Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλημερα σας!!!!!! ο,τι μαντζουνι υπαρχει το εχω βαλει τωρα 3 μερες στα μαλλια της...συνεχιζω ακαθεκτη, το απογ θα επαναλαβω τη θεραπεια της frezyderm με σαμπουαν κ λοσιον, κ αυριο ξυδι...η θεραπεια ειναι καθε 3 μερες -προφανως για να μη συνηθιζουν το φαρμακο οι ψειρες- στο ενδιαμεσο λοιπον θα βαζω ωραιοτατο ξυδακι...της τα τυλιγω με μεμβρανη κιολας κ ιδωμεν...ελπιζω να ξεμπερδεψουμε συντομα γιατι καθε μερα πλυσιμο ρουχα, πετσετες κ σεντονια δεν ειναι κ το καλυτερο...κ γω της τα εκοψα μονη μου της κορης τα μαλλια μεσα στην μπανιερα τη μερα που ειδα τις ψειρες...φρικαρα τοσο πολυ που της τα ψαλιδισα σε κοντο καρε απο μακρια που ηταν...ε δεν αντεχω να ξεψειριαζω με το ψειροχτενο τοσο μαλλι!!!!!!!

το παρτυ μας πηγε μια χαρα...πολλα παιδακια -15 στον αριθμο- πολλοι μεγαλοι, φαγαμε, ηπαιμε τον καφε μας, πηραμε πολλα κ πολυ ωραια δωρα -βιβλια, ρουχα για τα επομενα 3 χρονια, παιχνιδια, παζλ- κ γυρισαμε 10.30...ο μπεμπης καλος ηταν, ψιλογκρινιαζε απο νυστα κ κοιμηθηκε κανενα 40λεπτο στην αγκαλια του θειου κ μετα 8.30 τον πηραν τα πεθερικα κ εφυγαν γιατι ειναι η ωρα του αυτη που θελει φαι κ υπνο...

Σκαι τι να πω...πολλη ταλαιπωρια το μπεμπακι σου κ αυτοι οι γιατροι δεν παλευονται ωρες ωρες...παντως στις στερεες θα στρωσει...κ μενα η Ειρηνη μολις αρχισαμε το φαι σταματησε σε 1 μηνα κ τις γουλιες -μαχαιρι μιλαμε- κ τα τρομερα ρεψιματα...υπομονη!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκάι υπομονή! μακάρι να βρείτε μια αντιμετώπιση για να ηρεμήσεις και εσύ

και κυρίως ο γιόκας σου.

Σκουντούφλα εγώ άρχισα να βγάζω γάλα εδώ και 2 μέρες για να συνηθίζει

το μπουκάλι. Έβγαλα 80ml περίπου και τα ήπιε αλλά ήπιε και από το στήθος μου καπάκι οπότε υπολόγισε τουλάχιστον 120 με 150 ml. Η παιδίατρος μου είπε ότι

150 είναι υπεραρκετά για τα κιλά μας (5450gr).Ξεκίνα όμως να κάνεις αντλήσεις

για να αυξηθεί η παραγωγή σου. Εγώ σηκώνομαι το βράδυ (ξυπνάω γιατί το στήθος μου κινδυνεύει να σκάσει) αντλώ και το βάζω στο ψυγείο.Αυτές τις

μέρες θα πάρω και σακουλάκια για την αποθήκευση στη κατάψυξη για να

αρχίσω να φτιάχνω τράπεζα γιατί ξεκινάω δουλειά.

Το μόνο κακό με το θηλασμό είναι ότι δε ξέρεις πόσο τρώει το παιδί και

επίσης τουλάχιστον στη δικιά μου περίπτωση πεινάει στο δίωρο. Βάζει κάτι

φωνάρες αφού πολλές φορές γυρνάμε από τη βόλτα και μας ακούει όλη η

γειτονιά!!

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Γεια σας!!εγω γεννησα αρχές Μαΐου τα διδυμακια μου....και θα ήθελα να σας ρωτήσω ποτε τα βαπτισετε εσείς?και ποτε θεωρείτε οτι ειναι καλύτερα...

Γεια σου Μαρία, να σου ζήσουνε!

Εμείς που γεννηθήκαμε κοντά σε σας, θα βαφτιστούμε τέλος Αυγούστου, γιατί - για δικούς μας λόγους - θέλαμε να ξεμπερδεύουμε γρηγορα. Δεν ξέρω πότε είναι καλύτερο, που ρωτάς, μόνο από 2 φίλους που βαφτίσανε μετα το χρόνο ξέρω ότι το μετανιώσανε γιατί τα παιδάκια ήταν αρκετά μεγάλα, καταλαβαίνανε περισσότερο και ταλαιπωρήθηκαν πιο πολύ (κλάαααααααμααααα!!!!).

... αντίθετους τρόπους αντιμετώπισης, μα δεν υπάρχει τίποτα που να σε μπερδεύει περισσότερο!

:(

Η παιδίατρος μου είπε ότι 150 είναι υπεραρκετά για τα κιλά μας (5450gr).Ξεκίνα όμως να κάνεις αντλήσεις για να αυξηθεί η παραγωγή σου. Εγώ σηκώνομαι το βράδυ (ξυπνάω γιατί το στήθος μου κινδυνεύει να σκάσει) αντλώ και το βάζω στο ψυγείο.Αυτές τις μέρες θα πάρω και σακουλάκια για την αποθήκευση στη κατάψυξη για να

αρχίσω να φτιάχνω τράπεζα γιατί ξεκινάω δουλειά.

Στα ίδια κιλά κυμαινόμαστε. Εγώ δεν θέλω να φτιάξω τράπεζα γιατί αργώ πολύ να πάω δουλειά, αλλά θέλω να υπάρχει. Σακουλάκια από πού παίρνουμε? Εμένα πάντως δεν έχω προσέξει ποτε το στήθος μου να "πάει να σπάσει" που λες...

Και να κάνω μια ερώτηση, ίσως σας φανεί ...."κουλή":tongue:...αν μια ή δυο μέρες συνεχομενες το μωρό -που κανονικά θηλάζει αποκλειστικά- πιει 2 γευματα μέσα στην ημερα ξενο γαλα, τι μπορεί να συμβεί? (σε μενα εννοώ και στην παραγωγή μου...στο μωρό ξέρω ότι δεν θα συμβεί τίποτα)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γεια σου Μαρία και να σου ζήσουνε!

Εγώ, λόγω εμπειρίας πια, θα προτιμούσα να κάνουμε τα βαφτίσια το φθινοπωράκι φέτος Σεπτέμβρη - Οκτώβρη που ο μικρός θα είναι 5-6 μηνών. Πέρσι τον Οκτώβρη βαφτίσαμε τη μεγάλη που τότε ήταν 16 μηνών και τραβήξαμε μεγάλο ζόρι, γιατί είχε τεντώσει τα πόδια μέσα στην κολυμπήθρα και δεν έλεγε να κάτσει στο νερό με τίποτα!!! χαχαχα Κόντεψα να μπω κι εγώ μέσα με τα χέρια στο νερό για να την κάνω να κάτσει. :rolleyes::rolleyes: Οπότε τώρα πια θα τον βαφτίσουμε μικρότερο για να μην έχουμε τα ίδια!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Πέρσι τον Οκτώβρη βαφτίσαμε τη μεγάλη που τότε ήταν 16 μηνών και τραβήξαμε μεγάλο ζόρι, γιατί είχε τεντώσει τα πόδια μέσα στην κολυμπήθρα και δεν έλεγε να κάτσει στο νερό με τίποτα!!!

"Ξεροντας" τη μικρη σου, μπορω να το φανταστω, γελαω πολυ!!!!!!!!!!!!!

(...αν και νομιζω οτι ειδικα αυτη η ζουζουνα και μικροτερη να τη βαφτιζατε ενα μινι σοου θα το εδινε:tongue::tongue::tongue:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Χριστιάνα σπίτι πάνω στη θάλασσα, ε? Τυχερή!

νταξει μην φαντασεις οτι μενω κ πανω στο κυμα!!:tongue: δυο λεπτα με το αυτοκινητο ειμαι,αλλα επειδη μενω σε μονοκατοικια δεν εχω θεα δυστυχως! α! και η αμμος που ελεγα απο τον αερα ερχετε!!

το παρτυ μας πηγε μια χαρα...

!

χαιρομαι!!;)

Γ

Και να κάνω μια ερώτηση, ίσως σας φανεί ...."κουλή":tongue:...αν μια ή δυο μέρες συνεχομενες το μωρό -που κανονικά θηλάζει αποκλειστικά- πιει 2 γευματα μέσα στην ημερα ξενο γαλα, τι μπορεί να συμβεί? (σε μενα εννοώ και στην παραγωγή μου...στο μωρό ξέρω ότι δεν θα συμβεί τίποτα)

αν δωσεις για μια μερα τιποτα δεν θα συμβει,αν το καθιερωσεις θα μειωθει η δικη σου παραγωγη.

Γεια σου Μαρία και να σου ζήσουνε!

Εγώ, λόγω εμπειρίας πια, θα προτιμούσα να κάνουμε τα βαφτίσια το φθινοπωράκι φέτος Σεπτέμβρη - Οκτώβρη που ο μικρός θα είναι 5-6 μηνών. Πέρσι τον Οκτώβρη βαφτίσαμε τη μεγάλη που τότε ήταν 16 μηνών και τραβήξαμε μεγάλο ζόρι, γιατί είχε τεντώσει τα πόδια μέσα στην κολυμπήθρα και δεν έλεγε να κάτσει στο νερό με τίποτα!!! χαχαχα Κόντεψα να μπω κι εγώ μέσα με τα χέρια στο νερό για να την κάνω να κάτσει. :rolleyes::rolleyes: Οπότε τώρα πια θα τον βαφτίσουμε μικρότερο για να μην έχουμε τα ίδια!!

χμμμ. μια απ`τα ιδια εζησα κ εγω που την βαφτισα 12 μηνων. ασε το τι κλαμα εριξε κ γεμισε εξανθηματα.. ασε..αυτη δεν ηταν μερα χαρα. εσκασα να βρω κ φωτο μετα που σε ολες ηταν σαν ντοματα ολοκοκκινη κ εγω με μια φατσα αστα να πανε απο το αγχος μου. ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΕΤΕ ΜΙΚΡΑΑΑΑΑ!!!!!

εγω εδω μονη μου,ο αντρας μου ακομα να γυρισει κ θα αργησει.

η κορη μου παλι αρρωστη. μυξες,φτερνισματα κ βηχα. δεν αντεχω αλλο. απο τοτε που αρχισε παιδικο ετσι ειναι συνεχεια κ ειναι κ καλοκαιρι γμτ!

το σπιτι ειναι μπουρδελο,,παω να κανω οτι μπορω!!

Και εμείς θα βαφτίσουμε τέλος Σεπτέμβρη ο μικρός θα είναι 4 μηνών παρά μια εβδομάδα.Τα άλλα τα βάφτισα 9 μηνών και ο γιος έκλαιγε ασταμάτητα ενώ η κόρη ήταν πιο ήρεμη.

Είμαι μόνη μου με το μωρό οι υπόλοιποι παραθερίζουν και τα περνάμε ζάχαρη κάνω ζωάρα με ένα παιδί πολύ χλιδή και ειδικά αυτό το παιδί το δικό μου.Σας ζηλεύω τις πρωτομανούλες με τόση ηρεμία..Έχω στρώσει επιδερμίδα από τον ύπνο κάνω και γυμναστική και το σπίτι στην εντέλεια, πάμε και τις βόλτες μας σούπερ!!!

Εμένα ο δικός μου πίνει 120 το πολύ αντλημένο και βλέπω ότι της Χριστιάνας βαράει 180 αν και μικρότερος μας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σας ζηλεύω τις πρωτομανούλες με τόση ηρεμία...Έχω στρώσει επιδερμίδα από τον ύπνο κάνω και γυμναστική και το σπίτι στην εντέλεια, πάμε και τις βόλτες μας σούπερ!!!

Ξανανιωσες:tongue:!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπέρα!!!!

Εμείς θα βαφτισουμε του χρόνου Απρίλιο ή Μάιο. Τον γιο μου τον βαφτισαμε 10 μηνών και δεν έβγαλε κιχ!! Αφήστε που ήθελε να ειναι αγκαλια στον νονο του συνέχεια...ψάχνω να βρω φωτο που να είμαστε μαζι και ειναι μόνο όταν χαιρετουσαμε που τον είχα στο sling γιατι νυσταζε.

Και μένα ο μεγάλος παραθεριζει και η αλήθεια ειναι ότι με ένα παιδι ειναι ήρεμα!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

εμεις τη βαπτισαμε τη μικρη λιγες μερες πριν κλεισει τα 2 κ μας ακουσε ολο το Ηρακλειο σχεδον!!!!! κλαμα κ με τιποτα να μην μπαινει στην κολυμπηθρα, ο παπας απελπιστηκε!!!!!!! το μικρο λεω να τον βαφτισουμε πιο νωρις για να μην τραβηξουμε τα ιδια, αν κ οταν βρουμε νονο βεβαια, καθως ακομη δεν κ ειναι απαραιτητος για να γινει βαφτιση...χαχαχα!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Σκοντούφλα αν γυρίσεις στη δουλειά μετά το 6μηνο μην μπαίνεις καν στον κόπο να κάνεις τράπεζα.Επίσης να ξέρετε ότι το κατεψυγμένο γάλα έχει μεταλλική γεύση και πολλά μωρά δεν το δέχονται καθόλου.

Καλά Άννα εσείς στην Κρήτη τα βαφτίζετε μεγάλα γενικά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

... δεν ξέρω πόσο τραβάνε με τον θηλασμό

Ναι, ρε γμτ, με το θηλασμό περιμένεις το ζυγισμα για να καταλαβεις οτι ολα οκ (εκτός αν εχεις τόση εμπειρία που το καταλαβαίνεις μόνη σου:rolleyes:). Πάντως ο δικός μου, το μήνα που πέρασε πήρε 900 γραμμ. (1.100 είχε πάρει τον προηγούμενο) και 4 πόντους (όσους και τον προηγούμενο) και η γιατρός είπε ότι είναι εντάξει.Τώρα θέλω να δω την πρωτομηνιά πόσο θα είναι, να δούμε μπας και διπλασίασε το βάρος γέννησης, που λενε. Να ρωτήσω βρε παιδιά: ισχύει ότι στο 3μηνο διπλασιάζουν το βάρος γέννησης και στο χρόνο το τριπλασιάζουν? Πόσο πέφτει η ανάπτυξή τους! Ο γιος φίλης μου που τώρα κλείνει τους 5 μήνες, πήρε μόνο 300 γραμμ. τον προηγούμενο μήνα (αποκλειστικός θηλασμός) και ο παιδίατρος είπε ότι δεν πειράζει, ότι παίζει ρόλο και η ζέστη κλπ...Φοβερό,ε???:eek:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Eίμαι λιγάκι σκασμένη...

Η παιδογαστρεντερολόγος μας άλλαξε το γάλα με υποαλλεργικό για να αποκλείσουμε την πιθανότητα αλλεργίας στο αγελαδινό. Το ανεκατεύω με το παλιό του για να το συνηθίσει, όπως μου είπε να κάνω (ίδιας εταιρείας) αλλά μου φαίνεται τον πειράζει χειρότερα... αφήστε που δεν του αρέσει, έγινε νευρικός, πεινούσε αλλα τραβιόταν πίσω, κλαψούριζε, κλώτσαγε...

Μάλλον πάμε για ενδοσκόπηση στομάχου μέχρι 10 Αυγούστου :( Θα μου τον κρατήσουν κιόλας μέσα :( :( :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...