Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα.

βρε γιοβαννα μου γιατι ετσι?ποτιστε βρε παιδια λιγο τη γλαστρα να μη μαραθει!!!!!:D:D:D

Εγω σημερα λεω να παω ΙΚΑ καλα κουραγια δηλαδη!!!

Βρε θα την ποτίσουμε... αλλά δεν έχω σαραντήσει και ακόμα. Μετά όλο και κάτι θα γίνει γιατί και εγώ το έχω ανάγκη.....:oops::oops::oops::tongue::tongue:

πηγα κ σε ενα παιδοτοπο με τ μικρη το απογευμα να ρωτησω κ για τα γενεθλια της αλλα πολυ ακριβα, απαπα, που ζουν;;;; μα 10 ευρω το παιδι κ 12 ο μεγαλος -με μενου βεβαια- κ χωρις τους καφεδες;;;

Σε κάποιους παιδότοπους που είχα ρωτήσει εδώ, στον έναν μάλιστα κάναμε γενέθλια πριν από 2 χρόνια, προσφέρουν τρία ή τέσσερα διαφορετικά μενού ξεκινώντας από 5 ή 6 ευρώ και φτάνοντας στα 10. Αν πάρεις το μενού των 10 ευρώ σου προσφέρει και την τούρτα της οποίας το σχέδιο και τη γεύση διαλέγεις εσύ. Ίδια τιμή για μεγάλους και για μικρούς αλλά για τους μεγάλους χρεώνεσαι τους καφέδες και τα ποτά τους. Για τα μικρά είναι μέσα στην τιμή. Κάποιοι δέχονται να μην γίνει μενού και για τους μεγάλους παρά μόνο τον καφέ ή το ποτό. Έτσι είναι καλά και γενικά έχουν μαζευτεί αρκετά.

Χριστιάνα τώρα κοντά θα κάνεις βάφτιση;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστιάνα τώρα κοντά θα κάνεις βάφτιση;

πολυ θα το ηθελα για τωρα κοντα,αλλα λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν!:eek:

ειναι κ ο νονος ανεργος τωρα..:rolleyes:

οποτε λεμε για πιο μετα,την ανοιξη!

Καλημέρα.

Χριστιάνα μάλλον θέλει χρόνο και ο άντρας σου να συνειδητοποιήσει την νέα κατάσταση.Βέβαια αυτό δεν το δικαιολογεί να σου μιλάει έτσι αλλά....

Για την βάφτιση μια χαρά θα το κάνεις έξω με τουαλέτες όπως σου είπε η Ρουμπίνι αλλά και εμείς θα πάμε για φαγητό μετά μόνο γονείς αδέρφια και νονοί και τέλος και όποιος παρεξηγηθεί σκασίλα μου.

Αυτά κατά τα άλλα καθιερώσαμε το 9-5-9 οπότε κοιμάμαι πλέον καλά.

Για τα κιλά τώρα έχασα της εγκυμοσύνης αλλά είχα πολλά επιπλέον από το θηλασμό της μικρής τ'ώρα είμαι στη φάση ούτε παίρνω ούτε χάνω και ελπίζω να μην πάρω και ας μείνω στα ίδια θα τα χάσω ελπίζω όταν αποθηλάσω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κ ομως εδω τα μενου των παιδιων ξεκινανε απο 7 ευρω, μονο τοστακι με πατατακια κ των μεγαλων απο 9 χωρις καφεδες...ωστοσο κ στη μεσ να παρεις καποια πραγματα για τους μεγαλους, δηλ 5 πιτσες κ 5 κλαμπ, εχει 8-9 ευρω το καθενα, μιλαμε εχει τρελαθει ο κοσμος,...αλλα αναγκαστικα εξω θα γινουν οποτε ψαχνω για το πιο συμφερον...τουρτα θα μας φτιαξει η ξαδελφη μου που ασχολειται με στολισμους κ θα παρω μονο τα υλικα εγω, τν ωραια κοιμωμενη θελει το καμαρι μου...

το σπορ εμεις κοριτσια το ξεκινησαμε αλλα εχω κανει καισαρικη οποτε δεν ειχα πονους στο επιμαχο σημειο

τις εξετασεις στα Χανια τις περασα!!!!! ουφ, παει κ αυτο!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημερα!!! Εμεις χθες καναμε εμβολιο κ κοριτσια μονο σ εμας εκανε 2;;; Στο πρωτο πονεσε παρα πολυ το πουλακι μου, ποναει το φαρμακο λεει...αφου της κοπηκε η ανασα απο το κλαμα.....Κατα τ αλλα μετα ηταν καλα, μεχρι το απογευμα ειχε υπνηλια, λεω ενταξει καλυτερα, αλλα το βραδυ το γυρισε σε μια γκρινια αλλο πραγμα....ολο το βραδυ ξυπνουσε ανα 1 ωρα περιπου κ γκρινιαζε.... Σημερα ειναι πολυ ηρεμη... Εφτασε 4200 κ 55,5 εκ κ μονο με θηλασμο παρακαλω!!!!

Εμείς κορίτσια πίνουμε και γάλα μανουλας και ξένο αν και απο αύριο μεθαύριο θα πίνει μόνο ξένο. Ακούστε λοιπόν τι γίνεται ενώ όταν πίνει το δικό μου στο ρεψιμο το μισό το βγάζει όταν πίνει το ξένο άντε να βγάλει μια μικρή εώς καθολου... Με αποτέλεσμα όταν πίνει το δικό μου στο δεκάλεπτο την έχω με γκρίνια εκτός αν κοιμηθεί και αν πιει ξένο κάθεται κυρία και ξυπνια. Η παιδιατρος μου το δικαιολόγησε ότι το μητρικό ειναι πιο λεπτορευστο και για αυτό γίνεται αυτό και απο την στιγμή που είμαστε σε διαδικασία να το κόψουμε δεν κάνουμε κάτι άλλο... Ρε κορίτσια απο την μια λέω να της δίνω μόνο ξένο για να ειναι ήρεμο το παιδάκι μου και να μην το ταλαιπωρω απο την αλλη λέω αφού έχω ακόμα να της δώσω δικό μου...τι να κάνω δεν ξερω...

Να ρωτησω, γιατι θα αποθηλασεις;;; Σου κοβεται σιγα σιγα;; Ψαξτο παντως αν εχεις κουραγιο...

Όσο για το γκουχ θέμα, εγω έχω να πω οτι τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

:oops::oops::oops: ντροπη.....

βρε γιοβαννα μου γιατι ετσι?ποτιστε βρε παιδια λιγο τη γλαστρα να μη μαραθει!!!!!:D:D:D

:oops::oops::oops: αντε κι αλλη απο δω.....

Εμεις παντως το ξεκινησαμε δειλα δειλα το αθλημα....την πρωτη φορα ετσουζα τρομερα κ τη δευτερη στην αρχη πονουσα σαν πρωταρα σχεδον.....:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Γιωτα 2 εμβολια ε? γιατι?δεν σου ειπε το λογο?

κριμα την καημενουλα που την πειραξανε κ ειχε γκρινια!:?

μεγαλωσατε παντως πολυ!! μπραβο σου που τα καταφερες μονο με θηλασμο!!

να σας πω κατι ασχετο?

πηρα μια σφουγγαριστρα με μικροϊνες κ τωρα την χρησιμοποιησα πρωτη φορα κ ενθουσιαστηκα! πολυ ελαφρια, στυβεται πανευκολα, δεν αφηνει γραμμες κ γενικα τελειο το αποτελεσμα!;)

Εγώ πάλι, τώρα που μιλάμε για γκουχ.... γιατί δεν έχω καμιά όρεξη να βήξω;;;; :tongue::tongue::tongue::tongue:

Α, καλο!

Όσο για το θέμα.......εεεεε γκουχ..... που έθιξε η Mariapap82....... :tongue::tongue::tongue: θυμάστε τη διαφήμιση aaaa this, last year :P:p:p:p:p Έτσι και εμείς.... σε λίγο θα κλείσουμε χρόνο από την τελευταία φορά που....... εεεε γκουχ :tongue::tongue::tongue:

Τυπικο ειναι το θεμα και κοινωνικο βεβαιως-βεβαιως!

Κατσε να σαραντισεις και θα δεις πώς θα παει.

θα επανελθει αραγε??:rolleyes::shock:

Ναι, καλε! Εσύ εισαι και δεκαπεντε χρονων, δεν εχεις φοβο:tongue:

Εγώ δεν τολμάω να βάλω καθρέφτη πάντως βρε παιδιά, δεν ξέρω τι θ' αντικρύσω!!

Μην κοιταξεις μονη σου, βαλε να σε τσεκαρουν! Αν δεν ακουσεις καμια κραυγη, εισαι οκ!

Καλημέρα!

Καλημερα!

Για την βάφτιση μια χαρά θα το κάνεις έξω με τουαλέτες όπως σου είπε η Ρουμπίνι αλλά και εμείς θα πάμε για φαγητό μετά μόνο γονείς αδέρφια και νονοί και τέλος και όποιος παρεξηγηθεί σκασίλα μου.

Αυτά κατά τα άλλα καθιερώσαμε το 9-5-9 οπότε κοιμάμαι πλέον καλά.

Για τα κιλά τώρα έχασα της εγκυμοσύνης αλλά είχα πολλά επιπλέον από το θηλασμό της μικρής τ'ώρα είμαι στη φάση ούτε παίρνω ούτε χάνω και ελπίζω να μην πάρω και ας μείνω στα ίδια θα τα χάσω ελπίζω όταν αποθηλάσω.

Κι εμεις για τη βαφτιση μια απο τα ιδια, κι ας ειναι το πρωτο μας, ειναι κατι που θελαμε. Το ωραριο σας τελειο, αλλα να ρωτησω βρε Ξανθη, παρ' όλο που εχουμε αρκετές μερες διαφορα και σ' αυτες τις ηλικιες παιζουν ρολο οι μερες: Από το πρωι που θα ξυπνησει, τι υπνους σου κανει μεσα στην ημερα ωστε να ξανακοιμηθει στις 9???

Επίσης, τι εννοεις?Με το θηλασμο πήρες κιλα και οταν αποθηλασες τα εχασες???

Καλημερα!!! Εμεις χθες καναμε εμβολιο κ κοριτσια μονο σ εμας εκανε 2;;;

Ποια σας εκανε τελικα?

NuWHp2.png

InJWp3.png

κοίτα εμένα γενικά είναι του ύπνου το παιδί μου και αυτό.Τώρα ας πούμε κοιμάται πάλι ξύπνησε 8,35 έκανε κακά έφαγε και κοιμήθηκε πάλι 11 με όσο πάει.Θα ξανακοιμηθεί σίγουρα για μεσημέρι ένα 2ωρο με 3ωρο και μετά κοιμάται και το απόγευμα για καμιά ώρα 6.30-7.30 με 8 και ύστερα θα κάνει μπάνιο θα φάει και ύπνο για βράδυ.

Ναι εγώ όσο θηλάζω παίρνω κιλά μλποκάρει ο μεταβολισμός μου και δεν χάνω γραμμάριο και ας τρώω 5 γεύματα και ας κάνω προσεχτική διατροφή τίποτα δεν πιάνει,μόλις αποθηλάζω χάνω με ρυθμούς σφαίρας.Δεν με πειράζει το πρώτο και κύριο είναι να πιει το παιδί το γάλα μου τώρα και κάποια στιγμή θα τα χάσω και τα κιλά.

Εμείς επαφές δεν έχουμε ακόμα αλλά εμένα όσο θηλάζω εκεί κάτω επικρατεί ξεραήλα και πονάω πολύ οπότε το αφήνω.Όσες θηλάζεται είσαστε οκ κάτω;

Ελλας το μεγαλειο σου!

Εχω αφησει τη μαμα μου στο ΙΚΑ και γυρισα σπιτι με το μωρο.

Εχουν κλεισει το δικο μας υποκαταστημα και πρεπει τωρα 2 ατομα

Να εξυπηρετησουν φαληρο,ν.σμυρνη,αλιμο και καλλιθεα.......

Οταν εσκασα μυτη εκει για να πω αν γινεται να με εξυπηρετησεουν

Που ειμαι με μικρο μωρο φανταστειτε να πεταξει κανεις ενα ψαρακι

Σε 60 πεινασμενους κροκοδειλους!!!!,ε αυτο εγινε!

Η μαμα μου απο τη συγχυση εκλαιγε...

Τελοςπαντων

σκέφτομαι και το άλλο... δεν πονούσατε μετά τη γέννα στο... βήξιμο;;; εγώ πόναγα πάντως μετά τη μεγάλη για πολύ καιρό αφού αναρωτιόμουνα πόσο πολύ με είχε ράψει μήπως... στένεψα!! :rolleyes:

Αννυ μου κι εγω την πρωτη φορα που ειχα γεννησει φυσλογικα

Τα ιδια ελεγα μεχρι και 10 μηνες μετα....δραμα

Καλημερα!!! Εμεις χθες καναμε εμβολιο κ κοριτσια μονο σ εμας εκανε 2;;;

Κι εμεις 2 καναμε αλλα οχι αυτα που ειπες ενα ενεσιμο και ενα ποσιμο αυτο

Το ροταριξ πως λεγεται. Και επεσε σε χειμερια ναρκη η δικια μου για ενα 24ωρο

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εμείς επαφές δεν έχουμε ακόμα αλλά εμένα όσο θηλάζω εκεί κάτω επικρατεί ξεραήλα και πονάω πολύ οπότε το αφήνω.Όσες θηλάζεται είσαστε οκ κάτω;

ξανθη μου εγω μια χαρα ειμαι καμια σχεση με τις αλλες φορες...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ξανθη μου εγω μια χαρα ειμαι καμια σχεση με τις αλλες φορες...

λες να συνηθίσαμε και ε αυτό πλέον Μαρία;;;χαχα μας έγινε ρουτίνα το εγκυμοσύνη-μωρό-θηλασμός-καισαρική-σεξ κτλ χ:tongue:

εμεις ειχαμε κανει το pentavac k rotarix -ενεσιμο κ ποσιμο- κ μετα απο μια βδομαδα το prevenar, αν θυμαστε αυτο το τελευταιο μας εκανε κ τον πολυ πυρετο...τωρα μαλλον ο καθε γιατρος ακολουθει τα δικα του, τι να πω...κ στον 3ο μηνα παλι 2 θα μας κανει, ενεσιμα κ τα δυο, για τη μηνιγγιτιδα το ενα κ για την ηπατιτιδα το αλλο..

ovvZp2.png

κοίτα εμένα γενικά είναι του ύπνου το παιδί μου και αυτό.Τώρα ας πούμε κοιμάται πάλι ξύπνησε 8,35 έκανε κακά έφαγε και κοιμήθηκε πάλι 11 με όσο πάει.Θα ξανακοιμηθεί σίγουρα για μεσημέρι ένα 2ωρο με 3ωρο και μετά κοιμάται και το απόγευμα για καμιά ώρα 6.30-7.30 με 8 και ύστερα θα κάνει μπάνιο θα φάει και ύπνο για βράδυ.

Ναι εγώ όσο θηλάζω παίρνω κιλά μλποκάρει ο μεταβολισμός μου και δεν χάνω γραμμάριο και ας τρώω 5 γεύματα και ας κάνω προσεχτική διατροφή τίποτα δεν πιάνει,μόλις αποθηλάζω χάνω με ρυθμούς σφαίρας.Δεν με πειράζει το πρώτο και κύριο είναι να πιει το παιδί το γάλα μου τώρα και κάποια στιγμή θα τα χάσω και τα κιλά.

εισαστε τελειοι...μπραβο στο μωρακι σου...εμενα μια ετσι μια αλλιως..τη μια θα κοιμαται περιπου οπως εσας μεσα στν ημερα κ την αλλη - οπως χθες- κανενα 2ωρο συνολικα ολη μερα...το βραδυ ευτυχως ξυπναει μια φορα κατα τις 5-6 κ μετα παλι 8.30-9...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...