Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλημερα σας!!!!! περιμενω το μικρο να ξυπνησει...η κυρια στον παιδικο, να δω τι θα την κανω απο βδομαδα!!!!!! καλα Αννυ επιμονη ο παππους εεεε;;;; βρε πες του κατι, μπλιαξ τοσα μικροβια να τα μεταδιδει στο παιδακι...πες για τη στοματιτιδα, καλη ιδεα!!!!!! συντομα ομως μην την παθει στα αληθεια η μπουμπου σου!!!!! Σκαι καλα εκανες κ τον πηγες βολτα...να βρουμε λυση να κοιμουνται λεω εγω κ οπως να ειναι...στην πολυκατοικια της μαμας μου εμενε ενα ζευγαρι που ειχε ενα κοριτσακι τσακωμενο κυριολεκτικα με τον υπνο...καλοκαιρι καθομασταν στο μπαλκονι κ 01.00 το εβαζαν στο αυτοκινητο κ σε 30 λεπτα το εφερναν κοιμισμενο, ε τι να κανουν οι ανθρωποι αφου δεν κοιμοταν με τιποτα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για τους μπαμπαδες...εμενα ο δικος μου βοηθαει, δεν μπορω να πω...κ θα κρατησει το μικρο κ τα 2 καμια φορα...θα τον ταισει, θα τον ξεχ@σει, γενικα ολο το πακετο θα το κανει αλλα αυτο που με νευριαζει ειναι οτι τις παλιες του συνηθειες δε λεει να της αλλαξει...π.χ. πριν γεννηθει το μωρο πηγαινε 3 φορες την εβδομαδα μπασκετ κατα τις 17.30, εντωμεταξυ σχολαει 16.30, καμια φορα αν εχει πολυ δουλεια θα ερθει κ 17.00. Τοτε δε με πειραζε γιατι καναμε κ μεις με τη μικρη τις βολτες μας κτλ...τωρα ομως με το μωρο, το να ειμαι ολη μερα μονη μεχρι τις 20.00 που θα γυρισει απο το μπασκετ με νευριαζει ειδικα οταν το μωρο εχει γκρινια κ πρεπει να τον σηκωνω... ε αυτο δεν το καταλαβαινει οτι θα πρεπει να το περιορισει κ τσακωνομαστε συχνα πυκνα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Με πειραξε που υπονοησε πως για χαρη σου το εκανε το παιδι.:rolleyes:

Kι εμένα με πειράζει αυτό :(

Εγω δεν θα σου πω οτι τα πραγματα θα φτιαξουν στον ενα χρονο γιατι για εμενα ηταν η δευτερη χειροτερη φαση τοτε. οταν περπαταει το μωρο δηλαδη.. στον 1,5 περιπου αρχιζεις σιγα σιγα παντα να μπαινεις σε μια σειρα.

Κι αυτό όταν αρχίζει να περπατάει... για να δούμε πώς είναι τα πράγματα τότε!

Βρε κορίτσια δεν κάνει κανείς σεμινάρια για μπαμπάδες, να τους στείλουμε πακέτο;; :confused:

Καλό!

Σκεφτομαι να κανω εγω καποια..αλλα ψαχνω ακομα για σπονσορες !!!! :twisted::twisted:

Χριστιάνα θα πρέπει να περιοδεύσεις και από Αθήνα μεριά, χεχε!

... ε αυτο δεν το καταλαβαινει οτι θα πρεπει να το περιορισει κ τσακωνομαστε συχνα πυκνα...

Αν το περιορίσει λίγο θα είσαι σούπερ, αφού βοηθάει. Μην τον πιέσεις όμως να το κόψει τελείως για να μην έχεις μούτρα!

Βρε παιδιά, τι σου είναι ορισμένες γυναίκες με τα παιδιά... έχουν χέρι και τρόπο ρε γμτ... σήμερα ήρθε η κοπέλα που σας έλεγα πιο πάνω, που βοηθάει στις δουλειές και θα μου κρατήσει το μωρό να βγούμε... ε, όπως και να τον πιάσει ο μπέμπης κάθεται! Του άλλαξε φορμάκι κι ο μπέμπης δεν έβγαλε κιχ, ενώ με μένα μας ακούει η γειτονιά! Και το κορυφαίο, τον νανούρισε και τον έβαλε για ύπνο με την πιπίλα μπρούμυτα (έχω το νου μου). Το μωρό κοιμήθηκε σε δέκα λεπτά! Εγώ ούτε που ήξερα πώς να τον βάλω μπρούμυτα! Άσε που δεν θα κατάφερνα να το κοιμήσω και θα μάζευε εκνευρισμό πάλι...

Γι' αυτό θα έλεγα λοιπόν οι έμπειρες μάνες να αρχίσουν σεμινάρια και για μαμάδες, πρώτα σε μένα να ρθείτε κορίτσια γιατί δεν τό' χω ρε γαμότο!

Θα σας τα πω όσο πιο απλά μπορώ...Θα ηρεμήσετε όταν το παιδί πάει 3 ετών και μετά.Μέχρι τότε έχουμε μπροστά δόντια, φάση πριν περπατήσει, φάση αφού περπατήσει και terrible twos όπου νομίζουν ότι κατακτήσανε τον κόσμο όλο και κάνουν ότι τρελό μπορείτε να φανταστείτε συν ότι βαράνε και κρίσεις μερικά με ουρλιαχτά συνέχεια...

Οπότε όσο πιο γρήγορα πάρετε απόφαση ότι είστε κυρίως μόνες σας σε αυτό τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσετε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

είπα θα σας το πω απλά χαχαχα :)

και για να σας γλυκάνω θα σας πω ότι μετά αρχίζει το καλό.Να μόλις πήρα εισιτήρια να πάω στο Ηρώδειο με τον μεγάλο μου να δούμε την Λιλιπούπολη...Αξία ανεκτίμητη!!!χαχαχα

Λοιπόν όταν εγώ φτάνω στο αμήν δύσκολα αλλά φτάνω έχω και εγώ περιορισμένες αντοχές ξέρετε τι κάνω;..Για 2 λεπτά απομονώνομαι στον κόσμο μου. Κάθομαι στον καναπέ παίρνω βαθιά ανάσα και δεν ακούω τίποτα(δεν ξέρω πως το κάνω αυτό δεν κλείνω αυτιά) και μετά ηρεμώ και συνεχίζω...Πρέπει να μάθετε να το κάνετε και εσείς και αυτό γίνεται ακόμα και αν γύρω μου γίνεται ο κακός χαμός...

Καλημέρα!!!!

Όντως Ξανθή μας έφτιαξες την μέρα!!!! Αλλα εγω πιστεύω ότι μέχρι να σου δείχνουν την αγάπη τους ειναι τα δύσκολα...μετα σε κάνουν μια αγκαλια και τα ξεχνάς όλα!!!!

Εμείς σημερα έχουμε παιδιατρο για εμβόλιο του μεγάλου και μέτρηση της μικρής!

Χθες μας είχαν καλέσει οι νονοι του γιου σε τραπέζι, αφήσαμε την μικρή με την μαμα μου και πήγαμε... Αλλος άνθρωπος αισθάνθηκα και ο μικρός πέρασε τέλεια!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Αποκτήσαμε και νέο μέλος στην οικογένεια! Ο αδερφός του παππού του έφερε καινούργιο κουτάβι! :evil::evil: όλα τα είχαμε, αυτό μας έλειπε!

Μη με παρεξηγήσετε, τα ζώα τα λατρεύω, μικρή ήθελα να γίνω και κτηνίατρος. Το θέμα είναι ότι ήδη έχει ένα σκυλί, το οποίο είναι μονίμως παρατημένο στην αυλή, μέχρι και πέρσι αλυσσοδεμένο όλη μέρα σχεδόν, ευτυχώς έρχεται ο μεγάλος τους εγγονός και το πηγαίνει για εμβόλια και κούρεμα. Είχαν και 4 κότες ίσα ίσα για κανένα αβγό, πήγε και πήρε πάλι καμιά δεκαριά πουλιά. Αυτά που είχε πάρει πέρσι περιττό να σας πω ότι ψόφησαν όλα γιατί μέναν χωρίς νερό κατακαλόκαιρο, γιατί ξεχνούσε να τα φροντίσει, η γυναίκα που μου κρατούσε τη μικρή τότε, είναι και κουμπάρα τους, πήγαινε όταν είχε χρόνο και τα πότιζε και καθάριζε το κοτέτσι. Τώρα έχει και το μικρό σκυλάκι μέσα στην αυλή, κατουράει όπου βρει βέβαια, εκεί που περνάει και πατάει η μικρή ξυπόλυτη!! :evil::evil::evil::evil: Του ζήτησε κάποιος να το πάρει κι αυτός δεν το δίνει. Σήμερα τα πήρα κι εγώ και τους λέω ότι ένα σκυλί ζει 10 και 12 χρόνια, αύριο μεθαύριο ποιός θα το φροντίζει και το παίρνει; Μπορεί να ακούστηκα και λίγο μακάβρια, αλλά τον εαυτό σου όρθιο δεν μπορείς να σηκώσεις ρε γμτ, τι τα θες τα ζώα να βασανίζονται;

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Αχαχαχαχα απ' το στόμα μου το πήρες σκαι, μας έφτιαξε τη μέρα!!! :tongue::rolleyes:

Μα, είδες πώς τα λένε οι παλιές? :D Τουλάχιστον Άννυ εσένα η κόρη σου κοντεύει τα 3! [το φτου κι απ' την αρχή μην το πολυσκέφτεσαι!]

...Πρέπει να μάθετε να το κάνετε και εσείς και αυτό γίνεται ακόμα και αν γύρω μου γίνεται ο κακός χαμός...

Να σου πω κι εγώ όταν πια με έχει εξαντλήσει απ' τη γκρίνια και το κλάμα ο μπέμπης και ακούγεται μέχρι απέναντι, τον αφήνω στο ρηλάξ να χτυπιέται και πάω για δυο λεπτά στο άλλο δωμάτιο... μετά βέβαια επιστρέφω δριμύτερη αλλά με τύψεις! :rolleyes: Μόνο όταν πάω να του φτιάξω γάλα δεν έχω τύψεις, λέω ας κλάψει και δυο λεπτά, γι' αυτόν δουλεύω! :cool:

Ξανθη αυτο το οτι μετα τα 3 ηρεμουν μου το λενε κ εμενα..

αν και για την κορη μου το αμφιβαλω.. ειναι δυσκολος χαρακτηρας κ μια ζωη θα με παιδευει..:rolleyes:

οσο για το αλλο το κανω κ εγω..

χθες πχ ολη μερα ακουγα γκρινιες κ κλαματα..

το βραδυ ηρθε ο αντρας μου..ηταν μεσα κ προσπαθουσε να ηρεμησει το μωρο απο τους κολικους.

εγω στο σαλονι με την κορη μου που δεν ηξερε τι ηθελε κ χτυπιοταν κυριολεκτικα κ ουρλιαζε στο πατωμα.

το μονο που ηθελα ηταν να μην ακουω τι-πο-τα.

εκλεισα τα αυτια μου κ κοιτουσα το ταβανι!:cool:

ερχεται ο αντρας μου εξαλλος!!! μα τι κανεις μου λεει?? την αφησες κ την ακουσε ολη η γειτονια!!! κανε κατι!!!

κ με πιανει εμενα ενα νευρικο γελιο... αφου μονο κλαματα ακουγα απο παντου βαρεθηκαααααα.. κ εκνευριστηκε πιο πολυ αυτος!

στιγμες απειρου καλλους!!

ουτε να ηρεμησουμε βρε παιδι μου δυο λεπτα δεν μπορουμε!θα μας την πουνε κ απο πανω!!

Σήμερα τα πήρα κι εγώ και τους λέω ότι ένα σκυλί ζει 10 και 12 χρόνια, αύριο μεθαύριο ποιός θα το φροντίζει και το παίρνει; Μπορεί να ακούστηκα και λίγο μακάβρια, αλλά τον εαυτό σου όρθιο δεν μπορείς να σηκώσεις ρε γμτ, τι τα θες τα ζώα να βασανίζονται;

αχαχαχααα!σορυ κιολας!αλλα η κατασταση ειναι για γελια κ για κλαματα μαζι!

πφφ τι να σου πω.. αν εβρισκες καπου να το δωσεις κρυφα κ να ελεγες οτι χαθηκε?:shock: υπερβολικο?

Θα σας τα πω όσο πιο απλά μπορώ...

Καθομαστε εμεις, νιαρ νιαρ νιαρ, γκρινιαζουμε, κανουμε, ρανουμε, υποθετουμε, ελπιζουμε...κι ερχεται τουτη δω και κοβει τον γορδιο δεσμο με το σπαθι! Α ρε Ξανθη!:P:p:p

Καταλαβατε τι μας ειπε,ε? "Σκασε και κολυμπα!" :tongue:

(Πάντως, το'χω ξανακουσει αυτο που λεει η τριτομανα. Φιλη μου ρωτησε τον παιδιατρο για τη μεγαλη της-2,5 χρονων-γιατι,λεει, εχει αγριεψει, και της ειπε αυτός οτι ερχονται και χειροτερα (σημ.:ο μικρος της αδερφος ειναι 4 μηνων, οποτε βαλτε και την προσαρμογη μεσα σ' ολα), οπότε....κουραγιο μας!:shock:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...