Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Όσο για το θέμα.......εεεεε γκουχ..... που έθιξε η Mariapap82....... :tongue::tongue::tongue: θυμάστε τη διαφήμιση aaaa this, last year :P:p:p:p:p Έτσι και εμείς.... σε λίγο θα κλείσουμε χρόνο από την τελευταία φορά που....... εεεε γκουχ :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Ρουμπινακι δωσε λιγο ακομα απτο δικο σου ποσο θα κρατησει ακομα

καμια βδομαδα αποτι καταλαβα. υπομονη!

Χριστιανα πως περασε η νυχτα?κρεββατομουρμουρα? :D

Όσο για το θέμα.......εεεεε γκουχ..... που έθιξε η Mariapap82....... :tongue::tongue::tongue: θυμάστε τη διαφήμιση aaaa this, last year :P:p:p:p:p Έτσι και εμείς.... σε λίγο θα κλείσουμε χρόνο από την τελευταία φορά που....... εεεε γκουχ :tongue::tongue::tongue:

βρε γιοβαννα μου γιατι ετσι?ποτιστε βρε παιδια λιγο τη γλαστρα να μη μαραθει!!!!!:D:D:D

Εγω σημερα λεω να παω ΙΚΑ καλα κουραγια δηλαδη!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα!

Βρε Άννα μου τι τιμές είναι αυτές; Τι μενού εννοεί, πρώτο πιάτο, κυρίως και επιδόρπιο; Εδω στα μέρη μας ενα πιάτο βάζουν με πιτακια, σάντουιτς, τέτοιο στυλ.

Όσο για το γκουχ θέμα, εγω έχω να πω οτι τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Απο την αρχη μόνο με θηλαστρο δίνω και με έχει κουράσει παρα πολυ και με ποναει. .

σε καταλαβαινω. εγω δεν τα καταφερα ποτε να βγαλω εστω κ λιγο με το θηλαστρο! ετσι εδινα κ εγω δυο γευματα, κ λιγο καθε φορα για να μην ποναω κ κοπηκε σιγα σιγα απο μονο του.ειναι θεμα χρονου κ για εσενα .. οσο απο τυψεις,ασε. ηθελα να του εδινα εστω κ λιγο καθε φορα, αλλα κοπηκε ρε παιδι μου πολυ ξαφνικα εμενα !! χθες για να καταλαβεις διαβαζα για επαναγαλακτισμο:rolleyes:,, αλλα χρειαζεσαι θηλαστρο κ αντλησεις για να το κανεις και ειπαμε δεν τα παω καλα με τα θηλαστρα!:tongue:

μα 10 ευρω το παιδι κ 12 ο μεγαλος -με μενου βεβαια- κ χωρις τους καφεδες;;;

σου κοπηκε κ εσενα??:rolleyes: πω πω!! 10 ΕΥΡΩ?? ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για παιδικο μενου! μας εκμεταλλευονται κανονικα! εγω εχω πολυ χωρο εξω κ για πολυ μεγαλα παρτυ, αλλα ειναι τη φασαρια που σκεφτομαι παντα, το καθαρισμα, ξερεις.. κ παντα λεω ας παω καπου εξω για παρτυ..αλλα με τετοιες τιμες, που να πας??

Ρε Χριστιάνα έφριξα με τον άντρε σου. Ώρες - ωρες βρε παιδί μου πετάνε και αυτοί κάτι κουβ'εντες χωρίς να τις σκεφτούν καθόλου. Καλό θα ήταν πάντως κάπιοα στιγμή που ειστε ήρεμοι να μιλήσετε και να τους πεις ότι δεν έχεις αγοράσει καινούρια ρούχα, δεν βγαίνεις από το σπίτι κλπ όχι επειδή δεν το θέλεις και σε αρέσει να γκρινιάζεις αλλά επειδή δνε προλαβαίνεις. Πώς είναι το κοριτσάκι σου;

Ολα αυτα πρεπει να του πω και να μου δωσει και επιπλεον 1000 ? για ολοκληρωτικη αλλαγη γκαρνταροπας...:twisted: Η κορη μου λιγο καλυτερα ειναι ,αλλα αυτος ο βηχας δεν λεει να φτιαξει λιγο..

Χριστιανα πως περασε η νυχτα?κρεββατομουρμουρα? :D

:o ναι... του ελειψε το γκουχ και γενικως ψαχνεται...!!!!!!!!!!:oops:

καλο κουραγιο για σημερα..το μωρο εχεις καπου να το αφησεις?

καλημερα σας!!!! καλα για τις τιμες δεν εχω λογια...τα ειδα ολα χθες...εμεις καθε χρονο τα κανουμε στο σπιτι τα γενεθλια της, εχω ενα μεγαλο σπιτι με μεγαλο μπαλκονι οποτε βολευομαστε μια χαρα...αλλα φετος κ λογω του μπεμπη δε θελω τοσα παιδια μεσα στο σπιτι αλλα δεν εχω κ αντοχη για καθαρισματα -η γυναικα που μου καθαριζει θα λειπει 2 μηνες στην Αλβανια να ξεκουραστει κ μεις δεν μπορουμε ουτε σ/κ να παμε, ασχολιαστο το αφηνω αυτο- κ πριν κ μετα κ να μαγειρευω 2 μερονυχτα, με τιποτα...αλλα κ ο παιδοτοπος πολυ εκμεταλλευση, τι να πω...

οσο για το γκουχ θεμα εμεις μια χαρα τα παμε, αρκετα καλα θα ελεγα:-P:razz::-P

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Και μιας και το εφερε η κουβεντα,να σας πω τι εχω στο μυαλο μου τελευταια? επειδη το ταμειον ειναι μειον, σκεφτομουν να κανω το τραπεζι της βαφτισης εδω σπιτι.

στην κορη μου ειχαμε καλεσμενους μονο συγγενεις κ ητανε 100 ατομα [εχει μεγαλο σοι ο αντρας μου]

ελεγα να φερω catering κ μια καθαριστρια για βοηθεια.

αλλα εχω τα εξεις θεματα.

-δεν εχω περγκολα εξω, οποτε θα πρεπει να γινει βραδυ το τραπεζι.

-το θεμα της τουαλετας που ολοι θα μπαινο-βγαινουν μεσα κ δεν θελω να φανταστω πως θα καταντησει ο χωρος μετα εκει.

-αν μετα ολοι θελουνε καφε θα πρεπει να τρεχω να τους φτιαξω εγω.

-αν καποιοι θελουν να κατσουν μεσα? δεν θελω να μου γκρεμισουν το σπιτι.

-και τελος το προβλημα του που θα παρκαρουν ολοι αυτοι.

αξιζει τον κοπο λετε?:rolleyes::rolleyes:

εσεις αν ειχατε το χωρο,θα το κανατε?

οσο για το γκουχ θεμα εμεις μια χαρα τα παμε, αρκετα καλα θα ελεγα:-P:razz::-P

αληθεια???

ηθελα να ρωτουσα αν ξεκινησε καμια το "αθλημα" αλλα ντρεπομουν!:oops:

εβαλα καθρεφτη χθες να δω τι γινεται εκει κατω...:rolleyes:

ρε παιδια μου φαινεται λες και εχει ανοιξει να το πω?λες και εχει ξεχειλωσει?

θα επανελθει αραγε??:rolleyes::shock:

Διαφημίσεις

Εγώ δεν τολμάω να βάλω καθρέφτη πάντως βρε παιδιά, δεν ξέρω τι θ' αντικρύσω!! χαχαχαχα

σκέφτομαι και το άλλο... δεν πονούσατε μετά τη γέννα στο... βήξιμο;;; εγώ πόναγα πάντως μετά τη μεγάλη για πολύ καιρό αφού αναρωτιόμουνα πόσο πολύ με είχε ράψει μήπως... στένεψα!! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Ευχαριστω πολυ για τη συμπαράσταση και θα δώσω και σημερα γεύμα με δικό μου και μετα βλέποντας πόσο θα βγάλω αλλα πάμε για αποθηλασμο...

Χριστιαννα να σου πω τι έκανε μια φίλη μου που έκανε τον γάμο της σπίτι της... Είχε κλειδώσει το σπίτι και δεν μπορούσε κανεις να μπει μέσα, για τουαλέτα είχε νοικιάσει δυο χημικές και μια χαρα ηταν τις είχε βάλει κάπου απόμερα και όλα καλα, απο φαγητό είχε catering. Αλλα ψαξτο αν θα σου βγει πιο οικονομικά γιατι το catering μπορει να σου βγει το ίδιο.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

ρουμπινακι μην σου πω οτι το σκεφτηκα κ αυτο!!!

κλειδωμενο σπιτι κ βιοχημικες τουαλετες!

αλλα μετα ειπα, μηπως ειμαι υπερβολικη??:rolleyes:

αλλα, αφου λες οτι το κανανε κι αλλοι...

δεν ξερω,,πρεπει να το σκεφτω παρα πολυ σοβαρα..

Καλημέρα!

-η γυναικα που μου καθαριζει θα λειπει 2 μηνες στην Αλβανια να ξεκουραστει κ μεις δεν μπορουμε ουτε σ/κ να παμε,

Μια απ' τα ίδια... εδώ γελάνε! Ας μη σχολιάσω κι εγώ!

εσεις αν ειχατε το χωρο,θα το κανατε?

Για όλους τους λόγους που λες θα διάλεγα 20-30 άτομα και θα το έκανα κάπου έξω. Θα ερχόταν μια η άλλη από έξοδα και δεν θα έκανα και δουλειές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...