Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Γιωτα να τα εκατοστησεις και να συνεχίσει το μωρο σου να σου κάνει τέτοια και αλλα πολλά δωράκια!!!!!

Αννα μπράβο για τις εξετάσεις!!!

Κορίτσια εμένα η μικρή απο την αρχη έκανε 7 γεύματα...μόνο στην κλινικη νομίζω έκανε 8. Βέβαια πίνει με μπουκάλι μητρικό και δεν θυλαζει οπότε μάλλον παίζει και αυτό ρόλο. Πάντως σιγα σιγα θα αρχίσω να δίνω και ξένο κοριτσια:( δεν έχω και πολυ γάλα αλλα ούτε και υπομονη να βγάζω όπως πρέπει και έχω και τον γιο μου όταν ειναι στο σπίτι όλα απο την μαμα τα θέλει και στεναχωριεμαι που δεν έχω το κουράγιο να του δώσω την προσοχή που θέλει... Στεναχωριεμαι που δεν θα πάρει η μικρή πολυ μητρικό αλλα είπα πρέπει να είμαι εγω καλα για να είμαι καλη μαμα(τα λέω για να τα ακούω).

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατα τ'αλλα ελαχιστη βελτιωση εχει στον υπνο.Το βραδυ μαξιμουμ 2,5 ωρες και μεσα στην ημερα 20λεπτα και αμα κοιμηθει.Ποναει η πλατη μου απο το σηκωμα και τις αγκαλιες και το στηθος μου απο τους θηλασμους.Κανει και γουλιτσες,εχει και κολικους.....ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!!!!

Ax Βρε nip, πράγματι όλο το πακέτο! Δεν υπάρχει κανείς να σε βοηθήσει μπας και καταφέρεις να ξεκουραστείς λίγο?...

...πριν λιγο κοιμηθηκε ενω η μικρη μας κυρια κοιμηθηκε 1,5 ωρα στο αυτοκινητο κ τωρα το ματι γαριδα ενω κανονικα κοιμαται απο τις 8 καθε μερα, ειδε κ ενα κακο ονειρο χθες κ μας εχει πρηξει οτι θα το ξαναδει κ δε λεει να κοιμηθει.....

Ωχ! Είναι μη σου τύχει! Τι ώρα κοιμήθηκε τελικά?

Καλημέρα!

Εμένα μου κοιμήθηκε χτες εννιάμιση με δωδεκάμιση και δύο παρά με πέντε. Τώρα τον ξαναπήρε ο ύπνος. Έχω κοιμηθεί σπαστά πέντε ώρες, πάλι καλά να λέω...

Στεναχωριεμαι που δεν θα πάρει η μικρή πολυ μητρικό αλλα είπα πρέπει να είμαι εγω καλα για να είμαι καλη μαμα(τα λέω για να τα ακούω).

:| :neutral: :|

και εγω μια απ`τα ιδια!

εμενα σχεδον μου κοπηκε το γαλα..

κριμα..αλλα τι να κανω!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

Καλημέρα!

Καθυστερημένα Χρόνια Πολλά στη Γιωτα και στην μικρή-μεγάλη της Ευας! Πολύχρονες και χαρούμενες! Γιωτα καλά να περάσετε στη θάλασσα! Να ξεκλεψεις χρόνο να κανείς κι εσύ καμία βουτιά!

Αννα καλά αποτελέσματα! Κι εσύ διαβασματα, πολλά μελετηρά κορίτσια μαζεύτηκαμε στο καφέ.

Εγω κορίτσια εχει δυο μέρες, και θα πάω και σήμερα στο σπίτι της πεθερας η οποία λείπει για να τελειώσω τη διπλωματική. Μου είχαν μείνει τα περιεχόμενα, συμπεράσματα και ένα γενικό ρεκτιφιέ! Τα παιδιά τα κρατάει ο άντρας μου για ένα τρίωρο και πάω εκεί γιατι εχει ησυχία. Έχω να πω η μάνα οτι περνάω καλα αυτές τις τρεις ώρες κι ας μην ειναι για καφέ!

Διαβάζω τις δευτερομανούλες που παιδευεστε με τον θηλασμό και λέω μάλλον ο μεγάλος μου ειναι καλό παιδάκι που δεν μου δημιουργεί προβλήματα σε αυτο το θέμα... Πλέον και μικρός θηλαζει γρήγορα οπότε δεν τρώμε πολύ ώρα να βαρεθεί ο μεγάλος.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Χριστιανα θυμάμαι απο όταν είχαμε πρώτο εγγραφεί στο παρεντς που τα λέγαμε και ήσουν στην Αθήνα τότε και τωρα πίσω στην Κύπρο, δυο μωρά και 6 συναδέλφους του συζύγου για τραπεζωμα πριν κλείσεις μήνα που γέννησες... Ασχετο αλλά έτσι μου ρθε!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Χριστιανα θυμάμαι απο όταν είχαμε πρώτο εγγραφεί στο παρεντς που τα λέγαμε και ήσουν στην Αθήνα τότε και τωρα πίσω στην Κύπρο, δυο μωρά και 6 συναδέλφους του συζύγου για τραπεζωμα πριν κλείσεις μήνα που γεννήσες... Ασχετο αλλά έτσι μου ρθε!

ειδες πως αλλαζουν τα δεδομενα απο τη μια στιγμη στην αλλη?:)

απιστευτο μου φαινεται κ εμενα,νερακι περνανε τα χρονια!

Kαλημέρα! Πώς πήγε το χτεσινό σουαρέ με τη συναδελφοπαρέα? :)

κουραστηκα μεχρι να καθαρισω ολο το σπιτι,να τακτοποιησω τα παιδια,να συμμαζεψω παλι μετα...

αλλα ωραια περασαμε!:)

λες κ ειχα αιωνες να δω "κανονικο" κοσμο.. αφου ολο οι θειτσες του αντρα μου απο το χωριο με επισκεπτονται!! :twisted:

Ax Βρε nip, πράγματι όλο το πακέτο! Δεν υπάρχει κανείς να σε βοηθήσει μπας και καταφέρεις να ξεκουραστείς λίγο?...

Ωχ! Είναι μη σου τύχει! Τι ώρα κοιμήθηκε τελικά?

Καλημέρα!

Εμένα μου κοιμήθηκε χτες εννιάμιση με δωδεκάμιση και δύο παρά με πέντε. Τώρα τον ξαναπήρε ο ύπνος. Έχω κοιμηθεί σπαστά πέντε ώρες, πάλι καλά να λέω...

Skybeam όταν είχα τον πρώτο σε αυτη τη φάση που είσαι τωρα, θα είχα κι εγω αποκοιμηθεί πάλι! Μην περιμένεις το βράδυ να ξεκουραστεις, άμα τον βλέπεις κοιμάται ξαπλωσε κι ας ειναι μέρα. Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ και τωρα κοιτά να κανείς τα πολύ απαραίτητα! Πάνω από πολλά να είσαι ξεκούραστη.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Skybeam όταν είχα τον πρώτο σε αυτη τη φάση που είσαι τωρα, θα είχα κι εγω αποκοιμηθεί πάλι! Μην περιμένεις το βράδυ να ξεκουραστεις, άμα τον βλέπεις κοιμάται ξαπλωσε κι ας ειναι μέρα. Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ και τωρα κοιτά να κανείς τα πολύ απαραίτητα! Πάνω από πολλά να είσαι ξεκούραστη.

E, πια, στις πεντε σηκώθηκα κι έκανα καφέ.. με πιάνουν και τα νεύρα μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ πια την τρίτη φορά. Χαζομάρα μου, γιατί να σκεφτείς κοιμάται ακόμα. Το μεσημέρι που θα ξανακοιμηθεί θα την πέσω κι εγώ.

Τώρα κρατάω ημερολόγιο να δω ώρες ξυπνήματος και φαγητού, κι αν συμπίπτει τίποτα στο πέρασμα των ημερών, να δω τους βιορυθμούς του βρε παιδί μου!

Διαφημίσεις

Τώρα κρατάω ημερολόγιο να δω ώρες ξυπνήματος και φαγητού, κι αν συμπίπτει τίποτα στο πέρασμα των ημερών, να δω τους βιορυθμούς του βρε παιδί μου!

κ εγω πρεπει να το κανω αυτο.

κυριως γιατι εμενα μενει κ αρκετες ωρες ξυπνιος, κ εκεινες τις ωρες συνεχεια τρωει κ χανω τη μπαλα κ δεν ξερω τι εφαγε στο τελος! οπως σου εκανε κ εσενα στις αρχες..

κ εγω πρεπει να το κανω αυτο.

κυριως γιατι εμενα μενει κ αρκετες ωρες ξυπνιος, κ εκεινες τις ωρες συνεχεια τρωει κ χανω τη μπαλα κ δεν ξερω τι εφαγε στο τελος! οπως σου εκανε κ εσενα στις αρχες..

α! Καταλαβα! Θα σε βοηθησει παντως.

Καλημέρα!!!

Η μικρή είχε ένα πολυ ωραίο βράδυ...έφαγε 10:30 μετα ξύπνησε 4:15 και μετα στις 8 και τέλος 10:30!!!!!! Το κάνει καμία βδομάδα τώρα οπότε νομίζω το καθιερώνει!!!!

Ο μικρός μεγάλος με κράτησε ξυπνια γιατι ξύπνησε στις 4:30 και μέχρι τις 5:30 τον άκουγα... Σημερα θα παει για σκ στο χωριό με τον παππού και την γιαγιά και θα μείνουμε με ένα παιδι!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

τελικα η μικρη κοιμηθηκε στις 10 μετα απο χαιδεματακι απο τον μπαμπα της.. σημερα θα παμε σε παιδορθοπεδικο για το χερι, ελπιζω να ειναι καλα κ να βγαλει το γυψοναρθηκα να παμε κ καμια θαλασσα..ο μικρος κυριος χαλαρωνει στο ρηλαξ, πώς απο τη μια μερα στην αλλη το συμπάθησε το ρηλαξ δεν το καταλαβαινω...στην αρχη δεν ηθελε ουτε λεπτο εκει, τωρα θα καθισει κανενα μισαωρο...Σκαι απο ο,τι διαβαζω καλυτερα ειναι τα πραγματα με το μικρακι σου, κοιμαται περισσοτερο ετσι;;; ξεκουραζεσαι κ συ καπως...απο κλαματα πώς τα παει;;; εχουν περιοριστει;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...