Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Τεσσερα σημειωσε στο βιβλιαρακι, δεν αναφερεται της γαστρεντεριτιδας. Τρια κουτια πηρα απο το φαρμακειο. Πρεπει να γινει τωρα;;

Όχι, προαιρετικο ειναι!

Τεσσερα σημειωσε:confused:?

Τρια κουτια:confused:?

Μηπως σου εγραψε και τα εμβολια του 3μηνου?

Εμεις στο 2μηνο ενα κουτι(=ενα εμβολιο/τσιμπημα) καναμε.

Τωρα, στο τριμηνο θα κανουμε αλλα 2.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και γω έτσι το ξέρω μέχρι στιγμής και στα δύο, τον άλλο μήνα θα κάνουμε κι εμείς μηνιγγίτιδας κ πνευμονίας μαζί, την πρώτη ήταν ένα εμβόλιο μόνο, λογικά έτσι θα τα κάνουν παντού, αφού τα εμβόλια είναι ίδια.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημερα!

Πουρνο πουρνο σημερα γιατι περιμενω τη μπεμπα να ξυπνησει

Κοντευει να εκραγει το στηθος.....

Χθες καναμε εμβολια 3 παιδια 4 εμβολια!!!!!!!χαμος!

Καναμε και το ποσιμο μια χαρα εχει πεσει η δικια μου απο τις 10:30

Για υπνο κι ακομα κοιμαται!!!!!

Σκουντουφλα και μαρακι με το καλό τα βαφτισια σας!

Εμεις δεν εχουμε αποφασισει αν θα το κανουμε φετος η του χρονου.

Εγώ είχα χάσει πέρσι, ίσως κάποιες έχετε διαβάσει και την ιστορία μου και κάποιες άλλες την ξέρετε σίγουρα, το πρώτο μου αγοράκι μου στον 6ο μήνα ......:cry::cry::cry::cry::cry: Ο πόνος κορίτσια και δεν περιγράφεται.... το γέννησα νεκρό.....Αυτός ήταν και ο λόγος που άργησα να μπω στο καφέ αυτό, μιας και όλη η εγκυμοσύνη ήταν ένα συνεχές αχ και βαχ και άντε πέρασε και αυτός ο μήνας, και άντε να κάνουμε και αυτή την εξέταση κλπ.... καταλαβαίνετε το άγχος μου. Τεσπά, τώρα έχω δύο αγγελούδια εν ζωή και άλλο ένα που μας προσέχει από ψηλά.

Εχω απλως ανατριχιασει.θελει φοβερη δυναμη να το περασεις αυτο!

Μπραβο που δεν πτοηθηκες και ευτυχως τα καταφερες να εχεις γερα τα παιδακια σου?,

Α ρε χριστιανα η μαμα σου κορυφη!

Κοριτσια να τολμησετε για διακοπες εστω τριημερα τα μωρα εξω ειναι

Πιο καλα απο μεσα στο σπιτι. Και τωρα στο αγκιστρι το παρατηρησα επειδη

Ηταν εξω ολη την ωρα η μπεμπα συνεχως κοιμοταν και ηταν πολυ ηρεμη!

Γιωτα εσεις πηρατε και την κρυαδα πρωτη εκδρομη πρωτη φορα με μωρο.

Οκ δεν ειναι οπως οταν πηγαινατε μονοι αλλα καθε φορα θα ειναι και καλυτερα.

Σκαι καλο κουραγιο με τη μετακομιση!πως ειναι ο μπεμπης με το ΓΟΠ ηρεμησε?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μεγαλώσατε κι εσείς βρε!! φτου φτου!! :D:D

:D

Σήμερα που έλεγα να κατεβω κι εγώ για δουλειές με τα τέκνα μαζί, είναι ο καιρός χάλια!!! :mad:

έριξε μια βροχή όλο το βράδυ άλλο πράγμα!!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε? τρωτε,μεγαλωνετε??

εγω δεν ειμαι καλα.. ρουμπινακι οπως κ εσυ ολη μερα κλαιω απο χθες..

θα σας τα πω γιατι θα σκασω!

τσακωθηκα με τον αντρα μου..δηλαδη μονος του μιλαει κ εγω ακουω κ κλαιω γιατι δεν εχω κουραγιο πια.

μου φωναζε χθες,γιατι λεει αυτος δουλευει κ εγω ολη μερα καθομαι σπιτι κ βαρεθηκε να με βλεπει δυο χρονια τωρα με τα ιδια ρουχα να μπαινο-βγαινω μες το σπιτι, να μην ασχολουμαι με τον εαυτο μου κ ολη μερα να γκρινιαζω οτι ειμαι κουρασμενη κ να εχω κατι μουτρα μεχρι το πατωμα..:cry: να κανονισω λεει να αλλαξω αλλιως να φυγω απο το σπιτι..:cry:

Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτη η συμπεριφορα! Που ειναι η κατανοηση? Που δυο χρονια εγω τωρα ολη μερα ξεπατωνομαι στις δουλειες, που δυο χρονια τωρα εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος, που δυο χρονια τωρα μεγαλωνω με τον καλυτερο δυνατο τροπο τα παιδια του.. Και αυτος μια χαρα την εχει. Δουλευει οκ, κουραζεται, αλλα μια χαρα την εχει..παει στους φιλους του ή ερχονται αυτοι εδω σχεδον καθε βραδυ? ΕΓΩ? 3 χρονια τωρα ειμαι κλειδωμενη στο σπιτι! Ουτε για ενα καφε με μια φιλη μου δεν εχω παει!

Πως πρεπει να ειμαι δηλαδη?

Αλλα ξερετε τι θελει αυτος? Να ερχετε απο τη δουλεια, να βρισκει το σπιτι τελειο, τα παιδια να κοιμουντε, φαγητο ζεστο, κ εμενα με το μπειμπι-ντολ να τον περιμενω με το χαμογελο μεχρι τα αυτια! Σαν πολλα εργα βλεπει νομιζω!!:evil:

Σημερα το πρωι εψαχνε μια μπλουζα. Ειναι απλυτη του λεω. Εψαχνε κουταλακια. Ειναι απλυτα λεω.. Εψαχνε ζαχαρη. Τελειωσε του λεω! Και εκνευριστηκε! εμ τι του λεω.. ολη μερα ειμαι σπιτι εγω και ξυνω τα νυχια μου, σορυ δεν προλαβα να τα κανω! Δηλαδη οοοολα απο το χερι μου πρεπει να περνανε, κ να εχω κ ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια παντα!!

ουφ! τα ειπα!!

κατα τα αλλα τα ιδια.. η κορη μου ακομα αρρωστη και ο μικρος αφου ηπιε ενα λιτρο γαλα μολις κοιμηθηκε..

εβαλα 2 πλυντηρια ρουχων κ ενα πιατων, παω να μαζεψω κ να μαγειρεψω.

τα λεμε μετα!

Αμαν βρε Χριστιανα μου!!! Πολυ μυστηριο τρενο ο αντρας σου! Ειναι δυνατον να σου λεει τετοιες κουβεντες;;; Τι θα πει να περιποιηθεις τον εαυτο σου;; Παιδια μεγαλωνεις κ μαλιστα το 2ο μολις το γεννησες.....

Ενταξει ειναι τσιτωμενα τα πραγματα στο σπιτι μετα απο την ελευση νεου μελους, σιγουρα.....Ολες μας εχουμε να πουμε περιστατικα με τεντωμενα τα νευρα....Εσυ παντως μην πιεζεις τον εαυτο σου, να εισαι χαλαρη για τα παιδακια σου.....

Ένα έχω να πω, δε γίνεται να αλλάξετε για ΜΙΑ μέρα;;; Να πας εσύ για δουλειά έξω από το σπίτι κ να μείνει αυτός μέσα με παιδιά, μαγείρεμα, καθάρισμα, σίδερο, γκρίνια κλπ......

Κάτι μου λέει ότι μετά θα το βουλώσει!!!.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

αχχ βρε Γιωτα μου.. πραγματικα το καταλαβαινω πως ειναι κ αυτος κουρασμενος απο τη δουλεια..οντως ειναι τεραστια η αλλαγη με ενα δευτερο μωρο στο σπιτι κ ειναι κ η κορη μας απο την αλλη που εχει γινει ενας μονιμος πονοκεφαλος κ μας εφερε στα ορια της απελπισιας..αλλα τετοια συμπεριφορα απεναντι μου δεν την περιμενα!! λες κ εγω φταιω για ολα! λες κ ειμαι εχθρος του!:cry:

Αννυ καλα θα ηταν να αλλαζαμε για μια μερα!! αλλα πουυυυ να αντεξει αυτος! Εδω το Σ-κ που ειναι σπιτι, κ δεν κανει κ τιποτα, καθεται κ βλεπει τιβι, ολο λεει πως δεν αντεχει σπιτι κ ψαχνει τροπους κ δικαιολογιες για να φυγει! που να αντεξει δηλαδη να σχοληθει με δουλειες κ με μωρα ταυτοχρονα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε? τρωτε,μεγαλωνετε??

εγω δεν ειμαι καλα.. ρουμπινακι οπως κ εσυ ολη μερα κλαιω απο χθες..

θα σας τα πω γιατι θα σκασω!

τσακωθηκα με τον αντρα μου..δηλαδη μονος του μιλαει κ εγω ακουω κ κλαιω γιατι δεν εχω κουραγιο πια.

μου φωναζε χθες,γιατι λεει αυτος δουλευει κ εγω ολη μερα καθομαι σπιτι κ βαρεθηκε να με βλεπει δυο χρονια τωρα με τα ιδια ρουχα να μπαινο-βγαινω μες το σπιτι, να μην ασχολουμαι με τον εαυτο μου κ ολη μερα να γκρινιαζω οτι ειμαι κουρασμενη κ να εχω κατι μουτρα μεχρι το πατωμα..:cry: να κανονισω λεει να αλλαξω αλλιως να φυγω απο το σπιτι..:cry:

Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτη η συμπεριφορα! Που ειναι η κατανοηση? Που δυο χρονια εγω τωρα ολη μερα ξεπατωνομαι στις δουλειες, που δυο χρονια τωρα εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος, που δυο χρονια τωρα μεγαλωνω με τον καλυτερο δυνατο τροπο τα παιδια του.. Και αυτος μια χαρα την εχει. Δουλευει οκ, κουραζεται, αλλα μια χαρα την εχει..παει στους φιλους του ή ερχονται αυτοι εδω σχεδον καθε βραδυ? ΕΓΩ? 3 χρονια τωρα ειμαι κλειδωμενη στο σπιτι! Ουτε για ενα καφε με μια φιλη μου δεν εχω παει!

Πως πρεπει να ειμαι δηλαδη?

Αλλα ξερετε τι θελει αυτος? Να ερχετε απο τη δουλεια, να βρισκει το σπιτι τελειο, τα παιδια να κοιμουντε, φαγητο ζεστο, κ εμενα με το μπειμπι-ντολ να τον περιμενω με το χαμογελο μεχρι τα αυτια! Σαν πολλα εργα βλεπει νομιζω!!:evil:

Σημερα το πρωι εψαχνε μια μπλουζα. Ειναι απλυτη του λεω. Εψαχνε κουταλακια. Ειναι απλυτα λεω.. Εψαχνε ζαχαρη. Τελειωσε του λεω! Και εκνευριστηκε! εμ τι του λεω.. ολη μερα ειμαι σπιτι εγω και ξυνω τα νυχια μου, σορυ δεν προλαβα να τα κανω! Δηλαδη οοοολα απο το χερι μου πρεπει να περνανε, κ να εχω κ ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια παντα!!

ουφ! τα ειπα!!

κατα τα αλλα τα ιδια.. η κορη μου ακομα αρρωστη και ο μικρος αφου ηπιε ενα λιτρο γαλα μολις κοιμηθηκε..

εβαλα 2 πλυντηρια ρουχων κ ενα πιατων, παω να μαζεψω κ να μαγειρεψω.

τα λεμε μετα!

Helloooooooooooo!μιλανε ετσι σε λεχωνα?????ειναιδυνατον??????

Μολις γεννησες!ασε που απτη φωτο στο φεις θυμαμαι να ειχες μονο κοιλιτσα

Εισαι λεπτη κατα τα αλλα δεν πηρες ας πουμε 30 κιλα να γινεις αλλος ανθρωπος....

Και υπαρχει και αρρωστο παιδι στο σπιτι ε θα μου πεσουν τα μαλλια μου δηλαδη!

Δεν κανει αυτος τα ψωνια τωρα για το σπιτι που δε βγαινεις ακομα?

Κι αυτο που μας θελουνε και σεξυ οταν ολη μερα ξεσκατιζεις και τη νυχτα

Κανεις σκοπια που το πας?και μιλαμε δεν εχεις κλεισει μηνα ακομα

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!,

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Helloooooooooooo!μιλανε ετσι σε λεχωνα?????ειναιδυνατον?????

Βασικα ετσι δεν μιλανε γενικως,τελεία.

Χριστιανα, κατσε να του κανεις μια κουβεντα σοβαρη, γιατι δεν πρεπει να εχει καταλαβει και πολλα. Κι επειδη αυτη τη νοοτροπια θα την κουβαλαει μονιμα, προσπαθησε να του ανοιξεις λιγο τα ματια, για το δικο σου το καλο δηλαδη. Δυστυχως αυτα ειναι λαθη ανατροφης, ειναι το λεγομενο "ετσι εχει μαθει" και δεν μπορεις να κανεις και πολλα. Τουλαχιστον να του δωσεις να καταλαβει οτι ισως παιρνει για δεδομενα αυτα που του εχει δωσει απλοχερα η ζωη και κυριως τα παιδια του και τη γυναικα του. Δηλαδη αν π.χ. ειχε χρειαστει να μπεις σε διαδικασιες υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, που το δεσιμο μεσα στο ζευγαρι πρεπει να ειναι σαν γροθια για να μην τρελαθεις, ποια θα ηταν η ψυχολογικη του υποστηριξη? Θα σου ελεγε πώς εχεις παχυνει ετσι ενω παιρνεις ορμονες για να κανετε παιδι? Ή αν π.χ. μεθαυριο ξαναρχισεις να δουλευεις, ποια θα ειναι η συμπαρασταση του στον επιπλεον ρολο που θα αναλαβεις?

Ελπιζω να βρεις ακρη και να μην στενοχωριεσαι.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μερικές φορές σου δίνουν την εντύπωση ότι ζουν σε παράλληλο σύμπαν!! Αλλά ακόμα κ τότε λίγος σεβασμός στη σύντροφό του που του χάρισε ό,τι πολυτιμότερο έχει δε βλάπτει!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Χριστιανα μου δύσκολη περίπτωση άντρα έχεις... Όπως και να χει η υπόθεση σηκώνει συζήτηση και μάλιστα ψύχραιμη συζήτηση. Πρεπει να του δώσεις να καταλάβει κάποια πράγματα και κυρίως ποσο τυχερός είναι που εχει εσένα και έχετε καταφέρει να έχετε δυο γερα παιδακια. Προτιμά να είναι στη θέση κάποιων φίλων του που είναι ελεύθεροι; Μεγάλο αγόρι είναι μαζί κάνατε αυτη την οικογένεια και φυσικά δεν θα είστε πάντα έτσι. Κάθε αρχη είναι και δύσκολη λένε και τωρα είστε πάλι απο την αρχή.

Σε κάποια φαση της λοχειας που ο μικρός εκλαιγε συνέχεια ο μεγάλος κι αυτός στον κόσμο του με είχε πιάσει απελπισία και γκρινιαζα που έχω δυο παιδιά και έλεγα αυτο τωρα είναι ευτυχία; Και μου λέει ο άντρας μου τι θέλεις να τα διώξουμε; Νομίζεις οι τάδε που είναι 10 χρόνια παντρεμένοι και δεν έχουν παιδια είναι πιο ευτυχισμένοι απο εσένα; Ταρακουνηθηκα και συνηλθα... Μερικές φορές χρειαζόμαστε λίγο ταρακουνημα...

Μη στεναχωριεσαι, απλά μιλά, συζήτα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Δυστυχώς πάρα πολλοί άντρες έτσι νομίζουν ότι είναι..

Να σκεφτείς ότι ο δικός μου όταν κλαίει το μωρό με κοιτάει στραβά, του χαλάει την ηρεμία βλέπεις, για να το κρατήσει δυο ώρες να κοιμηθώ πρέπει να του το παραδώσω κοιμισμένο/ταϊσμένο/αλλαγμένο κ.λπ...

Δυστυχώς δημιουργείται ένταση με την έλευση του μωρού σε πολλά ζευγάρια. Πίστευα ότι εμείς λόγω ηλικίας θα το διαχειριζόμασταν με μεγαλύτερη επιτυχία, αλλά, αν σε παρηγορεί, δυο υποτίθεται ώριμοι άνθρωποι ηλικίας 40 εγώ και 49 ο σύζυγος και πάλι στο τσακ είμαστε για να μη σκοτωθούμε ώρες-ώρες. Πόσο μάλιστα εσείς που είστε και νεώτεροι... Εμένα τώρα θυμήθηκε εξόδους, ποτά και φίλους, και το ότι δεν τα έχει κάνει είναι γιατί σε ένα σπιτάκι 45 τ.μ. ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ τι περνάω [παρόλα αυτά λιγα κάνει για να βοηθήσει].

Σκαι καλο κουραγιο με τη μετακομιση!πως ειναι ο μπεμπης με το ΓΟΠ ηρεμησε?

Ευχαριστώ! Έτσι κι έτσι Μαράκι, αναλόγως τα φεγγάρια...

Ένα έχω να πω, δε γίνεται να αλλάξετε για ΜΙΑ μέρα;;; Να πας εσύ για δουλειά έξω από το σπίτι κ να μείνει αυτός μέσα με παιδιά, μαγείρεμα, καθάρισμα, σίδερο, γκρίνια κλπ......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πόσες φορές το έχω ευχηθεί αυτό!

Κι αυτο που μας θελουνε και σεξυ οταν ολη μερα ξεσκατιζεις και τη νυχτα

Κανεις σκοπια που το πας?

Πές τα ρε Μαρία!

Πάντως παιδιά εμείς έχουμε να... γκουχ! you know, από τη σύλληψη του μπέμπη. Στην εγκυμοσύνη δεν με άφηνε η γιατρός, μετά λοχεία, μετά περίοδος, ΓΟΠ, κολικοί, κλάματα, παραπανίσια κιλά και πρήξιμο, μετακόμιση και το απόλυτο μπάχαλο τώρα... έχω ξεχάσει πώς γίνεται. Και το πρόβλημα είναι ότι ούτε αισθάνομαι καλά στο σώμα μου ακόμα, ούτε και το μυαλό μου μ' αφήνει να ηρεμήσω, όλο στο μωρό είναι [ρεύτηκε? χ#στηκε? πονάει? μήπως περάσει μηχανάκι απ' έξω και το ξυπνήσει?] :(

Άραγε θα στρώσει καθόλου η κατάσταση και η ψυχολογία:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...