουμε ανώδυνα Jeeeeeeesus!

Σήμερα του κάνω 200άρια γάλατα και τρώει κάθε 3ωρο τα 180, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Πρόλαβα και τον έκανα μπάνιο πριν πεινάσει να δροσιστεί, τάϊσα, βρήκε μια στάση πάνω μου με το κεφάλι στο στήθος μου και το στομάχι του στο δικό μου και βολεύτηκε και τον πήρε ο ύπνος. Τον κράτησα 40 λεπτά όρθιο έτσι και τώρα τον έβαλα στο κρεβάτι του μπρούμυτα (ενδείκνυται για γοπ αν και δεν τον φοβάμαι, σηκώνει το κεφάλι και στους στους αγκώνες κι αν δεν μπορεί θα μας ακούσει η πολυκατοικία). Αν κοιμάται στα επόμενα 10 λεπτά μπαίνω για μπάνιο! :D :D

Ειδες Σκαι πώς τα καταφερνεις (και σε δυσκολα, οχι αστεια) με το μωρο, πώς εμαθες να τον "διαβαζεις" και να τον ανακουφιζεις? Θα μου πεις, θελοντας και μη (αν και δεν ειναι στανταρ για ολες τις μαμαδες...).

Καλη και ηρεμη συνεχεια να εχετε.

Το ραντεβου για τις 10 Αυγουστου ειναι σιγουρο/κλεισμενο ή ακομα παιζει αν θα την κανετε την εξεταση?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σκάι μπες για μπάνιο τώρα άσε τα 10λεπτα μη χάνεις στιγμή....

Ωχ βρήκαμε χρονιά να πάμε πρώτη δημοτικού και εμείς αυτά διαβάζω και απορώ αν θα κάνουμε και τίποτα φέτος...Άννα να σου πω ούτε από 1 Σεπτέμβρη θα ανοίξουν;έχω ένα χαρτί από το νήπιο ακόμα να πάω στο σχολείο.

Σκάι μπες για μπάνιο τώρα άσε τα 10λεπτα μη χάνεις στιγμή....

Ωχ βρήκαμε χρονιά να πάμε πρώτη δημοτικού και εμείς αυτά διαβάζω και απορώ αν θα κάνουμε και τίποτα φέτος...Άννα να σου πω ούτε από 1 Σεπτέμβρη θα ανοίξουν;έχω ένα χαρτί από το νήπιο ακόμα να πάω στο σχολείο.

αυριο θα σου πω Ξανθη τι φημολογειται με σιγουρια που μαλλον θα παω στη συναντηση, παντως αναμενονται μεγαλες κινητοποιησεις...εγω βεβαια ειμαι σε λυκειο αλλα οι δασκαλοι ειναι κ πιο μαχητικοι απομας οποτε δε θα διαφερουν τωρα...θα σας πω ουτως η αλλως αφου παω δεν παω θα με ενημερωσουν με μειλ...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...