Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Σκουντουφλα αυτο με το σινεμα το εχω κανει!

Να πω την αληθεια, εριξα αδεια για να πιασω γεματα, χο, χο, χο:tongue::tongue::tongue:, κατά πόσο ηταν παραλογη η ιδεα μου! Μπορει να το δοκιμασω, ετσι κι αλλιως σχεδον αδειο θα ειναι το μοναδικο θερινο σινεμα της Πατρας (:()...

(όσο για το στριφογυρισμα, μου εκανε κι εμενα εντυπωση γιατι οταν τον εχω ξαπλωμενο σε καναπε ή κρεββατι δεν τον εχω δει να στριφογυρναει ποτε :confused:, ίσως ηταν οι πολλες ωρες υπνου?)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε σοφία κι εμένα έτσι κι 2,5ωρα κάνει καμιά φορά!

χτες δε με πέθανε..ξύπνησε 1.30 κι κοιμήθηκε 3!!:shock::shock:

δεν το χει ξανακάνει κι ήμουν κι στο πιο γλυκό ύπνο...

εγώ τον έχω κι στο δωμάτιο του κι σηκώνομαι κανονικά

για να πάω για τάισμα!!

καλέ ακόμα στο λίκνο?που να χωρέσει μωρέ το καημένο..εμένα

κάνει βόλτες στην κούνια 2 βδομάδες τώρα..όλο κάθετα τον βρίσκω!

να ρωτήσω κι κάτι άλλο?το βράδυ πως τα κοιμίζετε?δλδ με ανοιχτά

παράθυρα, με πατζούρια κι ανοιχτά παράθυρα?

γιατί εγώ έχω θέμα, επειδή κι τα 2 παράθυρα του παιδικού έχουν

εύκολη πρόσβαση κι φοβάμαι τα κλείνω κι τον έχω με ανεμιστήρα,

όχι πάνω του να γυρνάει αλλά όλο προβληματίζομαι για τον αν

ζεσταίνεται ή κρυώνει..χωρίς τπτ κάνει ζέστη αλλά καμιά φορά όταν

ξυπνάει είναι πολύ δροσερός!κι τον έχω κι σκεπασμένο με σεντόνι..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Πόσο χάρηκα που διαβασα νεα σου!

Μια χαρα τα πας, να'σαι καλα! Μεγαλη ανταμοιβη θα σου δωσει αυτη η κουραση, να'σαι σιγουρη! Καλα, οχι απλα ηρωιδα, που λεει κι η Μαριαπαπ, σουπερ ηρωας εισαι! Μπραβο! ...Και μεγαλο μπραβο και στον αντρα σου για την πρωτοβουλια που πηρε, εχει πιασει το νοημα και ξερει να σας φροντιζει ολους σας:P! Εχω ενθουσιαστει με την παρτη σου, αιγωκερακι, ειδες, όπως τα λεγαμε...θα σου βγει ο πατος:tongue:, αλλα θα τα καταφερεις/καταφερετε τελεια!

Για το θηλασμο, εγω εχω δανειστει απο μια φιλη μου αυτη την ποδια θηλασμου κι εχω σωθεί!!!!

181-364-thickbox.jpg

[εντιτ:σορρυ για την τεραστια εικονα, τωρα την ειδα ποση βγηκε.....]

Μεχρι και θερινο σινεμα σκεφτομαι να παω μαζι της (και με το μπεμπη βεβαια:tongue::tongue::tongue:).

Γεια σου Βιβιανακι! Ουτε σε μας εστρωσε ο υπνος, μερικες φορες κανει ακομη και 2,5ωρα, αλλα τρωει τοσο λιγο και τοσο συντομα μεσα στη νυχτα που πλεον εχω μαθει να μην μου ταραζει τον υπνο. Πρεπει να τον βγαλω από την καλαθουνα ομως ρε γμτ, προχτες τον βρηκα σχεδον καθετα, τα ποδια εντελώς λυγισμενα και το κεφάλι στριμωγμενο στα καγκελα, ειχε γινει μπακλαβαδωτο:oops::oops::oops:.

Ναι ναι τα καταφερνουμε προς το παρόν. Η μπουμπου μου βέβαια με περισσότερη δυσκολία θηλάζει και επειδή δεν θέλω να μου μένει και νηστικη που είναι μικρούλα της το δίνω με μπιμπερο. Το σημαντικό είναι να τρώνε το γάλα μου, με ποιον τροπο δεν έχει σημασία, έτσι λέω για να δικαιολογουμαι. Γενικά είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατά φέρνουμε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Την ποδια την έχω δει στο αμαζον και το σκεφτόμουν να την παραγγηλω αλλά σκέφτομαι οτι πρεπει να μάθουν να πιάνουν καλά και απο μόνα τους για να μπορέσω να τη χρηαιμοποιησω σωστά?

Πρόγραμμα ουτε εμένα ιδιαίτερο έχουν μονο στο φαγητο στο 3ωρο ξυπνάνε λες και έχουν ρολόι. Σπάνια την νύχτα να μας κανουν 4ωρο. Και ενω μπορεί την μια μέρα να τα ρυθμισω να πεινανε με τουλαχιστον μισή ωρα διαφορά, την Άλλη μέρα το χαλάνε και συντονίζονται παλι μαζί... Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα που έχω τρελαθεί ηδη στα 3 προηγούμενα γεύματα. Ευτυχώς στο επόμενο θα έχει γυρίσει ο μπαμπάς μας και θα βοηθήσει την κατασταση. Όλη την εβδομαδα μέτρα τις μέρες να ερθει σαββατοκύριακο να είναι εδώ ο άντρας μου...

0SB8p3.png

καλέ ακόμα στο λίκνο?που να χωρέσει μωρέ το καημένο...

Το ξερω:oops:, απλα με εχει πιασει μια φοβια να τον βαλω σε αλλο δωματιο ...μ@λακια μου???

Εγω εχω ανοιχτο παραθυρο (μόνο παραθυρο εχει η κρεββατοκάμαρά μας και ειμαστε στον 5ο, βαλαμε και σιτα φετος επι τούτου, οποτε εχουμε βολευτεί) ή αιρ-κοντισιον αν φερνει πολλή ζεστη απ' εξω και τον σκεπάζω με σεντονάκι.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εγώ αφήνω λίγο ανοιχτό το παράθυρο κ βάζω τον ανεμιστήρα οροφής που έχουμε κ τον σκεπάζω με μια βαμβακερή πάνα απ'τη μέση κ κάτω, η μεγάλη κοιμάται μόνο με το βρακί ή μ' ένα φανελάκι αν έχει λίγη ψύχρα.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Περίμενα πώς και πώς να τελειώσει αυτο το σκ@το-βράδυ και με το που γλυκοχάραξε:tongue:, πετάχτηκα. Οχι, δεν έφταιγε το μπεμπίνι μου, αλλά κοιμήθηκα πολύ χάλια/άβολα... ζεσταινόμουν, είχα κοιλιακές διαταραχές -κάπου κρύωσα- και έτρεχα στην τουαλέτα...(τι ωραία που σας καλημερίζω,ε?:oops:), ένα κουνούπι είχε μπει στο δωμάτιο και μου'δωσε και κατάλαβα κι εγώ είχα έννοια μην περιλάβει και το μωρό...οπότε καταχάρηκα όταν βγήκε ο ήλιος! Δεν πειράζει, από έναν κακό ύπνο προτιμώ το πολύ πρωινό ξύπνημα...έκανα και δουλειές με την ησυχία μου, αφού πατήρ και υιός κοιμούνται ακόμα.

Καλό μας Σ/Κ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Kαλημέρα!

Εμείς στο καινούργιο σπίτι που πάμε αύριο (την τρέμω τη μέρα αύριο :( ) έχουμε "γαλλικά" παντζούρια, τώρα τι θα μπαίνει από κει μέσα ούτε και ξέρω. Κανονικά θέλει σίτες αλλά πού λεφτά, κι ειδικά για ξένο σπίτι... ελπίζω να μην έχω πρόβλημα, θα πάω να πάρω μια κουνουπιέρα από Δευτέρα..

Παιδιά μου κοιμήθηκε 7ωρο σήμερα, με τρέλλανε! Τον τάισα στις 22.30 και κοιμήθηκε έντεκα το βράδυ με έξι το πρωί! Ενδιάμεσα κατά τις τρεις κλαψούρισε λίγο στον ύπνο του με το χέρι στο στόμα αλλά μες στη νύστα μου τον γύρισα από ανάσκελα στο πλάι και κοιμηθήκαμε κι οι δύο. Ελπίζω να μου το καθιερώσει.

Έβαλα και φωτό στην ομάδα μας!

Φτου, φτου, φτου το παιδί σου! Πάντα τέτοια!

Που'σαι, για σιτα...παρε αυτη με τα 18 μαγνητακια που μας εχουν πρηξει τα ουμπαλα:tongue:!

Πάντως, μετα την αυριανη μινι κολαση και τις πρωτες μερες τακτοποιησης...θα δεις μεγαλη διαφορα στην ψυχολογια σου, Σκαι...ο χωρος, η άπλα, η στοιχειωδης ανεση ειναι μεγαλο πραγμα, το ξερεις!

Καλη δυναμη;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Φτου, φτου, φτου το παιδί σου! Πάντα τέτοια!

Που'σαι, για σιτα...παρε αυτη με τα 18 μαγνητακια που μας εχουν πρηξει τα ουμπαλα:tongue:!

Πάντως, μετα την αυριανη μινι κολαση και τις πρωτες μερες τακτοποιησης...θα δεις μεγαλη διαφορα στην ψυχολογια σου, Σκαι...ο χωρος, η άπλα, η στοιχειωδης ανεση ειναι μεγαλο πραγμα, το ξερεις!

Καλη δυναμη;)

Eυχαριστώ!

Μουαααααααχαχα, η σίτα! :D :D :D Μες στο μυαλό μου είσαι! ;) Κι εγώ αυτή ήθελα να πάρω αλλά δεν ταιριάζει στο πλάτος γμτ και μου χάλασε τα σχέδια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Sky ξεκουραστηκες ε???? πάντα τέτοια!!!!!!

Για τη σιτα κι εγω αμέσως αυτή με τα μαγνητακια σκεφτηκα:D γιατι δεν τους παίρνεις τηλ να ρωτήσεις ακριβώς για τις διαστάσεις και τι μπορει να κανεις...

Σκουντουφλα περαστικά στην κοιλιτσα.

Εμείς καλα κοιμόμαστε καλα και ξεκουραζομαστε... Λίγο μέσα στην μέρα έχει λίγο γκρίνια αλλα μην είμαι αχαριστη ειναι πολυ καλοβολο μωρο.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Σημερα έχω γενέθλια και το δώρο που μου έκανε η μικρή μου ειναι μου χαμογελάει απο το πρωί συνέχεια όταν της μιλάω!!!!! Μιλάμε είμαι και πολυ χαζόμαμα!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα σας...

Σκουντούφλα περαστικά και να έχεις ήρεμο βράδυ σήμερα...

Ρουμπίνι καρκινάκι και εσύ;;;;χρόνια πολλά και ότι καλύτερο εύχομαι...

Εμείς σήμερα μόνοι μας με τον μικρό ο μπαμπάς μας με τα αδέρφια μας πήγανε να παίξουν στους κουμπάρους μας γιατί στο βαφτιστήρι μας λείψαμε πολύ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αννυ, καλά η κόρη σου δεν υπάρχει, έτσι! Και μοιραία γυναίκα -αστα τα μαλλακια σου ανακατωμένα- και Ζινα the warrior princess!!! Ελπίζω ο μπέμπης να ειναι ανθεκτικός:tongue:

Σκαι, το μωρό σου ειναι πολυ καλοοοοοο!!!! Πολύ φατσόνι!

(πω, πω να πω την αμαρτία μου, με κάτι τετοιες αγορίστικες φάτσες ψαρώνω και δεν μπορώ να με φανταστώ με κορίτσι!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ρουμπινάκι, χιλιόχρονη κούκλα μου!

Ξανθή, πώς και δεν βούτηξες το μωρό να πας κι εσύ? Ευκαιρία να ηρεμήσεις βέβαια..

Σκαι, το μωρό σου ειναι πολυ καλοοοοοο!!!! Πολύ φατσόνι!

(πω, πω να πω την αμαρτία μου, με κάτι τετοιες αγορίστικες φάτσες ψαρώνω και δεν μπορώ να με φανταστώ με κορίτσι!)

Ευχαριστούμε!

Να σου πω την αλήθεια εμένα αυτό που λες μου ήρθε σιγά-σιγά.. όπως όλα βέβαια, το κόλλημα με το μωρό, το ότι μου λείπει όταν αργεί να ξυπνήσει, όλα αυτά σιγά σιγά με χτυπάνε στο δόξα πατρί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...