Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ευτυχώς, τελικά ξεμπέρδεψα στο πι και φι με την εφορία σήμερα για τον κλειδάριθμο, είχε φοβηθεί το μάτι μου με τις ουρές που έβλεπα στην τηλεόραση!! :tongue:

Άννα, ελπίζω ο μικρός να είναι καλύτερα...

Σκάι, τι να πω, εύχομαι αυτά τα ζόρια να είναι κ τα τελευταία σας βρε παιδί μου, πολύ παιδεύτηκε ο φουκαράς!! :(:(

Πώς τα πάτε με τη ζέστη κατά τα άλλα;; Ελπίζω την παρασκευή που έχουμε εμβόλια να μην είναι τόσο χάλια, γιατί φοβάμαι ότι θα αποβλακωθεί τελείως ο δικός μου!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εμένα αύριο επιστρέφει ο γιος μου για να πάμε να του βγάλουμε διαβατηριο(λέμε να πάμε Γερμανία τον Οκτώβρη) και πρέπει να πάμε οικογενειακως αλλιώς δεν γίνεται... Η μαμα μου ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή θα τον ξανά πάρουν στο χωριό και θα τον ξαναφέρουν στα γενέθλια του και μετα ξανά στο χωριό!!!! Ο άντρας μου λέει ότι νομίζουν ότι ειναι δικό τους παιδι και έχουν ξανανοιωσει!!!! Το είπα στην μαμα μου και μου λέει ότι το καλοκαίρι έτσι θα παει και θα μας τον επιστρέψουν το χειμωνα:tongue: καλα ειναι δεν λέω με ένα παιδι αλλα μου λείπει... Πάντως για τα παιδιά η ζωή στο χωριο ειναι το καλύτερο τους, όλο στην αυλή ειναι και κάθε μέρα για μπάνιο!!! Να δω πως θα τον μαζεψω στο διαμέρισμα όταν γυρίσει...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Εμενα γιατι με ενα δεν μου μενει χρονος ουτε μπανιο να κανω??..

εμεις γαλατακι πλεον πινουμε ανα 4 ωρες περιπου 180μλ.

βασικα υπολογιστε το βαρος επι 1.5 περιπου και διαιρεστε το με τα γευμστα που κανουν.Ισως ετσι βγαλετε μια ακρη για το ποσο μπορει να πινουν σε καθε θηλασμο.

Σκαι [/b. μου γιατι τοση ταλαιπωρια?δεν ειχε στρωσει λιγο το παιδακι?

καποιο ενδιαμεσο σταδιο πριν την ενδοσκοπηση δεν υπαρχει?

αληθεια γιατι μου εφαγε λιγοτερο 60 μλ στο τελευταιο γευμα?

λετε απο την ζεστη η εχει αρχισει να μην της αρεσει το γαλα μου?

Όταν κανεις δεύτερο και κάποια στιγμή μείνεις μόνο με το μικρο θα καταλάβεις!!!!!

Μπορει να ειναι η ζέστη...η μικρή μου δυο μέρες τώρα τα τελευταία ml αν κάνει πολυ ζέστη τα πίνει ξαπλωμενη στο ριλαξ...ζεσταινονται κι αυτά και δυσφορουν.

Τσεκάρε πάντως και για το γάλα γιατι εμένα ο γιος μου όταν ξεκίνησα να του δίνω ξένο προτιμούσε το ξένο αφού το έμαθε...έπινε δικό μου 150 160ml και απο το ξένο 240!!! Η μικρή περίπου το ίδιο...και τα δυο κάνανε γκριματσες αηδίας όταν τους έδινα δικό μου!!! Λες και τους έδινα την μια κουνουπιδι(δικό μου γάλα) και την αλλη πιτσα(ξένο)

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια εμένα αύριο επιστρέφει ο γιος μου για να πάμε να του βγάλουμε διαβατηριο(λέμε να πάμε Γερμανία τον Οκτώβρη) και πρέπει να πάμε οικογενειακως αλλιώς δεν γίνεται... Η μαμα μου ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή θα τον ξανά πάρουν στο χωριό και θα τον ξαναφέρουν στα γενέθλια του και μετα ξανά στο χωριό!!!! Ο άντρας μου λέει ότι νομίζουν ότι ειναι δικό τους παιδι και έχουν ξανανοιωσει!!!! Το είπα στην μαμα μου και μου λέει ότι το καλοκαίρι έτσι θα παει και θα μας τον επιστρέψουν το χειμωνα:tongue: καλα ειναι δεν λέω με ένα παιδι αλλα μου λείπει... Πάντως για τα παιδιά η ζωή στο χωριο ειναι το καλύτερο τους, όλο στην αυλή ειναι και κάθε μέρα για μπάνιο!!! Να δω πως θα τον μαζεψω στο διαμέρισμα όταν γυρίσει...

Μωρέ μια χαρά είναι, μακάρι να είχα κι εγώ κάποιον να μου πάρει τη δικιά μου!!!αχαχα :rolleyes::rolleyes: την έδινα ευχαρίστως, κι ας μου έλειπε!! :tongue:

Γερμανία θα πάτε για τουρισμό; Έζησα 10 χρόνια εκεί, αλλά από τότε που γύρισα πριν 7-8 χρόνια έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου που λένε κ δεν έτυχε να ξαναπάω. Ο άντρας μου με λέει ακόμα φριτσάκι. Τώρα θα μου φανεί περίεργο να πάω χωρίς να έχω σπίτι να μείνω! χαχα Βλέπω το σπίτι μου καμιά φορά στο google earth κ μου λείπει, μ' άρεσε που είχα πάρκα μέσα στην πόλη, μεγάλα πεζοδρόμια, ποδηλατόδρομους, κλπ κλπ, όλα αυτά που δεν έχω εδώ δηλαδή

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Μωρέ μια χαρά είναι, μακάρι να είχα κι εγώ κάποιον να μου πάρει τη δικιά μου!!!αχαχα :rolleyes::rolleyes: την έδινα ευχαρίστως, κι ας μου έλειπε!! :tongue:

Γερμανία θα πάτε για τουρισμό; Έζησα 10 χρόνια εκεί, αλλά από τότε που γύρισα πριν 7-8 χρόνια έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου που λένε κ δεν έτυχε να ξαναπάω. Ο άντρας μου με λέει ακόμα φριτσάκι. Τώρα θα μου φανεί περίεργο να πάω χωρίς να έχω σπίτι να μείνω! χαχα Βλέπω το σπίτι μου καμιά φορά στο google earth κ μου λείπει, μ' άρεσε που είχα πάρκα μέσα στην πόλη, μεγάλα πεζοδρόμια, ποδηλατόδρομους, κλπ κλπ, όλα αυτά που δεν έχω εδώ δηλαδή

θα παμε σε μια φιλη μου που εχουμε μεγαλωσει μαζι και ζει εκει εδω και 6 χρονια! που εμενες αν επιτρεπεται? εμεις θα παμε Αμβουργο.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια... Μόλις γύρισα απο την εκκλησία πήραμε κι εμείς την ευχή...σαραντισαμε!!!! Κόντεψα να άρπαξω μια γιαγια απο το μαλλι!!! Μου την ειπε για όλα...που έχω το παιδι μέσα στο sling,που δίνω πιπιλα ακόμα και για το πως κρατάω αγκαλια το παιδι μου και ότι θα μου πέσει και πήγε να το πιάσει αυτή!!!! Να πω εδώ ότι δεν την έχω ξαναδεί!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Σκαι [/b. μου γιατι τοση ταλαιπωρια?δεν ειχε στρωσει λιγο το παιδακι?

Aυτό που μου συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο. Έχει κοιμηθεί κάνα δυο μισάωρα όλα κιόλα μες στη μέρα και δεν κοιμάται. Πίνει 180άρια, 200άρια και 250άρια κάθε 2, 2,5 ή τρεις ώρες, το ρέψιμο πάει σύννεφο, τώρα πριν μια ώρα ήπιε 225 και θέλει κιάλλο, δέκα ώρες έκανε να τον πάρει ο ύπνος από τα ρεψίματα, τελικά ξύπνησε τελείως και μάσαγε τα χέρια του ότι θέλει κι άλλο γάλα, τώρα είναι στο ρηλάξ στο δωμάτιό του και τον έχει πιάσει λόξυγγας.

Ο μπαμπάς μας βρήκε τη μέρα να πάει να τα πιει, σε λίγο θά'ρθει φτιαγμένος και εγώ είμαι να φουντάρω λέμε. Θα μου στρίψει!

Αχ κορίτσια... Μόλις γύρισα απο την εκκλησία πήραμε κι εμείς την ευχή...σαραντισαμε!!!! Κόντεψα να άρπαξω μια γιαγια απο το μαλλι!!! Μου την ειπε για όλα...που έχω το παιδι μέσα στο sling,που δίνω πιπιλα ακόμα και για το πως κρατάω αγκαλια το παιδι μου και ότι θα μου πέσει και πήγε να το πιάσει αυτή!!!! Να πω εδώ ότι δεν την έχω ξαναδεί!!!

με το sling εχει μεγαλο σκαλωμα ο κοσμος..

με βλεπει μια τις προαλλες" καλα θελω καιρο να ρωτησω(εμενα βρηκες?) βολευεται εκει μεσα στριμωγμενο?" λεω οχι μονο βολευεται αλλα κοιμαται και πολυ ευχαριστα..."παντως ετσι οπως το βλεπω νομιζω ειναι πολυ αβολα.." γκρρρρρρ....

αλλη φορα σας ειπα τι επαθα?

ειχα σταματησει σε ενα μαγαζι με ρουχα που εοχε βγαλει εξω κρεμαστρες.

ειχα το καροτσι διπλα μου και αρχισε η μπεμπα να κλαιει σε καποια φαση.Ερχεται μια που τσιγγανοεφερνε σε προφορα και σε εμφανιση μπορω να πω και αρχισε να κουναει το καροτσι:evil::evil:παω επανω απο το καροτσι μου λεει καλε πιπιλα δεν εχει ?λεω εχει δεν την θελει...και ακουστε την συνεχεια: πηγαινε μου λεει να κοιταξεις εσυ ρουχα και παει να σηκωσει το μωρο απο το καροτσι!!:shock::evil::shock::evil:

της λεω δεν θελω να το πιασετε το μωρο!μουμλεει γιατι?της λεω ετσι δεν θελω...ε μου λεει μηπως διψαει!(θα το θηλαζε κιολας?) της λεω πινει γαλα απο την μαμα της και δεν χρειαζεται κατι αλλο.

α μου λεει ναι μπλεχτηκα με τα δικα μπυ που ειναι μεγαλα...(ο γιος της διπλα γυρω στα 16)

κοριτσια το ελεγα με ενα φιλο μου της ΔΙΑΣ να δειτε που αυτη θα μου επαιρνε το παιδι και θα ετρεχε..(τραγικη?)

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Aυτό που μου συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο. Έχει κοιμηθεί κάνα δυο μισάωρα όλα κιόλα μες στη μέρα και δεν κοιμάται. Πίνει 180άρια, 200άρια και 250άρια κάθε 2, 2,5 ή τρεις ώρες, το ρέψιμο πάει σύννεφο, τώρα πριν μια ώρα ήπιε 225 και θέλει κιάλλο, δέκα ώρες έκανε να τον πάρει ο ύπνος από τα ρεψίματα, τελικά ξύπνησε τελείως και μάσαγε τα χέρια του ότι θέλει κι άλλο γάλα, τώρα είναι στο ρηλάξ στο δωμάτιό του και τον έχει πιάσει λόξυγγας.

Ο μπαμπάς μας βρήκε τη μέρα να πάει να τα πιει, σε λίγο θά'ρθει φτιαγμένος και εγώ είμαι να φουντάρω λέμε. Θα μου στρίψει!

εισαι σιγουρη πως πειναει το μωρο?

μηπως του ανεβαινει και καιγεται και δροσιζεται με το γαλα αλλαμη κατασταση χειροτερευει?

μηπως διψαει?δοκιμασες να δωσεις λιγο χαμομηλι?

χαλαρωσε.....τωρα τι κανει?

aCtzp3.png

μηπως του ανεβαινει και καιγεται και δροσιζεται με το γαλα αλλαμη κατασταση χειροτερευει?

μηπως διψαει?δοκιμασες να δωσεις λιγο χαμομηλι?

χαλαρωσε.....τωρα τι κανει?

Αυτό μου το έχει πει και ο άντρας μου,

μου το ξανάκανε μες στη μέρα σε παρόμοια φάση, έδωσα νερό αποστειρωμένο και μετά έκλαιγε για γάλα.

Σε άλλες τέτοιες φάσεις έχω δώσει χαμομήλι, άλλοτε έπιασε κι άλλοτε όχι.

Τώρα τον άλλαξα κι είναι στην κούνια του και βλέπει το περιστρεφόμενο με τα κουκλάκια και τη μουσική.

Τι σκ.....τά να κάνω, να δώσω χαμομήλι?

καλησπερα σας..ευτυχως ο μπεμπης μετα που ξυπνησε ηταν αλλος ανθρωπος...ευτυχως γιατι ειχα φρικαρει...πηγαμε βολτα γιατι ηθελα να γυρισω κατι ρουχα κ των 2 κ ηρθαμε πριν λιγο...εχει μαθει να κοιμαται πανω μας ο κυριος κ δεν μπορει στην κουνια να τον παρει ο υπνος...δεν ειναι σωστο να τον κοιμιζω στον ωμο αλλα τι να κανω που μονο ετσι κοιμαται ρε παιδια;;; να τον τυρανναω μια ωρα με την πιπιλα αφου δε θελει κ στο τελος ξεξυπναει κιολας!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

με το sling εχει μεγαλο σκαλωμα ο κοσμος..

με βλεπει μια τις προαλλες" καλα θελω καιρο να ρωτησω(εμενα βρηκες?) βολευεται εκει μεσα στριμωγμενο?" λεω οχι μονο βολευεται αλλα κοιμαται και πολυ ευχαριστα..."παντως ετσι οπως το βλεπω νομιζω ειναι πολυ αβολα.." γκρρρρρρ....

αλλη φορα σας ειπα τι επαθα?

ειχα σταματησει σε ενα μαγαζι με ρουχα που εοχε βγαλει εξω κρεμαστρες.

ειχα το καροτσι διπλα μου και αρχισε η μπεμπα να κλαιει σε καποια φαση.Ερχεται μια που τσιγγανοεφερνε σε προφορα και σε εμφανιση μπορω να πω και αρχισε να κουναει το καροτσι:evil::evil:παω επανω απο το καροτσι μου λεει καλε πιπιλα δεν εχει ?λεω εχει δεν την θελει...και ακουστε την συνεχεια: πηγαινε μου λεει να κοιταξεις εσυ ρουχα και παει να σηκωσει το μωρο απο το καροτσι!!:shock::evil::shock::evil:

της λεω δεν θελω να το πιασετε το μωρο!μουμλεει γιατι?της λεω ετσι δεν θελω...ε μου λεει μηπως διψαει!(θα το θηλαζε κιολας?) της λεω πινει γαλα απο την μαμα της και δεν χρειαζεται κατι αλλο.

α μου λεει ναι μπλεχτηκα με τα δικα μπυ που ειναι μεγαλα...(ο γιος της διπλα γυρω στα 16)

κοριτσια το ελεγα με ενα φιλο μου της ΔΙΑΣ να δειτε που αυτη θα μου επαιρνε το παιδι και θα ετρεχε..(τραγικη?)

Ναι ρε παιδι μου τρελό κόλλημα λέμε... Έχω βγει τρεις φορές έξω με την μικρή στο σλινγκ και τις τρεις έχω ακούσει απο γριες κυρίως "καλε βγάλτο απο εκεί το μωρο ζεσταινεται και δυσφορει" και η μπεμπα να κοιμάται του καλού καιρού... Και αυτό να σε σταματάνε στην μέση του δρόμου και να σου την λένε εμένα μπορει να με κάνει εξαλλη κι έχω και τον άντρα μου να λέει " έλα μωρε για καλο το λένε και δεν ξέρουν" αν δεν ξέρουν να μάθουν και μέχρι τότε να μην μιλανε

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Skybeam,

μήπως να δεις έναν αλλεργιολόγο; Μήπως να σου εντοπίσει αν έχει κάποια αλλεργία το παιδί έγκυρα, να ξέρεις τι να κάνεις;

Σας διαβάζω τόσο καιρό και πραγματικά λυπάμαι που ταλαιπωρείστε τόσο.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...