Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Τα ματια οριστικοποιουν το χρώμα μετα το εξάμηνο αν και σιγα σιγα απο τον δεύτερο τρίτο μηνα αρχίζουν να δείχνουν προς τα που πανε...κάπου διάβασα ότι το τελικό χρώμα δείχνει στα δυο χρόνια δηλαδή αν θα ειναι μπλε σκούρο ή ανοιχτό,όχι αν θα ειναι μπλε η μαύρο αυτό το δείχνει στο εξάμηνο. Ελπίζω να έγινα κατανοητή και να μη σας μπερδεψα γιατι σημερα δεν το πολυεχω...

Πιπιλα δοκίμασε αρκετές για να δεις ποια της ταιριάζει. Κάποια θα πάρει...

Εμείς έχουμε λίγη γκρίνια σημερα γιατι έχει ξυπνήσει απο τις 8 παρα και δεν μπορει να ξανακοιμηθει και έχει εκνευριστει ελπίζω να κοιμηθεί για να ηρεμήσει. Ενώ εδώ και μια βδομάδα έκανε έξι γεύματα σημερα παει για εφτά, ειναι λέτε άλμα ανάπτυξης;;; Είμαστε στο τέλος της πεμπτης εβδομάδας.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμενα, οπως προειπα, στην αρχη δεν την επαιρνε την πιπιλα, την αναγουλιαζε κ την εφτυνε. Πριν 3 μερες τη δοκιμασα αρκετες φορες ωσπου την πηρε κ ησυχασα!!!! Δεν την παιρνει συνεχεια, ενταξει, αλλα οταν την παιρνει κ ηρεμει, ειναι αλλο παιδι....Αφηστε που ξεκολλησε απο το στηθος μου..ειχαμε φτασει σε σημειο να με πιπιλαει ανα μιση-1 ωρα....Τον Σεπτεμβριο θα γυρισω στη δουλεια, τι θα γινοταν τοτε;;;Ενω τωρα, τρωει κανονικα ανα 3 σχεδον κ ειμαστε οκ.....

Ο δικός μου πάλι πολλές σχέσεις μαζί τους δεν έχει γιατί έχουν παρεξηγηθεί κατά καιρούς, μια στις τόσες θα τους μιλήσει κ στο τέλος μπορεί κ να τσακωθούν πάλι, οπότε θα τους ξαναπει κανένα "βαριέστε να πεθάνετε" και "δε μπαίνετε στον τάφο σας να ησυχάσουμε" κ θα 'χουμε πάλι μούτρα.

:D :D :D :D εντάξει δεν τους μίλησε και καλά, αλλά έχει πλάκα ο άντρας σου!

Ειστε σατανικες:evil: !

Αυριο εχουμε τα 2 εμβολια του τριμηνου (παλι πριν κλεισει τριμηνο, ξεχαστηκα ρε γμτ:(), οπότε θα εχω νεοτερα.

Για πες..

Σκάι καλορίζικο και καλότυχο το νέο σας σπιτάκι.

Εμείς κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο την προηγούμενη Τετάρτη

και μου έκανε λίγο πυρετό το ίδιο βράδυ(37.8 ) με λίγο ντεπόν όμως

έπεσε και κοιμήθηκε πολύ καλά.

Ευχαριστώ! Ελπίζω κι εμείς να τη βγάλουμε με τετοια ψιλά!

Η κούραση μου ομως και η αϋπνία πια δεν παλεύεται κορίτσια.

Έχεις δίκιο ρε γμτ... δεν υπάρχει χειρότερο βασανιστήριο απ' την έλλειψη ύπνου...

Καλημερα!!! Γενικως βλεπω περναμε παρα πολυ ωραια ολες ε;;;; Ποτε θα μας στριψει ομαδικως δεν ξερω.....

Χαχαχα! Δεν έχεις άδικο!

Skybeam εύχομαι κι εγω να χαλαρώσετε στο καινούριο σας σπιτάκι! Θα τη βρείτε σίγουρα τη σειρά σας! Όσο για τα ξεσπάσματα του άντρα σου μπορεί να είναι στεναχωρα αλλά αφου τα λέει καλό είναι και αυτό! Όταν θα αρχίσει η αλληλεπίδραση με το παιδί θα σου λέει μη μας ενοχλείς με το γιο μου παίζουμε, παμε βόλτα κλπ...

Μακάρι βρε Μαράκι, κι εγώ έτσι περιμένω να είναι!...

Οσον αφορα τον συζυξ τον περιμενα να ασχολειται περισσοτερο με την μπεμπα,αλλα νιωθω οτι βιωνει μια αρνηση της πατροτητας να το πω?σαν να μην υπαρχει το μωρο και η ευθυνη ειναι ολη δικια μου.

Πολύ εύστοχα το είπες...

Καλές διακοπές!

Νάντια δεν πειράζει καθόλου αν αργήσει κ λίγο το εμβόλιο. Εγώ στη μεγάλη, επειδή την πρώτη φορά που πήγα στο ΙΚΑ δεν ήξερα ότι χρειάζεται να της έχω βγάλει ΑΜΚΑ και μετά μέχρι να κλείσω άλλο ραντεβού για εμβόλιο είχε αναμονή 3 βδομάδες, είχε πάει τριάμιση μηνών μέχρι να της κάνω εμβόλιο. Έτσι κι αλλιώς, τον πρώτο χρόνο κάνουν κάθε μήνα, μετά αραιώνουν. Τώρα η μεγάλη θα κάνει σε 2 χρόνια ξανά.

Καλέ δε σας είπα το σπουδαιότερο... το παιδί μου κοιμήθηκε ένα ωραιότατο 6ωρο 10 με 4, αφού ξύπνησα κι απόρρησα πώς και δεν είχε ακουστεί, μετά τον ξανατάισα στις εφτάμιση, οχτώ κ κάτι ξανακοιμήθηκε και ξύπνησαν μετά μαζί στις εννιάμιση, οπότε η μάνα έπλυνε πιάτα, αποστείρωσε και επιτέλους ήπιε καφέ το πρωί με την ησυχία της!!!! χαχαχα :D

Αύριο είχα σκοπό να πάω εφορία για κλειδάριθμο, τελικά θα πάω το μικρό στο νοσοκομείο να του ξαναπάρουν αίμα για το ένζυμο, μου ήρθε γράμμα ότι ήταν ανεπαρκές το δείγμα κ δεν έφτανε για εξέταση :mad: οπότε εφορία την Τρίτη.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Milky προχθές έφαγα μια κατσαρολιτσα κουακερ με γάλα, λιγο τριμμενο μήλο, μέλι, κανελα αλλά τίποτα... Το έκανα σαν κρεμα μήπως φάει ο μεγάλος αλλά μόνη μου το έφαγα.

Αννυ έχω βρει το μπελά μου με το πλυντήριο. Όταν τελειώσει κάνει μια μουσική οπότε το ακούει και παει τρέχοντας! Η λεκάνη πρέπει να είναι ήδη εκει για να το αδειάσει. Σήμερα μου έσπασε τα νεύρα. Πάω τη λεκάνη γιατι θέλω να θηλασω τον μπεμπη και το πλυντήριο τελείωνε. Το ακούει, τρέχει, ανοίγει την πόρτα, βγάζει λίγα ρούχα και δεν μπορει να βγάλει μια μεγάλη πετσέτα που είχε τυλιχτεί με άλλα ρούχα. Χαμός! Με το μπεμπη στο στήθος να πάω να τον βοηθήσω. Οκ τα βγάζει ολα, ήθελε να βγάλει και τη λεκάνη στο μπαλκόνι και αρχίζει να τη σπρώχνει. Περίμενε να φάει ο μπεμπης και θα βγάλω εγω τη λεκάνη έξω. Τίποτα εκει να τη σπρώχνει... Αφήνω τον μπεμπη στο ριλαξ βγάζω τη λεκάνη έξω και αρχίζει να μου δίνει ρούχα να τα απλωσω. Σε λίγο παιδι μου να φάει ο μπεμπης πρώτα. Τίποτα προσπαθεί να απλώσει μόνος του... Παίρνω το μπεμπη με το ρηλαξ έξω και απλωνω. Και αφου τελειωνω μου ρίχνει και ενα χειροκρότημα το σκ@το και παει να παίξει... Ευτυχώς ο μπεμπης δεν άρχισε τα κλάματα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Γενικως βλεπω περναμε παρα πολυ ωραια ολες ε;;;; Ποτε θα μας στριψει ομαδικως δεν ξερω.....

Το κλουβί (φόρουμ) με τις τρελές!!! αχαχαχαχα :rolleyes::rolleyes::tongue:

Μίλκυ, καλές διακοπές να περάσετε καλά κ να ξεκουραστείτε!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Αυτό με την άρνηση πατροτητας που λέγατε στην περιπτωσή μου συμβαίνει το αντίθετο μάλλον. Εμένα με πιάνει ώρες ώρες μια άρνηση μητροτητας, ο άντρας μου ονειρεύεται το τρίτο του παιδί...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Milky προχθές έφαγα μια κατσαρολιτσα κουακερ με γάλα, λιγο τριμμενο μήλο, μέλι, κανελα αλλά τίποτα... Το έκανα σαν κρεμα μήπως φάει ο μεγάλος αλλά μόνη μου το έφαγα.

Αννυ έχω βρει το μπελά μου με το πλυντήριο. Όταν τελειώσει κάνει μια μουσική οπότε το ακούει και παει τρέχοντας! Η λεκάνη πρέπει να είναι ήδη εκει για να το αδειάσει. Σήμερα μου έσπασε τα νεύρα. Πάω τη λεκάνη γιατι θέλω να θηλασω τον μπεμπη και το πλυντήριο τελείωνε. Το ακούει, τρέχει, ανοίγει την πόρτα, βγάζει λίγα ρούχα και δεν μπορει να βγάλει μια μεγάλη πετσέτα που είχε τυλιχτεί με άλλα ρούχα. Χαμός! Με το μπεμπη στο στήθος να πάω να τον βοηθήσω. Οκ τα βγάζει ολα, ήθελε να βγάλει και τη λεκάνη στο μπαλκόνι και αρχίζει να τη σπρώχνει. Περίμενε να φάει ο μπεμπης και θα βγάλω εγω τη λεκάνη έξω. Τίποτα εκει να τη σπρώχνει... Αφήνω τον μπεμπη στο ριλαξ βγάζω τη λεκάνη έξω και αρχίζει να μου δίνει ρούχα να τα απλωσω. Σε λίγο παιδι μου να φάει ο μπεμπης πρώτα. Τίποτα προσπαθεί να απλώσει μόνος του... Παίρνω το μπεμπη με το ρηλαξ έξω και απλωνω. Και αφου τελειωνω μου ρίχνει και ενα χειροκρότημα το σκ@το και παει να παίξει... Ευτυχώς ο μπεμπης δεν άρχισε τα κλάματα...

Τα παιδιά μας είναι δίδυμα χωρισμένα στη γέννα.... αλλιώς δεν εξηγείται!!! αχαχαχα

Εμένα βέβαια, εκτός από τα πλυμένα που βάζει στη λεκάνη, μπορεί να κοτσάρει και κανένα άπλυτο μαζί απ' το καλάθι :tongue: Αφού τα πάει στην απλώστρα μου τα δίνει ένα ένα και λέει "αυτό", "αυτό"...

vFSGp3.png

AyC3p3.png

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Milky καλες διακοπες και κοιτα να τις χαρεις και να ξεκουραστεις.

Κοριτσια καμια ιδεα για να παμε καπου για 5 μερουλες ?Καπου που να ειναι δωματιο-δρομος - θαλασσα.Οχι τιποτα κοσμικο αλλα να εχει μια ταβερνουλα και μια καφετερια να μην εχουμε μπες βγες στο αυτοκινητο.Ειδα κατι στις Ροβιες Ευβοιας,αλλη ιδεα?

Ασχετο.Το καροτσι το χρειαζομαστε στην παραλια?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

ψάχνεις κοντά στην Αθήνα;;;πέρυσι είχαμε πάει στα καλά νερά έξω από τον βόλο προς πήλιο ήταν τέλεια ακριβώς όπως το λες και πολύ οικονομικά δωμάτια και γενικά ψώνια καφέδες κτλ.

Άννυ για πες για τα μέρη σου

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσια εγω είμαι Καλαμάτα!!!! Ειναι 2 ωρες πια απο Αθήνα και μπορείς να μείνεις ακριβώς δίπλα απο την θαλασσα και οι τιμές ειναι πολυ καλές! Η θαλασσα ειναι πεντακάθαρη και οι ταβέρνες θεωρω ότι έχουν πολυ καλές τιμές και ποιότητα. Και βασικό για να ξέρετε εδώ τις ξαπλώστρες δεν τις πληρώνεις μόνο ότι πάρεις απο το μαγαζί...το καφε ή έστω ένα μπουκαλακι νερό!!!

Εγω το καρότσι το έπαιρνα μαζι γιατι καθόμαστε με τις ωρες και το γιο μου τον κοιμιζα κιόλας. Πιστεύω ότι αν δεν έχεις καρότσι πρέπει κάπου να ακουμπησεις το μωρο κι εγω η αλήθεια ειναι ότι στις ξαπλώστρες δεν ήθελα... Αν θες βέβαια μπορείς να έχεις μαζι σου το ριλαξ, το έχω δει να το κάνουν πολυ και να μην κουβαλας καρότσι.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλησπερα κορες!

δεν σας διαβασα σημερα γιατι κουτουλαω απο τη νυστα!

μολις ηρθα απο την παιδιατρο!

4.800 το αντρακι μου και 54εκ!!;)

δυστυχως ομως οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν κ ολα αυτα που εβγαλε στο προσωπακι του ειναι αλλεργια στο γαλα απο τη διακοπη θηλασμου.:| [εχει γινει χαλια ομως το καλο μου]

μας εδωσε ενα υποαλλεργικο που δεν εχει λεει ωραια γευση κ μπορει να μην το δεχτει κ πολυ πιθανον ειπε να του κανει δυσκοιλιοτητα..

το κεφαλι μου παει να σπασει..

εχω φοβερες τυψεις τωρα..:?:?:cry::cry:

Χριστιαννα μεγάλωσε το αντρακι σου... Μην στενάχωριεσαι με το γάλα ότι ειναι να γίνει έγινε... Με το να έχεις τύψεις δεν γίνεται κάτι, μόνο κακό στον εαυτό σου κανεις και το καταλαβαίνουν και τα παιδάκια σου.

Αν δεν δεχτεί το γάλα γιατι δεν του δοκιμαζεις απο αλλη εταιρία;;; Ολες νομίζω έχουν υποαλεργικα. Ή ακόμα αν του κάνει δυσκοιλιοτητα να βρεις το γάλα που δεν θα του κάνει. Μπορει να ταλαιπωρηθητε λίγο αλλα όλα θα γίνουν...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...