Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αλλος άνθρωπος αισθάνθηκα και ο μικρός πέρασε τέλεια!!!

Πόσο το καταλαβαίνω αυτό!

Σήμερα τα πήρα κι εγώ και τους λέω ότι ένα σκυλί ζει 10 και 12 χρόνια, αύριο μεθαύριο ποιός θα το φροντίζει και το παίρνει; Μπορεί να ακούστηκα και λίγο μακάβρια, αλλά τον εαυτό σου όρθιο δεν μπορείς να σηκώσεις ρε γμτ, τι τα θες τα ζώα να βασανίζονται;

χαχχαχαχαχαχ! Είσαι φοβερή! [πολύ καλά του είπες]

κ με πιανει εμενα ενα νευρικο γελιο...

Μου συμβαίνει συχνά αυτό που λες.. κι ο άλλος αντί να χαλαρώσει και να γελάσει κι αυτός, εκνευρίζεται ακόμα πιο πολύ. Α ρε Χριστιάνα έπρεπε να ήμασταν κοντά! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα ελεγα πως το παιδι εκανε μυκητες στο στομα και ο παιδιατρος απαγορευσε να τρωει απο ξενα κουταλια ή να πινει απο αλλα ποτηρια, γιατι ειναι κατι πολυ σοβαρο!
... αν εβρισκες καπου να το δωσεις κρυφα κ να ελεγες οτι χαθηκε?:shock: υπερβολικο?

Τι 'σαι 'συ παιδακι μου?!!! Ειμαι κι εγω πολύ ψευτρονι, για δικαιολογιες πρωτη, αλλά εσυ με τρως στην ταχυτητα!!!!

Σήμερα τα πήρα κι εγώ και τους λέω ότι ένα σκυλί ζει 10 και 12 χρόνια, αύριο μεθαύριο ποιός θα το φροντίζει και το παίρνει;;

Αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!Μακαβριο αλλα πολύ καλο!

(εγω εκανα και 1-2' να το καταλαβω:oops:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Θα σας τα πω όσο πιο απλά μπορώ...Θα ηρεμήσετε όταν το παιδί πάει 3 ετών και μετά.Μέχρι τότε έχουμε μπροστά δόντια, φάση πριν περπατήσει, φάση αφού περπατήσει και terrible twos όπου νομίζουν ότι κατακτήσανε τον κόσμο όλο και κάνουν ότι τρελό μπορείτε να φανταστείτε συν ότι βαράνε και κρίσεις μερικά με ουρλιαχτά συνέχεια...

Οπότε όσο πιο γρήγορα πάρετε απόφαση ότι είστε κυρίως μόνες σας σε αυτό τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσετε....

συμφωνω με Ξανθη!!!! κ γω μετα τα 3 να μην πω 3,5 ειδα μεγαλη διαφορα στην Ειρηνη, γινονται παιδακια στην ηλικια αυτη, καταλαβαινουν, ελεγχουν τα συναισθηματα τους πιο ευκολα, πειθαρχουν, εχουν λιγοτερα ξεσπασματα -κ λογω παιδικου που εκει γυρω στα 3 πανε κ εντασσονται στην ομαδα- ειναι πιο κοινωνικα κ γενικα τα χειριζεσαι πιο ευκολα κ πινεις κ καφε ανετα χωρις να τρεχεις απο πισω τους συνεχεια...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μακάβρια μεν, ρεαλίστρια δε :rolleyes::rolleyes:

87 ο παππούς, εβδομάδων το κουτάβι, σόρρυ αλλά θα στοιχηματίσω στο κουτάβι!! :tongue::tongue:

Καλά, το μικρό θα το δώσουμε, δεν παίζει να μείνει, με κάποιο τρόπο, τουλάχιστον αυτός που θα το έχει να το φροντίσει σωστά. Ετούτοι καλά τα παίρνουν τα ζώα, μετά κι αν ψοφήσουν σκασίλα τους αλλά δεν είναι έτσι!

Να δούμε του χρόνου, που θα κλείσει η μεγάλη τα 3 πόσο διαφορετική θα γίνει! τουλάχιστον θα μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της κανονικά πια. Αν πιάσει, εγώ πρωτομαγιά του '16 θα κάνω τούμπες!!! χαχαχαχα

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Κορίτσια είναι αυτό ακριβώς καταλαβαίνουν, ελέγχουν τους εαυτούς τους, μπορούν να κάτσουν ήρεμα σε ένα σημείο για κανένα τέταρτο και γενικά είναι πιο παιδάκια.Έτσι είσαι και πιο άνετος και το κυριότερο συννενοήσε

και εγώ στο κουτάβι μαζί σου...Καλά αυτό που δίνουν στα παιδιά από το στόμα τους είναι το χειρότερό μου και η πεθερά το κάνει κατά κόρον.Προχθές ήθελε να φάει παγωτό το παιδί και του λέει κάτσε να στο ανοίξω και τσακ τρώει πρώτη και μετά το δίνει το παιδί από το βρωμόστομά της που δεν πλένει και ποτέ τα δόντια της και εγώ που είμαι και μάνα του δεν του δίνω ποτέ από το στόμα μου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια μου δε σας προλαβαινω ολο τρεχω!

Σημερα παλι στο ικα ημουν κι εφαγα ολη τη μερα.....

Δεν μπορω να τα διαβασω ολα πηρε το μαυι μου αυτο

Θα σας τα πω όσο πιο απλά μπορώ...Θα ηρεμήσετε όταν το παιδί πάει 3 ετών και μετά.Μέχρι τότε έχουμε μπροστά δόντια, φάση πριν περπατήσει, φάση αφού περπατήσει και terrible twos όπου νομίζουν ότι κατακτήσανε τον κόσμο όλο και κάνουν ότι τρελό μπορείτε να φανταστείτε συν ότι βαράνε και κρίσεις μερικά με ουρλιαχτά συνέχεια...

Οπότε όσο πιο γρήγορα πάρετε απόφαση ότι είστε κυρίως μόνες σας σε αυτό τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσετε....

Και συμφωνω αν και ειναι και στο καθε παιδι και σιγουρα το πρωτο παιδι

Ηρεμει πιο αργα. Ο μεγαλος εχει σταματησει τις κρισεις αλλα δεν ακουει απο

Λογια ενω η μικρη που παταει κατι κρισαρες μισαωρες που και που την υπολοιπη ωρα αν

Τη μαλωσεις σε κοιταει με ματακια ενοχικα παιρνει και περιλυπο υφος

Και μετα νιωθειςεσυ ασχημα που τη μαλωσες ενω ο μεγαλος σε γραφει να μην πω που......

Καλα για τους αντρες μην το ψαχνετε η μανα δυστυχως τα τραβαει ολα.

Ο δικος μου μου ανακοινωσε οτι γραφτηκε για το μαραθωνιο του νοεμβριου

Και θελει να βγαινει καθε μερα για τρεξιμο

΄οτι του φανει του λολοστεφανη!¨

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Σκαι μου ευχομαι μια υπεροχη ζωη στο καινουριο σας σπιτι χωρις γκρινιες

Και τσακωμους μονο χαρουμενες στιγμες να εχετε!

Ρουμπινακι ειχες γενεθλια?να τα εκατοστησεις!

Το άλλο με τα ληγμένα δε σας το πα.... Είχαν οι παππούδες ένα μπουκαλάκι μισογεμάτο κοκα κόλα που το έβλεπα εκεί εδώ κι αιώνες... το είδε η μικρή το μεσημέρι το παίρνει κ πίνει μια γουλιά, λέω για να δω πότε έληξε... 7/11!!! :shock::shock::shock::shock::shock: από τότε που τη γέννησα!!! σαν να λέμε! λέω τι τα κρατάτε κ δεν τα πετάτε; (είχαν κι ένα χυμό λεμονιού που είχε λήξει 4/10!!!!) λέει κι η γιαγιά "Καλά, και χτες ήπιε λίγο"!!! :shock::shock::shock: Έμεινα Παυλόπουλος, που λένε!!! Κι επειδή ήπιε, να ξαναπιεί;;; Εγώ εν τω μεταξύ δεν της έχω δώσει ποτέ μέχρι τώρα να πιει κοκα κόλα, γενικώς τα αποφεύγω αυτά που στο κάτω κάτω μόνο ζάχαρη είναι, όταν είμαστε έξω της παίρνω ή έψα πορτοκαλάδα ή κανένα χυμό αμίτα, πόσο μάλλον να είναι ληγμένος κ 2 χρόνια!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Το άλλο με τα ληγμένα δε σας το πα.... Είχαν οι παππούδες ένα μπουκαλάκι μισογεμάτο κοκα κόλα που το έβλεπα εκεί εδώ κι αιώνες... το είδε η μικρή το μεσημέρι το παίρνει κ πίνει μια γουλιά, λέω για να δω πότε έληξε... 7/11!!! :shock::shock::shock::shock::shock: από τότε που τη γέννησα!!! σαν να λέμε! λέω τι τα κρατάτε κ δεν τα πετάτε; (είχαν κι ένα χυμό λεμονιού που είχε λήξει 4/10!!!!) λέει κι η γιαγιά "Καλά, και χτες ήπιε λίγο"!!! :shock::shock::shock: Έμεινα Παυλόπουλος, που λένε!!! Κι επειδή ήπιε, να ξαναπιεί;;; Εγώ εν τω μεταξύ δεν της έχω δώσει ποτέ μέχρι τώρα να πιει κοκα κόλα, γενικώς τα αποφεύγω αυτά που στο κάτω κάτω μόνο ζάχαρη είναι, όταν είμαστε έξω της παίρνω ή έψα πορτοκαλάδα ή κανένα χυμό αμίτα, πόσο μάλλον να είναι ληγμένος κ 2 χρόνια!

δεν το εχουν καθολου ο παππους κ η γιαγια σας!!!!! θα το ξεβγαλουν το παιδι!!!!! ΣΩΣΕ ΤΟ τωρα!!!!!!!! εμενα ειναι 4 κ δεν της εχω δωσει αναψυκτικο ουτε για πλακα!!!!!! κ ληγμενο;;;; απαπα...επικινδυνοι ειναι αυτοι καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Α

:P:D:P:D:P:D

Σκαι μου ευχομαι μια υπεροχη ζωη στο καινουριο σας σπιτι χωρις γκρινιες

Και τσακωμους μονο χαρουμενες στιγμες να εχετε!

Μακάρι Μαράκι, ευχαριστώ!

Το άλλο με τα ληγμένα δε σας το πα.... Είχαν οι παππούδες ένα μπουκαλάκι μισογεμάτο κοκα κόλα που το έβλεπα εκεί εδώ κι αιώνες... το είδε η μικρή το μεσημέρι το παίρνει κ πίνει μια γουλιά, λέω για να δω πότε έληξε... 7/11!!! :shock::shock::shock::shock::shock: από τότε που τη γέννησα!!! σαν να λέμε! λέω τι τα κρατάτε κ δεν τα πετάτε; (είχαν κι ένα χυμό λεμονιού που είχε λήξει 4/10!!!!) λέει κι η γιαγιά "Καλά, και χτες ήπιε λίγο"!!! :shock::shock::shock: Έμεινα Παυλόπουλος, που λένε!!! Κι επειδή ήπιε, να ξαναπιεί;;;

:D :D :D έχεις ρέντα σήμερα! Άλλη Χριστιάνα μας βρήκε! :D:P:tongue:

Καλα, διαβαζω φοβερα σκηνικα ε;;; Αννυ σωσε το μωρο πραγματικα!!!!!!!!!!!

Εγω κοριτσια σωθηκα με την πιπιλα τελικα (το συζητησαμε στο φεις)......Εξυμνω τον ανθρωπο που την ανακαλυψε!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω αγαλμα θελω να κανω σαυτον που την ανακαλυψε!

Ξυπναει το μωρο του δινει; Πιπιλα και ξαναχρφζζζζζζζζζ

Επιτελους περναει μια ευλογη ωρα απο το ενα γευμα στο αλλο!

Κοριτσια αμα δεν το πιστευετε δεν θα την παρει

Κι εγω στο χαρη επειδη ημουν κατα δεν τον πιεσα πολυ ελεγα

Να αφου τη φτυνει δεν τη θελει γιατι να τον πιεσω και

Το σκυλομετανιωσα πραγματικα. Και αυτο που μετα φοβασαι ως θα

Την κοψετε αν πηγαινει το παιδι παιδικονκαι γινει εκει η αρχη μια

Χαρα ευκολα την κοβουν!αν σκεφτεις τι γλιτωνεις 2 χρονια που θα

Εχουν περιπου την πιπιλα ε κια μια βδομαδα να ζοριστεις οταν

Θα την κοψει δεν ειναι τραγικο!

Καντετο τωρα γιατι μετα τους τρεις μηνες δεν την παιρνουν!

για τους μπαμπαδες...εμενα ο δικος μου βοηθαει, δεν μπορω να πω...κ θα κρατησει το μικρο κ τα 2 καμια φορα...θα τον ταισει, θα τον ξεχ@σει, γενικα ολο το πακετο θα το κανει αλλα αυτο που με νευριαζει ειναι οτι τις παλιες του συνηθειες δε λεει να της αλλαξει...π.χ. πριν γεννηθει το μωρο πηγαινε 3 φορες την εβδομαδαμπασκετ κατα τις 17.30, εντωμεταξυ σχολαει 16.30, καμια φορα αν εχει πολυ δουλεια θα ερθει κ 17.00. Τοτε δε βμε πειβραζε γιατβι καναμε κ μεις με τη μικρη τις βολτες μας κτλ...τωρα ομως με το μωρο, το να ειμαι ολη μερα μονη μεχρι τις 20.00 που θα γυρισει απο το μπασκετ με νευριαζει ειδικα οταν το μωρο εχει γκρινια κ πρεπει να τον σηκωνω... ε αυτο δεν το καταλαβαινει οτι θα πρεπει να το περιορισει κ τσακωνομαστε συχνα πυκνα...

Κι εμενα ο δικος μου αντρας με βοηθαει πολυ και σχεδον δεν εχω κανενα παραπονο αν εξαιρεσουμε οτι πρεπει να περιμενω μεχρι τις7 και 8 για να κανω μπανιο, να φαω,να καθαρισω,να σιδερωσω κλπ.Αλλα πρεπει να καταλαβουν ΟΛΟΙ οτι ειναι αλλη η κουραση της δουλειας και αλλη η κουραση της αποκλειστικης φροντιδας του μωρου και του εγκλεισμου στο σπιτι......σχεδον ιδρυματοποιηση!Κοριτσια ,βαθιες αναπνοες και οχι πολλες κουβεντες οταν εχουμε νευρα γιατι ειναι παντα οι λαθος κουβεντες.

KBwJp3.png

hv0sp3.png

:shock::):tongue:

Το άλλο με τα ληγμένα δε σας το πα....

πες κι αλλα να με φτιαξεις!! :twisted::twisted:

:

:D :D :D έχεις ρέντα σήμερα! Άλλη Χριστιάνα μας βρήκε! :D:P:tongue:

αχαχαχα αχαχαχα ειδες τι τραβαμε? κ μετα μας λεει η φιλη σκουντουφλα ψευτρονια!!:shock::tongue: μωρε... καλυτερα ψευτρονια παρα.. δολοφονοι!!!:twisted:

-------------------------------------------------------------

Σαν σημερα πριν ενα μηνα, καθομουν κ κοιτουσα την πανσεληνο κ αναρωτιομουν αν εφτασε η μεγαλη μερα! χαϊδευα την κοιλια μου κ ελεγα στο μωρακι μου να μην φοβαται!

Δεν εχει περασει ουτε κ μια μερα κοριτσια απο τοτε που να μην θυμαμαι εκεινη τη νυχτα.. την καθε ανασα.. την καθε μικρη λεπτομερεια...

Ποσο ευλογημενη νιωθω που ολα πηγανε καλα...!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...