Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γμτ! Γμτ! Γμτ! :evil:

Προσπαθησε να σκεφτεσαι το τελος του τουνελ, θα βοηθηθει η διαγνωση και αρα η θεραπεια.

Το μπεμπακι ειναι δυνατο και υπομονετικο, εχει παρει από τη μαμα του

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Χαριζεται Gonal 300μοναδων που ληγει το Σεπτεμβριο!Αν γνωριζετε καποια κοπελα που της χρειαζεται μπορειτε να την ενημερωσετε κι ας επικοινωνησει μαζι μου στελνοντας μου ενα προσωπικο μηνυμα..

Ευχαριστω!

Καλημέρα κοριτσάκι μου.

Γεια σας!!εγω γεννησα αρχές Μαΐου τα διδυμακια μου....και θα ήθελα να σας ρωτήσω ποτε τα βαπτισετε εσείς?και ποτε θεωρείτε οτι ειναι καλύτερα...

Γενικά λένε, και το πιστεύω, όσο μικρότερα τόσο το καλύτερο γιατί δεν καταλαβαίνουν και πολλά. Την κόρη μου τη βαφτίσαμε 10 μηνών και παρολίγο να φύγει το μωρό από την κολυμπήθρα. Βέβαια και το γιο μου στην ίδια περίπου ηλικία θα το βαφτίσουμε γιατί τότε μας βολεύει.

καλημερα σας!!!!!! ο,τι μαντζουνι υπαρχει το εχω βαλει τωρα 3 μερες στα μαλλια της...συνεχιζω ακαθεκτη, το απογ θα επαναλαβω τη θεραπεια της frezyderm με σαμπουαν κ λοσιον, κ αυριο ξυδι...η θεραπεια ειναι καθε 3 μερες -προφανως για να μη συνηθιζουν το φαρμακο οι ψειρες- στο ενδιαμεσο λοιπον θα βαζω ωραιοτατο ξυδακι...της τα τυλιγω με μεμβρανη κιολας κ ιδωμεν...ελπιζω να ξεμπερδεψουμε συντομα γιατι καθε μερα πλυσιμο ρουχα, πετσετες κ σεντονια δεν ειναι κ το καλυτερο...κ γω της τα εκοψα μονη μου της κορης τα μαλλια μεσα στην μπανιερα τη μερα που ειδα τις ψειρες...φρικαρα τοσο πολυ που της τα ψαλιδισα σε κοντο καρε απο μακρια που ηταν...ε δεν αντεχω να ξεψειριαζω με το ψειροχτενο τοσο μαλλι!!!!!!!

το παρτυ μας πηγε μια χαρα...πολλα παιδακια -15 στον αριθμο- πολλοι μεγαλοι, φαγαμε, ηπαιμε τον καφε μας, πηραμε πολλα κ πολυ ωραια δωρα -βιβλια, ρουχα για τα επομενα 3 χρονια, παιχνιδια, παζλ- κ γυρισαμε 10.30...ο μπεμπης καλος ηταν, ψιλογκρινιαζε απο νυστα κ κοιμηθηκε κανενα 40λεπτο στην αγκαλια του θειου κ μετα 8.30 τον πηραν τα πεθερικα κ εφυγαν γιατι ειναι η ωρα του αυτη που θελει φαι κ υπνο...

Τι ήταν να το πεις για τις ψείρες!!! Μας ήρθε χτες σημείωμα από τι σχολείο να τσεκάρουμε τα κεφαλάκια τους γιατί έχουν δύο κρούσματα. Έρχεται η αγαπούλα μου από το σχολείο και με όλη της αφέλεια μου λέει: ''Μαμά είπε η κυρία να δεις το κεφαλάκι μου αν έχω ψείρες. Τι είναι οι ψείρες;'' Εγκεφαλικό εγώ....:mad::mad::mad:

Μπράβο και για το παρτάκι σας. Σε παιδότοπο τελικά;

Χριστιάνα όμορφα να έχεις σπίτι τόσο κοντά στη θάλασσα, τουλάχιστον το Καλοκαίρι. Και του χρόνου που θα είναι και ο Μάξιμος ολόκληρο αγόρι θα τα βουτάς και τα δυο για πλάκα και θα κάνετε τα μπανάκια σας. Περαστικά και στη μικρούλα σου. Να είσαι προετοιμασμένη ότι θα τιε έχεις τις ιωσούλες φέτος.

Xanp... ζεις στιγμές ηρεμίας έτσι; Μπράβο κορίτσι μου.

Skybeam.... μόνο υπομονή μπορώ να σου πω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα!!!

Sky τι να πω...υπομονη...το ξέρω ότι όλο αυτό λέμε αλλα... Γιατι να έχει αλλεργία;;;; Εχει κανένα σύμπτωμα; Ελπίζω να βρείτε τι έχει και να ηρεμήσει ο καημενουλης και εσείς μαζι του.

Διάβασα που λέγατε για ποσότητες σε γάλα. Εμένα και τα δυο μου τα παιδιά πίνουν πολυ γάλα. Η μικρή τώρα πίνει 150ml και σιγα σιγα το αυξάνει και όγκος αντίστοιχα στην ηλικία της μικρής τόσο έπινε...αφού κάποια στιγμή μεγαλώνοντας του έφτιαχνα δυο μπουκάλια γιατι είχε φτάσει να πίνει 300ml!!!! Ελπίζω και η μικρή όταν θα μπουν οι στέρεες να τρώει όπως ο αδερφος της τα πάντα και να μην έχω θέμα...

Ρε κορίτσια η μικρή μου ζοριζεται με τα κακά της... Δεν ειναι σφιχτά για να πω ότι ειναι δυσκοιλια αλλα κλαίει όταν τα κάνει...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα κοριτσάκι μου.

Γενικά λένε, και το πιστεύω, όσο μικρότερα τόσο το καλύτερο γιατί δεν καταλαβαίνουν και πολλά. Την κόρη μου τη βαφτίσαμε 10 μηνών και παρολίγο να φύγει το μωρό από την κολυμπήθρα. Βέβαια και το γιο μου στην ίδια περίπου ηλικία θα το βαφτίσουμε γιατί τότε μας βολεύει.

Τι ήταν να το πεις για τις ψείρες!!! Μας ήρθε χτες σημείωμα από τι σχολείο να τσεκάρουμε τα κεφαλάκια τους γιατί έχουν δύο κρούσματα. Έρχεται η αγαπούλα μου από το σχολείο και με όλη της αφέλεια μου λέει: ''Μαμά είπε η κυρία να δεις το κεφαλάκι μου αν έχω ψείρες. Τι είναι οι ψείρες;'' Εγκεφαλικό εγώ....:mad::mad::mad:

Μπράβο και για το παρτάκι σας. Σε παιδότοπο τελικά;

Χριστιάνα όμορφα να έχεις σπίτι τόσο κοντά στη θάλασσα, τουλάχιστον το Καλοκαίρι. Και του χρόνου που θα είναι και ο Μάξιμος ολόκληρο αγόρι θα τα βουτάς και τα δυο για πλάκα και θα κάνετε τα μπανάκια σας. Περαστικά και στη μικρούλα σου. Να είσαι προετοιμασμένη ότι θα τιε έχεις τις ιωσούλες φέτος.

Xanp... ζεις στιγμές ηρεμίας έτσι; Μπράβο κορίτσι μου.

Skybeam.... μόνο υπομονή μπορώ να σου πω.

σε παιδοτοπο τα καναμε τελικα γιατι στο σπιτι δεν υπηρχε περιπτωση...ωχ κ σε σας κρουσμα ψειρων;;;; ελπιζω να μην κολλησετε εσεις...νευριαζω βεβαια λιγο με τη δασκαλα της μικρης, καθως θεωρω οτι επρεπε να μας ειχε ενημερωσει για τις ψειρες, να την ψαχνω καθημερινα κ οχι να κανουν ολοκληρη αποικια στο κεφαλι του παιδιου...τεσπα τωρα εκλεισαν οποτε δεν εχουμε φοβο να κολλησουμε ξανα απο κει...αν ποτε τις εξολοθρευσω...χθες της εκανα τη θεραπεια δεν εβγαλα τιποατα με το ψειροκτενο, 15 λεπτα τη χτενιζα, κ σημερα το πρωι ξυνοταν παλι...εχω απελπιστει!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Σκαι το καημενο τι ταλαιπωρια το μικρακι σου...τουλαχιστον να σκεφτεσαι οτι με την εξεταση αυτη θα βρειτε κ την αντιστοιχη θεραπεια μια κ καλη κ οχι αυτο το πραγμα στα τυφλα που κανετε τωρα...ευχομαι τα καλυτερα...να ηρεμησετε τελειωτικα!!!!!

εμενα σημερα κατι εχει ο δικος μου...ξυπνησε 9 ξανανυσταζε αλλα δεν κοιμοταν ευκολα, οποτε τον αφησα στο ρηλαξ να περασει λιγο η ωρα ωστε να φαει κιολας κ οταν του εκανα γαλα λυσσαξε να κλαιει κ δεν ηθελε να φαει με τιποτα, ηθελε υπνο...τωρα που θα ξυπνησει θα δουμε, αν δε θελει παλι γαλα θα ανησυχησω...

ovvZp2.png

ΚαΛημερα!τη καλη δηλαδη..σερνομαι απο την αυπνια!

Ξανθη και μονο που σε διαβασα ξεκουραστηκα εγω!!τι ωραια!!απολαυσε το!!!;)

Αννα και εμας εχουνε κρουσματα στον παιδικο. της δενω τα μαλλια σε κοτσο κ απλα ευχομαι να μην κολλησει.

Σκαι.. αχχ τι να πω... γιατι αλλεργια ομως? εμενα που εχει εβγαλε εξανθημα κ εκανε πρασινα κακα. ειχατε κ εσεις αλλα συμπτωματα? εγω του το εδωσα το αντιαλλεργικο απευθειας μονο του, μου εκανε γκρινιες κ νευρα την πρωτη μερα αλλα τωρα μια χαρα. δηλαδη ειναι μονοδρομος η ενδοσκοπηση? δεν υπαρχει κατι αλλο πιο ανωδυνο?:rolleyes:

σας διαβαζω που κοιμουνται ωρες πολλες εσας το βραδυ κ αισθανομαι οτι δεν θα ερθει ποτε εκεινη η μερα για εμας...:rolleyes:

Στα τυφλά, όπως το λες Άννα...

Δεν υπάρχει άλλη λύση, ένα μήνα βασανιζόμαστε και τίποτα. Ενώ είναι τόσο καλόβολος και γελαστός, μ' αυτό το θέμα έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του, δυστροπεί, γκρινιάζει, κλαψουρίζει, δυσφορεί, πετάγεται απ' τον ύπνο του... Δεν έχουμε άλλη επιλογή :(

Γεια σας.

Σκαι μη στενοχωριεσαι τοσο...για καλο θα ειναι, να δεις:(

Βρε Ξανθη, με τα τρια παιδια στο σπιτι πιο συχνα σε "βλεπαμε"!

Μαριαπαπ, γιουχου! Ελπίζω να ειστε διακοπές και όχι σε πηξιμο...

NuWHp2.png

InJWp3.png

ξυπνησε κ παλι εκλαιγε με το που του εβαζα το μπουκαλι...εχω αγχωθει...τον ταισα στο ορθιο στην αρχη κ μετα που αρχισε να πινει καθισα...δεν ηπιε πολυ κ ανησυχω, ξανακοιμηθηκε...αν το ξανακανει παω κατευθειαν παιδιατρο το απογευμα

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

πρέπει τώρα να τελειώσω όλες τις δουλειές μου με γραφειοκρατία να είμαι ήρεμη και τρέχω με αυτά συν ότι γέννησε η νύφη μου και κρατάω και τον ανιψιό μου να διευκολύνω 18 μηνών ο μικρός και όσο να είναι τρέχω πάλι...γιατί τα δικά μου τα κάνουν όλα μόνα τους ενώ ο ανιψιός σαν μοπαχοπαίδι μέχρι προχθές είναι αλλιώς μαθημένος και θέλει αποκλειστικότητα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Και εμείς θα βαφτίσουμε τέλος Σεπτέμβρη ο μικρός θα είναι 4 μηνών παρά μια εβδομάδα.Τα άλλα τα βάφτισα 9 μηνών και ο γιος έκλαιγε ασταμάτητα ενώ η κόρη ήταν πιο ήρεμη.

Είμαι μόνη μου με το μωρό οι υπόλοιποι παραθερίζουν και τα περνάμε ζάχαρη κάνω ζωάρα με ένα παιδί πολύ χλιδή και ειδικά αυτό το παιδί το δικό μου.Σας ζηλεύω τις πρωτομανούλες με τόση ηρεμία..Έχω στρώσει επιδερμίδα από τον ύπνο κάνω και γυμναστική και το σπίτι στην εντέλεια, πάμε και τις βόλτες μας σούπερ!!!

Εμένα ο δικός μου πίνει 120 το πολύ αντλημένο και βλέπω ότι της Χριστιάνας βαράει 180 αν και μικρότερος μας...

Εμενα γιατι με ενα δεν μου μενει χρονος ουτε μπανιο να κανω??..

εμεις γαλατακι πλεον πινουμε ανα 4 ωρες περιπου 180μλ.

βασικα υπολογιστε το βαρος επι 1.5 περιπου και διαιρεστε το με τα γευμστα που κανουν.Ισως ετσι βγαλετε μια ακρη για το ποσο μπορει να πινουν σε καθε θηλασμο.

Σκαι [/b. μου γιατι τοση ταλαιπωρια?δεν ειχε στρωσει λιγο το παιδακι?

καποιο ενδιαμεσο σταδιο πριν την ενδοσκοπηση δεν υπαρχει?

αληθεια γιατι μου εφαγε λιγοτερο 60 μλ στο τελευταιο γευμα?

λετε απο την ζεστη η εχει αρχισει να μην της αρεσει το γαλα μου?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...