Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Εμείς πήγαμε παιδιατρο το μεσημέρι τα παιδάκια μου... Θα ξεκινήσω με την μικρή που πήγε 4150 και 54.5εκ ολόκληρη γυναίκα!!!!

Το αντρακι μου σχεδόν δεν έκλαψε καθολου στο εμβόλιο,μόνο το χειλακι έσπασε στο τσίμπημα...

Μετα γύρισα στο σπιτι ταισα τα παιδιά και έφυγα για οδοντιατρο... Αφησα τον άντρα μου με τα παιδιά και το μόνο που του είπα ειναι να βράζει νερό για το μωρο... Πήγα έκανα και κάτι άλλες δουλειές και γύρισα την ωρα που ηταν να φάει το μωρο αλλα νερό βρασμενο πουθενα:evil::evil: και να κοιμάται όρθιος... Και στραβώσει που του την είπα!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε; Σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο οταν πάω να σας γράψω ξυπνάει ο φουρφουρίκος.... :tongue::tongue::tongue:

Skybeam με τον άντρα σου στεναχωρήθηκα και εγώ λίγο, ειδικα΄στο σημείο που υπονόησηε ότι το μωρό το έκανε για εσένα. Νομίζω όμως ότι ήταν ένα ξέσπασμα και μετάνιωσε όχι μόνο που το είπε αλλά και που το σκέφτηκε. Τώρα που θα είστε σε μεγαλύτερο σπίτι θα δεις μεγάλη αλλαγή γιατί θα υπάρχει χώρος αν κινηθείτε και δεν θα σκουντουφλάτε ο ένας πάνω στον άλλον. Καλά θα κάνεις και θα αφήσεις να σας κρατήσουν τον μπέμπη για να βγείτε λίγο. Το έχετε ανάγκη και οι δύο.

Βρε Άννυ τι παππούς είναι αυτός; Με έχεις στείλει αδιάβαστη. Προσπάθησε να κάνεις κάτι γιατί βλέπω να ταϊζουν τα παιδιά ληγμένα. :tongue::tongue::tongue: Πέρα από την πλάκα, μια συζήτηση πρέπει να την κάνεις ή βάλε τον άντρα σου να τα πει. Μπροστά του δνε έχει γίνει κανέναν σκηνικό;

Θα σας τα πω όσο πιο απλά μπορώ...Θα ηρεμήσετε όταν το παιδί πάει 3 ετών και μετά.Μέχρι τότε έχουμε μπροστά δόντια, φάση πριν περπατήσει, φάση αφού περπατήσει και terrible twos όπου νομίζουν ότι κατακτήσανε τον κόσμο όλο και κάνουν ότι τρελό μπορείτε να φανταστείτε συν ότι βαράνε και κρίσεις μερικά με ουρλιαχτά συνέχεια...

Οπότε όσο πιο γρήγορα πάρετε απόφαση ότι είστε κυρίως μόνες σας σε αυτό τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσετε....

Ήθελα να τα πω και εγώ αλλά είπα να μην απογοητεύσω τα κορίτσια.... :tongue::tongue::tongue: Έτσι είναι πάντως. Γιατρειά και προκοπή βλέπεις στα 2,5 - 3. Εσάς που έχετε δίχρονα και βρεφάκια μαζί σας θεωρώ Η Ρ Ω Ι Δ Ε Σ !

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

'μεραααα! :D

Πήγα έκανα και κάτι άλλες δουλειές και γύρισα την ωρα που ηταν να φάει το μωρο αλλα νερό βρασμενο πουθενα:evil::evil: και να κοιμάται όρθιος... Και στραβώσει που του την είπα!!!

Kλασικά! :evil:

Νομίζω όμως ότι ήταν ένα ξέσπασμα και μετάνιωσε όχι μόνο που το είπε αλλά και που το σκέφτηκε.

Αισθάνεται ενοχές που σκέφτεται τέτοια, πράγματι.

Καλημέρα!!!:D

Τι κάνετε;;; Πως περνάτε;;;

Ο μεγάλος μου σημερα θα παει στο χωριό με τον παππού και την γιαγια για καμία βδομάδα... Η μικρή χθες δεν έλεγε να κοιμηθεί γιατι είχαμε κόσμο μέχρι αργουτσικα και φασαρία στο σπίτι και εκνευριστηκε...τελικά κοιμήθηκε κατα τις 12 και την ταισα κοιμησμενη στις 7!!! Δεν ξέρω αν έκανα καλα που την ξύπνησε για να φαΐ αλλα είπα ότι πέρασαν πολλές ωρες και την λυπηθηκα. Εσείς τι λέτε;; Καλα έκανα;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Γεια χαρα κ απο εμενα!

περασα ενα δυσκολο βραδυ.. μες τη γκρινια ο μικρος , η κορη μου να ουρλιαζει κλασικα στον υπνο της κ να τον ξυπναει..δραμα..

σημερα το πρωι μες τα κακα του ειχε κ καποια πρασινα.. φοβηθηκα οτι αρρωστησε, αλλα διαβασα στο ιντερνετ οτι μπορει να ειναι αλλεργια. κ το συνδιασα κ με αυτα τα σπιθουρακια που εχει στο προσωπο.. τα εβγαλε την περασμενη βδομαδα με το που σταματησα τελειως το θηλασμο..

μακαρι να βρω καποιον να κραταει την κορη το απογευμα κ να παω παιδιατρο..:rolleyes::|

ρουμπινακι! βλεπω κ ο δικος σου ο αντρας ειναι στο κλαμπ μας! θα του στειλω κ αυτουνου προσκληση οταν αρχισω τα σεμιναρια! ντοντ γουορι!! οσο για το γαλα, καλα εκανες,κριμα τοσες ωρες..

σκαι οντως κριμα που ειμαστε μακρια. θα περναγαμε εμεις καλα και οι συζυγοι ακομα καλυτερα!:twisted:

Γιοβαννα ναιιιιι!!! πεστα!!! ηρωιδες ειμαστε!! αγαλαμα πρεπει να μας κανουνε!!:tongue:

νιπ ειναι αυτο ακριβως που ειπες που νιωθω καποιες φορες.. ιδρυματοποιηση..!!:?

με παιρνει κ η μανα μου τωρα κ με εκνευρισε παλι!

τι το θελα κ της απαντησα!

τι θα γινει το απογευμα λεει που ΕΓΩ θελω να δω τα μωρα? με υφακι.:mad::x

ακους τι λες?της απανταω? μονο τον εαυτο σου σκεφτεσαι! τι θα γινει που εγω θελω να ξεκουραστω?

παρτους λεει κ ελα για καφε! ναι της λεω, τι ωραια κ απλα που τα λες.. μια κουβεντα ειναι παρτους κ ελα! κ ειμαι με δυο ωρες υπνο!

και μου αρχιζει πως καλα την εχω εγω..

πως πεταω την κορη μου στην πεθερα καθε μερα:shock: κ μια χαρα ξεκουραζομαι, κ τους κοροιδευω ολους οτι παιδευομαι, κ οτι καλα την εχω!!!κ μου το κλεισε στα μουτρα!!

τι να πω ΑΙΣΧΟΣ!!!:shock:

καμια κατανοηση.

κριμα.....

Χριστιαννα όλοι ίδιοι ειναι... Βέβαια δεν μπορω να πω βοηθάει πολυ αλλα ωρες ωρες ειναι στην καρακοσμαρα του κι εκεί ειναι που εκνευριζομαι...

Τώρα του είπα ότι θέλω να κάνω ένα τσιγάρο και άρχισε να μου την λέει... Τσαντιστηκα κι εγω και του έκλεισε το τηλ. Ε μα πια ούτε μια επιθυμία δεν μπορούμε να εχουμε:evil:

Καλα Χριστιαννα η μαμα σου τι να πω... Υπομονη και κουράγιο...

Οσο για τον μικρο γιατι δεν παίρνεις τηλ τον παιδιατρο να ρωτήσεις;;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

κοριτσακια μουυυυυυυ???εμφανιστηκα παλι σαν τον φαντομα!τι κανετε?τα μπεμπε μας τ κουκλια?

μονο την τελευταια σελιδα διαβασα και βλεπω τα νευρα ολιγον τσιτα!

εμενα ο δικος μου λειπει ολημερα οποτε θελω δεν θελω βοηθεια δεν εχω.

μονες μας ειμαστε σε αυτο το ταξιδακι οσο και αν βοηθανε!

εχθες μπηκα για μπανιο και η μικρη νυσταζε.Να κλαιει να ουρλιαζει!

την ειχε ο μπαμπας της αγκαλια και τιποτα...

βγαινω λοιπον παω της μιλαω και ακουμπαω το μαγουλο μου στο δικο της..ε λες και της εδωσα ηρεμιστικο σταματησε αμεσως.

Πιστευω πως η μονη ουσιαστικη βοηθεια που μπορει εμενα προσωπικα να μου προσφερει ο ευτυχισμενος πατηρ ειναι να μην με ζαλιζει με περιφερειακες αηδιες!:rolleyes:

aCtzp3.png

καλημερα κ απο μας!!!!!! Σκαι πώς τα πατε στο καινουργιο σπιτι;;; βολευτηκατε;;;

χθες πηγαμε με τη μικρη στο θεατρο...καλα περασαμε, αλλα νυσταξε πολυ στο τελος κ αγανακτησαμε να παμε στο αυτοκινητο, ειχα παρκαρει κ μακρια γιατι γινοταν πανικος...

Χριστιαννα η μαμα σου δεν υπαρχει!!!!!!

κ μενα κανει πρασινα κακα ο δικος μου...αλλα δεν αγχωνομαι, εφοσον ειναι ορεξατος κ τρωει κανονικα δεν το ψαχνω...αλλεργια σε μας δε νομιζω να ειναι γιατι τωρα τελευταια τα κανει, οχι απο την αρχη!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλώς την Ναντια!!! Που έχεις χαθεί εσυ;;;

Sky για πες πως ειναι στο μεγάλο σπίτι;;;

Σημερα δεν είμαι και στα πολυ καλα μου...μάλλον για αυτό θέλω και τσιγαρο(που παρεμπιπτόντως δεν μου έφερε ακόμα):evil::evil:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια καλά είναι στο σπίτι... ε! δεν είναι και τόσο μεγάλο, τριάρι είναι, αλλά είναι πιο άνετα.

Ο μικρός μου έβγαλε την ψυχή σήμερα, υποφέρει ο καημένος με το στομάχι του, παρότι τώρα δεν πονάει από τα οξέα ανεκατεύεται συνέχεια, κλαίει να τον σηκώσω να ρευτεί, ξυπνάει και πετάγεται από τον ύπνο του να ρευτεί... και τον κρατάω τον καημένο αρκετή ώρα στην αγκαλιά μου μετά από κάθε τάισμα, τόσο που δυσανασχετεί κι ο ίδιος και δεν βολεύεται! Κι ήθελα να βγούμε να πάμε να ψωνίσουμε αλλά είχε τόση γκρίνια απ' τη νύστα που δεν τα κατάφερα. Τελικά του έδωσα χαμομήλι και έχει σχεδόν δίωρο που κοιμάται τώρα...

Χριστιάνα η μαμά σου μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει και τα έχει παρεξηγήσει τα πράγματα... δεν εξηγείται αλλιώς!...

Νάντια έλα το βράδυ να ακουμπήσεις το μάγουλό σου και στον δικό μου μπας και κοιμηθεί! :D

Ρουμπίνη τι έχεις κοριτσάκι μου και θέλεις να φουμάρεις?

Κορίτσια καλά είναι στο σπίτι... ε! δεν είναι και τόσο μεγάλο, τριάρι είναι, αλλά είναι πιο άνετα.

Ο μικρός μου έβγαλε την ψυχή σήμερα, υποφέρει ο καημένος με το στομάχι του, παρότι τώρα δεν πονάει από τα οξέα ανεκατεύεται συνέχεια, κλαίει να τον σηκώσω να ρευτεί, ξυπνάει και πετάγεται από τον ύπνο του να ρευτεί... και τον κρατάω τον καημένο αρκετή ώρα στην αγκαλιά μου μετά από κάθε τάισμα, τόσο που δυσανασχετεί κι ο ίδιος και δεν βολεύεται! Κι ήθελα να βγούμε να πάμε να ψωνίσουμε αλλά είχε τόση γκρίνια απ' τη νύστα που δεν τα κατάφερα. Τελικά του έδωσα χαμομήλι και έχει σχεδόν δίωρο που κοιμάται τώρα...

Χριστιάνα η μαμά σου μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει και τα έχει παρεξηγήσει τα πράγματα... δεν εξηγείται αλλιώς!...

Νάντια έλα το βράδυ να ακουμπήσεις το μάγουλό σου και στον δικό μου μπας και κοιμηθεί! :D

Ρουμπίνη τι έχεις κοριτσάκι μου και θέλεις να φουμάρεις?

Βασικά τίποτα το συγκεκριμένο... Απλα έχω τις μαύρες μου... Με έχει πιάσει και ένα παράπονο άλλο πράγμα.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

σκαι σου ειπα και προχθες στο τηλ...οσο σε νοωθει αγχωμενη-στρεσαρισμενη-εκνευρισμενη δυστηχως θα το νιωθει.

Κανε σαν να ειστε οι δυο σας..δωστου ολη την αγαπη και την ηρεμια που μπορεις και θα δεις ποσο θα στρωσει η κατασταση!

ετσι για την ιστορια μολις τσακωθηκα και εγω..εμενα δεν φτανουν ολα εχουμε και το σεξ...ε δεν μπορω ρε κοριτσια ακομα πως θα γινει?

εγω πεφτω τουβλο το βραδυ απο την κουραση!

και δεν εχω και καμμια διαθεση για σεξ....σορυ δηλαδη!

αλλα βεβαια...εμεις επειδη ειμαστε σπιτι και δεν δουλευουμε ειμαστε ξεκουραστες!

ενω εκεινοι οι ερημοι ταλαιπωρουνται!

μωρ΄ δεν μας παρατανε λεω εγω...

Χριστιανα η μαμα σπυ κοριτσακι μου πως τα μεγαλωσε τα παιδακια της?εχει ξεχασει?

aCtzp3.png

Αραζω στο μπαλκονι με κρασακι κ μεσα ο ανηρ παιδευεται να κοιμισει τον μικρο...εγω χαλαρη...δεν εχω παει να δω ουτε τι κανουν...τον εκδικουμαι που σημερα πηγε παλι μπασκετ!!!!!!! η εκδικηση μου ειναι βασανιστικη...λιωνει στο δωματιο ειμαι σιγουρη!!!!!!! χαχαχα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...