Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Milky καλες διακοπες και κοιτα να τις χαρεις και να ξεκουραστεις.

Κοριτσια καμια ιδεα για να παμε καπου για 5 μερουλες ?Καπου που να ειναι δωματιο-δρομος - θαλασσα.Οχι τιποτα κοσμικο αλλα να εχει μια ταβερνουλα και μια καφετερια να μην εχουμε μπες βγες στο αυτοκινητο.Ειδα κατι στις Ροβιες Ευβοιας,αλλη ιδεα?

Ασχετο.Το καροτσι το χρειαζομαστε στην παραλια?

εμεις θα παμε Καμμενα Βουρλα τελικα.Θα ειναι εκει και η μαμα μου και η θεια μου.Ειχαμε βρει ενα αθλιο ξενοδοχειο για εμας αλλα απιστευτο για την μπεμπα.Την ειχαμε παει διημερο και ητανανετα ολη μερα εξω στην παραλια,αφου ο κηπος ειχε τοσα δεντρα που δεν καταλαβαινες αν ειχε ζεστη ή οχι!τρλικα ειπαμε μεβαρυα ολιγον καρδια να παμε εκει για να μην ταλαιπωρηθει το παιδι αλλα τρλικα δεν ειχε δωματιο:shock:.

οποτε κλεισαμε σε κεντρικο τσιμπημενο σε τιμη αλλα τουλαχιστον δεν θα ξανακουνησουμε αυτοκινητο τα πανταειναι γυρω γυρω και ολο και καποιο δεντρο υπαρχει στην παραλια.

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορες!

δεν σας διαβασα σημερα γιατι κουτουλαω απο τη νυστα!

μολις ηρθα απο την παιδιατρο!

4.800 το αντρακι μου και 54εκ!!;)

δυστυχως ομως οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν κ ολα αυτα που εβγαλε στο προσωπακι του ειναι αλλεργια στο γαλα απο τη διακοπη θηλασμου.:| [εχει γινει χαλια ομως το καλο μου]

μας εδωσε ενα υποαλλεργικο που δεν εχει λεει ωραια γευση κ μπορει να μην το δεχτει κ πολυ πιθανον ειπε να του κανει δυσκοιλιοτητα..

το κεφαλι μου παει να σπασει..

εχω φοβερες τυψεις τωρα..:?:?:cry::cry:

Χριστιανα μου αφου του εδινες απο την αρχη και λιγο ξενο ετσι δεν ειναι??

δοκιμασε να του κανεις μιξη στην αρχη(ρωτα και την γιατρο) για να του ερθει η γευση σταδιακα.Τα κακα του ειναι ενταξει?βγαζει αιματακι ή οχι που ειναι δειγμα αλλεργιας?

Χριστιανα μου ξερω πως ισως νιωθεις περιεργα αλλα δυστηχως σε μερικες ο θηλασμος ερχεται πιο ευκολος σε αλλες οχι.Εχεις και ενα πολυ απαιτητικο παιδακι ακομα που η αληθεια ειναι σε δυσκολεψε στο να εχεις υπομονη.

ποιο γαλα σας εδωσε?εμενα ο παιδογαστρεντερολογος μου ειπε πως αν η μκρη δεν φτιαξει με το επαντορεν παμε για υποαλλεργικα και μου ανεφερε το humana AR νομιζω!

aCtzp3.png

Καλησπερα κορες!

δεν σας διαβασα σημερα γιατι κουτουλαω απο τη νυστα!

Koυράγιο Χριστιάνα, πέστην για ύπνο με την πρώτη ευκαιρία!

εμενα ο παιδογαστρεντερολογος μου ειπε πως αν η μκρη δεν φτιαξει με το επαντορεν παμε για υποαλλεργικα και μου ανεφερε το humana AR νομιζω!

Καλές διακοπούλες

Είναι τελείως καλά με το επαντορέν? Κάθε μέρα?

Ξανθή, να σου πω κι εδώ που μένω εγώ έχει ξενοδοχεία, που είσαι κυριολεκτικά ξενοδοχείο πεζόδρομος θάλασσα, τώρα από τιμές δεν ξέρω τι παίζει καθόλου, αλλά πρέπει να είναι αρκετά οικονομικέ, γιατί δουλεύουν κυρίως με κοινωνικό τουρισμό. Η παραλία είναι όλη με καφετέριες κ ταβέρνες με ξαπλώστρες κ ομπρέλες, είναι παντού δωρεάν πληρώνεις μόνο τους καφέδες, οι οποίοι κοστίζουν όσο κ στην πόλη γύρω στα 3 - 3,5 ευρώ.

Βέβαια, αν πας Πήλιο η θάλασσα είναι σαφώς καλύτερη, γιατί είναι απ' τη μεριά του Αιγαίου κ είναι ανοιχτή. Εγώ που είμαι από Ζαγορά έχω συγγενείς που έχουν ξενοδοχείο και στο Χορευτό και στο χωριό. Βέβαια, δεν είναι για μωρά γιατί η θάλασσα είναι πάρα πολύ βαθιά, δεν πατώνεις στο τρίτο βήμα, χώρια τα μελτέμια που σηκώνει κύμα. Εδώ σε μας η θάλασσα είναι επίτηδες μπαζωμένη μέσα με άμμο και είναι πολύ ρηχή. Επειδή όμως είναι κοντά στο Βόλο κι έρχεται αστικό λεωφορείο, τα ΣΚ γίνεται της μουρλής. Εγώ που κατεβαίνω για μπάνιο νωρίς το πρωί ή το απογευματάκι καθημερινές είναι μια χαρά.

Χριστιάνα, υπομονή, μακάρι να μην σας κάνει πρόβλημα το γάλα, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί του δικού σου να του αρέσει κιόλας, τα μωρά έχουν περίεργα γούστα!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Αχ! Βρε Άννυ.. πατρίδα μου! Πόσο μου έχει λείψει :(

Ρε παιδιά να σας πω και το άλλο συγκλονιστικό? Θα με πείτε μουρλή αλλά ορκίζομαι ότι συμβαίνει από χτες αυτό το πράγμα... κάθε φορά που είναι ο μπέμπης στο ρηλάξ ή στην κούνια και κλαίει γιατί θέλει να ρευτεί λόγω ΓΟΠ τι κάνει? Συνήθως τον ακουμπάω και τον χαϊδεύω κοιλίτσα στομαχάκι θώρακα και πιάνει το χέρι μου και το ζουλάει πάνω του! Και τον σηκώνω και ρεύεται πάντα! Αυτό δεν το κάνει ποτέ για άλλο λόγο, π.χ. όταν πεινάει ή όταν έχει απλώς εκνευρισμό ή όταν νυστάζει... μόνο όταν θέλει να τον σηκώσω να ρευτεί! Είναι δυνατόν να έχει αυτή τη νοημοσύνη από τώρα? Δεν είναι η ιδέα μου, τόχει κάνει πολλές φορές... να είναι σύμπτωση? Τι να πω!

Διαφημίσεις

Καλές διακοπούλες

Είναι τελείως καλά με το επαντορέν? Κάθε μέρα?

τωρα ναι αλλα νομιζω πως η ποσοτητα γαλατος που πινει ειναι νορμαλ και οχι περισσοτερο απο οσο αντεχει...δεν βγαζει ιδιαιτερες γουλιες αρα δεν ποναει!

κλαψουριζει μονο αν βαριεται και για υπνο!

λοιπον ακουστε κολπο για αμεσο ρεψιμο!

αν αργει να ρευτει κρατηστε το μωρο απο τις μασχαλιτσες και σηκωστε το 3 φορες επανω τεντωνοντας τα χερια σας!ακουμπηστε το στον ωμο και εντος καποιων δευτερολεπτων εχετε το πολυποθητο ρεψιματακι!,:D

το διαβασα εχθες και 2-3 φορες που το εκανα επιασε!

aCtzp3.png

Εμένα με πιάνει ώρες ώρες μια άρνηση μητροτητας, ο άντρας μου ονειρεύεται το τρίτο του παιδί...

Αυτο δεν ειναι αρνηση μητροτητας παιδακι μου! Ενστικτο αυτοσυντηρησης ειναι! Τωρα μολις (ξανα)γεννησες, πού τη βλέπεις την άρνηση μητροτητας????:tongue:

εχω φοβερες τυψεις τωρα..:?:?:cry::cry:

Σταματα λεμε, η ψυχολογια μας ειναι το α και το ω τώρα, μην αφησεις να σε επηρρεασει, αυτο θα κανει το ειχροτερο κακο στον μπεμπακο σου:(

Είναι δυνατόν να έχει αυτή τη νοημοσύνη από τώρα?

Ναι αμε! Μπορεί να μην ειναι νοημοσυνη, να ειναι ενστικτο, αλλα το βλεπω κι εγω με το θηλασμο που (μου φαινεται σαν να) προσπαθει να φερει το στηθος πιο κοντα του την ωρα που τρωει!

λοιπον ακουστε κολπο για αμεσο ρεψιμο!

Πολύ ενδιαφέρον, θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια γιατι εμεις εχουμε ενα θεμα με το ρεψιμο, μεχρι να ρευτει ξε-νανουριζεται, τσαντιζεται που ξυπναει, αργει κι αλλο να ρευτει, όποτε τον αφησω α-ρευτο ή θα αρχισει τις γουλιές ή θα αρχισει τον λόξυγγα κ.ο.κ. ...

Τα εμβολια μας οκ, τσιριξε εκεινη την ωρα, τον εβαλα για 5' στο στηθος και μετα ξεραθηκε στον υπνο, ξανακοιμηθηκε για μεσημερι, ξυπνησε ευδιαθετος κατα τις 6, ξανακοιμηθηκε λιγο στην απογευματινη καροτσαδα και γενικώς αναμενουμε για τυχόν παρενεργειες (πυρετος, ανησυχια, γκρινια, υπνηλία).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα! Χτες κοιμηθήκαμε μία παρά, τον έπιασε μια νευρικότητα άλλο πράγμα. Αποκοιμήθηκε στον ώμο στις εννιάμιση, εγώ τον κράτησα όρθιο για να πάει το γάλα κάτω, αυτός ξεβολεύτηκε και ξύπνησε (όπως τα λες skountoufla) και το τραβήξαμε ώς τις μία παρά. Ξύπνησε έξι, έφαγε, ξανά στον ώμο, μετά κοιμήθηκε.

Σε καμιά ώρα περιμένω γιατρό για το εμβόλιο. Τι κάνω τώρα, τον ξυπνάω ή περιμένω να έρθει ο γιατρός πρώτα?

εντιτ: Σοφία τι έγινε με το εμβόλιο που κάνατε?

Διαφημίσεις

Καλημερα!

δεν την παλευω αλλο!

1-3.30 ξυπνια παλι.. ταϊσμα, ρεψιμο κ να τον πιανει λοξυγγας μετα συνεχεια κ να εξοργιζεται κ να μην μπορει να κοιμηθει, ξανα λιγο γαλα μετα παλι λοξυγγας...:rolleyes: μετα ξυπνημα παλι στις 5, παλι τα ιδια, μετα κολικοι..

το καλο ειναι πως το προσωπο του ειναι πιο ηρεμο..

θα σχολιασω οτι θυμαμαι..

Γιωτα εγω καταλαβα τον χαρακτηρα των παιδιων μου απο οσο ηταν στην κοιλια ακομα! η κορη μου με το που γεννηθηκε μονο αυτη ακουγοτανε στην κλινικη.. μονο γκρινια κ κλαμα.. κ ναι μεχρι τωρα ετσι ειναι..:?

Σκαι κ εμενα κανει αυτο που λες.. θελει να τον σηκωνω για να ρευτει ακομα κ μια ωρα μετα! θελει επισης να τον αλλαζω συνεχεια γιατι δεν μπορει με βρεγμενη πανα!:rolleyes:

μαμυ κ η κορη μου, μετα το θηλασμο χουμανα επινε επειδη ειχαμε τεραστιο προβλημα με τους εμετους!

και για τουςεμετους να πω στη σκαι πως σταματησανε 5.5 μηνων με το που αρχισε να τρωει.

τωρα τον εχω με το μπιμπερο στο στομα! ρε κοριτσια τρωει πολυυυυυυ αργα!! σπασιμο νευρων κανονικο! κ πινει 180 μλ τη φορα! κ θελει μετα απο μια ωρα κι αλλο κ δεν του δινω κ οταν νευριασει πολυ του δινω τσαι το πινει κ αυτο 100μλ κ μετα δεν ξεχναει οχι,,θελει το γαλα του!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Sky μην το ξυπνάς το παιδι όταν έρθει ο γιατρός.

Χριστιαννα βγάζει και γουλιες ο μπεμπης;;; Αν βγάζει μήπως δεν θέλει φαΐ και τρώει για παρηγοριά...

Σκουντουφλα μπράβο σας που δεν είχατε παρενέργειες απο τα εμβόλια!!!! Εμένα ο μικρός δεν έκανε πυρετό μόνο υπνηλια τον έπιανε!!!!

Λοιπόν κορίτσια να σας πω τι παρατήρησα εχθές με την μικρή... Επειδή μου έβγαζε πολλές γουλιες και ήθελε να ρευεται συνέχεια ακόμα και πριν απο το γεύμα(σε αυτό φταίει και η πιπιλα γιατι καταπίνουν σαλια)...χθες όλη την μέρα την ταιζα σχετικά όρθια και ρευοταν πολυ καλυτερα και σταμάτησε να μου βγάζει γουλιες! Μπορει να ειναι και ιδέα μου αλλα θα το συνεχίσω και σημερα και θα σας πω!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Πώς είστε ξενυχτισμένες μανούλες; Εγώ πρώτο βράδυ απόψε εφάρμασα τον ξαπλωτό θηλασμό και σαν να κοιμήθηκα λίγο. Το πολύ - πολύ να κακομάθει και ο μπέμπης στο διπλό κρεβάτι... :tongue:

Έριξα έναν καυγά χτες το πρωί με τη μάνα μου.... ΣΟΥΠΕΡ! Και τι δεν μου είπε; Ότι έχω κακομάθει τον μπέμπη στο βυζί, ότι έχω κάνει το θηλασμό σημαία, ότι δεν ασχολούμαι καθόλου με την κόρη μου και μόνο τον μπέμπη πάω βόλτες, ότι την έχω στείλει σχολείο για να κάθομαι εγώ, και σιγά τι κούραση έχει ο θηλασμός αφού όλη μέρα σε έναν καναπέ είμαι, ότι δεν μαγειρεύω για το παιδί τίποτα (γιατί επίτηδες είχα συννενοηθεί με το σχολείο πριν γεννήσω να φροντίζουν αυτοί για το μεσημεριανό της για να έχω λίγο χρόνο παραπάνω) και πολλά, πολλά άλλα. Και να φανταστείτε ότι με την κόρη μου είμαστε αυτοκόλλητες και μέχρι παραμονή πριν γεννήσω την πήγαινα παντού και σχεδόν πάντα μόνη μου.... μιας και ο καλός μου δουλεύει πολλές ώρες. Ακόμα και τώρα έχω ξεκλέψει χρόνο για να την πάω κούνιες, βόλτά και πάρτυ ενώ κανένας άλλος δεν χάλασε το πρόγραμμά του στο ελάχιστό για να την πάνε μια βόλτα. Και εντάξει, δεν έχω απαίτηση να το κάνουν, αλλά να μην μου την λένε κιόλας. :evil::evil::evil: Για να μην τα πολυλογώ, χτες την έδιωξα από το σπίτι... Σήμερα είναι σαν να μην τρέχει τίποτα, και αυτό με εκνευρίζει πιο πολύ γιατί εγώ θέλω ξεκάθαρα πράγματα.

Τα καημενα εχουν σχεδον καθε μηνα τσιμπημα:confused:

Και κα δεις που σε λίγο καιρό θα βλέπει τον παιδίατρο και θα κλαίει προκαταβολικά. Με την κόρη μου αυτό γινόταν. Την πολυκατοικία αναγνώριζε και έκλαιγε από την είσοδο.

κ οταν νευριασει πολυ του δινω τσαι το πινει κ αυτο 100μλ κ μετα δεν ξεχναει οχι,,θελει το γαλα του!!

Σιγά μην ξεχάσει. Θέλω το γάλα μου ΤΩΡΑΑΑΑ!!!!:P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ρουμπινακι οχι δεν βγαζει γουλιες.

χθες οταν ρωτησα την παιδιατρο αν πινει πολυ κ τι να κανω, μου ειπε δινε στο παιδι οσο θελει. απο τη στιγμη που δεν το κανει εμετο δεν υπαρχει προβλημα. αν του εδινα οσο ηθελε 260μλ θα επινε στανταρ!! χαχα

γιοβαννα,καλε ειναι συγγενεις οι μαναδες μας? κ εγω τα ιδια ακουω. οτι πεταξα-ξεγραψα την κορη μου, οτι δεν με νοιαζει τιποτα πια. κ τι κακια μανα που ειμαι ...

αφου δεν εχω ΚΑΜΙΑ βοηθεια!! πως θα ασχολουμαι κ με τη μικρη κ με το μωρο το ιδιο???:rolleyes:

σκεψου να θηλαζα κιολας!! βασικα ηταν ενας αλλος λογος που το σταματησα. καμια ψυχολογικη υποστηριξη.

...αντε τι θηλαζεις.. αδικα σπαταλας το χρονο σου. εσεις με νουνου μεγαλωσατε κ μια χαρα ειστε.. κλπ κλπ κλπ...

και αντρας μου απο την αλλη,, αντε κοψε το κ βαρεθηκα να σε βλεπω ολη μερα με το βυζι εξω κ να μην μπορεις να ασχοληθεις με τιποτα αλλο.. κλπ κλπ κλπ

κ να τα μας τωρα τι επαθε το αντρακι μου!! :cry:

σου αρεσει τωρα του λεω που τον βλεπεις ετσι τον καημενουλι??

καταπιε παντως τη γλωσσα του απο εχθες!!!:evil:

Εγώ πρώτο βράδυ απόψε εφάρμασα τον ξαπλωτό θηλασμό και σαν να κοιμήθηκα λίγο. Το πολύ - πολύ να κακομάθει και ο μπέμπης στο διπλό κρεβάτι... :tongue:

Και να δεις που σε λίγο καιρό θα βλέπει τον παιδίατρο και θα κλαίει προκαταβολικά. Με την κόρη μου αυτό γινόταν. Την πολυκατοικία αναγνώριζε και έκλαιγε από την είσοδο.

Μην το γελάς και πολύ...εγώ ετσι την επαθα και τωρα το μισο βραδυ το περναει μαζι μας το μωρο:( (παλιοτερα ηταν και ολοκληρο το βραδυ, τωρα το μειωσα και ευελπιστω σε πληρη εξαλειψη, αλλα πραγματι ειναι ξεκουραστο για τη μαμα, ειδικα στις αρχες που καθεται πολληηηηη ωρα στο στηθος).

Όσο για τον παιδιατρο...δεν θελω να το σκεφτομαι! Θα του αλλαζω παιδιατρους τακτικα για να τον μπερδεψω:tongue:

Με τη μανουλα:rolleyes:...καλες υπομονες:evil:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...