Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Στο ΚΕΠ το κρατάνε όταν βγάζουν ΑΜΚΑ; δε θυμάμαι καθόλου, και στο φινάλε τι ζόρι τράβαγε αυτή αν της έδινες το χαρτί για τη βάπτιση; ίδιο με τα άλλα είναι εκτός απ' τη σφραγιδούλα, σιγά τον κόπο που δεν μπορούσαν να βγάλουν άλλο στο ληξιαρχείο, αν το είχες χάσει πχ δε θα βαφτιζόταν το παιδί; ήμαρτον!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!

κοιμαστε?:tongue:

μαρια,, πωωω τι τραβηξες κ εσυ σημερα!!οχι οτι περιμενα καλυτερη συμπεριφορα!!:rolleyes:

εμεις πληρωσαμε προστιμο 30 ευρω γιατι μας ειπαν να γραψουμε το μωρο εντος 15 εργασιμων ημερων, κ εν τελει οταν πηγε ο αντρας μου του ειπαν πως δεν εννοουσαν εργασιμων, αλλα απο την ημερα γεννησης! και για καθε πιστοποιητικο γεννησης θελουνε 5 ευρω! βγαλαμε 3 και δωσαμε 15ευρωπουλακια.. απο παντου μας τα παιρνουνε,ελεος!

εγω μολις επλυνα, αποστειρωσα μπιμπερο, εβρασα νερο, τακτοποιησα το σπιτι, ετοιμασα ρουχα της κορης για αυριο κ εκατσα επιτελους χωρις να ακουω φωνες κ κλαματα μιας και οι δυο κοιμουνται!!:cool:

εντομεταξυ με ποναει ο λαιμος μου πολυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!:?

να σας πω κ τα νεα της πεθερας μου να γελασετε!

μου λεει πριν.

-εχεις ακομα γαλα?

-ναι εχω πολυ λιγο- της λεω

-και το δινεις? μου λεει με φατσα αηδιας.

-ναι,οσο εχω θα το δινω.

-να το δινεις-λεει- καθε μερα ομως, οχι καθε δευτερη μερα γιατι χαλαει!!!:shock:

-ναι της απανταω εχει ημερομηνια ληξης!!:twisted:

και αυτη να μην καταλαβαινει οτι την κοροϊδευω και να συνεχιζει πως δεν κανει, πως ειναι χαλασμενο και τετοια!!

ΘΕΕΕ ΜΟΥ>>!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩΩΩ !!!!:shock:

Προσπαθώ κι εγώ να κάτσω να ηρεμήσω λίγο, αλλά βέβαια η μεγάλη δε μ' αφήνει, μια θέλει γάλα, μια νερό, πριν 1 ώρα την έκανα μπάνιο τώρα ξανά χ@στηκε, την πάω για πλύσιμο και θυμάται εκείνη την ώρα να φάει έναν κεφτέ με τρεις τηγανητές πατάτες που έχουν μείνει στο πιάτο της εδώ και 2 ώρες.... πριν 2 λεπτά βρήκε τη θήκη καπνού του πατέρα της και γέμισε τον τόπο... ούτε στις 11 το βράδυ δεν ησυχάζει!!!

Εδώ πρέπει να δηλώσεις το παιδί εντός 10 ημερών, ημερολογιακών κι όχι εργάσιμων, αλλιώς πληρώνεις πρόστιμο, το οποίο όμως είναι ένα παράβολο που έχει 5 ευρώ και κάτι, οπότε δεν είναι και τίποτα φοβερό, εννοείται πως για τα αντίγραφα δε σου παίρνουν λεφτά, αυτό θα έλειπε! χαχαχα

Ξέχασα, Χριστιάνα, να εκδόσεις μια συλλογή με τα κουφά που σου αμολάνε - για ανέκδοτα!! θα χ@στείς στο φράγκο!!! χαχαχα

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Ξέχασα, Χριστιάνα, να εκδόσεις μια συλλογή με τα κουφά που σου αμολάνε - για ανέκδοτα!! θα χ@στείς στο φράγκο!!! χαχαχα

αχαχχαχαχαχαααα!!!

θυμηθηκα τωρα και το ταπερ που μου εστειλε με τα 4 ντολμαδακια!!! :twisted:

τελικα εσενα τι ωρα κοιμηθηκε χθες?? πραγματικα δεν μπορω να ειμαι ενα πτωμα το βραδυ κ να την εχω να τριγυρναει!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευτυχως, που κοιμαται σχετικα νωρις!!!! αλλα ξυπναει αλλες 100 φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας! το καινουργιο που κανει την τελευταια εβδομαδα, ειναι να σηκωνεται οποτε ειναι να ταϊσω το μωρο κ να θελει κ αυτη γαλα!!:eek:

Καλημέρα!

Την έβαλα στις 12 που πήγα κι εγώ για ύπνο, αλλά αυτό το ξύπνημα μες τη νύχτα μου σπάει τα νεύρα!! :mad: Στις 3 που ξυπνάει ο μικρός να φάει αρχίζει κι αυτή την κλάψα, γενικώς μην πάρει χαμπάρι ότι ταίζω το μικρό, θέλει εκείνη την ώρα κι αυτή το μπουκάλι της να πιει νερό. Εν τω μεταξύ, επειδή η κούνια της είναι δίπλα από το κρεβάτι μου, βγάζει τις πατούσες της έξω απ' τα κάγκελα να τις χαϊδέψω για να την πάρει ο ύπνος, αν δεν έχω ελεύθερο χέρι δεν μπορώ εκείνη την ώρα και τσαντίζεται, σκούζει, δεν κοιμάται κι ο άλλος. Ύστερα βάζω το μωρό στο λίκνο και είμαι τεντωμένη στο κρεβάτι για να φτάνω και τους δύο, με το χέρι να χαϊδεύω τις πατούσες της μεγάλης και με τα πόδια να κουνάω το λίκνο απ' την άλλη μεριά του κρεβατιού! χαχαχαχα ακροβατικά! :rolleyes::rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Καλά, έβαλα το μικρό με το ριλάξ μπροστά απ' την τηλεόραση για να σκουπίσω, και το πώς χαζεύει τις διαφημίσεις είναι άλλο πράγμα!!! χαχαχα αγνοεί τελείως τα παιχνίδια που κρέμονται κι έχει μείνει μ' ανοιχτό το στόμα να κοιτάει προς τα πάνω!! χαχαχα καλά το λένε χαζοκούτι!! :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα!!!

Χριστιανα τι ακούς κι εσυ... Καλο κουράγιο.

Εμείς καλα είμαστε και ευτυχώς προς το παρόν ο μικρός δεν ακούει καθολου την μικρή όταν ξυπνάει και είμαστε καλα.

Οι υπόλοιπες που είσαστε; Τι κάνετε;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλά, έβαλα το μικρό με το ριλάξ μπροστά απ' την τηλεόραση για να σκουπίσω, και το πώς χαζεύει τις διαφημίσεις είναι άλλο πράγμα!!! χαχαχα αγνοεί τελείως τα παιχνίδια που κρέμονται κι έχει μείνει μ' ανοιχτό το στόμα να κοιτάει προς τα πάνω!! χαχαχα καλά το λένε χαζοκούτι!! :tongue:

αχαχαχχαααα!!!

γελαω μονη μου!φανταζομαι!!!

παντως κ εσυ τα ιδια εχεις με εμενα..:rolleyes:

καλα λεω πως πρεπει να εχουμε 8 χερια για να τα προλαβαινουμε ολα! σαν το χταποδι ενα πραμα!

θα εχω επισκεψεις εγω παλι το βραδυ κ τρεχωωωω!!!!

Καλημέρα!

Χτες αφού τάισα και νανούριζα απ' τις 9 είχαμε γκρίνια και κλάμα, μετά έδωσα χαμομήλι, μετά ξαναπείνασε, ε τελικά κατά τις 12:30 κοιμήθηκε.

Αυτό που μου κάνει είναι αν μια μέρα δεν κοιμηθεί όσο ζητάει ο οργανισμός του, μετά την επομένη κοιμάται όλη μέρα με αποτέλεσμα το βράδυ να είναι ξεκούραστος και να θέλει βόλτες πάνω-κάτω και να βαριέται :( Τι κάνουν άραγε σι' αυτές τις περιπτώσεις?..:confused:

Xaxa! Ναι, Χριστιάνα γράφε τα!

Να σου πω την αλήθεια αυτό το κάνω κι εγώ κάποιες μέρες το πρωί γιατί πρέπει και η μάνα να πάει στην τουαλέτα, έλεος! Χτες ήμουν τυχερή είχε τα ζουζούνια και άκουγε τραγούδια κι έκατσε ήρεμο για κάμποση ώρα οπότε αποστείρωσα και μπιμπερό με την ησυχία μου.

Τα κοριτσάκια σας ζηλεύουν τα έρημα και θέλουν κι αυτά ανάλογη προσοχή τα κουτσούνια μου! Καλά, Άννυ έγινες η γυναίκα-λάστιχο μες στη μαύρη νύχτα! :cool:

Καλημέρα κουρασμενες μανουλες. Τι κάνετε? Εμείς ειμαστε καλά, τα μωρακια μεγαλώνουν και η μαμά κουράζεται αλλά της αρέσει κιόλας, μαζοχα!!! Σήμερα έχουμε παιδίατρο αν και ζυγιζομαστε και μόνοι μας και παίρνουμε πολυ καλό βάρος, μονο απο δικο μου γάλα!

Κούραση ο θηλασμός και οι αντλησεις δεν λέω, αλλά το καλό είναι οτι τρώω οτι υπάρχει και είμαι στα -2 κιλά. Έχει δουλέψει τρελά Ο μεταβολισμός.

Την Κυριακή θα πάμε και εκκλησία για τον σαραντισμο και μετα θα πάμε το πρωτο μας καφεδακι. Βόλτα με το καρότσι έχουμε βγει 3-4 φορες να δουμε πως θα παρει και ο καφές. Αυτό που δεν ξέρω ακόμα τι να κάνω είναι με το γεύμα τους, να πάρω σε μπιμπερο το γάλα μου και να ζήτηση νερό για να το ζεστανω η να ψάχνω μέρος να θηλασω? Και αν ναι, που? Να χωνομαι με ένα μωρο τ φορά στο αμάξι? Δύσκολο μου φαίνεται όλο αυτό και είναι και το άγχος μου. Γιατί για να βγάλω βυζι στην καφετέρια να θηλασω δεν το συζητώ, έχεις τι κάνετε όταν βγαινετε εξω?

Κατα τα αλλά είναι ήσυχα μωρακια εγώ πελαγωνω όταν καλινε ταυτόχρονα για γάλα, γιατί δεν εχω καταφέρει ακόμα τον ταυτόχρονο θηλασμό. Ο μικρός πιάνει πολύ καλύτερα απο πριν, και απο μόνος του αν είναι ήρεμος, η μικρή όμως μου κανει νούμερα και θέλει ωρα να πιάσει σωστά, οποτε δεν βολευει ο ταυτόχρονος. Με τιε αντλησεις που λεγατε, τα περισσότερα βράδυα ξυπνάω κάθε δυο ώρες για άντληση, και βέβαια είμαι κομμάτια. Εχθες το βράδυ ο άντρας μου δεν με ξύπνησε έδωσε σκόνη γιατί λέει αν πέσω κάτω απο την κούραση τοτε δεν θα δίνω καθόλου δικο μου και δεν θα μπορω και να φροντιΖω τα ,μωρά. τελώς πάντων, για μια φορά δεν πειράζει, σηκωθηκα στις 3 ώρες και εβγαλα γαλα, και ξεκουραστηκα πολύ. διαπιστωνω όμως οτι τα μωρά δεν εχουν κανει κακά απο εχθες το βράδυ και πονάει η κοιλιτσα τους. Να τους έκανε δυσκοιλιότητα η σκόνη? Αυτά κανουν κακά σε κάθε γεύμα, μου κανει εντύπωση.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουρασμενες μανουλες. Τι κάνετε? Εμείς ειμαστε καλά, τα μωρακια μεγαλώνουν και η μαμά κουράζεται αλλά της αρέσει κιόλας, μαζοχα!!! Σήμερα έχουμε παιδίατρο αν και ζυγιζομαστε και μόνοι μας και παίρνουμε πολυ καλό βάρος, μονο απο δικο μου γάλα!

Κούραση ο θηλασμός και οι αντλησεις δεν λέω, αλλά το καλό είναι οτι τρώω οτι υπάρχει και είμαι στα -2 κιλά. Έχει δουλέψει τρελά Ο μεταβολισμός.

Την Κυριακή θα πάμε και εκκλησία για τον σαραντισμο και μετα θα πάμε το πρωτο μας καφεδακι. Βόλτα με το καρότσι έχουμε βγει 3-4 φορες να δουμε πως θα παρει και ο καφές. Αυτό που δεν ξέρω ακόμα τι να κάνω είναι με το γεύμα τους, να πάρω σε μπιμπερο το γάλα μου και να ζήτηση νερό για να το ζεστανω η να ψάχνω μέρος να θηλασω? Και αν ναι, που? Να χωνομαι με ένα μωρο τ φορά στο αμάξι? Δύσκολο μου φαίνεται όλο αυτό και είναι και το άγχος μου. Γιατί για να βγάλω βυζι στην καφετέρια να θηλασω δεν το συζητώ, έχεις τι κάνετε όταν βγαινετε εξω?

Κατα τα αλλά είναι ήσυχα μωρακια εγώ πελαγωνω όταν καλινε ταυτόχρονα για γάλα, γιατί δεν εχω καταφέρει ακόμα τον ταυτόχρονο θηλασμό. Ο μικρός πιάνει πολύ καλύτερα απο πριν, και απο μόνος του αν είναι ήρεμος, η μικρή όμως μου κανει νούμερα και θέλει ωρα να πιάσει σωστά, οποτε δεν βολευει ο ταυτόχρονος. Με τιε αντλησεις που λεγατε, τα περισσότερα βράδυα ξυπνάω κάθε δυο ώρες για άντληση, και βέβαια είμαι κομμάτια. Εχθες το βράδυ ο άντρας μου δεν με ξύπνησε έδωσε σκόνη γιατί λέει αν πέσω κάτω απο την κούραση τοτε δεν θα δίνω καθόλου δικο μου και δεν θα μπορω και να φροντιΖω τα ,μωρά. τελώς πάντων, για μια φορά δεν πειράζει, σηκωθηκα στις 3 ώρες και εβγαλα γαλα, και ξεκουραστηκα πολύ. διαπιστωνω όμως οτι τα μωρά δεν εχουν κανει κακά απο εχθες το βράδυ και πονάει η κοιλιτσα τους. Να τους έκανε δυσκοιλιότητα η σκόνη? Αυτά κανουν κακά σε κάθε γεύμα, μου κανει εντύπωση.

μπραβο σας!!!!!!

μην αγχωνεσαι για τα κακα... τα μωρα οσο μεγαλωνουν δεν τα κανουν σε καθε γευμα. μπορει να ειναι και κατι που εφαγες και να πονανε και να μην μπορουν να τα κανουν... δεν νομιζω οτι ενα γευμα με σκονη να τα εχει επηρεασει.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Στο ΚΕΠ το κρατάνε όταν βγάζουν ΑΜΚΑ; δε θυμάμαι καθόλου, και στο φινάλε τι ζόρι τράβαγε αυτή αν της έδινες το χαρτί για τη βάπτιση; ίδιο με τα άλλα είναι εκτός απ' τη σφραγιδούλα, σιγά τον κόπο που δεν μπορούσαν να βγάλουν άλλο στο ληξιαρχείο, αν το είχες χάσει πχ δε θα βαφτιζόταν το παιδί; ήμαρτον!

Ελα ντε ημαρτον!

Καλησπερα!

κοιμαστε?:tongue:

μαρια,, πωωω τι τραβηξες κ εσυ σημερα!!οχι οτι περιμενα καλυτερη συμπεριφορα!!:rolleyes:

εμεις πληρωσαμε προστιμο 30 ευρω γιατι μας ειπαν να γραψουμε το μωρο εντος 15 εργασιμων ημερων, κ εν τελει οταν πηγε ο αντρας μου του ειπαν πως δεν εννοουσαν εργασιμων, αλλα απο την ημερα γεννησης! και για καθε πιστοποιητικο γεννησης θελουνε 5 ευρω! βγαλαμε 3 και δωσαμε 15ευρωπουλακια.. :

Καλα υπαρχει και προστιμο για κατι τετοιο?δεν το ηξερα:

Ξανα ημαρτον!

Αυτο με το χαλασμενο γαλα πολυ καλο για ανεκδοτο ακουγεται!!!!

Διδιμομανουλα εγω υποκλινομαι και μονο που θηλαζεις δυο

Παιδια εισαι ηρωιδα!μπραβο σου!

Εξω παντως χαλαρα βγαζεις βυζι στην αρχη θα νιωσεις λιο αβολα και

Μετα θα το συνηθισεις δε γινεται αλλιως. Φροντισε απλως να φορας

Φαρδια μπλυζα να μη σηκωνεται πολυ δηλαδη ΄η χρησιμοποιησε ενα

Σεντονι.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

γεια σας βρε κορίτσια!! σας 'εχασα!

δεν προλαβαίνω τπτ να κάνω βρε παιδιά, ίσα που σας διαβάζω..

όποτε κάθεται ο μικρός ή κοιμάται τρέχω να κάνω δουλειές...

λείπει κι η μαμά μου κι η πεθερά μου κι κατάλαβα τι σημαίνει

να μην έχεις βοήθεια...όχι ότι είχα πολλή αλλά κι ένα φαγητό

που είχα έτοιμο μου έφτανε..τώρα τρέχω..

κατά τα άλλα όλα καλά μεγαλώνουμε φουλ είμαστε 6,200

παρακαλώ!αλλά βρε κορίτσια σας διαβάζω όλες κι λέτε πως αρχίζουν

κι φτιάχνουν ύπνο τα δικά σας...εμένα άντε κανένα 4ωρο να κάνει..

δεν τη παλεύω νυστάζω...τουλάχιστον κοιμάται 7-10 το πρωί κι

κοιμάμαι κι εγώ λίγο...ουφ! ελπίζω να στρώσει...τι να πω!είναι στο

παιδί τέλος!

διδυμομανούλα η πρώτη φορά είναι δύσκολη με το βυζί έξω..μετά

μια χαρά, εγώ όπου πάω τώρα κάνω κι ένα στριπτίζ..:oops::tongue:

χέστηκ@ πια!εεεε δεν θα φάει το παιδί τι να κάνω!

εσείς από μέση πως πάτε??/γιατί εμένα στο μισάωρο αγκαλιά πονάει

πολύ!κι που είσαι ακόμα!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Γιατί για να βγάλω βυζι στην καφετέρια να θηλασω δεν το συζητώ, έχεις τι κάνετε όταν βγαινετε εξω?

Πόσο χάρηκα που διαβασα νεα σου!

Μια χαρα τα πας, να'σαι καλα! Μεγαλη ανταμοιβη θα σου δωσει αυτη η κουραση, να'σαι σιγουρη! Καλα, οχι απλα ηρωιδα, που λεει κι η Μαριαπαπ, σουπερ ηρωας εισαι! Μπραβο! ...Και μεγαλο μπραβο και στον αντρα σου για την πρωτοβουλια που πηρε, εχει πιασει το νοημα και ξερει να σας φροντιζει ολους σας:P! Εχω ενθουσιαστει με την παρτη σου, αιγωκερακι, ειδες, όπως τα λεγαμε...θα σου βγει ο πατος:tongue:, αλλα θα τα καταφερεις/καταφερετε τελεια!

Για το θηλασμο, εγω εχω δανειστει απο μια φιλη μου αυτη την ποδια θηλασμου κι εχω σωθεί!!!!

181-364-thickbox.jpg

[εντιτ:σορρυ για την τεραστια εικονα, τωρα την ειδα ποση βγηκε.....]

Μεχρι και θερινο σινεμα σκεφτομαι να παω μαζι της (και με το μπεμπη βεβαια:tongue::tongue::tongue:).

Γεια σου Βιβιανακι! Ουτε σε μας εστρωσε ο υπνος, μερικες φορες κανει ακομη και 2,5ωρα, αλλα τρωει τοσο λιγο και τοσο συντομα μεσα στη νυχτα που πλεον εχω μαθει να μην μου ταραζει τον υπνο. Πρεπει να τον βγαλω από την καλαθουνα ομως ρε γμτ, προχτες τον βρηκα σχεδον καθετα, τα ποδια εντελώς λυγισμενα και το κεφάλι στριμωγμενο στα καγκελα, ειχε γινει μπακλαβαδωτο:oops::oops::oops:.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ελα βρε σκουντουφλα αρχισε απο τωρα το μπακλαβαδακι να στριφογυρναει στο κρεββατι?

Εμας αν εξαιρεσει κανεις οτι πριν τις 12 το βραδυ δεν κλεινει το ματι της εχει στρωσει

Ο υπνος και κανει 6ωρα και 7ωρα.

Σκουντουφλα αυτο με το σινεμα το εχω κανει!

Στο μεγαλο φυσικα 5 μηνων τον πηρα μαζι το hangover ειδε το πουλακι μου

Την πρωτη ωρα κοιμοταν και τη δευτερη καθοταν κι εβλεπε την ταινια!!!!!!

Στη δευτερη ομως αποπειρα δε μας εκατσε γκρινιαζε απιστευτα και την εβγαλε

Ο αντρας μου εξω απτο σινεμα να κοβει βολτες με το καροτσι και

Ειδα την ταινια μονη μου (δε με χαλασε χαλαρωσα!) χεχε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...