Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι!!

Σήμερα κάνει τρελή ζέστη εδώ!! να δούμε πώς θα τη βγάλουμε!!

Η μεγάλη έβγαλε μια παγοθήκη απ' το ψυγείο κ τρώει παγάκια!!! χαχαχα :rolleyes:

Ο μικρός έφαγε μεσημεριανό κ κοιμήθηκε κάτω απ' τον ανεμιστήρα, τώρα θα πάω ν' αποστειρώσω κ να συμμαζέψω. Το βράδυ, επειδή η μεγάλη ήταν ήσυχη κ δεν μυξόκλαιγε κάθε τόσο για νερό, ο μικρός κοιμήθηκε 10 με 5, αφού ξύπνησα, σηκώθηκα και τον τάισα κοιμησμένο γιατί ήταν τόση ώρα νηστικός, μετά ξανακοιμήθηκε κ σηκωθήκαμε κατά τις 9 παρά, τέλεια!!

Καλό σ/κ κ καλά μπάνια σ' όσες πάνε!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια μανουλες!

κοιμαται λιγο η μικρη μου και ειπα να πω ενα γεια!

εχθες βγηκαμε για παγωτακι και καταληξαμε να μαευτουμε κατα την 1.Η μπεμπα υπνο του καλου καιρου την ταισα οταν γυρισαμε και ξυπνησε 9:15:D

Παντως αυτο που λενε πως με την φορμουλα πεφτουν ξερα για υπνο πλεον δεν το πιστευω.

Η ποσοτητα φταιει οχι το γαλα!Εμενα το βραδυ ή πιει 150 δικο μου ή 150 φορμουλα το ιδιο θα ξεραθει..

εμεις απο υψος εχουμε φτασει 62 ποντους και βαρος 5300.

Στις καμπυλες στο βαρος ειναι περιπου στο 50 και στο υψος στο 90 μου ειπε ο παιδογαστρεντερολογος!Επρεπε να υπαρχει και καμπυλη μαλλιων!:D στο 300 θα ημασταν!

Να σας πω Αθηναιες εχετε κανενα παιδιατρο στο Μητερα?

aCtzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σημερα πήγα κομμωτήριο και πέρασα και απο την κουμπαρα μου και ήπια καφε... Η μικρή έμεινε με τον μπαμπά της και δεν ξέρω τι έδωσε στο παιδι μου και κοιμόταν μέχρι την ωρα που γυρισα. Αυτό συνέβαινε και με τον γιο μου όταν ηταν μωρο λες και καταλάβαινε ποτε είμαι σπίτι και ξυπναγε νωρίς ενώ όταν ηταν με το μπαμπα του ξυπναγε στις 11 και στις 12!!!!

Να σας πω και τι άλλο έκανε το μεγάλο παιδι...έχει παει στο χωριό με τους δικούς μου,μιλάω χθες με την μαμα μου και του λέει έλα να μιλήσεις στην μαμα...και η απάντηση ηταν...ΟΧΙ!!!! Για αυτό κορίτσια να τα πάρουμε τώρα αγκαλια που μας θέλουν γιατι σε λίγο όλα το όχι του Μεταξα λένε!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

καλημερα σας!!!!!! τι κανετε;;; εμεις σημερα εχουμε το παρτυ της μικρης στον παιδοτοπο -χθες γιορταζε- κ ενα αγχος το εχω με τον μικρο με τοσα παιδια εκει, αλλα ελπιζω να κοψουμε σχετικα νωρις την τουρτα κ να τον παρουν τα πεθερικα να φυγουν...

ενα αλλο προβλημα κοριτσια: η μικρη μου εχει ΨΕΙΡΕΣ!!!!!!!!!!!! εχω τρελαθει απο προχθες που τις ανακαλυψα...εντωμεταξυ την Παρασκευη ηταν κ η τελευταια μερα του παιδικου κ εμεις κολλησαμε ψειρες...ελεος δηλαδη!!!!!! εχω ξεσκιστει να πλενω σεντονια, ρουχα κτλ...στους 60 βαθμους κ αυτην την καημενη της εχω βαλει στο κεφαλι ο,τι μπορειτε να φανταστειτε: λαδια, ξυδια, σαμπουν ειδικα, σπρευ κ.α. τωρα βλεπει παιδικα κ την εχω στουμπωσει στο ξυδι κ της εχω τυλιξει το μαλλι με μεμβρανη...εχω φρικαρει εντελως, τις σιχαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!

χθες ειχαμε λιγο κοσμο το απογ, ηρθαν οι παππουδογιαγιαδες κ θειοι να ευχηθουν ο μικρος βγηκε παλι απο το προγραμμα του κ κοιμηθηκε στις 11...δεν το εχει ξανακανει αυτο...δε γκρινιαζε βεβαια αλλα επαιζε στο κρεβατι του, του ειχα βαλει κ το παιχνιδι της κουνιας που στριφογυριζει κ μιλαγε...

καλη Κυριακη να εχουμε!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σημερα πήγα κομμωτήριο και πέρασα και απο την κουμπαρα μου και ήπια καφε... Η μικρή έμεινε με τον μπαμπά της και δεν ξέρω τι έδωσε στο παιδι μου και κοιμόταν μέχρι την ωρα που γυρισα. Αυτό συνέβαινε και με τον γιο μου όταν ηταν μωρο λες και καταλάβαινε ποτε είμαι σπίτι και ξυπναγε νωρίς ενώ όταν ηταν με το μπαμπα του ξυπναγε στις 11 και στις 12!!!!

Να σας πω και τι άλλο έκανε το μεγάλο παιδι...έχει παει στο χωριό με τους δικούς μου,μιλάω χθες με την μαμα μου και του λέει έλα να μιλήσεις στην μαμα...και η απάντηση ηταν...ΟΧΙ!!!! Για αυτό κορίτσια να τα πάρουμε τώρα αγκαλια που μας θέλουν γιατι σε λίγο όλα το όχι του Μεταξα λένε!!!

κ μενα το κανει αυτο...με τον πατερα του μπορει να κοιμαται κ 3 ωρες κ με μενα αντε μιση με μια ωρα κ μετα ορθιος!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Γειααα!!

μολις κοιμηθηκε ο μικρος!!

γιουπιιι!!

εκανα ενα σωρο δουλειες κ κουραστηκα παρα πολυ!

ευτυχως το γαλα του το δεχτηκε αν κ με πολλα νευρα την πρωτη μερα κ δεν τον επιασε δυσκοιλιοτητα μεχρι στιγμης! προσπαθω να τον ξεγελασω κ εγω με πιπιλα αμα εχει φαει ηδη πολυ κ θελει κι αλλο,αλλα τιποτα! την μασαει με μανια λες κ περιμενει να βγαλει γαλα κ με κοιταει με μια απογνωση.......... μετα βαζει τα ουρλιαχτα κ δεν σταματαει αν δεν του δωσω το γαλα του! κ τσαι να του δωσω,το πινει κ αυτο αλλα περιμενει ειπαμε ΚΑΙ το γαλα!!

μαμυ οντως δεν ισχυει οτι κοιμουνται πιο πολυ με το ξενο! την κορη μου οσο την θηλαζα ξυπνουσε ανα δυο ωρες. μετα που κοπηκε το γαλα ειπα ωραια τουλαχιστον τωρα θα κοιμαται παραπανω.. αμ δε.. τιποτα δεν αλλαξε!!! μονο οταν αρχισε να τρωει αλλαξανε καπως τα πραγματα!

Αννυ ο φοβος μου κ εμενα οι ψειρες! πιο πολυ φοβαμαι για το πως θα την καθαρισω αμα κολλησει γιατι αυτο το παιδι ουτε να την χτενισω δεν με αφηνει!! κουραγιο μανα!! ευχομαι να απαλλαγειτε συντομα!!

Kαλημέρα!

Από τα συνεχή ρεψίματα και το κλάμα χτες πάλι στο Παίδων τραβηχτήκαμε. Πήραμε αντίθετες οδηγίες εκεί, όχι να μειώσουμε το γάλα, αλλά να δίνουμε όσο θέλει... τι να πω, και ο παιδίατρός μας που μας είπε λιγότερο γάλα δ/ντής του Παίδων ήταν!

Ξεκίνησα να δίνω όσο θέλει, πίνει 180 κι αν είχε κιάλλο είμαι σίγουρη ότι θα τό' πινε. Είναι πολύ ρε γμτ όταν το ζητάει στο 2ωρο αλλά δίνω, τι να κάνω. Κάπως καλύτερα είναι μέχρι σήμερα. Πάλι γαστρεντερολόγο έχουμε το απόγευμα. Πολύ φοβάμαι ότι θα καταλήξουμε σε επεμβατικές εξετάσεις αργά ή γρήγορα...

Άννα πώς πήγε το πάρτυ σας? Εύχομαι να ξεμπλέξετε γρήγορα με τις ψείρες...

Ρουμπινάκι βρήκες δικαιολογία να κοιμίζει ο μπαμπάς το μωρό. Θα του το πασάρεις γιατί έτσι κοιμάται περισσότερο, χεχε!

Χριστιάνα κι εμείς το ίδιο με την πιπίλα, κατάφερε τελικά και κατέστρεψε την αγαπημένη του και τις καινούργιες δεν τις θέλει! :(

Καλημερα!!

Κραταω τη πιπιλα στο στομα του μικρου εγω!!:tongue: εφαγε πριν δυο ωρες 180, του εδωσα μετα τσαι κ τωρα θελει κι αλλο!!!!!!!

Βρηκα που λετε μια φωτο που ειμαι 1 μηνος και καλα δεν το πιστευω!! ειμαστε ιδιοι με τον μικρο μου!! σαν διδυμοι!! αχαχαχαα!!

......και ασε τον αντρα μου κ τους δικους του να αναρωτιουντε ακομα σε ποιον μοιαζει το παιδι!!!!!!!!!:twisted:

θα βαλω καμια φωτο στο ψυγειο μου φανεται οπως εκανα κ τοτε με την κορη μου, που επιμενανε οτι δεν μου μοιαζει!! και οταν την εβαλα τη φωτο, μου λεγανε ολου, ααα ωραια ειναι η κορη σου, ποτε την εβγαλες τη φωτο κ οταν τους ελεγα πως εγω ειμαι μενανε ολοι ετσι...:shock::shock: αχαχαχα

κλαιιιιιιιιιιιειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τωρααααααααα!!!!!!!!

σκαι απορω.. ο ενας ετσι κ ο αλλος γιουβετσι.

και εμενα η παιδιατρος ειπε δινε οσο θελει αλλα ανα 3ωρο. και η κορη μου παντως θυμαμαι ετρωγε παααρα πολυ... οταν θηλαζα ετρωγε ανα δυωρο κ δεν εχω ιδεα ποσο.. κ μετα με το ξενο τα ιδια.

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!

Πήραμε αντίθετες οδηγίες εκεί, όχι να μειώσουμε το γάλα, αλλά να δίνουμε όσο θέλει... τι να πω, και ο παιδίατρός μας που μας είπε λιγότερο γάλα δ/ντής του Παίδων ήταν!

Έλα ρε γμτ! Δεν φτάνει η ταλαιπωρία και η στενοχώρια σας, έχετε να παλέψετε και με διαφορετικές διαγνώσεις:evil: (εντιτ:όχι, διάγνωση, αντιμετώπιση,ε?)? Σιγά την αρρώστια πια! Δεν εχουν καταλήξει σε θεραπεία-ανακούφιση οι άχρηστοι???

Ελπίζω να το περάσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται, αλλά σκέψου στην τελική ότι οι επεμβατικές εξετάσεις μπορεί να σας δώσουν μια πιο ξεκάθαρη διάγνωση=αποτελεσματική λύση:(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα κ καλή βδομάδα!!

Το βράδυ ευτυχώς το βλαστάρι μου κοιμήθηκε πάλι 10 με 5 και κάτι, τον τάισα, χ@στηκε, τον άλλαξα, καθίσαμε λίγο, άνοιξα τα μπαλκόνια στο σαλόνι για να μπει δροσιά μόλις ξημέρωνε, πήγαμε ξανά μέσα και ξανακοιμηθήκαμε μέχρι τις 8.30, μια χαρά! Ξαναφάγαμε, ξαναχ@στήκαμε κ τώρα τον έχω στο ριλάξ να παλεύει με τη μέλισσά του μέχρι να πιω λίγο καφέ....

Εμένα πάντως, ακόμα 150 πίνει, κ τη νύχτα που είναι απ' τον ύπνο ακόμα 120 δεν τελειώνει. Τη μέρα τον ταίζω ανά 4ωρο, το βράδυ όποτε ξυπνήσει. Την Παρασκευή έχουμε εμβόλια, οπότε θα δούμε τι πρόοδο έχουμε κάνει! ;)

Άννα εύχομαι καλά ξεμπερδέματα με τις ψείρες! Θυμάμαι κι εγώ που είχα κολλήσει στα νήπια, η μάνα μου τότε πανικοβλήθηκε!! χαχαχα με τύλιγε μ' ένα τουρμπάνι θυμάμαι τότε μετά το λούσιμο και μου έβαζε κ ξύδι, βρώμαγα ξυδίλα αχαχα. Η ανηψιά του άντρα μου στη μεγάλη της που έχει κ μακριά μαλλιά, κάνει συνέχεια προληπτική αγωγή. Όταν έλειψε για να γεννήσει τη δεύτερη κόρη της, ο άντρας της δεν έβαζε στη μικρή και γέμισε αμέσως! Μεγάλος μπελάς.

Τώρα που μιλάμε κ για τρίχες εσείς μαδάτε καθόλου;; Τα δικά μου έχουν αρχίσει κ πέφτουν σωρηδόν!! γεμίζω μαξιλάρια, σεντόνια, ρούχα, το παιδί!! ένα χάλι! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια και καλή εβδομάδα σε όλες μας. Τι ζέστη είναι αυτή! Στάζει ο ιδρώτας κουμπί. Χτες σαραντίσαμε, πήραμε ευχούλες και από καθολικό και από ορθόδοξο παπά (να έχουμε να μας βρίσκονται βρε αδερφέ :tongue:) και τώρα μπορούμε και επίσημα να κάνουμε τις βόλτες μας.

Skybeam τι ταλαιπωρία είναι και αυτή που τραβάτε βρε κορίτισι μου. Κακά τα ψέματα, θα πρέπει να κάνεις υπομονή να αρχίσουν οι στερεέε τροφές... εκεί νομίζω θα δεις καλυτερευση.

Anna1979...ψειρες!!!!! Μπρρρρρ το χειρότερό μου! Και τι να κάνεις; Εγώ αρχές Φθινοπώρου και Άνοιξης... που υποττίθεται είναι σε έξαρση.... λούζω την κόρη μου προληπτικά με ένα σαμπουάν του ΚΟΡΡΕ. Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλα Γιοβαννα και εδω απιστευτη ζετση και μια υγρασια αλλο πραμα.. ειμαι διπλα απο τη θαλασσα εγω.. η βεραντα μου για να καταλαβεις ειναι γεματη με αμμο!!:cool::rolleyes:

Αννυ και εμενα εδω κ 10 μερες πεφτουν απιστευτα τα μαλλια μου,μεχρι τη βαφτιση θα εχουν μεινει τα μισα γμτ..:evil:

Τα εκοψα [μονη μου:tongue:] δυο δαχτυλα,αλλα θελουνε κι αλλο..

Μετα την πρωτη γεννα πηρα σιδηρο,αλλα τωρα δεν παιρνω με τιποτα λογω της δυσκοιλιοτητας..

Τι να κανουμε? Μονο υπομονη?

Εμένα πάντως, ακόμα 150 πίνει, κ τη νύχτα που είναι απ' τον ύπνο ακόμα 120 δεν τελειώνει. Τη μέρα τον ταίζω ανά 4ωρο, το βράδυ όποτε ξυπνήσει. Την Παρασκευή έχουμε εμβόλια, οπότε θα δούμε τι πρόοδο έχουμε κάνει! ;)

Τώρα που μιλάμε κ για τρίχες εσείς μαδάτε καθόλου;; Τα δικά μου έχουν αρχίσει κ πέφτουν σωρηδόν!! γεμίζω μαξιλάρια, σεντόνια, ρούχα, το παιδί!! ένα χάλι! :rolleyes:

Καλά που είπες ποσότητες...Εχω μεγαλη περιεργεια ρε παιδια πόσο πινουν πλέον και επειδη σκεφτομαι να αντλήσω καποιες φορες που ισως χρειαστει να μου τον κρατησουν για μερικες ωρες, δεν εχω ιδεα πόσο πρεπει να βγαλω και ποσο πρεπει να πιει...

Καλα, οι ψειρες μεγαλος πόνος,ε?Εγω ακομα θυμαμαι τα δικα μου σαν παιδι και βλεπω τωρα και από φιλες μου...ειδικα μια απ' αυτες η κορη της κολλαει συνεχεια, αλλα η μαλλουρα, μαλλουρα!!!Δεν το κουρευει τουλαχιστον να γλιτωσει και το κοριτσακι κι αυτη!

Στάζει ο ιδρώτας κουμπί.

:P:p:p:pΔεν την ειχα ξανακουσει την εκφραση!!!!

Παντως κι εδω ετσι σταζει κι αυριο λεει χειροτερα:(.

Καλα να'στε με το σαραντισμο σας!Παντα χαρες στη ζωη να εχετε!

Τα εκοψα [μονη μου:tongue:] δυο δαχτυλα,...

Πολυτεχνιτισσα μου εσυ! Με γεια το μαλλι, δηλαδη!

Εμενα δεν μου πεφτουν ιδιαιτερα πάντως, νομιζω πως εχουν δυναμωσει και λιγο...κι εγω τον σταματησα μονη μου τον σιδηρο γιατι φοβηθηκα τη δυσκοιλιοτητα και τη δικια μου και του μωρου...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κορίτσια αφήστε, ταλαιπωρία και δεν ξέρω κι αν θα λυθεί το πρόβλημα... ίσως πρέπει να το πάρω απόφαση ως τις στερεές... Σοφία ναι, αντίθετους τρόπους αντιμετώπισης, μα δεν υπάρχει τίποτα που να σε μπερδεύει περισσότερο!

Γιοβάννα καλές βόλτες!

Χριστιάνα σπίτι πάνω στη θάλασσα, ε? Τυχερή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...