Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Νομιζω οτι οι αντρες οταν εχουν καιρο να...... Ξεσπανε ασχημα!

Αμα κανουνε σεξ μπορει να σου πλυνουν και πιατα χεχε!

Η χριστιανα δεν μπορει ακομα αλλα εσυ σκαι μου κανε το καλο

Και ριξτο στο γυαλο:D θα δεις μεγαλη διαφορα!:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kάτι παραπάνω θα ξέρει η τρίτεκνη!!! ;););)

Οι δικοί μου είναι εξαφανισμένοι... είχε ο άντρας μου να πάει στον ΟΑΕΔ, κ του είπα να πάρει και κάτι ψώνια από το σουπερ μάρκετ. Πήρε κ τη μεγάλη μαζί για βόλτα κ δεν έχουν γυρίσει ακόμα, για κανένα τσίπουρο θα την πήγε, να δεις!! χαχαχα κι εγώ τους περιμένω να φάει κ να τη βάλω για ύπνο μαζί με το μικρό... άφησε κ το κινητό εδώ κ ούτε να τους πάρω μπορώ...

Μήπως να την πέσουμε εμείς οι δυο γιατί τους βλέπω να γυρνάν κατά τις 6;;;!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Μήπως να την πέσουμε εμείς οι δυο γιατί τους βλέπω να γυρνάν κατά τις 6;;;!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άννυ πέστε τη για ύπνο και άστον να κουμπαντάρει τη μικρή μετά, χεχε!

:D:D:D κι εγω πολυ γελασα και κοκκινησα!

Χαχα! Εσύ τό' χεις δει το έργο τρεις φορές! :D :D

Διαφημίσεις

:D:D:D κι εγω πολυ γελασα και κοκκινησα!

Για καλο το λεμε, για καλο!

Εγω ακολουθω στο δρομο που χαραξες... τα μπαλκονια μου θελουν καθαρισμα (αυτο το τελευταιο ηταν κυριολεκτικο, οχι μεταφορικο)!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γεια χαρα!!!σας ευχαριστω για τα μηνυματα συμπαραστασης!Νιωθω ηδη καλυτερα κ μονο που το μοιραστηκα μαζι σας!

Helloooooooooooo!μιλανε ετσι σε λεχωνα?????ειναιδυνατον??????

Μολις γεννησες!ασε που απτη φωτο στο φεις θυμαμαι να ειχες μονο κοιλιτσα

Εισαι λεπτη κατα τα αλλα δεν πηρες ας πουμε 30 κιλα να γινεις αλλος ανθρωπος....,

αυτο ακριβως. με βλεπουν ολοι που ειμαι λες κ δεν γεννησα κ λενε μια χαρα την εχει αυτη! ουτε πως ειμαι λεχωνα!

Βασικα ετσι δεν μιλανε γενικως,τελεία.

Χριστιανα, κατσε να του κανεις μια κουβεντα σοβαρη, γιατι δεν πρεπει να εχει καταλαβει και πολλα. Κι επειδη αυτη τη νοοτροπια θα την κουβαλαει μονιμα, προσπαθησε να του ανοιξεις λιγο τα ματια, για το δικο σου το καλο δηλαδη. Δυστυχως αυτα ειναι λαθη ανατροφης, ειναι το λεγομενο "ετσι εχει μαθει" και δεν μπορεις να κανεις και πολλα.

ετσι εχει μαθει οντως!!! προσπαθω με πολλους τροπους να τον "βελτιωσω" αλλα αλλαζει ο ανθρωπος??

Μερικές φορές σου δίνουν την εντύπωση ότι ζουν σε παράλληλο σύμπαν!! Αλλά ακόμα κ τότε λίγος σεβασμός στη σύντροφό του που του χάρισε ό,τι πολυτιμότερο έχει δε βλάπτει!!

αυτο του ειπα κ εγω τις προαλλες. τουλαχιστον να δειξει σεβασμο γιατι ειμαι η μανα των παιδιων του.

Χριστιανα μου δύσκολη περίπτωση άντρα έχεις... Όπως και να χει η υπόθεση σηκώνει συζήτηση και μάλιστα ψύχραιμη συζήτηση. Πρεπει να του δώσεις να καταλάβει κάποια πράγματα και κυρίως ποσο τυχερός είναι που εχει εσένα και έχετε καταφέρει να έχετε δυο γερα παιδακια. Προτιμά να είναι στη θέση κάποιων φίλων του που είναι ελεύθεροι;

εχει βγαλει η γλωσσα μου μαλλια για ορισμενα θεματα, αλλα παντα στο τελος μου λεει, τελικα δικαιο ειχες!! κ ωρες ωρες ναι, νομιζω πως θα ηθελε να ειναι στη θεση των φιλων του, αν και αυτος δηλωνει πως ειναι ευτυχισμενος με το να εχει οικογενεια κ τα βαρεθηκε τα εξω κ ολα αυτα..

Δυστυχώς δημιουργείται ένταση με την έλευση του μωρού σε πολλά ζευγάρια. Πίστευα ότι εμείς λόγω ηλικίας θα το διαχειριζόμασταν με μεγαλύτερη επιτυχία,

τελικα δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλα το ποσο ετοιμοι ειμαστε συναισθηματικα για να διαχειριστουμε την νεα αυτη κατασταση.

παιζει κ αυτο μεγαλο ρολο!!!!!!!

παντως το μεσημερι που ηρθε ηταν σαν χεσμενο κουταβακι. μετανιωσε.μου μιλουσε αλλα δεν του απαντουσα.

μετα πηγε περιπτερο κ μου εφερε καφε κ μου αφησε κ δυο τσιγαρα.

με αγκαλιασε κ πηγε να με φιλησει πριν φυγει αλλα δεν τον αφησα.

Χριστιαννα μου υπομονη και κανε μια κουβέντα με τον άντρα σου το βράδυ τώρα που ειναι μετανοιωμενος και εξήγησε του πως έχουν τα πράγματα. Μερικές φορές οι άντρες ειναι στην κοσμαρα τους και θέλουν να τους τα λες χύμα αλλιώς δεν καταλαβαίνουν.

Εμείς κορίτσια πίνουμε και γάλα μανουλας και ξένο αν και απο αύριο μεθαύριο θα πίνει μόνο ξένο. Ακούστε λοιπόν τι γίνεται ενώ όταν πίνει το δικό μου στο ρεψιμο το μισό το βγάζει όταν πίνει το ξένο άντε να βγάλει μια μικρή εώς καθολου... Με αποτέλεσμα όταν πίνει το δικό μου στο δεκάλεπτο την έχω με γκρίνια εκτός αν κοιμηθεί και αν πιει ξένο κάθεται κυρία και ξυπνια. Η παιδιατρος μου το δικαιολόγησε ότι το μητρικό ειναι πιο λεπτορευστο και για αυτό γίνεται αυτό και απο την στιγμή που είμαστε σε διαδικασία να το κόψουμε δεν κάνουμε κάτι άλλο... Ρε κορίτσια απο την μια λέω να της δίνω μόνο ξένο για να ειναι ήρεμο το παιδάκι μου και να μην το ταλαιπωρω απο την αλλη λέω αφού έχω ακόμα να της δώσω δικό μου...τι να κάνω δεν ξερω...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

παντως το μεσημερι που ηρθε ηταν σαν χεσμενο κουταβακι. μετανιωσε.μου μιλουσε αλλα δεν του απαντουσα.

μετα πηγε περιπτερο κ μου εφερε καφε κ μου αφησε κ δυο τσιγαρα.

με αγκαλιασε κ πηγε να με φιλησει πριν φυγει αλλα δεν τον αφησα.

Να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω λάδι ;):rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εμείς κορίτσια πίνουμε και γάλα μανουλας και ξένο αν και απο αύριο μεθαύριο θα πίνει μόνο ξένο.

εγω στη θεση σου θα το εδινα το δικο μου. οσο πινει για καλο ειναι ετσι κι αλλιως. κ μιας κ ειστε στη διαδικασια να το κοψετε, πολυ λιγο θα τρωει μεχρι να κοπει κ αυτο.εβγαλες καθολου με το θηλαστρο να ξερεις ποσα μλ εχεις? εμενα βγαζει πολυ λιγο πια, αλλα του το δινω.

Να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω λάδι ;):rolleyes:

Ταιριαζει γαντι!!!

εγω στη θεση σου θα το εδινα το δικο μου. οσο πινει για καλο ειναι ετσι κι αλλιως. κ μιας κ ειστε στη διαδικασια να το κοψετε, πολυ λιγο θα τρωει μεχρι να κοπει κ αυτο.εβγαλες καθολου με το θηλαστρο να ξερεις ποσα μλ εχεις? εμενα βγαζει πολυ λιγο πια, αλλα του το δινω.

Ταιριαζει γαντι!!!

Απο την αρχη μόνο με θηλαστρο δίνω και με έχει κουράσει παρα πολυ και με ποναει. Πίνει δυο γεύματα δικό μου αλλα μειώνεται παρα πολυ και εγω δεν αντέχω άλλο αυτή τη διαδικασία. Αλήθεια θαυμάζω τις μαμάδες που αντέχουν με θηλαστρο αλλα εγω αυτή την φορά δεν αντέχω και έχω και τύψεις....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

κ γω πια μονο ξενο δινω, δεν εχω δικο μου...ζουλαω τα στηθη κ δε βγαινει τιποτα. Σημερα ηταν μια κακη μερα για μας. Πολλη γκρινια, σχεδον καθολου υπνος κ χερια κ πανω κατω...τραγικα...πηγα κ σε ενα παιδοτοπο με τ μικρη το απογευμα να ρωτησω κ για τα γενεθλια της αλλα πολυ ακριβα, απαπα, που ζουν;;;; μα 10 ευρω το παιδι κ 12 ο μεγαλος -με μενου βεβαια- κ χωρις τους καφεδες;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλέ, για γενέθλια μιλάμε, όχι δείπνο στο Προεδρικό!!! Αν είναι να σου πάνε κ κανένα 400άρι τα γενέθλια έλεος!!!

Όταν πάνε τα δικά μου με το καλό σχολείο, μου φαίνεται θα μαζεύω καμιά δεκαριά παιδάκια στην αυλή στα γενέθλιά τους με ένα μπουφεδάκι και θα τ' αμολάω εκεί!!! χαχαχα

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Ρε Χριστιάνα έφριξα με τον άντρε σου. Ώρες - ωρες βρε παιδί μου πετάνε και αυτοί κάτι κουβ'εντες χωρίς να τις σκεφτούν καθόλου. Καλό θα ήταν πάντως κάπιοα στιγμή που ειστε ήρεμοι να μιλήσετε και να τους πεις ότι δεν έχεις αγοράσει καινούρια ρούχα, δεν βγαίνεις από το σπίτι κλπ όχι επειδή δεν το θέλεις και σε αρέσει να γκρινιάζεις αλλά επειδή δνε προλαβαίνεις. Πώς είναι το κοριτσάκι σου;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...