Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν τα βουτας και τα δυο να ξεμπερδευεις:tongue:?

Εμεις θα τον βαφτισουμε στις 24 Αυγουστου. Το μυστηριο θα γινει σε στενο οικογενειακο κυκλο και θα κανουμε εν καιρω ενα τραπεζι στα μερη τα δικα μου κι ενα στου αντρα μου (για τα σογια, που δεν τα εχω καμια ορεξη). Με τους φιλους μας θα γιορτασουμε καποια στιγμη με την ησυχια μας;).

Γι' αυτο σου λεω, Μαρια! 2 σε 1!

ΕΝΤΙΤ: τα χιλιασα τα ποστ μου!!!!

Δε φαντάζεσαι πόσο πολυ το θέλω...αλλά δεν έχουμε δεύτερο νονο....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Τι να πούμε κι εμείς που τα terrible twos τα περνάμε και τώρα και σε δυο χρόνια ξανά!!! χαχαχα :rolleyes::rolleyes:

Πολύ θα 'θελα να έφευγα κι εγώ έτσι ένα σκ τουλάχιστον!! πάλι καλά που έχουμε και τη θάλασσα κοντά!

Εγώ γιατρό ακόμα... Είχα κλείσει ραντεβού για την Παρασκευή - Τρίτη κ Παρασκευή έρχεται η κουνιάδα μου να βοηθήσει λίγο τους παππούδες οπότε θα ήταν κ κάποιος σπίτι για να μπορώ ν' αφήσω κ τα δύο. Φτάνω λοιπόν στο νοσοκομείο κ βλέπω έναν κακό χαμό στα εξωτερικά του γυναικολογικού!!! :shock::shock: κόσμο να περιμένει σωρό απ' τις 8 το πρωί κι ακόμα να μπει κι ήταν σχεδόν 11 η ώρα. Ευτυχώς όσο καιρό πήγαινα εγώ δεν μου είχε τύχει!! Βγαίνει κι η νοσοκόμα κ λέει ότι μόνο 3 υπέρηχους είχαν κάνει, είχαν μια κοπέλα με νεκρό μωρό κ την είχαν μέσα πάνω από ώρα :cry: μετά θα έπαιρναν τις ζώνες κι αυτές που έρχονται από νησί, χωριό κλπ κ μετά τις υπόλοιπες :shock::shock::shock:, οπότε όπως καταλαβαίνετε την έκανα μ΄ ελαφρά γιατί δεν μπορούσα να περιμένω τόσο. Τώρα αναγκαστικά όποια μέρα είναι να πάω θα κοιτάξω να φέρω μια κοπέλα για τα παιδιά γιατί ποιός ξέρει πόση ώρα θα περιμένω εκεί! Τεσπα Πιο πολύ λυπήθηκα την κοπέλα με το μωράκι, τουλάχιστον τα δικά μας είναι γερά!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλά, για τα ρούχα ένα έχω να σας πω.... τα μόνα παντελόνια που έχω φορέσει από τότε που έμεινα έγκυος στη μεγάλη είναι τα εγκυμοσύνης που είχα, ακόμα κ στο ενδιάμεσο που δεν ήμουνα έγκυος, κι ας είχα μόνο 1 κιλό υπόλοιπο από την εγκυμοσύνη ακόμα δεν μου έμπαιναν, ή έμπαιναν κ δεν έκλειναν!! χαχαχα πόσο έχω ανοίξει ρε γμτ!!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Μετά τη μαστιτιδα που πέρασα κ ξέρετε οι περισσοτερες

κάναμε το εμβόλιο του γιου μου αυτό το τετραπλό

για ιλαρα κτλ...περάσαμε δραματική μπορώ να πω...εκτός

του ότι σήκωσε πυρετό μετά από 5 μέρες πεταγοταν

στον ύπνο του μεσημέρι βράδυ μ αναφιλητα...τον βάζαμε

στη μπανιέρα κ τον

κάναμε μπάνιο για να ηρεμήσει αλλά που....αυτό κράτησε

άλλες 3 μέρες....κ γενικά ήταν μεσα στη γκρίνια όλη μα όλη μέρα...

Ωχ! Ζόρια! Καλά είναι τώρα, έτσι? Η μαστίτιδα πέρασε τελείως?

Με το καλό η βάφτιση!

Οσο βουνό κι αν σου φαίνεται τώρα εγω ούτε που έχω καταλάβει πως έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια που γέννησα τον μικρο μου...

Αλήθεια βρε ρουμπινάκι? Κάθε φορά που τον έχω αγκαλιά τον παρατηρώ και τον κοιτάζω να αποτυπώσω τη φάτσα του και τις γκριμάτσες του γιατί μ' έχετε επηρεάσει ότι δεν θα τα θυμάμαι...

Θα σας εκπληξω! Ειχαμε παει για πσκ στο Αγκιστρι!

Ναι ολοι μαζι χαχα!με το δελφινι. Περασαμε πολυ καλα

Λιγο ο υπνος μου λειπει γιατι το να συγχρονιστουν τρια

Παιδια την ιδια ωρα στο ιδιο δωματιο να κοιμηθουν ειναι

Λιγοτερο πιθανο απτο να σου πεσει το τζοκερ!

Αλλα πηραμε γευση απο διακοπες.

Ε! Καλά τώρα! Δε σε πιστεύω! Ηρωίδα!

Και το πιο δύσκολο απ' όλα είναι το μωρό.. Καλά αν τό' κανα εγώ με έβλεπα να κόβω βόλτες πάνω κάτω τον παραλιακό δρόμο τη νύχτα με το μωρό αξεσουάρ στον ώμο ή στο καρότσι... τις νύχτες εμείς έχουμε ή κέφια ή δράματα συνήθως!

...και με το που θα πας να ανασανεις θα ερθουν τα λεγομενα terrible twos:tongue:!

Αυτή τη στιγμή όλα μου φαίνονται ευκολότερα από το ζόρι της ΓΟΠ.. :( Βέβαια δυο χρόνια και τετρακόσιες χιλιάδες σελίδες (στο τόπικ) μπροστά δεν ξέρω τι θα λέω!

......την παρασκευη φαντασου πηγα μονη μου κομμωτηριο

Κουρευτηκα δηλαδη με το μωρο διπλα μου αφου τους ειχα φαει ταυτια

Και δεν ερχοταν κανεις ειπα αη σ@χτηρ και πηγα μονη μου......

Κι εγώ έτσι σιχτιρίζω και στο τέλος μόνη μου θα πάω...

Ο αντρουλης μου τώρα μου αφήνει τα 2 παιδιά κ παει

για wind surfing...είχε παει κ χθες...κ εγώ κλεισμένη στο σπίτι.....

Α! Καλά! Το σου-κου σειρά σου να ξεπορτίσεις λοιπόν! ;)

Εμεις θα τον βαφτισουμε στις 24 Αυγουστου.

Με το καλό να βαφτιστεί το σκουντουφλάκι!

Παιδιά εγώ δεν το τολμάω με τα θέματα που έχουμε. Να χρονίσει πρώτα στο περίπου...

Βγαίνει κι η νοσοκόμα κ λέει ότι μόνο 3 υπέρηχους είχαν κάνει, είχαν μια κοπέλα με νεκρό μωρό κ την είχαν μέσα πάνω από ώρα :cry:

Τη φουκαριάρα.. :cry:

Και γκρινιάζω κι εγώ για το στομάχι του μπέμπη, μη χειρότερα...:evil:

Διαφημίσεις

είχαν μια κοπέλα με νεκρό μωρό κ την είχαν μέσα πάνω από ώρα :cry:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry: μόνο όποια το έχει ζήσει μπορεί να καταλάβει τον πόνο αυτής της μανούλας. Εύχομαι ο Θεούλης να της χαρίσει σύντομα μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.... όπως έκανε και με εμένα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ κορίτσια... ήθελα να σας γράψω τόσα πολλά αλλά μόλις διάβασα το ποστ της Annys πάγωσε το αίμα στις φλέβες μου..... τεσπα....

Skybeam καλά μηνογενέθλεια. Θα περάσει τόσο γρήγορα ο καιρός που ούτε το φαντάζεσαι.... ήδη έχουν περάσει 2 μήνες. Όντως πάντως η μητρότητα είναι μια μοναχική κατάσταση.....

Mariapap82 πραγματικά είσαι φοβερή. Και για τις διακοπές και για το κομμωτήριο. Και εγώ θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά ψύχραιμο, αλλά διακοπές δεν νομίζω να πήγαινα.

Χριστιάνα περαστικά στη μικρή σου. Πώς τα βόλεψες τελικά; Κράτα την όσο μπορείς μακριά από το μπεμπάκι. Πώς είναι; Κάνει πολύ πυρετό;

Kittymaria ταλαιπωρήθηκε το αγοράκι σου μωρέ. Είναι πραγματικά κάποια εμβόλια που τα τσακίζουν τελείως. Με το καλό και τα βαφτίσια σας.

Skountoufla με το καλό και τα δικά σας βαφτίσια.

Για τα κιλά που λέτε εγώ εμένα μου έχουν μείνει 6 με 7.... και άλλα 20 που θέλω να χάσω.... 26 με 27.... με τις υγειές μου....:tongue::tongue::tongue: Είμαι όμως αισιόδοξη αυτή τη φορά.

δεν μπορω να μη σκεφτομαι αυτο το περιστατικο που εγραψε η Anny...τι να πει κανεις σε αυτην την κοπελα...μονο να ειναι γερη κ να προσπαθησει ξανα για να αποκτησει ενα μωρακι...την απωλεια την εχω ζησει κ εγω κ ο πονος κ το κενο δεν περιγραφεται...τεσπα...εχω τωρα τα 2 μου αγγελουδια κ ολα καλα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Για την κουβεντα που εχετε ανοιξει (κιλα:evil:), no comment!

Μαρία κ εγω λέω οτιθελω να παω για κούρεμα αλλά φωνή βοωντος ένα τη ερημω...

Εγω αφου ειδα κι αποειδα-τουτεστιν δεν περναγε πλεον η χτενα μεσα απο το μαλλι:shock:-πηγα, κυριολεκτικα τρεχοντας, στο πιο κοντινο μου κομμωτηριο (3 τετραγωνα απο το σπιτι) και γυρισα με βρεγμενο μαλλι για να μην καθυστερησω (βρε να σε χτενισουμε, βρε να σε στεγνωσουμε, βρε να σου ισιωσουμε τη φραντζα!), τον κρατησε ο μπαμπας του κι ας ειχε συνεχη γκρινια, αλλα ευτυχως οχι σπαρακτικο κλαμα, μονο αυτο το νιαρ νιαρ... τι να εκανα δηλ.? Οχι τιποτα αλλο, βγαινω και καθε μερα εξω για την καροτσαδα και ολο και καποιος με βλεπει και, ως γνωστον, το μαλλι φτιαχνει σχεδον ολη την εικονα/εντυπωση.

Πάντως, το καλο απ' όλη την υποθεση ηταν οτι η συγεκριμενη κομμωτρια αποδειχτηκε απολυτως συνεννοησιμη στη βασικη μου απαιτηση οταν πηγαινω για κουρεμα : παρ' τα μου ΛΙΓΟ:tongue:!

Δε φαντάζεσαι πόσο πολυ το θέλω...αλλά δεν έχουμε δεύτερο νονο....

Το φανταστηκα οτι καποιος λογος θα υπηρχε

Αχ κορίτσια... ήθελα να σας γράψω τόσα πολλά αλλά μόλις διάβασα το ποστ της Annys πάγωσε το αίμα στις φλέβες μου....

:(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Για τα κιλά που λέτε εγώ εμένα μου έχουν μείνει 6 με 7.... και άλλα 20 που θέλω να χάσω.... 26 με 27.... με τις υγειές μου....:tongue::tongue::tongue: Είμαι όμως αισιόδοξη αυτή τη φορά.

καλη αρχη σου ευχομαι...εγω θελω 9 αλλα μου φαινονται βουνο!!!!! εγω σημερα ξεκινησα τρομαρα μου κ ολο το φαι σκεφτομαι...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν ακούω τέτοια δυσάρεστα! :(

Κι η μαμά μου είχε χάσει το πρώτο της, βέβαια ήταν και πάνω από 40 χρόνια πριν, οπότε ήταν κι άλλα τα δεδομένα.

Η νύφη της κουνιάδας μου, νέα κοπέλα κιόλας είχε χάσει δύο, πριν λίγο καιρό έμεινε πάλι έγκυος. Εν τω μεταξύ, η κόρη της κουνιάδας μου γέννησε πριν 8 μήνες, και κάναμε πλάκα και λέγαμε πως κάθε έξι μήνες θα 'χουμε και καινούργιο μωρό στο σόι. Συμπτωματικά, δυο μέρες πριν γεννήσω ήρθαν να μας δουν, πήγα να την ρωτήσω πως τα πάει εκείνη γιατί ήξερα ότι στην αρχή είχε πολλές ζαλάδες κλπ κι αν είχαν μάθει το φύλο, αλλά επειδή δεν είδα καθόλου κοιλίτσα κρατήθηκα κ δεν είπα τίποτα. Όταν γύρισα απ' το μαιευτήριο μου είπε η πεθερά μου ότι το είχε χάσει κι αυτό. Λίγες μέρες αργότερα που ήρθαν να δουν το μωρό δεν ήξερα τι να της πω, άσε που θα ήταν και εντελώς ακατάλληλη στιγμή για τέτοια κουβέντα στο κάτω κάτω.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Εγώ είχα χάσει πέρσι, ίσως κάποιες έχετε διαβάσει και την ιστορία μου και κάποιες άλλες την ξέρετε σίγουρα, το πρώτο μου αγοράκι μου στον 6ο μήνα ......:cry::cry::cry::cry::cry: Ο πόνος κορίτσια και δεν περιγράφεται.... το γέννησα νεκρό.....Αυτός ήταν και ο λόγος που άργησα να μπω στο καφέ αυτό, μιας και όλη η εγκυμοσύνη ήταν ένα συνεχές αχ και βαχ και άντε πέρασε και αυτός ο μήνας, και άντε να κάνουμε και αυτή την εξέταση κλπ.... καταλαβαίνετε το άγχος μου. Τεσπά, τώρα έχω δύο αγγελούδια εν ζωή και άλλο ένα που μας προσέχει από ψηλά.

καλη αρχη σου ευχομαι...εγω θελω 9 αλλα μου φαινονται βουνο!!!!! εγω σημερα ξεκινησα τρομαρα μου κ ολο το φαι σκεφτομαι...

Ναι, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα έχω το βάρος που είχα στο γάμο μου.:P:p:p:p

Ναι, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα έχω το βάρος που είχα στο γάμο μου.:P:p:p:p

στο ευχομαι οπως και σε ολες τις κοπελες να αποκτησουμε τα κορμια!!!!!!!!!!

αχ κι εγω πολυ θα ηθελα να εχω παλι το βαρος που ειχα στον γαμο μου...αυτο σημαινει οτι εχω 6 απο αυτην την εγκυμοσυνη και αλλα 3 που ειχα παρει περσι το καλοκαιρι!!1

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλησπέρα! Δύσκολα θέματα πιασατε αλλά δυστυχώς συμβαίνουν ανάμεσά μας... Σημασία εχει να έχουμε τη δύναμη να στεκόμαστε στα πόδια μας και να προχωράμε.

Δεν ξέρω τι να σχολιάσω και αισθάνομαι περίεργα που είμαι -2 κιλά και έχουμε βρει για νονούς του μπεμπη ένα αγαπημένο φιλικό ζευγάρι και τον Οκτώβρη λέμε να τον βαφτισουμε. Ακόμη και απο τον άντρα μου δεν έχω παράπονο. Εντάξει μπορεί τις προάλλες να έβγαλε βολτα το μπεμπη με σαλοπετα χωρίς μπλουζάκι απο μέσα αλλά γενικά ασχολείται με τα παιδιά πολύ και εχει υπομονη, αντέχει και γκρίνιες και κλάματα.

Αλλαγή θέματος: Αννυ το σκαλοπάτι στο καρότσι μας εχει βολέψει κι εμάς πολυ! Κι ενώ φοβόμουν οτι ο μεγάλος θα κατεβαίνει συνέχεια αυτός στέκεται μια χαρά καμαρωτος. Τον είχα παει στην παραλία με το ποδηλατάκι του και με πέθανε στο ανέβα-κατεβα και στο σκαλοπάτι κύριος!

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια! Οσες θηλαζετε μην ξεχνάτε οτι δίνετε ετοιμα αντισώματα στα μωρα σας και δεν κινδυνεύουν όσο νομίζετε. Μου εχει τύχει να είμαστε άρρωστοι κι εγω και ο άντρας μου και ο μεγάλος μια χαρά!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...