Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλσπερα σας...κοιμουνται κ τα 2 κ επικρατει μια πρωτογνωρη ησυχια!!!!! οχι για το μικρο αλλα η κυρια σπανιως μας κανει τη χαρη να κοιμηθει μεσημερι!!!!! το απογευμα θα παμε την καθιερωμενη μας βολτα ... ελπιζω να ειναι κυριος ο μικρος ως συνηθως!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eμείς κοιμηθήκαμε για μεσημέρι νωρίς και τώρα είμαστε μες στην τρελή χαρά!!! ο φουκαράς ο μικρός μια χαρά κάθεται στο ριλάξ, η άλλη δεν τον αφήνει σε ησυχία και όλη την ώρα τον τσιγκλάει! :rolleyes::rolleyes:

Χτες τα φόρτωσα και τα δυο στο λεωφορείο και κατεβήκαμε στην παραλία στο Βόλο για βόλτα! καλά πήγε για πρώτη φορά χαχαχα ευτυχώς που η μεγάλη είναι συγκρατημένη όταν βγαίνει έξω, ο μικρός βέβαια ήθελε συνέχεια περπάτημα και μόλις σταματούσα γκρίνιαζε, πάντως σωτήριο το σκαλοπάτι! ;)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Κορίτσια ας ανοίξω ένα πονεμένο θέμα: με τα κιλα πως τα πάτε;;;; Εγω είμαι στα συν έξι, καλα ειναι αλλα νομίζω ότι αυτά θα δυσκολεύτω πολυ να τα χάσω και πείναω συνέχεια!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια ας ανοίξω ένα πονεμένο θέμα: με τα κιλα πως τα πάτε;;;; Εγω είμαι στα συν έξι, καλα ειναι αλλα νομίζω ότι αυτά θα δυσκολεύτω πολυ να τα χάσω και πείναω συνέχεια!!

Ρουμπινακι και εγω στα συν 6 ειμαι. Εχω χασει 9 προς το παρον.

Οσο για την πεινα διαβασα πως η κουραση ειναι και το ξενυχτι που σε κανει να πεινας, οσο περισσοτερο κοιμασαι μειωνετε η ορεξη. Βεβαια θα μου πεις πως να κοιμηθεις παραπανω με ενα νεογεννητο στο σπιτι και θα συμφωνησω και εγω με αυτο!! Αν βρεις τροπο πες μου και εμενα!!! :):):):)

Εγω περιμενω να δω κατα ποσο ισχύει αυτο που λενε οτι στο 3μηνο βλεπεις διαφορά.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Ρουμπινακι και εγω στα συν 6 ειμαι. Εχω χασει 9 προς το παρον.

Οσο για την πεινα διαβασα πως η κουραση ειναι και το ξενυχτι που σε κανει να πεινας, οσο περισσοτερο κοιμασαι μειωνετε η ορεξη. Βεβαια θα μου πεις πως να κοιμηθεις παραπανω με ενα νεογεννητο στο σπιτι και θα συμφωνησω και εγω με αυτο!! Αν βρεις τροπο πες μου και εμενα!!! :):):):)

Εγω περιμενω να δω κατα ποσο ισχύει αυτο που λενε οτι στο 3μηνο βλεπεις διαφορά.

Βασικά εγω με το που θα γυρίσω στην δουλειά θα τα χάσω... Αλλα με στεναχωρεί γιατι στο πρώτο φύγαμε όλα στο μηνα περίπου και είχα πάρει παλι είκοσι!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Βασικά εγω με το που θα γυρίσω στην δουλειά θα τα χάσω... Αλλα με στεναχωρεί γιατι στο πρώτο φύγαμε όλα στο μηνα περίπου και είχα πάρει παλι είκοσι!!!!

Μην στεναχωριεσαι σκεψου οτι εχασες 14 κιλα!!!!Η καθε φορα ειναι διαφορετική οπως φαινεται!Ειναι νωρίς ακομα μην πτοείσαι!!!:):)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Μην στεναχωριεσαι σκεψου οτι εχασες 14 κιλα!!!!Η καθε φορα ειναι διαφορετική οπως φαινεται!Ειναι νωρίς ακομα μην πτοεισαι!!!:):)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημερα!!!

εριξα μια ματια σε αυτα που γραψατε..

Σκαι οντως πολυ μοναχικη δουλεια η μητροτητα!! Για καποιες τουλαχιστον ετσι ειναι.. γιατι για καποιες αλλες, μια χαρα ομαδικη δουλεια ειναι.. εχουν τη μανα τους, τον αντρα τους να τους τρεχει ξωπισω, αδερφες, θειες κλπ..και παλι παραπονα εχουν!:idea

νιπ: μπας κ εχουμε την ιδια μανα?

απο κιλα αφου ειναι πονεμενη ιστορια εγω δεν απανταω! κουραγιο παντως! την πρωτη φορα ημουν στα +8 πολυυυυυ καιρο!

εμενα αρρωστησε η κορη μου.. κ φοβαμαι με το μωρο πολυ.. με ποναει κ λαιμος εμενα σημερα...:|

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

εριξα μια ματια σε αυτα που γραψατε..

Σκαι οντως πολυ μοναχικη δουλεια η μητροτητα!! Για καποιες τουλαχιστον ετσι ειναι.. γιατι για καποιες αλλες, μια χαρα ομαδικη δουλεια ειναι.. εχουν τη μανα τους, τον αντρα τους να τους τρεχει ξωπισω, αδερφες, θειες κλπ..και παλι παραπονα εχουν!:idea

νιπ: μπας κ εχουμε την ιδια μανα?

απο κιλα αφου ειναι πονεμενη ιστορια εγω δεν απανταω! κουραγιο παντως! την πρωτη φορα ημουν στα +8 πολυυυυυ καιρο!

εμενα αρρωστησε η κορη μου.. κ φοβαμαι με το μωρο πολυ.. με ποναει κ λαιμος εμενα σημερα...:|

καλημερα...μην αγχωνεσαι, βαλε μασκα οταν πλησιαζεις το μωρο κ απολυμανε τα χερια σου, αν μπορεις βαλε κ στη μικρη μασκα οταν θελει να το πλησιαζει, αν δε θελει να βαλει απομονωσε το μωρο σε ενα δωματιο...ολα θα πανε καλα, δε θα αρρωστησει!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Xριστιάνα μου περαστικά σας! Άντε να μαζέψεις τη μικρή να μην τον πλησιάζει τώρα!

Από κιλά δεν έχω ιδέα, έχω ακόμη τουλάχιστον καμμιά δεκαριά, καλά να πάθω αφού πήρα 23...

Περάσαμε ένα προβληματικό σ/κ με πολλά κλάματα από το στομάχι του. Σε λίγο θα πάρω την παιδογαστρεντερολόγο πάλι. Από το βράδυ χτες είναι καλύτερα, πήγαμε και μια βολτίτσα με το καρότσι σ' ένα ψητοπωλείο στο διπλανό πάρκο, ήπια μισή μπύρα και μετά κουτούλαγα, ευτυχώς ο μπέμπης κοιμήθηκε κατά τις 12 παρά χωρίς πολλά πολλά ώς τις 4. Τον τάισα και έξω, φύσαγε κι όλας, δροσίστηκε και του άρεσε!

Πού είστε οι υπόλοιπες? Mariapap τι κάνεις παιδί μου? Φαντάζομαι δεν έχεις χρόνο να ανασάνεις, ε?

Περαστικά σας!! κι εγώ το φοβάμαι πολύ αυτό γμτ!! τουλάχιστον μέχρι να κλείσουν το τρίμηνο. Μακάρι να μην έχει τίποτα σοβαρό η μικρή. Δεν ακούν και σ' αυτή την ηλικία. Εμένα η δικιά μου προχτές που έβρεχε είχε βγει στο μπαλκόνι ξυπόλυτη μες τα νερά κ το κρύο και μου λεγε "κάτσε κάτσε" δείχνοντας την καρέκλα για να βγω κι εγώ!! χαχαχα

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα!!!

Χριστιαννα περαστικά σας και εύχομαι να μην κολλήσει τίποτα το μωρο.

Sky υπομονη... Μήπως τον είχε πειράξει η ζέστη;;

Να σας πω και κάτι άλλο...δεν είχα δυσκοιλιοτητα στην εγκυμοσύνη και έχω τώρα και δεν μπορω καθολου. Το έχει πάθει καμία αλλη αυτό;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...