Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω τι να σχολιάσω και αισθάνομαι περίεργα που είμαι -2 κιλά και έχουμε βρει για νονούς του μπεμπη ένα αγαπημένο φιλικό ζευγάρι και τον Οκτώβρη λέμε να τον βαφτισουμε. Ακόμη και απο τον άντρα μου δεν έχω παράπονο. Εντάξει μπορεί τις προάλλες να έβγαλε βολτα το μπεμπη με σαλοπετα χωρίς μπλουζάκι απο μέσα αλλά γενικά ασχολείται με τα παιδιά πολύ και εχει υπομονη, αντέχει και γκρίνιες και κλάματα.

Καλέ μην τα πεις ούτε του παπά.......:tongue::tongue::tongue: Βάλε ένα ματόχαντρο πάνω σου και άλλο ένα έξω από την πόρτα του σπιτιού σας..... φτου σκόρδα.

Και μια και λέμε για βαφτίσεις για πείτε, τι ονόματα έχετε αποφασίσει για τα μωράκια σας; Εμείς Εμμανουήλ - Άγγελος αλλά θα φωνάζουμε μόνο το πρώτο.... Μανώλης.:P:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Kαλημέρα! Μετακομίζουμε τελικά Κυριακή στο πάνω διαμέρισμα κι έχω πάνω μαστόρους που κοπανάνε, τρυπάνε τοίχους, βάζουν ερ κοντίσιον και γίνεται χαμός. Φυσικά κάτω ακούγονται όλα λες κι είσαι δίπλα αλλά το μωρό κοιμάται του καλού καιρού ώς τώρα, ευτυχώς.

Στο σπίτι γίνεται π α ν ι κ ό ς, ένα μάζεμα τα πολύ πάνω και πάλι σαν τσαντήρι θα είμαστε μέχρι να πάμε πάνω. Η στοίβα με τα ασιδέρωτα κοντεύει να φτάσει στο ταβάνι κι όποτε πάω να την αρχίσω κάτι γίνεται. Γενικώς γύρω γύρω όλοι και το μωρό στη μέση!

Πείτε μου τώρα. Γενική στο άδειο πάνω σπίτι που θα πάμε (τριάρι), βοήθεια στη μετακόμιση (η χοντρή δουλειά είναι η απόψυξη και ο καθαρισμός του ψυγείου) και μάζεμα του υπογείου που είναι 45 τ.μ. και θα είναι και άδειο (το σπίτι που αφήνουμε και που θα το κάνουμε γραφείο-σιδερωτήριο και πλυντήριο, αποθήκη κ.λπ.) + σίδερο, δηλαδή δυόμιση-τρεις μέρες δουλεια, τι λεφτά δίνω στην κοπέλα που με βοηθάει? [δηλαδή που θα τα κάνει μόνη της η έρημη...] Δεν μου λέει με τίποτα. 150 ευρώ είναι καλά ή σας φαίνονται λίγα?

Καλημερα!!

Τζιοβαννα και Αννα δυσκολα θεματα ανοιξατε.. μονο οσες το περασανε ξερουνε τον πονο..Ο θεος να τα εχει καλα τα αγγελουδια σας!

Σκαι! εγω μια ξενη που εφερνα καποτε για βοηθεια μου επαιρνε 6 ευρω την ωρα. νομιζω πως τα 150 λοιπον που σκεφτεσαι να δωσεις ειναι υπερ-αρκετα! κουραγιο!! εζησα ΠΟΛΛΕΣ μετακομισεις!! περσυ ηταν κ η τελευταια ελπιζω μιας κ χτισαμε το σπιτακι μας!

Εγω ειμαι ενα κουρελι-ερειπιο-πτωμα.

δεν κοιμηθηκα καθολου χθες.

ετρεχα απο τον εναν στον αλλον ολο το απογευμα κ το βραδυ!:?

εχω τρελλη ημικρανια!!!!!!!!!!

εντομεταξυ το μωρο εβγαλε στο προσωπο κατι κοκκινα στιγματα/τελειες.. απο τη ζεστη λετε να ειναι?:rolleyes:

Καλημέρα!!!!

Πείτε μου τώρα. Γενική στο άδειο πάνω σπίτι που θα πάμε (τριάρι), βοήθεια στη μετακόμιση (η χοντρή δουλειά είναι η απόψυξη και ο καθαρισμός του ψυγείου) και μάζεμα του υπογείου που είναι 45 τ.μ. και θα είναι και άδειο (το σπίτι που αφήνουμε και που θα το κάνουμε γραφείο-σιδερωτήριο και πλυντήριο, αποθήκη κ.λπ.) + σίδερο, δηλαδή δυόμιση-τρεις μέρες δουλεια, τι λεφτά δίνω στην κοπέλα που με βοηθάει? [δηλαδή που θα τα κάνει μόνη της η έρημη...] Δεν μου λέει με τίποτα. 150 ευρώ είναι καλά ή σας φαίνονται λίγα?

Μια γυναίκα που φέρνω εγώ την πληρώνω με 6 ευρώ την ώρα. Και όταν είναι να κάνουμε γενική τα ίδια της δίνω. Υπολογίζω πόσες ώρες της πήρε και την πληρώνω στο τέλος. Εσύ πόσα την ώρα της δίνεις; Δεν ξέρω τώρα αν τα 150 είναι πολλά ή λίγα. Αν ας πούμε την πληρώνεις και εσύ με 6 ευρώ/ώρα σημαίνει 25 ώρες δουλειάς. Τόσες θα χρειαστεί;

Εγω ειμαι ενα κουρελι-ερειπιο-πτωμα.

δεν κοιμηθηκα καθολου χθες.

ετρεχα απο τον εναν στον αλλον ολο το απογευμα κ το βραδυ!:?

εχω τρελλη ημικρανια!!!!!!!!!!

εντομεταξυ το μωρο εβγαλε στο προσωπο κατι κοκκινα στιγματα/τελειες.. απο τη ζεστη λετε να ειναι?:rolleyes:

Αυτά στον μπέμπη πρέπει να είναι δροτσίλα. Βράσε λίγο χαμομηλάκι και πλύνε του το πρόσωπο με μια γαζούλα. Η κούκλα σου πώς είναι; Μήπως να έλεγες λίγο στη μαμά σου να έρθει; Τουλάχιστον να κρατάει τη μικρή να μην πλησιάζει τον μπέμπη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Τζιοβαννα οκ! Παω να βρασω τσαί κ θα τα παρακολουθω!

Μιλησα με τη μαμα μου πριν λιγο κ της ειπα τι γινεται εδω μεσα...

και μου λεει : θες καμια βοηθεια το απογευμα,,ή να παω για μπανιο?

εκνευριστηκα παρα πολυ!!! δηλαδη τι ειναι αυτη η ερωτηση??? ειναι δυνατον με τετοια κατασταση να μην θελω βοηθεια?? αστο,,πηγαινε για μπανιο της ειπα!:evil:

καλημερα!

Σκαι κι εγω εξι ευρω την ωρα δινω.

Χριστιαννα πως ειναι η μικρη? Αυτα του μπεμπη πρεπει οντως να ειναι δροτσιλα οπως ειπε και η Γιοβαννα οποτε πλυνε τον λιγο και νομιζω οτι θα φυγουν.

κοριτσια σημερα η μπεμπα μου εκανε τρελλο δωρο...εφαγε 10:30 και ξυπνησε 5 και μετα παλι 9!!!! κοιμηθηκα κι εγω καλα!!!! βεβαια ο γιος μου ξυπνησε στις 7 και 20 αλλα και παλι κοιμηθηκαμε καλα!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Hallo κορες;)

Για να συνεισφερω στη δημοσκοπηση, κι εγω 6 ευρω την ωρα δινω,επίσης ξενη - δεν ξερω αν οι Ελληνιδες παιρνουν διαφορετικη τιμη...

Για τη δροτσιλα, η παιδιατρος μας εδωσε κατι δειγματα απο μια κρεμουλα Λα Ροσε Ποσε (καλα τη λεω τη μαρκα?), πολυ ελαφρια και δροσερη, όποτε του την εχω βαλει αμεσως ηρεμησαν τα σπιθουρακια. Αλλα και στο ταξιδι στην Αθηνα που ειχαμε κανει και δεν την ειχα παρει μαζι και αυτος ο καημενος ειχε ακουμπησει απο δω κι απο κει μεσα στη ζεστη και ειχε φουντωσει παντου, αμεσως μολις του εκανα ενα μπανακι και τον ξαπλωσα σε καθαρα σεντονακια στη δροσια, του φυγανε. Δεν ειναι τιποτα, ερχονται και φευγουν πολυ ευκολα, ειδικα στις ανοικτες επιδερμιδες.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κορίτσια που ειστε???

Εγω κορίτσια μου σημερα δεν είμαι πολυ καλα... Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα, να κλαίω θέλω με το παραμικρό... Αφήστε που θέλω απεγνωσμένα ένα καφε και ένα τσιγαρο:evil:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!! Τι κανετε;;; Εμεις γυρισαμε χθες απογευμα απο Χαλκιδικη. Καλα περασαμε σχετικα, αν κ δεν μπορω να πω πως η μικρη ηταν στα καλυτερα της. Παθαινε κατι κρισεις αστα να πανε, μας ακουσε ολη η γειτονια.....

Καταφεραμε να κανουμε κ 2 μισαωρα μπανια με τον αντρα μου, κρατησε την μπεμπα η αδερφη μου....

Αυριο εχουμε παιδιατρο, να μας δει κ θα κανουμε κ το εμβολιο...Τελικα να περιμενω παρενεργειες;;;;

Γεια σας!!

Πήγα να γράψω το πρωί κ μόλις άρχισα ξύπνησαν τα θηρία!! Τώρα γράφω μ' ένα χέρι σαν καβουράκι!! χαχαχα :rolleyes:

Για τη γυναίκα πιστεύω πως 6 ευρώ είναι πολύ καλά, εγώ προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά σαν ωρομίσθιο είναι πολύ λογικό. Η γυναίκα που κρατούσε τη μεγάλη όσο δούλευα έπαιρνε μεροκάματο 30 ευρώ στα σπίτια που καθάριζε, αν υποθέσεις ότι καθόταν 5-6 ώρες το ίδιο βγαίνει.

Έχω κι εγώ μια λεκάνη σίδερο ακόμα, μόνο που τα σιδερωμένα των προηγούμενων ημερών είναι ακόμα στοίβες στις καρέκλες του σαλονιού! χαχαχα. θέλω να βολέψω κ τα συρτάρια της μεγάλης που τα 'χει κάνει άνω κάτω πρώτα... σήμερα σιδέρωσα 2 φορές από κανένα 20λεπτο, όσο μ' άφηνε ο δικός μου καθισμένος στο ριλάξ, γνωστά πράγματα :rolleyes::tongue:

Αχ Ρουμπινάκι κι εγώ πώς ήθελα να πιώ έναν καφέ με την ησυχία μου!! Τσιγάρο έχω να καπνίσω από τότε που ήμουνα έγκυος στη μεγάλη, οπότε το ξέχασα!! χαχα. Καφέ στο σπίτι πίνω το πρωί αν είμαι τυχερή και κοιμούνται κ τα δυο κατά τις 8. Αν η μεγάλη είναι ξύπνια θέλει να πιει κι αυτή απ' τον φραπέ και γίνεται ο κακός χαμός αν δεν την αφήσω... Καφέ έξω για να πιω χρειάζομαι άλλους 2-3 εθελοντές να κυνηγάνε τη μεγάλη γύρω γύρω για να μπορέσω να κάτσω εγώ! :rolleyes::rolleyes: Ζω ένα δράμα!! Δεν μπορείς να πας καμιά βολτίτσα να πάρεις λίγο αέρα; θα σου κάνει καλό, μην κάνεις και τίποτα για μια μέρα, δε χάλασε ο κόσμος, αν μπορείς βέβαια.

Σήμερα κλείστηκα κι έξω από το σπίτι! χαχα Ήμουνα κάτω κι έκλεισε η πόρτα απ' το ρεύμα, τα κλειδιά μέσα. Ευτυχώς έχουν οι παππούδες κλειδιά της νοικάρισσας και μπήκα από δίπλα και πήδηξα απ' το μπαλκόνι. :oops::oops: Μ' έβλεπε κι ο κόσμος απ' τ' αυτοκίνητα που περνούσαν! Καλά που είχα ανοιχτά τις μπαλκονόπορτες!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Όντως, πολλη ερημια σημερα, ουτε καν η Ξανθή μας δεν μπηκε...

Εγω κορίτσια μου σημερα δεν είμαι πολυ καλα... Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα, να κλαίω θέλω με το παραμικρό... Αφήστε που θέλω απεγνωσμένα ένα καφε και ένα τσιγαρο:evil:

Σε καταλαβαινω, απολυτως. Μονο κατανοηση και συμπαρασταση μπορω να σου προσφερω ομως;)

Αυριο εχουμε παιδιατρο, να μας δει κ θα κανουμε κ το εμβολιο...Τελικα να περιμενω παρενεργειες;;;;

Πρωτη αποπειρα ηταν, μην απογοητευεσαι! Καθε φορα θα ειναι και καλυτερα. Αυτο που εχω παρατηρησει εγω Γιωτα ειναι οτι μερα με τη μερα εχουν μεγαλη διαφορά τα μωρα στο κατα πόσο βολευονται εκτος σπιτιου, εννοω οτι βελτιωνονεται αισθητα η κατασταση. Εγω συγκρινω από 40 ημερων που ξεκινησα τις μονοημερες επισκεψεις μεχρι και τωρα που διανυκτερευουμε κιολας, καμια σχεση.

Οσο για το εμβολιο, εγω θα σου ελεγα μαλλον δεν θα δεις καμια -ιδιαιτερη- παρενεργεια. Της γαστρεντεριτιδας θα το κανεις?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Οσο για το εμβολιο, εγω θα σου ελεγα μαλλον δεν θα δεις καμια -ιδιαιτερη- παρενεργεια. Της γαστρεντεριτιδας θα το κανεις?

Τεσσερα σημειωσε στο βιβλιαρακι, δεν αναφερεται της γαστρεντεριτιδας. Τρια κουτια πηρα απο το φαρμακειο. Πρεπει να γινει τωρα;; Θυμαμαι που το συζητουσατε, αλλα δεν ειχα δωσει βαση τοτε.

Να μαι παλι...

Αννυ βόλτα σημερα δυστυχώς δεν μπορω γιατι ο άντρας μου δουλεύει και η μαμα μου ειναι στο κρεβάτι με την μέση της... Ευτυχώς ηρθε ο μπαμπάς μου και πήρε τον μεγάλο να τον παει βόλτα και έχω μόνο το μωρο. Περιμένω να περάσουν 2 ωρες να τα βαλω για ύπνο και να ξεκουραστω κι εγω.

Εμείς σε μια βδομάδα έχουμε παιδιατρο για ζυγισμα και μέτρημα για την μικρή και εμβόλιο για τον μεγάλο. Πάντως κορίτσια ο γιος μου δεν έκανε ποτε πυρετό απο εμβόλιο παρά μόνο μια φορά πριν τρεις μήνες περίπου και ούτε καμία παρενεργεια είχε,μόνο υπνηλια του κάνανε!!! Ελπίζω και η μικρή να ειναι έτσι...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...