Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα!

Σκαι κ εμενα κανει αυτο που λες.. θελει να τον σηκωνω για να ρευτει ακομα κ μια ωρα μετα! θελει επισης να τον αλλαζω συνεχεια γιατι δεν μπορει με βρεγμενη πανα!:rolleyes:

Επειδή σε βλέπω να την πατάει ο δικός σου όπως ο δικός μου ο φαταούλης, να αναφέρω εδώ ότι ο παιδίατρός μας μου είπε ότι όλο αυτό με τα ρεψίματα κλπ είναι υπερχείλιση στομάχου απ' το πολύ φαϊ και μου έδωσε οδηγίες να τρώει λιγότερο.... όχι να του κάνω δίαιτα αλλά την ποσότητα που τρώει κάθε τρεις ώρες (150 μλ) ή 100 στις 2 ώρες άμα λυσσάει.

Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο και ήδη κλαίγαμε από πείνα, οπότε το τσίμπημα μάλλον ούτε που το κατάλαβε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A! Δεν σας είπα και τα νέα της ανάπτυξής μας... 56 εκ. (γεννήθηκε 49) και από κιλά... 5,700 (γεννήθηκε 2,930). Ο γιατρός μου το έθεσε ευγενικά... δεν μου είπε είναι γεματούλης... έχει πάρει, λέει, πολύ βάρος!

ψάχνεις κοντά στην Αθήνα;;;πέρυσι είχαμε πάει στα καλά νερά έξω από τον βόλο προς πήλιο ήταν τέλεια ακριβώς όπως το λες και πολύ οικονομικά δωμάτια και γενικά ψώνια καφέδες κτλ.

Άννυ για πες για τα μέρη σου

Πηλιο ειχαμε παει περυσι.Ψαχνουμε κατι 2 ωρες απο την Αθηνα περιπου και φυσικα να υπαρχει μια μεγαλη πολη με νοσοκομειο κοντα.

Ρουμπινακι ωραια ιδεα η Καλαματα.Εχεις κατι συγκεκριμενο στο νου σου για να ψαξω στο internet?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

A! Δεν σας είπα και τα νέα της ανάπτυξής μας... 56 εκ. (γεννήθηκε 49) και από κιλά... 5,700 (γεννήθηκε 2,930). Ο γιατρός μου το έθεσε ευγενικά... δεν μου είπε είναι γεματούλης... έχει πάρει, λέει, πολύ βάρος!

Καλέ, αν έβλεπε το δικό μου το φούσκα που ήταν σχεδόν 6200 2 μηνών κ 5 ημερών, από 2970 που γεννήθηκε τι θα έλεγε; χαχαχαχα είμαι περίεργη αν θα έχει περάσει, μάλλον κατά πόσο θα έχει περάσει, τα 7 την άλλη Παρασκευή που θα ξαναπάμε. Μόνο που ήταν πιο ψηλός, 62,5 πόντους, λες αυτό να κρύβει το πάχος;;; χαχαχαχα :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλέ, αν έβλεπε το δικό μου το φούσκα που ήταν σχεδόν 6200 2 μηνών κ 5 ημερών, από 2970 που γεννήθηκε τι θα έλεγε; χαχαχαχα είμαι περίεργη αν θα έχει περάσει, μάλλον κατά πόσο θα έχει περάσει, τα 7 την άλλη Παρασκευή που θα ξαναπάμε. Μόνο που ήταν πιο ψηλός, 62,5 πόντους, λες αυτό να κρύβει το πάχος;;; χαχαχαχα :tongue:

Ναι βρε, πού 56 εκ. και πού 62,5, κάνει τη διαφορά! Ίσως αναλογικά να είμαστε περίπου στα ίδια!..

Διαφημίσεις

Πηλιο ειχαμε παει περυσι.Ψαχνουμε κατι 2 ωρες απο την Αθηνα περιπου και φυσικα να υπαρχει μια μεγαλη πολη με νοσοκομειο κοντα.

Ρουμπινακι ωραια ιδεα η Καλαματα.Εχεις κατι συγκεκριμενο στο νου σου για να ψαξω στο internet?

Κοιτα για το ξενοδοχείο Φλοισβος ειναι ακριβώς στην μέση της παραλίας και έχει απο κάτω ακριβώς και καφε και ταβέρνες.αν θες μπες ή στο booking ή πες μου να σου δώσω τηλ εγω

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κοιτα για το ξενοδοχείο Φλοισβος ειναι ακριβώς στην μέση της παραλίας και έχει απο κάτω ακριβώς και καφε και ταβέρνες.αν θες μπες ή στο booking ή πες μου να σου δώσω τηλ εγω

Ευχαριστω το ειδα.Πολυ ωραιο αλλα μαλλον πρεπει να κοιταξουμε κατι σε δωματιο-στουντιο για να χωραει μεσα λικνο και καροτσι στο οποιο νανουριζεται ο μπεμπης αρα πρεπει να χωραει να κινειται.Αλλωστε δεν μπορω να φανταστω τον μπεμπη με κολικο και κλαμα-ουρλιαχτο μεσα σε ξενοδοχειο ενω το στουντιο ισως ειναι λιγο πιο ανεξαρτητο και θα ενοχλουμε λιγοτερο.Κοιταζω και προς την πλευρα της Ακρατας που εχει ωραια θαλασσα.

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Ευχαριστω το ειδα.Πολυ ωραιο αλλα μαλλον πρεπει να κοιταξουμε κατι σε δωματιο-στουντιο για να χωραει μεσα λικνο και καροτσι στο οποιο νανουριζεται ο μπεμπης αρα πρεπει να χωραει να κινειται.Αλλωστε δεν μπορω να φανταστω τον μπεμπη με κολικο και κλαμα-ουρλιαχτο μεσα σε ξενοδοχειο ενω το στουντιο ισως ειναι λιγο πιο ανεξαρτητο και θα ενοχλουμε λιγοτερο.Κοιταζω και προς την πλευρα της Ακρατας που εχει ωραια θαλασσα.

Για στούντιο δεν ξέρω κάτι αλλα μπορω να ρωτήσω αν θες γιατι έχω γνωστός που νοικιαζουν έτσι για καλοκαίρι απλα δεν ξέρω αν έχουν τώρα... Αν θες πες μου για ποτε θες. Ακρατα δεν έχω παει αλλα έχω ακούσει καλα λόγια. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και Καρδαμυλη που έχει πολυ ωραία θαλασσα και ειναι πολυ ήσυχα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Τα δικά μας νέα από την παιδίατρο την προηγούμενη εβδομάδα σας τα έγραψα; :confused: Δεν θυμάμαι :oops: Τεσπά, είναι 56 εκ και 4700. Ο γιατρός τον βρίσκει πιο ψηλό από το βάρος του. Επόμενό μας ραντεβού είναι στις 26 Αυγούστου όπου θα κάνουμε και εμβόλιο. Του συζήτησα και για αυτό της γαστρεντερίτιδας και μου είπε ότι αφού η μεγάλη μου πάει σχολείο θα κάνει ο μπέμπης το εμβόλιο. Διαφορετικά δεν το συστήνει. Μόνο δηλαδή όταν υπάρχουν μεγαλύτερα που πάνε παιδικό ή σχολείο και σε άλλες ομάδες υψηλού κινδύνου.

Χριστιάννα μου ένας λόγος που το παλεύω ακόμα με το θηλασμό, γιατί γενικά και εμένα δεν μου έχει έρθει εύκολα, είναι να προφυλάξω τον μπέμπη από πιθανές ιώσεις του Χειμώνα, μιας και όπως προείπα η μεγάλη μου πάει νήπια. Για την ώρα έχω βάλει στόχο το τρίμηνο και βλέπουμε.

Όσο για τη μαμά μου, είναι μια μαμά της δεκαετίας 70-80, τότε δηλαδή που όλες έδιναν φόρμουλα. Δεν μας θήλασε, και δεν λέω ότι δεν μεγαλώσαμε σωστά ή πάθαμε κάτι, αλλά τα χρόνια και οι εποχές έχουν αλλάξει. Την κόρη μου δεν την θήλασα και θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο για τον μπέμπη. Της μαμάς μου οι τόσες ώρες θηλασμός τις φαίνονται εξωπραγματικές και θεωρεί ότι εγώ κάνω λάθη.... που μπορεί και να κάνω.... δεν ξέρω. Πέρα από αυτό στεναχωρήθηκα με την επίθεση που ξαφνικά δέχτηκα χτες γιατί πραγματικά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Βοήθεια δεν έχω, πέρα του ότι οι δικοί μου πάνε τη μικρή μου παιδικό και τη γυρίζουν το μεσημέρι. Ααα και το Σάββατο την πάνε για μπάνιο αλλά εκεί δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο γι' αυτήν... θα πήγαιναν έτσι και αλλιώς. Θέλω να πω ότι εγώ πλένω, σιδερώνω, μαγειρεύω, σκουπίζω, ξεσκονίζω κλπ.... ε μέσα σε όλα αυτά προσπαθώ και να θηλάσω... γι' αυτό δίνω και συμπλήρωμα....δεν μου φτάνει το 24ωρο.... γιατί θα πρέπει να απολογηθώ γι' αυτό;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εγώ που έλεγα μακάρι να είχα τη μαμά μου να με βοηθάει κάποιος, μήπως να το ξανασκεφτώ;; :tongue: Βέβαια όταν ήμασταν μικρά θυμάμαι μας έλεγε να μην διανοηθούμε να της φέρνουμε να κρατάει εγγόνια, αλλά πάντα πίστευα πως οι γιαγιάδες τρελαίνονται με τα εγγόνια τους!! κι εμένα η γιαγιά μου με μεγάλωσε στην αρχή κι ας ήταν άρρωστη με ρευματοειδή αρθρίτιδα κι έπαιρνε ένα σωρό φάρμακα

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Για στούντιο δεν ξέρω κάτι αλλα μπορω να ρωτήσω αν θες γιατι έχω γνωστός που νοικιαζουν έτσι για καλοκαίρι απλα δεν ξέρω αν έχουν τώρα... Αν θες πες μου για ποτε θες. Ακρατα δεν έχω παει αλλα έχω ακούσει καλα λόγια. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και Καρδαμυλη που έχει πολυ ωραία θαλασσα και ειναι πολυ ήσυχα...

OK. Θα ψαξω και Καρδαμυλη και στην Ευβοια μου ειπαν και αμα ειναι θα σου πω.Σ'ευχαριστω πολυ:-P

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Επειδή σε βλέπω να την πατάει ο δικός σου όπως ο δικός μου ο φαταούλης, να αναφέρω εδώ ότι ο παιδίατρός μας μου είπε ότι όλο αυτό με τα ρεψίματα κλπ είναι υπερχείλιση στομάχου απ' το πολύ φαϊ και μου έδωσε οδηγίες να τρώει λιγότερο.... όχι να του κάνω δίαιτα αλλά την ποσότητα που τρώει κάθε τρεις ώρες (150 μλ) ή 100 στις 2 ώρες άμα λυσσάει.

αληθεια?:rolleyes: και πως θα του το μειωσω στα 150?γιατι τρωει 180 για πλακα,αλλα πολυυυυ αργα..μπορει να κανει κ μια ωρα!!

Βέβαια όταν ήμασταν μικρά θυμάμαι μας έλεγε να μην διανοηθούμε να της φέρνουμε να κρατάει εγγόνια, αλλά πάντα πίστευα πως οι γιαγιάδες τρελαίνονται με τα εγγόνια τους!! κι εμένα η γιαγιά μου με μεγάλωσε στην αρχή κι ας ήταν άρρωστη με ρευματοειδή αρθρίτιδα κι έπαιρνε ένα σωρό φάρμακα

καλε!!λες κ εγω το εγραψα αυτο το ποστ!!

και σε εμενα μια ζωη τα ιδια ελεγε!!ακριβως ομως!!

και εμας η γιαγια μας μας μεγαλωσε!! αφου αμα με ακουσεις συνεχεια για τη γιαγια μου μιλαω, η γιαγια με εμαθε να σιδερωνω ετσι,η γιαγια ετσι το μαγειρευε, η γιαγια ετσι το εκανε.. η γιαγια.. η γιαγια.. ζει ακομα η δικια μου,αν κ μεγαλη πια, ουτε να περπατησει καλα καλα δεν μπορει η καημενη..

παντως η μανα μου τα αγαπαει τα μωρα μου,αλλα βαριεται ας πουμε με την κορη μου να την εχει πολλες ωρες. κουραζεται λεει.

τωρα με τον μπεμπη εχει παθει τραλαλα. πανες χρειαζεται με το που τον βλεπει!

νομιζα πως οι μαμαδες παθαινουν ερωτα με τους γιους,,δεν το ηξερα οτι το παθαινουν κ οι γιαγιαδες!

αληθεια?:rolleyes: και πως θα του το μειωσω στα 150?γιατι τρωει 180 για πλακα,αλλα πολυυυυ αργα..μπορει να κανει κ μια ωρα!!

καλε!!λες κ εγω το εγραψα αυτο το ποστ!!

και σε εμενα μια ζωη τα ιδια ελεγε!!ακριβως ομως!!

και εμας η γιαγια μας μας μεγαλωσε!! αφου αμα με ακουσεις συνεχεια για τη γιαγια μου μιλαω, η γιαγια με εμαθε να σιδερωνω ετσι,η γιαγια ετσι το μαγειρευε, η γιαγια ετσι το εκανε.. η γιαγια.. η γιαγια.. ζει ακομα η δικια μου,αν κ μεγαλη πια, ουτε να περπατησει καλα καλα δεν μπορει η καημενη..

παντως η μανα μου τα αγαπαει τα μωρα μου,αλλα βαριεται ας πουμε με την κορη μου να την εχει πολλες ωρες. κουραζεται λεει.

τωρα με τον μπεμπη εχει παθει τραλαλα. πανες χρειαζεται με το που τον βλεπει!

νομιζα πως οι μαμαδες παθαινουν ερωτα με τους γιους,,δεν το ηξερα οτι το παθαινουν κ οι γιαγιαδες!

Προσπάθησε να τον ξεγελασεις λίγο με πιπιλα βάλτου λίγο και το πιστολακι αν τον ηρεμει και σιγα σιγα θα του φτιάξεις το προγραμμα... Δεν ειναι καλο και για το στομαχακι τους να τρώνε συνέχεια,πρέπει να προλαβαίνουν να χωνεψουν. Τώρα βέβαια αν η παιδιατρος σου ειπε να του δίνεις όσο θέλει τι να σου πω... Εσυ πιστεύεις ότι τρώει γιατι πειναει ή για παρηγοριά στο κλάμα;;; Εγω ακολούθησα και λίγο το ένστικτο μου στο θέμα του φαγητού. Το κάθε παιδάκι ειναι διαφορετικό. Αλήθεια το γάλα πως το πήρε;;; Το πίνει;;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Mακάρι και νά' ξερα! Εμείς έχουμε κλάματα. Εξαρτάται κι απ' το πόσο συχνά τρώει, μη σου λέω και βλακείες. Εμένα θέλει 150 ανα δίωρο όταν είναι ξύπνιος (πάρα πολύ). Όταν κοιμάται περνάνε από 3 ως 7 ώρες.

Kαλημέρα!

Χτες μου έβγαλε την ψυχή να κοιμηθεί. Ήταν όλη μέρα ξύπνιος με εξαίρεση ένα δίωρο σπαστό το μεσημέρι και τελικά κοιμήθηκε στις 11 το βράδυ. Ήταν το στομάχι του χάλια, θα έπαιξε ρόλο και το εμβόλιο? Ποιος ξέρει... μετά εγώ αποστείρωσα και την έπεσα κατά τις 12.

Πιθανολογώ ότι το τόσο πολύ γάλα που ζητάει είναι για ευχαρίστηση και παρηγοριά. Το κλάμα που κάνει είναι απερίγραπτο. Αλλά δεν είναι από πείνα γιατί σήμερα τόσες ώρες νηστικός ως το πρωί και δεν έκλαιγε!

Από παρενέργειες πρήστηκε λίγο το ποδαράκι του, του έβαλα πάγο και επανήλθε. Πυρετό δεν έκανε αλλά πήραμε και ντεπόν προληπτικά, όπως μας είπε ο γιατρός. Ξύπνησε 7 η ώρα το πρωί, έδωσα φάρμακα και γάλα και 8 παρά ξανακοιμήθηκε... τώρα πίνω καφέ και ελπίζω να προλάβω να μαζέψω λιγάκι πριν ξυπνήσει.

Πώς ήταν εσάς το βράδυ σας?

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...