Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Όσες θηλάζεται είσαστε οκ κάτω;

Νομιζω ναι, αν και μενα ειναι τοσος ο φοβος μου μηπως πονεσω, που δεν εχω καταλαβει την πραγματικη διασταση του θεματος...το παω λαου-λαου, εκπαιδευτικα:tongue:

Εσεις τι κανατε;;

Ααααα...εμεις του πνευμονιοκοκκου θα το κανουμε τωρα (στους 3 μηνες) μαζι με της μηνιγγιτιδας...

Ελλας το μεγαλειο σου!φανταστειτε να πεταξει κανεις ενα ψαρακι σε 60 πεινασμενους κροκοδειλους!!!!,ε αυτο εγινε! Η μαμα μου απο τη συγχυση εκλαιγε...

Παναγια μου, καλα ξεμπερδεματα...Πολυ γελασα με την παρομοιωση ομως!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξανθη και εγω που θηλαζα την κορη μου, πολυ ξεραηλα εκει κατω, δεν μπορουσα με τιποτα, με λιπαντικο τα καταφεραμε μετα απο πολλες προσπαθειες!!

χαχα σκουντουφλα γελασα πολυ με τα κομεντς σου!!

μολις φαγαμε φακες εμεις. παω να μαζεψω κ να πλυνω..

ο μικρος μες τη γκρινια σημερα, ελπιζω να με αφησει να κοιμηθω τωρα λιγο γιατι κουτουλαω. χθες το βραδυ τον ταϊζα και απο τη νυστα μου επεφτε συνεχεια το μπιμπερο απο το χερι!:shock: πρωτη φορα επαθα τετοιο πραγμα!

Για τα κιλά τώρα έχασα της εγκυμοσύνης αλλά είχα πολλά επιπλέον από το θηλασμό της μικρής τ'ώρα είμαι στη φάση ούτε παίρνω ούτε χάνω και ελπίζω να μην πάρω και ας μείνω στα ίδια θα τα χάσω ελπίζω όταν αποθηλάσω.

Αυτό να μου τύχει Κ Α Η Κ Α ! ! Και ανησυχώ και λίγο γιατί με την κόρη μου στις 40 μέρες είχα χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και τώρα μου έχουν μεινει 6. Βέβαια με όλο αυτό το κοτόπουλο, ρύζι, μακαρόνι και μπύρες για να κατέβει γάλα και να έχω παραγωγή, συν τα γλυκά που σαβουριάζω εγώ, συν την κλεισούρα.... τι να γίνει; Πλάκα, πλάκα, εσείς που θηλάζετε ή έχετε θηλάσει και άλλες φορές έχετε καμιά δίαιτα; Δίαιτα που να χάνεις όμως.... :tongue:

Χριστιάνα μου αφού θα κάνεις βάφτιση του χρόνου έχεις χρόνο να το σκεφτείς. Μήπως όμως με catering, καθαρίστρια και βιοχημικές τουαλέτες τελικά σου κοστίσει παραπάνω ή έρθει στα ίδια; Έχεις και το πρόβλημα του parking..... Πάντως έχεις χρόνο για έρευνα αγοράς.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλα 4 ωρες στο ΙΚΑ η μητερα μου και δε μας εξυπηρετησανε γιατι λεει

το πιστοποιητικο γεννησης γραφει πανω "για τη βαφτιση"!

Αφου ρε παιδια το αλλο που εγραφε για ΕΟΠΥΥ το κρατησανε στον εοππυ

που ειναι ενα με το ικα τι στο διαολο πρεπει να κανω?

κι αμα βαλουμε μπλανκο και το σβησουμε το παιρνετε?

και της ειπε η υπαλληλος της μητερας μου οτι μονο ενα για βαφτιση

δινουνε λεει δε δινουνε αλλο "κι αμα ερθετε να μου το ζητησετε δε σας το δινω!"

ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ΅??????????εγκεφαλικο θα μου ρθει!

λες να συνηθίσαμε και ε αυτό πλέον Μαρία;;;χαχα μας έγινε ρουτίνα το εγκυμοσύνη-μωρό-θηλασμός-καισαρική-σεξ κτλ χ:tongue:

:D:D:D:D:D

Νομιζω ναι, αν και μενα ειναι τοσος ο φοβος μου μηπως πονεσω, που δεν εχω καταλαβει την πραγματικη διασταση του θεματος...το παω λαου-λαου, εκπαιδευτικα:tongue:

Παναγια μου, καλα ξεμπερδεματα...Πολυ γελασα με την παρομοιωση ομως!

χεχε πρωτακι μου εσυ!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

καλα 4 ωρες στο ΙΚΑ η μητερα μου και δε μας εξυπηρετησανε γιατι λεει

το πιστοποιητικο γεννησης γραφει πανω "για τη βαφτιση"!

Αφου ρε παιδια το αλλο που εγραφε για ΕΟΠΥΥ το κρατησανε στον εοππυ

που ειναι ενα με το ικα τι στο διαολο πρεπει να κανω?

κι αμα βαλουμε μπλανκο και το σβησουμε το παιρνετε?

και της ειπε η υπαλληλος της μητερας μου οτι μονο ενα για βαφτιση

δινουνε λεει δε δινουνε αλλο "κι αμα ερθετε να μου το ζητησετε δε σας το δινω!"

ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ΅??????????εγκεφαλικο θα μου ρθει!

:D:D:D:D:D

χεχε πρωτακι μου εσυ!

Τι;;;;;;;; Αν είναι δυνατόν!!!!!! Κάτι τέτοιοι Δημόσιοι Υπάλληλοι βγάζουν κακό όνομα και για τους υπόλοιπους. Αυτό χωράει αναφορά σε Προϊστάμενο!

Εγώ πάντως έβαλα τους συναδέλφους μου στην υπηρεσία να μου επικυρώσουν 6 πιστοποιητικά γέννησης για να μπορώ να κάνω τις δουλειές μου. Κρίμα που δεν είμαστε κοντά να σας εξυπηρετήσω όλες.....

ληξιαρχικές πράξεις εννοείται προφανώς ε;γιατί πιστοποιητικά παίρνουμε από το δήμο.Και εμένα όταν πήγε ο άντρας μου στη δουλειά να δηλώσει το παιδί έκανε και γνήσια αντίγραφα και έχω γιατί εδώ μόνο 4 ληξιαρχικές δίνανε στο δήμο Αθηναίων και εμείς θέλουμε 7 μόνο για δηλώσεις στις δουλειές και τα ταμεία

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τι;;;;;;;; Αν είναι δυνατόν!!!!!! Κάτι τέτοιοι Δημόσιοι Υπάλληλοι βγάζουν κακό όνομα και για τους υπόλοιπους. Αυτό χωράει αναφορά σε Προϊστάμενο!

Μα κι ο προισταμενος ηταν διπλα!!!!!και συμφωνουσε....

Εγώ πάντως έβαλα τους συναδέλφους μου στην υπηρεσία να μου επικυρώσουν 6 πιστοποιητικά γέννησης για να μπορώ να κάνω τις δουλειές μου. Κρίμα που δεν είμαστε κοντά να σας εξυπηρετήσω όλες.....

Πραγματικα θα μας εσωζες!κι εγω ουσιαστικα στο ευρυτερο δημοσιο ειμαι

Δεν ξερω τι τρελα κουβαλανε αυτοι στους κισεδες λες και τα βγαζουν απτην

Τσεπη τα λεφτα!

ληξιαρχικές πράξεις εννοείται προφανώς ε;γιατί πιστοποιητικά παίρνουμε από το δήμο.Και εμένα όταν πήγε ο άντρας μου στη δουλειά να δηλώσει το παιδί έκανε και γνήσια αντίγραφα και έχω γιατί εδώ μόνο 4 ληξιαρχικές δίνανε στο δήμο Αθηναίων και εμείς θέλουμε 7 μόνο για δηλώσεις στις δουλειές και τα ταμεία

Ναι για γεννησης δυστυχως ο δημος αμαρουσιου δινει τρια ολα κι ολα

Που να το φανταστουμε!

ληξιαρχικές πράξεις εννοείται προφανώς ε;

ναι..... και κανονικά δεν χρειάζεται να γράφουν το λόγο ποτ τις χορηγούν ή, αν επιμένουν, αρκεί το ''για κάθε νόμιμη χρήση''

Διαφημίσεις

Μαρία, μόνο δύο αντίγραφα σου έδωσαν από το ληξιαρχείο; εμάς μας είχαν δώσει 4 νομίζω, ένα για τη βάπτιση και άλλα 2-3 για ό,τι άλλο θες.

Καλά, να σ' αφήσουνε να περάσεις μπροστά στην ουρά στο ΙΚΑ δεν παίζει με τίποτα!!! (εκτός κι αν σε λυπηθεί κανένας υπάλληλος μέσα από το γκισέ και σε φωνάξει). Κι εγώ που έτυχε να πάω και έγκυος με την κοιλιά να και με τη μεγάλη στο καρότσι εκεί περίμενα με τις ώρες. Κι οι περισσότεροι ρε γμτ είναι συνταξιούχοι που ούτε βιάζονται να πάνε στη δουλειά, ούτε μικρά παιδιά έχουν ούτε τίποτα. Λες και θα χάσουν το μεροκάματο αν αργήσουν 10 λεπτά παραπάνω! Η μόνη σου ελπίδα, είναι ν' αρχίσει το μωρό να σκούζει οπότε βαριούνται να το ακούνε!!! χαχαχα

Μόνο στην τράπεζα μου τυχαίνει να με φωνάζουν οι υπάλληλοι μόλις πάω με το καρότσι εκτός ουράς κι ας έχει 200 άτομα μέσα.

Το pentavac είναι το πενταπλό για διφθερίτιδα, τέτανο, κοκκύτη, πολιομυελίτιδα και αιμόφιλο. Αυτό είχα κάνει στη μεγάλη, τώρα στο μικρό έκανα το infranrix που καλύπτει και την ηπατίτιδα Β. Το prevenar είναι της πνευμονίας, αλλά εγώ το έκανα στη μεγάλη μαζί με το neisvac της μηνιγγίτιδας κι έτσι θα τα κάνω και στον μικρό τον άλλο μήνα. Φαίνεται κάποιοι κάνουν το πενταπλό μόνο του και τα άλλα δύο μαζί και κάποιοι αλλιώς. Τασπα, το θέμα είναι να τα έχεις κάνει όλα στους τρεις μήνες, έτσι κι αλλιώς αυτά τα τρία θα επαναλαμβάνονται τους πρώτους μήνες. Το επόμενο, το MMR το κάνουν 18 μηνών γιατί είναι βαρύ, την ίδια μέρα πριν το εμβόλιο αυτό κάνεις και το μαντού - ζωγραφίζουν ένα κουνελάκι εκεί που το έχουν κάνει για να ξέρουν πού να ελέγξουν - πλάκα έχει! και της ανεμοβλογιάς αργότερα.

Θέλω να κάνω κ της ηπατίτιδας Α στη μεγάλη τώρα που έκλεισε τα δύο για να είμαι καλυμμένη για παιδικό αν το αποφασίσω να την στείλω, κατά τα άλλα αυτή έχει ξεμπερδέψει μέχρι το 2015, ο μικρός τα έχει όλα μπροστά του ο φουκαράς!

Να σας πω την αλήθεια, εμείς στην αρχή δε συζητούσαμε καθόλου για βάφτιση, λέγαμε να κάνουμε ονοματοδοσία και να αφήναμε στη δική τους κρίση όταν μεγάλωναν αν θέλουν να βαφτιστούν, αλλά έχε χάρη που πέσαν οι παππούδες (να μπει το παιδί στο δρόμο του θεού κλπ κλπ) - λες κι αυτό θα τα σώσει! - οπότε τους κάναμε τη χάρη αλλά μόνο με τους παππούδες και τα αδέρφια μας με τα παιδιά τους - όσα ήρθαν - 15 άτομα όλοι μαζί, φάγαμε και στο μαγαζί που δουλεύει ο κουμπάρος - δούλευε κι ο Παναγιώτης εκεί αρκετά χρόνια και οι άνθρωποι δεν ήθελαν να μας πάρουν λεφτά καθόλου, στο τέλος πληρώσαμε βέβαια τουλάχιστον το κόστος γιατί μας κουβάλησαν τόσα πολλά που ήταν για 30 άτομα το φαί! Τώρα με το καλό και του μικρού έτσι θα γίνει πάλι, γιατί αν καλέσουμε όλα τα σόγια δεν ξεμπερδεύουμε με κάτω από 200!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Κορίτσια εγω οπότε χρειάζομαι ληξιαρχικη πράξη γέννησης απλα παω και βγάζω. Τι παει να πει μόνο τρεις;;; Αφού πανε στο σύστημα και απλα πατάνε εκτύπωση. Μέχρι και αυτό βαριουνται να κάνουν;;;

Και κάτι άλλο αν δηλαδή χρειαστεί το παιδι μεγάλο μια ληξιαρχική πράξη πρέπει να έχει κρατήσει απο όταν ηταν μωρο; Εγω που χρειαστηκα πέρσι για να βάφτισω ένα παιδάκι πήγα και μου δώσανε κανονικα και μάλιστα ληξιαρχική πράξη βαφτίσης!

Εμείς για βάφτιση λέμε του χρόνου το Πάσχα... Θα ήθελα πιο νωρίς αλλα και πένθος εχουμε(η πεθερά μου) και νονο δεν έχουμε βρει.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ελα ντε μονο τρεις μας δωσανε,τη μια την κρατησανε στο κεπ

Αμαρουσιου για να βγαλουν αμκα,

Την αλλη ο εοππυ γιατι ασφαλισαμε το παιδι στο βιβλιαριο

Του συζηγου στο πρωην τεβε ε και μας εμεινε της βαφτισης!

Καλα το τι ακουσα απο γριες σημερα δε σας λεω πηγαν να με

Κατασπαραξουν που τολμησα να ζητησω προτεραιοτητα.

Με τα εμβολια τωρα ακρη δε βγαζεις αλα κανει ο ενας αλλα ο αλλος

Κορίτσια εγω οπότε χρειάζομαι ληξιαρχικη πράξη γέννησης απλα παω και βγάζω. Τι παει να πει μόνο τρεις;;; Αφού πανε στο σύστημα και απλα πατάνε εκτύπωση.

Εννοειται οτι σου βγαζουν απλως η υπαλληλος του ικα ειπε ετσι στη μητερα μου

Και την ψαρωσε!εγω αν ημουν θα της το ειχα δωσει και θα της απαντουσα

΄μη σκας και θα μου βγαλουν εμενα αλλη¨

Αλλα ειναι οτι δε θελουν να εξυπηρετησουν τον κοσμο!

Τεσπα!

Καλά, Μαρία πολύ γαϊδούρια στο ΙΚΑ...

ο μικρος μες τη γκρινια σημερα, ελπιζω να με αφησει να κοιμηθω τωρα λιγο γιατι κουτουλαω. χθες το βραδυ τον ταϊζα και απο τη νυστα μου επεφτε συνεχεια το μπιμπερο απο το χερι!:shock: πρωτη φορα επαθα τετοιο πραγμα!

Βάρβαρο το τάισμα τη νύχτα γμτ! Μέσα στο πρώτο 40ήμερο υπήρξε νύχτα που είχα κενό μνήμης, όχι την άλλη μέρα το πρωί, αλλά στο τάισμα που ήμουν ξύπνια (πώς το μωρό βρέθηκε στο κρεββάτι μου, το ότι ήταν ταϊσμένο κ.α.) Φρικη!

Κι εγώ που έτυχε να πάω και έγκυος με την κοιλιά να και με τη μεγάλη στο καρότσι εκεί περίμενα με τις ώρες.

Πλάκα κάνεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...