Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Χαιρετω τις μανες!

Το βραδυ μαξιμουμ 2,5 ωρες και μεσα στην ημερα 20λεπτα και αμα κοιμηθει.Ποναει η πλατη μου απο το σηκωμα και τις αγκαλιες και το στηθος μου απο τους θηλασμους.Κανει και γουλιτσες,εχει και κολικους.....ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!!!!

Ωχ...:(Πόσο ειστε τωρα βρε νιπ?

(δεν βλεπω τικερακι, δεν θυμαμαι κιολας!)

Κορίτσια όσες κάνατε το πρώτο εμβόλιο επειδή αύριο θα πάμε να το κάνουμε τί να περιμένω μετά? Πυρετό αδιαθεσία κ.τ.λ???

Εμεις από τους τυχερους, τιποτα! Μονο μια σχετικη υπνηλια το β' 24ωρο;)!

Εμένα γεννήθηκε 3510 και στον μήνα είμαστε 5 κιλά πήρε πολύ βάρος.

Εμεις δεν φτασαμε τα 5 ακομα:(

καλησπερα σας...επιστρεψαμε απο Χανια κατα τις 8...περασαμε πολυ ωραια, εγραψα κ καλα στι ςεξετασεις, πρεπει να εχω περασει!!

Α ρε Αννα πολυ σε χαιρομαι! Μπραβο!

Πλέον και μικρός θηλαζει γρήγορα οπότε δεν τρώμε πολύ ώρα να βαρεθεί ο μεγάλος.

Για πες, ποσο το κανει το καθε γευμα? Γευμα και στηθος το πατε ή όχι????

Η μικρή είχε ένα πολυ ωραίο βράδυ...έφαγε 10:30 μετα ξύπνησε 4:15

Ρε παιδια κι εμενα ΝΟΜΙΖΩ χτες το βραδυ ετσι το εκανε...αλλα δεν ειμαι σιγουρη...μπορει να ξυπνησα ενδιαμεσα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα:oops:....

Σκαι, καλυτερα,ε?;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανεβασα αλλη μια απαντηση πριν απο λιγο αλλα δεν ξερω τι εγινε. Τεσπα την ξαναγραφω.

Skountoufla αυριο,13/7, κλεινουμε ενα μηνα. Δενξερω να βαζω τικερακι.Αν καποια κοπελα μπορει να εξηγησει και σ'εμενα την ξανθια.

Skybeam μονο ο αντρας μπορει και με βοηθαει πραγματικα αλλα γυρναει 6 με 7 το απογευμα και ολα τα σκ λειπει εκτος Αθηνων για δουλεια. Υποτιθεται οτι θα με βοηθουσε η μητερα μου,οπως ολες οι αλλες μανουλες αλλα ειναι στον κοσμο της.Ερχεται οτι ωρα θελει,μαγειρευει οτι και οποτε θελει και γενικα κανει οτι θελει και πιο πολυ με εκνευριζει παρα με βοηθαει.Και οταν της τα ειπα ολα αυτα μου ειπε οτι ολο παρατηρησεις της κανω και της φωναζω χωρις λογο. Γιαυτο καλυτερα μονη μου....

KBwJp3.png

hv0sp3.png

nip πάτα πάνω σε ένα δικό μας τικέρακι φτιάξε με τα βήματα που έχει εκεί ένα τικεράκι και μετά θα πάρεις αντιγραφή ότι έχει στο Forum signatures: HTML • Babycenter • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

και έρχεσαι εδώ πας πάνω εκεί που λέει βοηθήματα -> επεξεργασία υπογραφής και κάνεις επικόλληση και είσαι έτοιμη.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα!!!!

Σημερα έχουμε μια δύσκολη μέρα με γκρίνια το πρωί πολυ και τώρα σιγα σιγα ηρεμει... Δεν νομίζω ότι ειναι κολικοι, μάλλον η ζέστη σημερα την επηρέασε και εδώ έχουμε και πολυ υγρασία. Θα δείξει αύριο πως θα είμαι η μέρα...

Sky πως τα πάτε εσείς;;; Καλυτερα;

Mariapap πως ειναι η μικρή σου; Ηρεμησε;

Νίπ υπομονη σε λίγο θα μεγαλώσουν και θα ειναι όλο ζουζουνιες και ναζια και θα ειναι για ρουφηγμα και αυτές οι μέρες θα ειναι παρελθόν...

Οι υπόλοιπες τι κανετε;;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

καλησπερα σας...πηγαμε τ μικρη στο γιατρο κ δυστυχως θα φοραει το γυψο για ακομα 3 βδομαδες!!!!! τς εβαλε γυψο σε ολο το χερι αλλα ευτυχως ρυτινης που ειναι πολυ ΄ ελαφφρυς...αλλα μωρε καλοκαιριατικα το λυπαμαι το καημενο κ ουτε κολυμβτριο ουτε θαλασσα..τεσπα...ο μικρος μια χαρα, πολυ επικοινωνιακος κ χαχας μας βγηκε ο κυριος...κανει κατι γελια αλλο πραγμα, κ φωνουλες πολλες, σαν να καταλαβαινει..

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Σκαι απο ο,τι διαβαζω καλυτερα ειναι τα πραγματα με το μικρακι σου, κοιμαται περισσοτερο ετσι;;; ξεκουραζεσαι κ συ καπως...απο κλαματα πώς τα παει;;; εχουν περιοριστει;;;

Σκαι, καλυτερα,ε?;)

Sky πως τα πάτε εσείς;;; Καλυτερα;

Kαλύτερα κορίτσια! Οι καούρες έχουν περιοριστεί (αλλά δεν έχουν σταματήσει τελείως, οπότε και γινόμαστε μπλε στο κλάμα). Παρόλα αυτά, παρότι υπάρχει και δυνατότερο φάρμακο, παραμένουμε σ' αυτό που παίρνουμε και θα μας ξαναδεί η παιδογαστρεντερολόγος στις αρχές του Σεπτέμβρη για επαναξιολόγηση.

Κλάματα όντως έχουν περιοριστεί, γκρίνιες έχουμε και "κλαψούρισμα" περισσότερο όταν νυστάζει ή βαριέται. Τα έχετε εσείς αυτά? Και πώς τα χειρίζεστε?

Χτες διαμαρτυρόταν έντονα, παίρνει ο μπαμπάς μου εκείνη την ώρα τηλέφωνο, λέει τι έχει ο μπέμπης? Λέω θέλει βόλτα αγκαλιά πάνω κάτω... εμ! μου λέει, αφού έτσι τον έχεις μάθει... Τι τον έχω μάθει, αφού είναι το μόνο που τον ηρεμεί, τα έχω λιώσει τα πλακάκια γμτ απ' το πάνω κάτω! Τι να πω, υπάρχει τρόπος να κοπεί αυτό? Αν υπάρχει κάτι άλλο πέρα απ' το να τον αφήσω να κλαίει μέχρι να το πάρει απόφαση, πείτε το!

Αννα τι κρίμα ρε γμτ, τρεις εβδομάδες ακόμα... ελπίζω τουλάχιστον να μην πονάει πια, ε?

Υποτιθεται οτι θα με βοηθουσε η μητερα μου,οπως ολες οι αλλες μανουλες αλλα ειναι στον κοσμο της.Ερχεται οτι ωρα θελει,μαγειρευει οτι και οποτε θελει και γενικα κανει οτι θελει και πιο πολυ με εκνευριζει παρα με βοηθαει.Και οταν της τα ειπα ολα αυτα μου ειπε οτι ολο παρατηρησεις της κανω και της φωναζω χωρις λογο. Γιαυτο καλυτερα μονη μου....

Επειδή κάθε βοήθεια στην παρούσα φάση είναι ευπρόσδεκτη, αν δεν σου κάνει αρμένικες βίζιτες άστη εκεί να σου κάνει κάνα φαγητό να υπάρχει... να περάσει αυτή η δύσκολη βρεφική περίοδος και βλέπεις...

Τώρα βέβαια αν δεν την αντέχεις καθόλου, καλά έκανες και της τα είπες.

Τελικά η μητρότητα και όλο το πακέτο μέχρι να ξεπεταχτούνε (ίσως και μετά, δεν ξέρω) είναι πάαααααρα πολύ μοναχική δουλειά. Ο άντρας θα βρει τρόπο να ξεσκάσει, μα στη δουλειά, μα έναν καφέ ή ποτό στα όρθια, όλο και κάτι θα βρει. Οι γονείς βοηθούν όσο και όποτε θέλουν. Μόνες μας κλεινόμαστε στο σπίτι (όσες έχουμε ζόρικα μωρά που αποσυντονίζονται εύκολα), εμείς έχουμε κυρίως την ευθύνη του μωρού σε όλα τα επίπεδα, εμείς έχουμε την ευθύνη του σπιτιού και της οργάνωσής του, τις δουλειές, κι όλοι οι άλλοι αν, όποτε και όσο μπορούν, ανάλογα με τα κέφια τους, έρχονται να μας βοηθήσουν ή να μας κάνουν παρέα. Γι' αυτό τελικά η λέξη "μαμά" είναι ακριβή και ιερή, αν δεν το περάσεις δεν το καταλαβαίνεις πόσο πολύ είναι...

Τελικά η μητρότητα και όλο το πακέτο μέχρι να ξεπεταχτούνε (ίσως και μετά, δεν ξέρω) είναι πάαααααρα πολύ μοναχική δουλειά. Ο άντρας θα βρει τρόπο να ξεσκάσει, μα στη δουλειά, μα έναν καφέ ή ποτό στα όρθια, όλο και κάτι θα βρει. Οι γονείς βοηθούν όσο και όποτε θέλουν. Μόνες μας κλεινόμαστε στο σπίτι (όσες έχουμε ζόρικα μωρά που αποσυντονίζονται εύκολα), εμείς έχουμε κυρίως την ευθύνη του μωρού σε όλα τα επίπεδα, εμείς έχουμε την ευθύνη του σπιτιού και της οργάνωσής του, τις δουλειές, κι όλοι οι άλλοι αν, όποτε και όσο μπορούν, ανάλογα με τα κέφια τους, έρχονται να μας βοηθήσουν ή να μας κάνουν παρέα. Γι' αυτό τελικά η λέξη "μαμά" είναι ακριβή και ιερή, αν δεν το περάσεις δεν το καταλαβαίνεις πόσο πολύ είναι...

Καλημέρα!!

Αχ πόσο δίκιο έχεις γι' αυτό το κλείσιμο χαχαχα!! Αφού ρε παιδιά, τη μέρα που πήγα Θεσσαλονίκη, παρόλη την ταλαιπωρία που τράβηξα, ξέσκασα!!! :rolleyes::rolleyes:

Από δω και πέρα δεν υπάρχει πια ξέγνοιαστη περίοδος, όλο και κάποιο άγχος θα έχουμε για τα βλαστάρια μας! :rolleyes: τις προάλλες διάβαζα στο πάρεντς τα ποστ των γονιών με παιδιά στην εφηβεία, εκεί να δεις!!!! χαχαχα οπότε καλύτερα τώρα η γκρίνια που τουλάχιστον ξέρεις τι έχουν και μπορείς να τα ηρεμήσεις, τι έχουμε να τραβήξουμε ακόμα οι μάνες!! εκατό χρονών να φτάσει το παιδί σου, πάλι έγνοιες θα χεις!

Άννα ελπίζω η μικρή να το πήρε ψύχραιμα :( απ' ότι είδα έχει και γενέθλια σύντομα, τουλάχιστον κάντε της μια ωραία έκπληξη για αποζημίωση!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα!

Τι σας έλεγα χθες οτι πάω στο σπίτι της πεθερας για τη διπλωματικη, ενω λείπει φυσικα, και ξεσκάω, χαλαρώνω! Αννυ με έκανες να μη νιώθω τύψεις αφου κι εσυ έτσι ένιωσες με τις εξετάσεις...

Skybeam πάρε το παιδάκι σου αγκαλίτσα τώρα που το θέλει και το εχει ανάγκη! Μόλις ελευθερωθεί και σταθεί όρθιο για δοκίμασε να το πάρεις τότε αγκαλια αν μπορείς! Σαν χέλι θα σου γλιστράει να φύγει...

Σοφία για το θηλασμο που ρώτησες, τρώμε 5-10 λεπτά, ενα στήθος κάθε γεύμα. Πάντως στον πρώτο δεν ήταν έτσι τα πράγματα... Μετα τους 2,5 μήνες άρχισε να στρώνει το πράγμα. Τώρα απο τον 1ο μήνα ήταν καλά. Είπαμε ομως είχα να θηλασω 6 μήνες και μάλλον ο οργανισμός πηρε γρήγορα μπρος!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημερα σας!!!! εδω κ γω...ο αντρας μου κοιμαται με τον μπεμπη, η μικρη βλεπει την μπαρμπι μπαλαρινα -τι κολλημα κ αυτο!!!!- κ γω βαζω πλυντηρια, αλλαζω σεντονια, μαζευω συνεχεια την κουζινα -μα μπορει κ 10 φορες την ημερα να ττη μαζεψω- κ τσακωνομαι με οποιον βρω...Σκαι οπως τα εγραψες τα πραγματα ειναι, η μανα τα τραβαει ολα, ο αντρας θα ξεσκασει εστω με τη δουλεια κ οχι μονο, οι γονεις εκατερωθεν θα βοηθησουν 1-2-3 ωρες κ μετα το πακετο παλι σε μας θα ερθει...υπομονη...οι πρωτοι μηνες ειναι οι ζορικοι, μετα θα φτιαξουν τα πραγματα, θα μας αποζημιωσουν τα μωρακια μας...

η μικρη δεν παραπονιεται με το χερι αλλα εγω δεν μπορω να τη βλεπω...δεν ποναει ευτυχως...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα κι απο εμάς...

Η μικρή κοιμάται και εμείς μόλις φάγαμε ψαρακι ψητό!!!! Σημερα ειναι λίγο καλυτερα τα πράγματα... Να ρωτήσω μήπως και μπορείτε εσείς να μου πείτε τι έχει...μετα απο περίπου 2 ωρες που έχει φάει κλαίει λες και το σφαζουνε και δείχνει να πειναει,όσες φορές της έδωσα γάλα το έβγαλε σχεδόν όλο με γουλιες μέσα σε μια ωρα. Οταν τρώει στο τρίωρο μπορει να βγάλει γουλια σε με το ρεψιμο αλλα όχι τίποτα το τρομερό. Τι να κάνω δεν ξέρω...και η κυρία μετα απο κανά τέταρτο άντε εικοσαλεπτο έχει ηρεμήσει και κάθεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Αννα υπομονη με την μικρή, ειναι πακέτο ο γυψος μέσα στο καλοκαίρι αλλα αφού δεν πονάει ειναι καλο.

Κορίτσια η αλήθεια ειναι ότι όλα εμείς τα παίρναμε... Οι άντρες όσο και να θέλουν να βοηθήσουν με τα παιδιά πρώτοβουλια δεν θα πάρουμε ποτέ...τουλάχιστον εμένα και για το παραμικρό που έχει να κάνει με τα παιδιά θα ρωτήσει, κι αν δεν είμαι σπίτι θα πάρει τηλ. και ας του έχω πει ακριβώς τι πρέπει να κάνει.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Ρουμπινάκι ψάξτο για ΓΟΠ. Τα ίδια συμπτώματα είχε ο δικός μου στην ώρα πάνω. Το κλάμα κράταγε περίπου 3/4 της ώρας. Μετά έκανε σα λυσσασμένος για γάλα (μιλάμε δάγκωνε τη θηλή του μπιμπερό στον αέρα και έπινε σα λιμασμένο!) και μετά ξανά τα ίδια, γινόταν μπλε. Και σ' αυτό το μοτίβο πέρναγε ΟΛΗ η μέρα. Ο άντρας μου που είναι στομαχικός με χρόνια ΓΟΠ μου είπε ότι κάνει έτσι γιατί δροσίζεται από την καούρα. Πράγματι, με το που πήραμε το φάρμακο, μετά από λίγες μέρες σταμάτησε αυτό...

Ρουμπινάκι ψάξτο για ΓΟΠ. Τα ίδια συμπτώματα είχε ο δικός μου στην ώρα πάνω. Το κλάμα κράταγε περίπου 3/4 της ώρας. Μετά έκανε σα λυσσασμένος για γάλα (μιλάμε δάγκωνε τη θηλή του μπιμπερό στον αέρα και έπινε σα λιμασμένο!) και μετά ξανά τα ίδια, γινόταν μπλε. Και σ' αυτό το μοτίβο πέρναγε ΟΛΗ η μέρα. Ο άντρας μου που είναι στομαχικός με χρόνια ΓΟΠ μου είπε ότι κάνει έτσι γιατί δροσίζεται από την καούρα. Πράγματι, με το που πήραμε το φάρμακο, μετά από λίγες μέρες σταμάτησε αυτό...

Δεν νομίζω ότι ειναι αυτό γιατι το έχει μια ή δυο φορές μέσα στην μέρα. Αν ηταν ΓΟΠ δεν θα έπρεπε να το παθαίνει συνέχεια;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Δεν νομίζω ότι ειναι αυτό γιατι το έχει μια ή δυο φορές μέσα στην μέρα. Αν ηταν ΓΟΠ δεν θα έπρεπε να το παθαίνει συνέχεια;

Όχι, κι όμως! Κι εμένα υπήρχαν φορές που δεν το πάθαινε, ιδίως το πρωί που ήταν το στομάχι πιο ξεκούραστο. Εύχομαι να μην είναι, μπορεί να μην είναι κιόλας, μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά τα συμπτώματα τα δικά μας τουλάχιστον μοιάζουνε.

Όχι, κι όμως! Κι εμένα υπήρχαν φορές που δεν το πάθαινε, ιδίως το πρωί που ήταν το στομάχι πιο ξεκούραστο. Εύχομαι να μην είναι, μπορεί να μην είναι κιόλας, μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά τα συμπτώματα τα δικά μας τουλάχιστον μοιάζουνε.

Θα το παρακολουθήσω γιατι κυρίως την πιάνει το πρωί κατα τις 12:30 ενώ ειναι να φάει στις 1:30... Θα το δω γιατι σιγα σιγα θα κόψουμε και το μητρικό και θα δω πως θα παει. Χθες πάντως το απόγευμα που της έδωσα ξένο ηταν ήρεμη και όλα καλα που άλλες μέρες έκανε το χαμό. Στην αρχη είπα ότι ειναι κάτι που τρώω αλλα αν ειναι αυτό τότε δεν πρέπει να τρώω τίποτα γιατι έκοψε τα πάντα και παλι τα ίδια κάνει...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...