Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

μα το έχουν πει ότι είναι κορίτσι καλέ δεν τα έμαθες τα νέα;;;

Σκαι πάει πέρασε και αυτό..Να σου πω εμένα ο άντρας μου 40 είναι και πάλι ζορίζεται με τα παιδιά που είναι μικρά και έχουν ανάγκες αυτός είναι σε διάθεση καναπές-τηλεόραση και όχι κυνηγητό, κούνιες κτλ αλλά θα μεγαλώσουν τι να κάνουμε...Να σου πω ότι και μια μέρα πριν γεννήσω τώρα εγώ έτρεχα στις κούνιες και σκαρφάλωνα...Δεν λέω τα πάει και αυτός αλλά όταν δεν μπορώ εγώ συνήθως και όχι γιατί το θέλει..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για σας κορίτσια!!!!

Κορίτσι ειναι όντως το έχουν πει!!!

Sky υπομονη μέχρι να μεγαλώσει και να αρχίσει να κάνει ζουζουνιες και ναζια και χαρές όταν θα βλέπει το μπαμπά του κι εκεί να δεις θα ειναι ο γιος μου και ο γιος μου!!!! Εγω δεν μπορω να πω...ο άντρας έχει τρελή υπομονη(μάλλον για αυτό και με παντρευτηκε:tongue::tongue::tongue:) αλλα το πρώτο καιρό με τον γιο μου που εγω φώναζα και εβαζα όρια μου την έλεγε αλλα τώρα που του λένε όλοι μπράβο που ακούει και τι καλο παιδι που ειναι, καμαρώνει λες και τον έκανε αυτός έτσι... Για αναγνώριση μην το συζητας...τι ειναι αυτό;

Καλοριζικο και το σπίτι και να χαρείτε την οικογένεια σας μέσα σε αυτό και γιατι όχι να την μεγαλωσετε κιόλας!!!!!

Κορίτσια εμένα η μικρή εχθές έφαγε κατα τις δέκα παρα και κοιμήθηκε περίπου δέκα και μισή ξύπνησε στις έξι και μετα παλι δέκα!!!! Μακάρι να το συνεχίσει γιατι κι εγω ξεκουράστηκε πολυ!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

...υπομονη πρεπει να κανει...κ οχι εσυ να του εξηγεις οτι θα αλλαξουν αυτα, να το καταλαβαινει μονος του κ να σε βοηθαει οχι να σε αγχωνει επιπλεον μην κλαψει το μωρο...

Tα ξέρει αλλά... όσο για βοήθεια όσο πάει και λιγοστεύει :(

Το θέμα είναι όμως ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και το αργότερο μέχρι να χρονίσει το παιδάκι θα έχει βρει το πρόγραμμά του. Κι αν το σκεφτείς, πόσος καιρός μένει ακόμα; 10 μήνες; δεν είναι δα και τόσο μεγάλο διάστημα, νεράκι θα περάσει!!

Έλα μου ντε! Αυτά του λέω! Ούτε δέκα, εννιά μήνες και τρεις εβδομάδες μέχρι τα πρώτα γενέθλια!;) Αυτά που έγραψες δεν έρχεσαι να του τα πεις μπας και τ' ακούσει από κάποιον άλλον και καταλάβει? :D

Αναγκαστικά θα αφήσετε το χρόνο να κυλήσει μέχρι να ξανα-έρθει η ισορροπία, καθώς μεγαλώνει το μωρό.

Αναγκαστικά! Με πήρε τηλ. απ' τη δουλειά και μου είπε να μη δίνουμε σημασία σε όσα λέμε μέχρι να χρονίσει το μωρό να βρούμε τους ρυθμούς μας. Αυτό και καλά ήταν "σόρι ρε μωρό μου, λέω κι εγώ καμιά χοντράδα ώρες-ώρες"..

Να σου πω εμένα ο άντρας μου 40 είναι και πάλι ζορίζεται με τα παιδιά που είναι μικρά και έχουν ανάγκες αυτός είναι σε διάθεση καναπές-τηλεόραση και όχι κυνηγητό, κούνιες κτλ αλλά θα μεγαλώσουν τι να κάνουμε...Ν

Κι ο δικός μου θέλει δε θέλει πρέπει να μπει σ' αυτό το mood. Πώς αλλιώς θα γίνει, παιδιά μεγαλώνουμε ρε γμτ, όχι κούκλες..

Καλοριζικο και το σπίτι και να χαρείτε την οικογένεια σας μέσα σε αυτό και γιατι όχι να την μεγαλωσετε κιόλας!!!!!

Ε! καλά! Τώρα αυτό ήταν υπερ-αισιόδοξο!

Τι μοναξιές είναι αυτές Δευτεριάτικα...:(

Πήγατε σε τίποτα γιορτές και εξαφανιστήκατε :tongue: (Μάγδες, Μαρκέλλες...)

Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε και αύριο πιο πολλές!

Άννυ, είμαι έξω απ' το χορό και γενικά είμαι δειλή, οπότε αυτό που θα σου πω μπορεί να μην αντιπροσωπεύει αυτό που θα έκανα εγώ, αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι το σωστό;): ναι, να του ξακανάνεις παρατήρηση και ας ξανα-παρεξηγηθεί! Τι χαζά είναι αυτά? Δεν λέω ότι θα πάθει τίποτα το παιδί, ούτε είμαι εξ ορισμού μυγιάγγιχτη ή σιχασιάρα, που λένε, αλλά οι γονείς μου π.χ. ούτε εμάς δεν αφήνουν να πιούμε από το ποτήρι τους, όχι μωρό παιδί...:evil:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!!!!!! Αννυ θα συμφωνησω με τη σκουντουφλα, να του το ξαναπεις, καποια στιγμη εστω θα παρεξηγηθει κ ισως το καταλαβει...εγω που ειμαι κ σιχασιαρα θα ειχα φρικαρει!!!!! εννοειται οτι ουτε εγω δεν πινω απο το ποτηρι των γονιων μου -που σημειωτεον ειναι νεοτατοι μπροστα στον δικο σας- οχι να αφησω να πινει το παιδι!!!!! κ ναι υπαρχουν πολλα μικροβια που κατοικοεδρευουν στο στομα κ δη των ηλικιωμενων...παρε δραστικα μετρα!!!!

αυριο θα παμε τζαμπο να παρουμε τα μικροδωρακια για το παρτυ μας την Κυριακη...κοιταζουμε κ για διακοπες στο Μακρυ Γιαλο σε ενα τελειο ξενοδοχειο, να παμε 3 μερες ισα ισα τελη Αυγουστου...ιδωμεν αυριο!!!! κανω παζαρια γιατι ειναι λιγο τσουχτερο!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

έλα σοφάκι είμαι εγώ εδώ!:D

τώρα κοιμήθηκε ο μπουμπούκος κι μπήκα να σας διαβάσω...

σκαι μου άστα όλες τα ίδια με τους άντρες..το γραψα κι στο φεις

δεν τη παλεύω μερικές φορές κι σίγουρα η σχέση μας έχει αλλάξει..

αυτός δεν τον παραδέχεται βέβαια αλλά το βλέπω..όταν υπάρχει

γκρίνια...τι να πω!!

άννυ δεν το συζητώ να γίνεις κακιά!παιδί σου είναι έλεος!εμένα

ο πεθερός μου τον φίλαγε στα χέρια κι του λέω να τον φιλάτε πιο

πάνω γιατί τα χέρια τα βάζει στο στόμα!αν παρεξηγήθηκε χέστηκ@!

παιδί μου είναι κι αν αρπάξει κι τπτ τι θα κάνω μετά!στο κάτω κάτω

ρε κορίτσια μεγάλοι άνθρωποι είναι δεν είναι ωραίο...κι ο μπαμπάς

μου στο μπρατσάκι τον φιλάει, εντάξει..γενικά εγώ έχω πει δεν με

νοιάζει ποιος παρεξηγείται, ξυδάκι!το παιδί μου πάνω από όλα!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

εμένα ο πεθερός μου τον φίλαγε στα χέρια κι του λέω να τον φιλάτε πιο πάνω γιατί τα χέρια τα βάζει στο στόμα!

Αυτό ειδικα με τα χερια ρε παιδι μου ειναι τραγικο!Από κει φαινεται αυτός που εχει μεγαλωσει προσφατα παιδι (το βλεπω από φιλες μου, ξερουν πού να πιασουν ενα μωρο...).

Παντως μεχρι τωρα-ευτυχως γιατι με φοβομουν-εχω φανει πολύ πιο θαρραλεα απ' ό,τι περιμενα, οταν κατι αφορα το μωρό. Ειχα ξεκινησει ηδη από τοτε που θελανε επισκεψεις πριν σαραντισει :evil: και το συνεχιζω

NuWHp2.png

InJWp3.png

μα το έχουν πει ότι είναι κορίτσι καλέ δεν τα έμαθες τα νέα;;;

Ιt's a boy !

(ετσι ειχα ακουσει κι εγω...)

Να τους ζησει, που μου 'πε κι ο αντρας μου οταν του το ειπα:tongue:

Αντε goodnight!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

σκαι μου άστα όλες τα ίδια με τους άντρες..το γραψα κι στο φεις

δεν τη παλεύω μερικές φορές κι σίγουρα η σχέση μας έχει αλλάξει..

αυτός δεν τον παραδέχεται βέβαια αλλά το βλέπω..όταν υπάρχει

γκρίνια...τι να πω!!

Ti να πω ρε κοριτσάκι, τελικά είναι πολύ δύσκολο ορισμένα ζευγάρια να ξαναβρουν το ρυθμό τους. Άλλες μαμάδες μου είπαν ότι ειδικά αν δεν υπάρχει βοήθεια παίρνει περίπου έναν χρόνο να συνέλθει το ζευγάρι.

Ο δικός μου έχει αγχωθεί και με την οικονομική διάσταση του θέματος, δουλεύει παραπάνω κι έρχεται κομμάτια. Την πέφτει για ύπνο νωρίς κι εγώ στο δωμάτιο του μπέμπη προσπαθώ να τον διασκεδάσω να είναι ήσυχος...

Χτες βράδυ δεν την πάλεψα, τον έβγαλα έξω τον μπέμπη μισή ώρα στις 10,00 το βράδυ! Μας χτύπησε λίγο ο αέρας, αυτό ζαλίστηκε και ζαβλακώθηκε, γυρίσαμε, τον τάισα και ξεράθηκε 11,30-06,00. Στις 6 ξύπνησε κατουρημένος μέχρι την πλάτη! Τον ξανατάισα και ξανακοιμήθηκε κατά τις 7 παρά στο ρηλάξ. Έκανα έναν καφέ, ένα γρήγορο μάζεμα και σφουγγάρισμα όσα βλέπει η πεθερά, του άλλαξα σεντόνια, έβρασα νερό και αποστείρωσα.. τώρα πίνω καφέ και τον περιμένω να ξυπνήσει να δω τι πανηγύρι θά'χουμε και σήμερα. Όταν ξανακοιμηθεί θα πάω κάτω να βάλω κανένα πλυντήριο.

Κανονίζω να μας τον κρατήσουν αυτό ή το άλλο Σάββατο να βγούμε λίγο έξω. Μάλλον το άλλο γιατί την Παρασκευή έχουμε το πρώτο εμβόλιο! Έχω μια κοπελιά που με βοηθάει με το σπίτι (αυτή που ήταν εδώ στη μετακόμιση). 15 χρόνια την ξέρω, την είχε και η μάνα μου. Ένα θα σας πω, ο μπέμπης κάθεται καλύτερα μαζί της παρά μαζί μου, πώς το κάνει αυτό? Ανεξήγητο!

Τελικά για πείτε, είχε καμμία πυρετό απ' το πρώτο εμβόλιο?

Καλημερα!

δεν μπηκα χθες γιατι το λαπτοπ μου αρπαξε ιο κ σερνεταιιιιιιι!! ειχα κ το μωρο μες την γκρινια οοολη μερα!!

ρουμπινακι μου χρονια πολλα καλη μου!κανατε τιποτα χθες?

Αννυ.. αμαν με αυτους τους καλεσμενους!οταν ηρθαν οι συναδελφοι του αντρα μου φυγανε κατα τις 12 παρα.την παρασκευη που ηρθανε κατι θειοι του φυγανε 12.30!! κ μετα μεχρι να μαζεψω..να πλυνω.. σκεψου τι ωρα πηγε! απορω!!!:evil:

Οσο για το θεμα του παππου.. κ εμενα μου κανανε πολλα οι δικοι του αντρα μου.. δεν μπορεις να φανταστεις! και ειχα γινει... πως ειναι οι γατες που προστατευουν τα μωρα τους με τα ματια κ τα νυχια εξω? ΕΤΣΙ!@!! καλη καλη η Χριστιανα,αλλα ειναι να μην την πειραξεις! με αυτο που διαβασα, σορυ κιολας αηδιασα<1 θα σου πω τι θα εκανα εγω στη θεση σου. θα ελεγα πως το παιδι εκανε μυκητες στο στομα και ο παιδιατρος απαγορευσε να τρωει απο ξενα κουταλια ή να πινει απο αλλα ποτηρια, γιατι ειναι κατι πολυ σοβαρο!!! θα τα ριξεις στον παιδιατρο δηλαδη! πως σου φαινεται σαν ιδεα? μπορεις να το κανεις ή να σκεφτουμε κατι αλλο?

κλαιει το μωρο..επανερχομαι..

Σκαι μου.. δυστυχως ειμαστε απο τις λιγοτερες ευνοημενες, με αντρες δυσκολους θα ελεγα,κακομαθημενους.αν ηξερα τι ειναι το σωστο θα στο ελεγα να το κανεις κ εσυ.

Με πειραξε που υπονοησε πως για χαρη σου το εκανε το παιδι.:rolleyes:

Αφου υποτιθεται πως ξερουν [στο ιδιο καζανι βαζω κ τον δικο σου κ τον δικο μου] τι αλλαγη φερνει στο σπιτι ενα μωρο,, γιατι συμπεριφερονται ετσι? δεν ειναι κατι αγνωστο για αυτους? ή μηπως επειδη πανω που μπηκανε σε μια σειρα, πανω που ητανε μια χαρα ξεβολευτηκανε?

Η οικογενεια ειναι ενας ζωντανος οργανισμος που συνεχως εξελισσεται. αυτο δεν εχουν καταλαβει. δεν γινεται να μενουμε στασιμοι. και ναι, κρισεις σιγουρα θα υπαρχουν κ καυγαδες αλλιως θα ειμασταν σαν νεκροι στη στασιμη αυτη σχεση.

Εγω δεν θα σου πω οτι τα πραγματα θα φτιαξουν στον ενα χρονο γιατι για εμενα ηταν η δευτερη χειροτερη φαση τοτε. οταν περπαταει το μωρο δηλαδη.. στον 1,5 περιπου αρχιζεις σιγα σιγα παντα να μπαινεις σε μια σειρα.

το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα μεχρι να φτασουμε στο τοτε?

οταν ηρθε η θεια του αντρα μου,νεαρη 37 χρονων μου ελεγε μπραβο σου που αντεχεις 2 χρονια τωρα κλεισμενη σπιτι.. οτι με καταλαβαινει ποσο κουραστικο ειναι κ τι περναω. στον αντρα μου να τα πεις λεω αυτα που ζει αλλου. και του ειπε δυο κουβεντες. και να σου πω..εκανε μια μικρη αλλαγη. σηκωθηκε το βραδυ να ταισει το μωρο. εβγαλε τα σκουπιδια. δεν ζηταω μεγαλες αλλαγες. μικρα βηματα καθε φορα. τον βλεπω σαν μωρο που τωρα μαθαινει. μακαρι να συνεχισει ετσι.:rolleyes: στο ειπα αυτο σαν ιδεα. αν ειχες κ εσυ καποιον να του πει δυο κουβεντες?:rolleyes:

εμας δεν μας πολυ-καταλαβαινουν κ μπορει να μας θεωρουν κ υπερβολικες αλλα μπορει να κατσουν να ακουσουν καποιον αλλον κ να σκεφτουν.. ρε `συ μηπως οντως ετσι ειναι τα πραγματα?

Καλημέρα!!

Τελικά τα έχασα τα φασόλια μου, αγόρι ήταν!! χαχαχα :tongue:

Χτες είχαμε πάλι νέο "επεισόδιο", είχε ο παππούς μια σφυρίχτρα και της σφύριζε και πήγαινε να της την βάλει στο στόμα για να σφυρίξει κι αυτή. Εν τω μεταξύ η μικρή δεν την ήθελε -ευτυχώς!!- και του έσπρωχνε το χέρι, ο παππούς εκεί επιμονή! :evil::evil: 'Ελεγε η γιαγιά να μη τη δώσει απ' το στόμα του, λέω κι εγώ "δε θέλει γιατί δεν μπορεί να σφυρίξει δυνατά ν' ακουστεί", ευτυχώς μετά από λίγο την άφησε, οπότε εξαφάνισα κι εγώ τη σφυρίχτρα με τρόπο! χαχαχα :rolleyes: Τελικά μου φαίνεται καλή η λύση της στοματίτιδας, θα πρέπει να την υιοθετήσω!

Βρε κορίτσια δεν κάνει κανείς σεμινάρια για μπαμπάδες, να τους στείλουμε πακέτο;; :confused:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Βρε κορίτσια δεν κάνει κανείς σεμινάρια για μπαμπάδες, να τους στείλουμε πακέτο;; :confused:

Σκεφτομαι να κανω εγω καποια..αλλα ψαχνω ακομα για σπονσορες !!!! :twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...