Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

αν είχε αλλεργία δεν θα έκανε πράσινα κακά;δεν θα έβγαζε αίμα στα κακά του κάτι για να το καταλάβει;θέμα με την γοπ έχει και κάτι πρέπει να του φταίει αλλά και αυτή η γαστρεντερολόγος να μην βρίσκει άκρη;;;κρίμα πάντως το μικράκι

και εμένα μου λένε όλοι μα καλά βολεύεται το μωρό εκεί μέσα;και απαντάω ε βλέπετε να κλαίει και αν το έχω με το ζόρι;;;και εμένα στο δεύτερο βήμα κόβει ύπνους ατέλειωτους λέμε

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε Σκαι μου ακομα δεν εχει καταληξει ο μικρος ποσο και ποτε τρωει?

γιατι μπερδευτηκατε παλι?

οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα για να μην τον ταιζεις οταν νομιζει πως πειναει.

εμεις ας πουμε τρωμε ανα 4 ωρες 180...δεν παιζει ενδιαμεσα να την ταισω!

μπορει να θελει αλλαγμα,να ποναει,να θελει να κοιμηθει,να βαριεται,να ζεσταινεται,να θελει αγκαλια η βυζι-πιπιλα!

πρεπει να βρειτε ποσο τρωει!

και αυτο το οσο θελει στα μωρα ας το αφησουν καλυτερα!

σαμπως ξερουν αυτα?

οσο τους δινεις τρωνε!και αν εχουν και ΓΟΠ καταστροφη ειναι αυτη η λογικη!

aCtzp3.png

mummy γίνεται μπλε. Μας ακούει μέχρι και το υπερπέραν, μέχρι κι η μάνα μου η πεθαμένη εκεί που βρίσκεται.

Ήρθε ο άντρας μου να μου πει ότι το μωρό δε νυστάζει! Και δεν θέλει ημίφως και τα κάνω όλα στραβά!

ΤΕσπα, μόλις κοιμήθηκε, ελπίζω να μην ξυπνήσει και ξημερώσουμε.

Πολύ κακή μέρα η σημερινή. Ας έχουμε ένα ήρεμο βράδυ.

Καληνύχτα.

Καλημερα!!

Διαβαζω τι γραψατε τωρα για τα σλινκ και γελαω!! χαχαχα! Και εμενα τα ιδια μου λενε που τον βαζω στον μαρσιπο!!:twisted:

Καλα Μαμυ αυτη η τσιγγανοτετοια, ΤΡΑΓΙΚΗ!!! οτι πιο σπαστικο εχω ακουσει!

Σκαι πως κυλησε το υπολοιπο της νυχτας τελικα?:rolleyes:

ιοαζον 33 εβδ??? μεγαλωστε πολυ και εσεις!!

Ξανθη πανω που βρηκες την ησυχια σου και εσυ σου φορτωσανε αλλο μπελα!! [:cool:]

Ρουμπινακι κ εμενα θα μου ελειπε τοσες μερες..αλλα αφου περναει καλα.. ευκαιρια να ξεκουραστεις κ εσυ!!;)

Εγω τα ιδια.. πηγα χθες εκλεισα εκκλησια,κεντρο,φωτογραφο, κ θα παω κ το Σαββατο για την ευχη.

Καλη μερα να εχουμε κοριτσια!

Διαφημίσεις

ioazon δεν έχουμε συμπτώματα αλλεργίας. Θα φανεί.

θέμα με την γοπ έχει και κάτι πρέπει να του φταίει αλλά και αυτή η γαστρεντερολόγος να μην βρίσκει άκρη;;;

Θα βρει, δεν την αποφεύγω την εξέταση. Θέμα με τη γοπ εχει, όπως το λες, και επιδεινώνεται από την ποσότητα που τρώει.

Ευτυχώς κοιμήθηκε 7ωρο σερί. Δώδεκα και που πήγα μέσα στο δωμάτιο μασούλαγε πάλι τα χέρια του, αν έχετε το θεό σας! Του έβαλα πιπίλα και σε δευτερόλεπτα κοιμήθηκε. Μετά ούτε που τολμούσα να ανασάνω μην μου ξυπνήσει και θέλει φαί πάλι.. αχ ρε παιδιά τι θα κάνω, δεν μπορεί να πεινάει τόσο πολύ... Χτες για να περάσει τρίωρο απ' τα 250 που είχε φάει κι ήθελε κι άλλο (!) τον βούτηξα μες στον καύσωνα πέντε η ώρα το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας και τον έβγαλα έξω να ξεχαστεί... Τώρα επτά η ώρα έφαγε και ξανακοιμήθηκε, ελπίζω να κοιμηθεί κάνα τρίωρο.

Εγώ πάλι χτες την έβγαλα με τρία κριτσίνια, ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να φάω κανονικά.

Εγώ πάλι χτες την έβγαλα με τρία κριτσίνια, ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να φάω κανονικά.

θελεις να ερθεις να προσεχεις και τους τρεις και να σας μαγειρευω εγω???:twisted: μαγειρευω πολυ ωραια [λενε] !!!:cool:

παντως βρε Σκαι τι να σου πω..

Ολα αυτα που γραφεις μου θυμιζουν την κορη μου.

Αλλα η παιδιατρος τοτε ποτε δεν μου ειχε πει για ΓΟΠ.

νταξει το ξερω οτι υπαρχουν κ ηπιες καταστασεις.

αλλα ποσο πια? η κορη μου ετρωγε μεχρι 3 μηνων παααρα πολυ ανα 1,5 ωρα!! ενδιαμεσα του γευματος την εβαζα να ρευτει. μετα την ειχα σχεδον ορθια για πολυ ωρα. αν την κουνουσα εστω κ λιγο εκανε εμετο. ειχαμε μεγαλο ομως προβλημα με τους εμετους. κ μετα το θηλασμο της εδινα το χουμανα ειδικο κ καλα.

απλα σκεφτομαι.. μηπως καποτε οι γιατροι υπερβαλουν?

κ κατι που ναι μεν δυσκολο, οταν θα ερθει η ωρα του θα περασει απο μονο του?:rolleyes:

της κορης μου της σταματησαν οι εμετοι με το που αρχισαμε στερεες..

τα εγραψα τωρα αυτα, ετσι επειδη μου μοιαζουν πολυ οι καταστασεις κ τελος καλο, ολα καλα τωρα για εμας κ για να παρεις κ εσυ κουραγιο οτι κ αλλες τα ζησανε..

απλα σκεφτομαι.. μηπως καποτε οι γιατροι υπερβαλουν?

κ κατι που ναι μεν δυσκολο, οταν θα ερθει η ωρα του θα περασει απο μονο του?:rolleyes:

Τι να πω βρε Χριστιάνα, έχω γίνει κουρέλι...

Έχουμε υπερβολικό ρέψιμο μια βδομάδα τώρα, γουλιές, έχει χαλάσει ο ύπνος του γιατί θέλει να τον σηκώνω πολλές φορές να ρευτεί, τρώει υπερβολικά και μετά γκρινιάζει... και λίγο να φάει πάλι γκρινιάζει και πονάει το στομάχι του.

Κι εγώ τον κρατάω όρθιο. Χτες ιδρώσαμε τόσο πολύ και οι δύο κολλημένοι όλη μέρα... αλλά δεν είχα κουράγιο να τον πλύνω το βράδυ, σήμερα θα τον κάνω μπάνιο κι αν μ' αφήσει θα κάνω κι εγώ...

Βασικά δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Δεν έχω βρει μια ενδιάμεση φάση που να μην έχουμε πρόβλημα.

Καλημέρα κοριτσια μου.

Σκαι, δεν λεω ότι αυτο που θα ασου γραψω σχετίζεται απαραίτητα με αυτο που περνατε, απλά σαν επιπλέον πληροφορία. Σχετικά με το χέρι που το έχει στο στομα, επειδή ο δικός μου πλέον το έχει σχεδόν συνεχεια και βγάζει και πολλααααα σαλια, η παιδίατρος μου ειπε ότι ειναι από τα ουλα του (δεν σημαίνει ότι θα βγαλει δοντι αυριο, αλλά τα ουλα τους, λεει, αρχιζουν από τωρα να τα ενοχλουν). Εμένα προσπαθει να βαλει και τα δυο χερια μεσα και τα μασουλαει, μερικες φορες βαζει κανα-δυο δαχτυλα και μαλλον τα βαζει πολυ βαθια γιατι κανει μπλιουαχ και παιρνει τη φατσα του εμετου (ευτυχως δεν κανει). Στα λεω μηπως και το χερι στο στομα δεν σημαινει απαραιτητα πεινα ωστε να μη στενοχωριεσαι που δεν τον ταιζεις.

Εμένα χτες που ξεκινησα να τον ταισω για βραδυ, ενιωθα το στηθος μου πολυ βαρυ και φουσκωμενο, δεν εδωσα σημασια, αρχιζει αυτος να τρωει, ακουγα κατι μεγαλες γουλιες, καποια στιγμη -δεν ειχαν περασει 3'- πνιγεται αρκετα, 'νταξει το ξεπερναμε, βγαζει μια μεγαλη γουλια, την οποία-δεν καταλαβα-δεν την ειχε καταπιει ακομα ή την "ξερασε"? και οπως τον σηκωνω να ρευτει, κανει ενα δυνατο ρεψιμο και μετα απο δευτερολεπτα νιωθω πολυ υγρο στην πλατη μου, τον γυρναω και τι να δω... ειχε βγαλει...γουλια ήταν αυτό? σαν εμετος μου φανηκε...ειχε γινει κι ο ιδιος μπροστα λουτσα. ΤΡομαξα να πω την αληθεια και δεν του ξαναδωσα να φαει μεχρι τα ξημερωματα. Ευτυχως ο ιδιος δεν δυσανασχετησε καθολου, ουτε καν γκρινια, το μονο περιεργο ηταν οτι τον εβαλα σε σταση θηλασμου και του εδωσα πιπιλα (!) για να τον νανουρισω και κοιμηθηκε σχεδον αμεσως.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Στα λεω μηπως και το χερι στο στομα δεν σημαινει απαραιτητα πεινα ωστε να μη στενοχωριεσαι που δεν τον ταιζεις.

Kαλά κάνεις και τα λες!

Ο δικός μου το κάνει από πείνα, από βαρεμάρα, και όταν πονάει το στομάχι του. Στις δυο τελευταίες περιπτώσεις ζητάει γάλα για παρηγοριά. Τώρα αν το κάνει και απ' τα ούλα, το βρίσκω πολύ πιθανό. Το πρόβλημα είναι ότι ξεσηκώνει τον κόσμο. Δεν μπορεί 8 ώρες ατάιστος μετά τον ύπνο σήμερα το πρωί να πίνει 180 ml και να είναι πλήρης και τη μέρα ενώ έχει φάει πριν δυο ώρες να θέλει 250! Και να ζητάει κι άλλο! :shock:

Διαφημίσεις

Εχεις αυτα τα μπιμπερο που ριχνουν πολυ αργα το γαλα? Σε πόση ωρα τρωει τα 180 ή τα 250 ml?

Επίσης να τολμησω να δωσω μια συμβουλιτσα: μη δινεις και πολλη σημασια στον αντρα σου σ' αυτη τη φαση, θα σε ταραξει περισσοτερο. Ο δικος μου όποτε κραταει το μωρο και τυχει να κλαψει για παραπανω από 1', μου λεει (ΚΑΘΕ φορα) : από πότε εχει να φαει το παιδι?

Νταξει, δεν με θεωρω μυγιαγγιχτη, αλλα μου'ρχεται να του πω, καλά που ηρθες να μου θυμισεις να το ταισω. Πταισμα ειναι, το ξερω, αλλα σε λαθος ωρα μπορει να γινει κακουργημα.

Νάντια, εχω ξεχασει να σου πω, εφαρμοζω πλεον καθε φορά το συστηματακι με τα τρια σηκωματα (κανουμε προβα και για τη βαφτιση:tongue:) και εχουμε αμεσα ρεψιμο! Φοβερη συμβουλη! Ακομα κι αν εχει κι αλλο αερα μεσα του που τον βγαζει μετα, πάντως βγαζει αρκετο αμεσα! Πολύ πετυχημενο, μπράβο!

NuWHp2.png

InJWp3.png

εμενα αμα κλαιει μου λεει ο δικος μου οτι τον εχω μαθει στην αγκαλια!!:shock: ΕΓΩ!!! που ειμαι εντελως κατα σε αυτο κ κανω οτι μπορω να μην μαθει. 5 λεπτα τον κραταω κ τον αφηνω παντα.τεσπα.

σκουντουφλα το εκανα αυτο με τα σηκωματα.

κανω τα πρωτα 3 τιποτα.

ξανα..παλι τιποτα.

αλλη μια φορα..τιποτα.

στο τελος πονεσα τα μπρατσα μου!:tongue:

ειχε πλακα ομως πολυ η φατσα του ετσι οπως τον σηκωνα!

εβαλα τον αντρα μου το βραδυ να το κανει μπας κ εγω κατι δεν κανω καλα και ω..ναι!! του εκανε εμετο στα μουτρα!! μουαχαχαχαα!!

ξυπνησε παω να τον κανω μπανιο.

Καλημέρα κοριτσια μου.

Σκαι, δεν λεω ότι αυτο που θα ασου γραψω σχετίζεται απαραίτητα με αυτο που περνατε, απλά σαν επιπλέον πληροφορία. Σχετικά με το χέρι που το έχει στο στομα, επειδή ο δικός μου πλέον το έχει σχεδόν συνεχεια και βγάζει και πολλααααα σαλια, η παιδίατρος μου ειπε ότι ειναι από τα ουλα του (δεν σημαίνει ότι θα βγαλει δοντι αυριο, αλλά τα ουλα τους, λεει, αρχιζουν από τωρα να τα ενοχλουν). Εμένα προσπαθει να βαλει και τα δυο χερια μεσα και τα μασουλαει, μερικες φορες βαζει κανα-δυο δαχτυλα και μαλλον τα βαζει πολυ βαθια γιατι κανει μπλιουαχ και παιρνει τη φατσα του εμετου (ευτυχως δεν κανει). Στα λεω μηπως και το χερι στο στομα δεν σημαινει απαραιτητα πεινα ωστε να μη στενοχωριεσαι που δεν τον ταιζεις.

κάνει και εμένα ακριβώς το ίδιο με τις μπουνίτσες γιατί φαγουρίζεται και όλο τις τρώει

Εμένα χτες που ξεκινησα να τον ταισω για βραδυ, ενιωθα το στηθος μου πολυ βαρυ και φουσκωμενο, δεν εδωσα σημασια, αρχιζει αυτος να τρωει, ακουγα κατι μεγαλες γουλιες, καποια στιγμη -δεν ειχαν περασει 3'- πνιγεται αρκετα, 'νταξει το ξεπερναμε, βγαζει μια μεγαλη γουλια, την οποία-δεν καταλαβα-δεν την ειχε καταπιει ακομα ή την "ξερασε"? και οπως τον σηκωνω να ρευτει, κανει ενα δυνατο ρεψιμο και μετα απο δευτερολεπτα νιωθω πολυ υγρο στην πλατη μου, τον γυρναω και τι να δω... ειχε βγαλει...γουλια ήταν αυτό? σαν εμετος μου φανηκε...ειχε γινει κι ο ιδιος μπροστα λουτσα. ΤΡομαξα να πω την αληθεια και δεν του ξαναδωσα να φαει μεχρι τα ξημερωματα. Ευτυχως ο ιδιος δεν δυσανασχετησε καθολου, ουτε καν γκρινια, το μονο περιεργο ηταν οτι τον εβαλα σε σταση θηλασμου και του εδωσα πιπιλα (!) για να τον νανουρισω και κοιμηθηκε σχεδον αμεσως.

εμένα όταν έχει πολλές ώρες να φάει και έχω μαζέψει πολύ γάλα στάνταρ πνίγεται 2-3 φορές ενώ τρώει αλλά τρώει και λαίμαργα.Γουλιά δεν έχει τύχει να βγάλει ακόμα όμως.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα σας!!!!!!! βρε Σκαι τι ταλαιπωρια ειναι αυτη...το μπεμπακι σου ταλαιπωρειται περισσοτερο κ συ ψυχολογικα, που δεν ξερεις πως να το βοηθησεις!!!!! παντως το γαλα που πινει ειναι παρα πολυ...αλλα οταν πεινανε κ ουρλιαζουν σε καταλαβαινω, δεν μπορεις να μην τα ταισεις...τα ιδια κανει κ ο δικος μου, αν τον καθυστερησεις 1 λεπτο γινεται μπλε απο το κλαμα...

εγω εδω παλευω με τις ψειρες...δεν ξερω αν εχουν φυγει, ρε γμτ...της βαζω ξυδι το βραδυ, τη χτενιζω δε βγαζει κατι, δεν ξυνεται κιολας, αλλα εχει πολλα αυγα, τα οποια δεν ξερω πως να τα βγαλω, δε βγαινουν με το ψειροκτενο, μονο οταν τα τραβαω, αλλα τοσο μαλλι δεν παιζει να τα βγαλω ενα ενα...πηρα κ μια απωθητικη κολωνια απο το φαρμακειο να την ψεκασω κ με αυτη, τουλαχιστον αν εχει καθαρισει να μην ξανακολλησει ή αν δεν εχει καθαρισει να μην κολλησει κ κανεναν αλλο, αφου γραφει οτι εμποδιζει κ τη μεταδοση απο ατομο σε ατομο...ο,τι υπαρχει το εχω βαλει...

αυριο εχουμε συναντηση στο σχολειο για τις εξελιξεις στην παιδεια, χαμος γινεται...θα ειναι κ ο συλλογος γονεων, ο δημαρχος κτλ...πρεπει να παω, αλλα να δω που θα αφησω κ τα 2...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

κ μενα τις μπουνιτσες του συνεχεια μεσα στο στομα τις εχει...κ σαλια πολλα, αφου ο πατερας του τον λεει χοχλιο!!!!! δεν το κανει απο πεινα, αλλα πιστευω οτι τον φαγουριζουν τα ουλα του...ολη μερα μεσα στο στομα τα εχει κ τα γλυφει ή τα πιπιλαει!!!!!!! ενιοτε βαζει μονο τον αντιχειρα κ ανακατευεται!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...