Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αραζω στο μπαλκονι με κρασακι κ μεσα ο ανηρ παιδευεται να κοιμισει τον μικρο...εγω χαλαρη...δεν εχω παει να δω ουτε τι κανουν...τον εκδικουμαι που σημερα πηγε παλι μπασκετ!!!!!!! η εκδικηση μου ειναι βασανιστικη...λιωνει στο δωματιο ειμαι σιγουρη!!!!!!! χαχαχα...

Εγώ αυτό θα το κάνω αύριο!!!! Σημερα με έχει αφήσει όλη την μέρα μονη μου...

Παω να την κάνω μπάνιο... Τα λέμε μετα

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eμένα πάλι τώρα γυρνάει απ' τη δουλειά. Πήραν όλοι άδεια και τον άφησαν μόνο του με μια καινούργια να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα... ελπίζω μέχρι εκεί. Γιατί αν υποψιαστώ ότι ούσα άνεργη και μωρομάνα στα 40 μου ο άντρας μου έπιασε γκόμενα, ειλικρινά δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω!:rolleyes:

Εγώ αυτό θα το κάνω αύριο!!!! Σημερα με έχει αφήσει όλη την μέρα μονη μου...

Παω να την κάνω μπάνιο... Τα λέμε μετα

να το κανεις!!!!!!! βγηκε απο το δωματιο λουσμενος στον ιδρωτα...πολυ το χαρηκα...δε ρωτησα τιποτα...κραταω μουτρα!!!!! μα κ μενα μονη με αφησε μεχρις τις 20.00...σχολασε 5 κ 6 παρα εφυγε...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

να το κανεις!!!!!!! βγηκε απο το δωματιο λουσμενος στον ιδρωτα...πολυ το χαρηκα...δε ρωτησα τιποτα...κραταω μουτρα!!!!! μα κ μενα μονη με αφησε μεχρις τις 20.00...σχολασε 5 κ 6 παρα εφυγε...

Εγω σηκώθηκα το πρωί κατα τις 9 και κάτι και με το που με βλέπει μου λέει εγω πρέπει να φύγω... Θα ερχοντουσαν οι δικοί μου να πάρουν το μικρο για το χωριό. Γύρισε ο κύριος 3 και,έκανε ένα ντους έφαγε και έφυγε για δουλεια...με πήρε πριν απο λίγο να μου πει ότι θα αργήσει να έρθει... Αύριο θα αναλάβει όλη την μερα το μωρο(δεν δουλεύει).

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ο ένας κοιμήθηκε, μένει η άλλη τώρα που μου μουντζουρώνει τους τοίχους με στυλό κ την κυνηγάω!!! :rolleyes:

Και μένα σήμερα λέει ο δικός μου της μικρής - μεταξύ σοβαρού κι αστείου - ότι η μάνα σου "το ξύνει" όλη μέρα, της λέω κι εγώ "πες στο μπαμπά σου να πάει να χ@στεί παιδί μου!" Άμα δεν του αρέσει, να κάτσει να το ξύσει αυτός εδώ όλη μέρα να δει τη χαρά. Ευτυχώς έφευγε για δουλειά εκείνη την ώρα, του είπα κι ένα άντε ουστ από δω κι ηρέμησα!! χαχαχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χριστιάνα, η μαμά σου σαν να είναι λίγο εκτός πραγματικότητας, να τη βάλουμε μαζί με τον παππού που 'ναι κι αυτός στον κόσμο του να κάνουνε παρέα!! χαχαχα

Καλά, σοβαρή συζήτηση με τον παππού δεν παίζει με τίποτα, γιατί απλά δεν μπορεί, άλλα λέει η θεια μου άλλα ακούν τ' αυτιά μου που λένε, είναι ικανός να του πεις τώρα σήμερα είναι Τετάρτη και σε 3 λεπτά ακριβώς να ξαναρωτήσει, Τετάρτη είναι σήμερα; Γενικώς άλλα λες, άλλα καταλαβαίνει, ξεχνάει, ένα δράμα. Ο δικός μου πάλι πολλές σχέσεις μαζί τους δεν έχει γιατί έχουν παρεξηγηθεί κατά καιρούς, μια στις τόσες θα τους μιλήσει κ στο τέλος μπορεί κ να τσακωθούν πάλι, οπότε θα τους ξαναπει κανένα "βαριέστε να πεθάνετε" και "δε μπαίνετε στον τάφο σας να ησυχάσουμε" κ θα 'χουμε πάλι μούτρα. Τεσπα, να βάλει μυαλό ο παππούς δεν υπάρχει περίπτωση, το μόνο που θα μας γλυτώσει είναι να μεγαλώσει ακόμα λίγο η μικρή και να καταλαβαίνει και να της μάθω ότι δεν κάνει να τρώμε κ να πίνουμε από ξένα πιάτα για να μπορεί να τους λέει δεν τρώω από εδώ, είναι βρώμικο!

Τεσπα, προς το παρόν χ@στηκε, πάω να την πλύνω!! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Ειστε σατανικες:evil: !

Εκανα κι εγω ενα παρομοιο χτες στον αντρα μου, αλλα ηταν πιο πολυ ψυχολογικο :cool:...θα σας το εγραφα αλλα τον κραταω αγκαλια μετα από ωρα που προσπαθω να τον κοιμισω και μολις εκλεισε ματια (ο γιος μου, οχι ο αντρας μου:tongue:).

Αυριο εχουμε τα 2 εμβολια του τριμηνου (παλι πριν κλεισει τριμηνο, ξεχαστηκα ρε γμτ:(), οπότε θα εχω νεοτερα.

Σκαι, πρωτο εμβολιο,ε? Ελπίζω να το περασετε όσο ανωδυνα το περασαμε κι εμεις.

Ρουμπινακι εχω ξεχασει να σου ευχηθω χρονια πολλα!Μακαρι να εχουμε κι εμεις το θαρρος σας στα εμβολια.

Χριστιανα, no comments! Κρατα σημειωσεις για το βιβλίο λεμεεεεεε!!!!

Καληνυχτα σας!;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σκάι καλορίζικο και καλότυχο το νέο σας σπιτάκι.

Εμείς κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο την προηγούμενη Τετάρτη

και μου έκανε λίγο πυρετό το ίδιο βράδυ(37.8 ) με λίγο ντεπόν όμως

έπεσε και κοιμήθηκε πολύ καλά.

Χθες κοιμήθηκε για πρώτη φορά συνεχόμενα από τις 11:30 μέχρι 6:30 και μετά 7 με 8:30 οπότε καταλαβαίνετε χορτάσαμε ύπνο.Ελπίζω να καθιερωθεί,θα δείξει τι θα κάνει σήμερα.

Ο δικός μου ασχολείται αρκετά με το μωρό, τη κάνει μπάνιο,τη πηγαίνει βόλτα

της μιλάει αλλά όταν κλαίει δεν έχει πολύ υπομονή οπότε μου τη παραδίδει.

οκ,μη τα θέλω και όλα δικά μου!!!

Χθες πήγαμε και πρώτη φορά σε παιδότοπο και ήταν μια χαρά.Τη τάισα και πρώτη φορά εκτός σπιτιού και περάσαμε τέλεια.

Κορίτσια υπομονή!λίγο η ζέστη,λίγο οι ορμόνες που δεν έχουν ηρεμήσει

μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ'ότι είναι!!

πάντως και εγώ δεν έχω ακόμα όρεξη για σεξ αλλά ευτυχώς ακόμα δε μου το έχει ζητήσει (κάποιες φορές απ'έξω απ'έξω αλλά εγώ στο κόσμο μου ););););)

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Ρουμπινάκι σήμερα ούτε και εγώ είμαι στα καλά μου. Και εγώ μέσα στο παράπονο είμαι ..........:cry::cry::cry:..... τρελές ορμόνες και κούραση.

Ούτε και εγώ έχω βοήθεια κορίτσια. Ο άντρας μου δουλεύει από τις 08.00 και στην καλύτερη των περιπτωσεν θα γυρίσει στις 7 το απόγευμα.... στη χειρότερη..... :evil::evil::evil: Το ίδιο ωράριο δε και τα Σάββατα. Τουλάχιστον είναι τπ ρωί η κόρη μου στον παιδικό και έχω λίγη ηρεμία.... διαφορετικά θα γινόταν ο χαμός. Η κούραση μου ομως και η αϋπνία πια δεν παλεύεται κορίτσια. Είμαι κάθε μέρα στο πόδι από τις 07.00, για να ετοιμάσω τα πράγματα της κόρης μου άσχεταμε το τι έχει γίνει το βράδυ. Επίσης, το καλό μου κοριτσάκι έχει κόψει το μεσημεριανό ύπνο, και ενώ ο μπέμπης κοιμάται και θα μπορούσα να κοιμηθω και εγώ μια κάνω το φάντασμα. Σήμερα δε ένιωθα ότι αν καθόμουνα σε καρέκλα θα με έπαιρνεο ύπνος και έτσι βάλθηκα να σιδερωσω για να κρατηθω ξύπνια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!!! Γενικως βλεπω περναμε παρα πολυ ωραια ολες ε;;;; Ποτε θα μας στριψει ομαδικως δεν ξερω.....

Εμενα η μικρη ειναι πολυ καλυτερα, εντελως καλα δεν την λες, αλλα καμια σχεση με πριν 1 βδομαδα ας πουμε. Αφηστε που τελικα ειναι κ λιγο γκρινιαρα, δεν ειναι οτι ποναει..... Εκνευριζεται με κατι κ παταει τσιριδες το σκατο...ολα το κανουν αυτο ή μονο η δικια μας;;;

Σημερα το πρωι την περπατουσα στο μπαλκονι να χαλαρωσει λιγο, γιατι ειχε μιρλα κ μας ειδε μια γειτονισσα (πολυ καλη κυρια κατα τ αλλα....), λεω καλημερα, λεει κ αυτη κ λεει μετα "ειναι ανησυχη ε;; Κλαει...." ε ποναει λεω εγω, εχει κολικους.....κ μετα ειπε μια μαγικη συνταγη που αυτην περιμενα να μου την πει (να την βαζω πανω στα ποδια μου με την κοιλια της για να πιεζεται...)

Εκνευριζομαι οταν μου λενε "κλαει πολυ ε;;;" λες κ το κανει επιτηδες.....ε μωρο ειναι, θα κλαψει, τι να κανω, να το φιμωσω;;; Βεβαια η γυναικα δεν το ειπε οτι κ καλα ενοχλουμε, ενταξει.... της λεω εγω "ε ενοχλουμε κ ολη τη γειτονια..." κ λεει "οχι, προς Θεου...". Αυτο ελειπε...

Λετε να ειναι γκρινιαρικο το μωρο μου;;;; Δε θελω να εινα σαν αυτα που σχολιαζα παλια, που ειναι μεσα στη μουρμουρα ολη την ωρα....αλλα νωρις δεν ειναι να εκδηλωσει τετοια συμπεριφορα κ χαρακτηρα;;; Οι παλιες τι λετε;;;

Καλημέρα! Μέρες έχω να σας γράψω αλλά σας διαβάζω στα πεταχτά... Που να γράψω με 2 μικρά παρέα και τον μεγάλο να προσπαθεί να γράψει αυτός... Τώρα βάζει τα ρούχα του στο πλυντήριο οπότε βρήκα ευκαιρία. Μέχρι να τα τακτοποιήσει καλά θέλει κάμποσο. Μη νομίζετε εμείς τα ρούχα μας τα πλενουμε σε τάξη, οχι όπως να ναι! Κοινώς εχει φάει κόλλημα με το πλυντήριο... Ο μικρός ριλαξαρει. Τώρα που πιάνει και τα ζωακια που κρέμονται κάθεται αρκετή ώρα χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Με τα κακά εχει ενα θέμα, φτάσαμε και το 6ημερο χωρίς, αλλά για το θηλασμό είναι ανεκτό εφόσον δεν υποφέρει.

Καλά με αυτά που γράφετε για τους άντρες εκτιμώ όλο και περισσότερο τον δικό μου, άγαλμα μάλλον πρέπει να του κάνω... Χθες απο τη δουλειά, πήγε λογιστή για τις φορολογικές δηλώσεις όλης της οικογένειας,4 δηλαδή, γύρισε έφαγε και πήγε τον μεγάλο παιδοτοπο. Θα μου πείτε στον παιδοτοπο καφε έπινε, αλλά τουλάχιστον τον πηρε για να ησυχασω λίγο.

Skybeam εύχομαι κι εγω να χαλαρώσετε στο καινούριο σας σπιτάκι! Θα τη βρείτε σίγουρα τη σειρά σας! Όσο για τα ξεσπάσματα του άντρα σου μπορεί να είναι στεναχωρα αλλά αφου τα λέει καλό είναι και αυτό! Όταν θα αρχίσει η αλληλεπίδραση με το παιδί θα σου λέει μη μας ενοχλείς με το γιο μου παίζουμε, παμε βόλτα κλπ...

Καλά παππούς αννυς και σόι χριστιανας είναι περίπτωση! Να τολμήσω να πω κι εγω κάτι μακάβριο; Τη Χριστιανα λυπάμαι περισσότερο γιατι η Αννυ που θα παει θα γλιτώσει πιο σύντομα!

Εμείς εμβόλιο θα κάνουμε στον 1,5 μήνα αυτη τη φορα μια και η παιδιατρος θα λείψει δυο βδομάδες και προτιμά να το κάνουμε αργότερα παρά πριν περάσει μήνας.

Φιλιά σε όλες!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Καλημερες και απο εμενα!!!

εχω εξαφανιστει αλλα προσπαθω να σας παρακολουθω.δεν μπορω να πω οτι εμεις διαφερουμε σε κατι απο αυτα που διαβαζω...και εμεις ειμαστε με τισ μερες μας.αλλοτε ειναι μεσ στην καλη χαρα και γελαει ολη την ωρα και αλλεσ φορες χαλαει τον κοσμο!!!χθες καναμε και εμεις τα εμβολια μας και ευτυχως πηγαν ολα καλα μεχρι στιγμης.προσπαθω να στρωσω και προγραμμα με τισ ωρεσ υπνου και κατι εχω καταφερει.με το θηλασμο εχουμε ενα θεμα γιατι οποτε κλαει την "βυσ(ζι)ματωνω" και δεν ελεγχω τα γευματα της.

Οσον αφορα τον συζυξ τον περιμενα να ασχολειται περισσοτερο με την μπεμπα,αλλα νιωθω οτι βιωνει μια αρνηση της πατροτητας να το πω?σαν να μην υπαρχει το μωρο και η ευθυνη ειναι ολη δικια μου.ευτυχως απο νωρις καταλαβα οτι ειμαι μονη μου σε αυτο και οσο δεν μπερδευεται στα ποδια μου,ειμαι ευτυχισμενη.

Διαβασα για δυσκοιλιοτητα(Mariath).εγω αυτο που εκανα στην 4η ημερα χωρις κακα,ηταν να φαω βρωμη(quacker) για πρωινο και την δευτερη ημερα η μπεμπα εκανε μια ωραια αλοιφη απο την κορυφη μεχρι τα νυχια που το καταευχαριστηθηκε(παρεπιμπτοντως και εγω)....

Εμεις αυριο αναχωρουμε για διακοπες.την εχουμε παει ηδη 2 3ημερα και ηταν πολυ καλη.μη σας πω οτι η αλλαγη την ευνοησε.θα κατσουμε ενα μηνα και ελπιζω να κανω καμια βουτια,γιαι ακομα δεν τα εχω καταφερει...

Ευχομαι να περασετε ωραιες διακοπουλες με τα μπεμπε σας και του χρονου να λεμε τα κατορθωματα απο τις βουτιες τους και τα πρωτα μπανια.και γιατι οχι να εχουμε νεες φουσκωμενες κοιλιτσες.Θα σας παρακολουθω οσο μπορω!!!σας σκεφτομαι και συμπασχω νοερα και κυριολεκτικα!!!φιλια πολλα

1132871ahnzxyr28t.gif

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Καλημέρα!

Μαρία, σαν να περιγράφεις τη δικιά μου! χαχαχα πάντα όταν κάτσω να γράψω θέλει να την παίρνω αγκαλιά, να πατάει κι αυτή κουμπιά στο λαπτοπ! :rolleyes::rolleyes: όσο για τα ρούχα στο πλυντήριο, τα βάζει τα βγάζει, τα ξαναβάζει, κλείνει την πόρτα, γυρνάει το διακόπτη για τα προγράμματα, ευτυχώς που δεν ξέρει ακόμα να το ξεκινάει! χαχαχα Τώρα μόλις την έντυσα πήγε κάτω και ήρθε πάλι μετά από 3 λεπτά, με την μπλούζα γεμάτη ντομάτα! τι στο καλό έκανε ένας θεός ξέρει!!! :shock::rolleyes:

Τουλάχιστον εμείς κοιμόμαστε ακόμα το μεσημέρι, η μεγάλη τα έχει καλά με τον ύπνο, και 11 να σηκωθεί, στις 3 θα το χτυπήσει το δίωρο, όλα κι όλα!! :D

Με τον παππού έχω την εντύπωση ότι θα περάσουμε κάμποσα χρόνια ακόμα έτσι όπως πάει, μια ένεση για τον προστάτη κάθε μήνα κάνει και το χαπάκι για την πίεση, αυτά. Το ρετιρέ μόνο είναι ακατοίκητο!.... όχι και τίποτ' άλλο, θέλει να το παίζει και δερβέναγας στο σπίτι, μια μέρα λέει της γιαγιάς "κουμάντο να κάνεις στο σπίτι σου"! - εν τω μεταξύ η γυναίκα έφαγε όλη της τη ζωή να δουλεύει στο εστιατόριο που είχαν μες στην κουζίνα στη ζέστη για να το φτιάξουν το σπίτι!

Εγώ του έκλεισα ραντεβού για εμβόλιο στις 2 Αυγούστου, γιατί μετά κλείνει το κέντρο μάνας παιδιού στο ΙΚΑ για 2 βδομάδες, ήταν να το κάνει στις 5, λέτε να είναι πρόβλημα; δε νομίζω για ένα ΣΚ διαφορά... αλλιώς ανοίγει πάλι στις 19.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Nα ρωτησω κατι τις παλιες μαμαδες?πωσ μαθαινεισ την πιπιλα?οσες φορες προσπαθησα και τη ζορισα λιγο παραπανω,μου εκανε εναν ωραιο εμετο.την βουτηξα και στο γαλα μου να παρει μυρωδια και γευση αλλα τιποτα...επισης το χρωμα των ματιων ποτε οριστικοποιειται?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Nα ρωτησω κατι τις παλιες μαμαδες?πωσ μαθαινεισ την πιπιλα?οσες φορες προσπαθησα και τη ζορισα λιγο παραπανω,μου εκανε εναν ωραιο εμετο.την βουτηξα και στο γαλα μου να παρει μυρωδια και γευση αλλα τιποτα...επισης το χρωμα των ματιων ποτε οριστικοποιειται?

δοκιμασες διαφορες πιπιλες?

αν και ισως απλα δεν την θελει...εμενα μου την εφτυνε για αρκετο καιρο αλλα σιγα σιγα την εμαθε.Δεν ειναι εθισμενη αλλα κατι κανουμε!βεβαια θηλαζουμε ομως οχι αποκλειστικα οποτε ισως και αυτο παιζειψτον ρολο του.

Αυτο για τα ματια και εγω το εχω απορια...μας κανει τσαχπινιες η μικρη!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...