Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Λετε να ηταν αναλαμπη κι εμενα αυτη η βραδυα της μικρης;;; Κ στην Ξανθη κ στην Μαρια το ιδιο ε;;;Βεβαια εσας κοιμηθηκαν πολλες ωρες...εγω για να δω πανω απο 3 ωρες θα κανω καιρο μαλλον....δεν πειραζει κ οι 3 καλες ειναι...ουτε του παπα που λενε.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου πηρε καμια ωρα να το βρω τα νευρα μου......

:twisted::twisted:

Γιωτα μου υπομονη... ξερω,και εμενα η κορη μου τετοια κ χειροτερα μου εκανε! καθε 1,5 ωρα ξυπνουσε!! οποτε 3 ωρες υπνος για εμενα ηταν απλα υπεροχος!

κλαιει παλι,,πφφφφ....

σημερα θα φτιαξω σπανακοριζο.ελπιζω να μην τον πειραξει αν κ δεν τον θηλαζω κ πολυ.

Λετε να ηταν αναλαμπη κι εμενα αυτη η βραδυα της μικρης;;; Κ στην Ξανθη κ στην Μαρια το ιδιο ε;;;Βεβαια εσας κοιμηθηκαν πολλες ωρες...εγω για να δω πανω απο 3 ωρες θα κανω καιρο μαλλον....δεν πειραζει κ οι 3 καλες ειναι...ουτε του παπα που λενε.....

Το θεμα ειναι να κοιμαται γρηγορα να μην ξυπναει και κοιμαται

Μετα απο μιαμιση ωρα ας πουμε. Εμενα αυτο με σκοτωνει κουτουλαω.

Αμα κοιμαται στο τεταρτο δε πα να κανει και τριωρο ουτε του παπα οπως λες.

Εγω κραταω μικρο καλαθι παντως.,πρωτη φορα μου κοιμηθηκε πριν

Τις 12!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Το θεμα ειναι να κοιμαται γρηγορα να μην ξυπναει και κοιμαται

Μετα απο μιαμιση ωρα ας πουμε. Εμενα αυτο με σκοτωνει κουτουλαω.

Αμα κοιμαται στο τεταρτο δε πα να κανει και τριωρο ουτε του παπα οπως λες.

Εγω κραταω μικρο καλαθι παντως.,πρωτη φορα μου κοιμηθηκε πριν

Τις 12!!!!!!

Καλα δεν το συζηταω, αυτο που λες ειναι το πιο σημαντικο, να κοιμουνται αμεσως μετα το φαι....

εμενα ξυπναει τα βραδυα,κατα τις 12.30 αλλα μεχρι να τον αλλαξω,να τον ταισω-τρωει πολυ αργα, να ρευτει, να του περασει ο λοξυγγας, κ να τον κοιμησω περναει στανταρ μια ωρα.

μετα παλι ξυπναει κατα τις 4 και θελω αλλη μια ωρα να τα κανω ολα αυτα και μετα κατα τις 6.30 παλι τα ιδια!

οποτε και εγω γυρω στις 3 ωρες κοιμαμαι γιατι θελω κ λιγη ωρα να κοιμηθω αφου κοιμηθει αυτος!

Διαφημίσεις

Ε τριτη βδομαδα ειστε ακομα σιγα σιγα θα αρχισει να κανει

Και καποιο τετραωρο και θα ρευεται πιο γρηγορα.

Κι εμενα σρην αρχη περναγε μιαμιση ωρα μεχρι να ξανακοιμηθει.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κόρες......

Mygirl χρόνια πολλά για τη μεγάλη σου αγάπη.

ναι κ γω το περιμενα...ειναι πολλα 13 στελεχη ιου μωρε για τοσο μικρα μωρακια!!!! μα με ειχε προειδοποιησει η γιατρος οτι θα κανει κατα πασα πιθανοτητα πυρετο απλα δεν περιμενα τοσο υψηλο!!!!!

Πώς είναι σήμερα το μπεμπάκι;;;;

Η γιατρος ειπε να την βαζουμε μπρουμυτα, αρκει να ειναι καποιος ξυπνιος μαζι της. Να μην την αφηνω μονη της δηλαδη. Ενταξει, δεν παθαινουν τιποτα!! Η αδερφη μου την ανηψια μου πριν 12 χρονια την εβαζε μπρουμυτα κ κοιμοταν παντα κ για βραδυ. Ετσι της ειχε πει η παιδιατρος. Αλλαζουν τα δεδομενα.....

Ναι αυτό έλεγε και η μαμά μου. Εμάς μας έβαζε μπρούμυτα να κοιμηθούμε.

(χρονια μου πολλα!!!!)

Σημερα το απογευμα φευγουμε Χαλκιδικη για λιγες μερες, μακαρι να συνεχισει να ειναι ετσι ηρεμη....

Χιλιόχρονη και καλές διακοπές.

ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?? :twisted:

φτου - φτου σκόρδα.....;);););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Θα δω και απόψε μέχρι στιγμής μέχρι 5 ώρες έφτανε για να δούμε.Αν και επειδή πήρε πολύ βάρος στον πρώτο μήνα το θεωρώ νορμαλ να κόψει γεύματα σιγά σιγά και ιδίως το βράδυ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γιωτιτσα χρονια πολλα και καλα!!! Και εις αλλα τριωρα, τετραωρα, πενταωρα κλπ!!!:P

Αν και επειδή πήρε πολύ βάρος στον πρώτο μήνα το θεωρώ νορμαλ να κόψει γεύματα σιγά σιγά και ιδίως το βράδυ

Πόσα γευματα κανει τωρα και λες οτι μπορει να κοψει καποια?

Εμενα κανει 7 με 8 ημερησιως, αλλα δεν ξερω αν μπορω να τα πω ολα "γευματα" γιατι καποια διαρκουν πολυ λιγο, σαν ξεδιψασμα να το πω...?

Αυτα που υποθετεις οτι μπορει να κοψει ειναι αυτα που κανει μεσα στη νυχτα?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Αχ βρε κοριτσια τα φωτα σας παρακαλω.Απο εχθες που εβγαλα γαλα με το θηλαστρο οταν ο μπεμπης θηλασει πολυ ωρα νιωθω τσιμπηματακια στο σημειο που ειναι οι θηλες αλλα εσωτερικα και διαρκουν για λιγη ωρα και μετα περνανε.Μπορει να "κουραζονται" οι θηλες? Εξωτερικα τιποτα.Ουτε ερεθισμος ουτε κοκκινιλα ουτε ασπρακια, γιατι καπου διαβασα οτι μπορει να ειναι μυκητες.Πανω βεβαια στη γλωσσιτσα του μπεμπη εχει ασπρακια αλλα νομιζω οτι ειναι γαλα.Αν ειναι μυκητες τι αλλα συμπτωματα θα ειχα εγω η' το μωρο?

Κατα τ'αλλα ελαχιστη βελτιωση εχει στον υπνο.Το βραδυ μαξιμουμ 2,5 ωρες και μεσα στην ημερα 20λεπτα και αμα κοιμηθει.Ποναει η πλατη μου απο το σηκωμα και τις αγκαλιες και το στηθος μου απο τους θηλασμους.Κανει και γουλιτσες,εχει και κολικους.....ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!!!!

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Διαφημίσεις

Πόσα γευματα κανει τωρα και λες οτι μπορει να κοψει καποια?

Εμενα κανει 7 με 8 ημερησιως, αλλα δεν ξερω αν μπορω να τα πω ολα "γευματα" γιατι καποια διαρκουν πολυ λιγο, σαν ξεδιψασμα να το πω...?

Αυτα που υποθετεις οτι μπορει να κοψει ειναι αυτα που κανει μεσα στη νυχτα?

Κάνει 8 γεύματα τα 2 μέχρι χθες το βράδυ και τα 6 μέσα στη μέρα οπότε θεωρώ ότι μπορεί να τα πάει 6-7 σιγά σιγά. Εμένα γεννήθηκε 3510 και στον μήνα είμαστε 5 κιλά πήρε πολύ βάρος.Ήδη σήμερα το πάει για 6 γεύματα όπως τον κόβω μέχρι στιγμής έχει φάει 5 φορές οπότε άντε να φάει άλλες 2 μέχρι να κοιμηθεί μαξ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσια όσες κάνατε το πρώτο εμβόλιο επειδή αύριο

θα πάμε να το κάνουμε τί να περιμένω μετά?

Πυρετό αδιαθεσία κ.τ.λ???

εμείς κάναμε το εξαπλό (κοκκίτη, διθερίτιδα κλπ κλπ...) κι ήταν

λίγο γκρινιάρης κι το ίδιο βράδυ μέχρι να κοιμηθεί (όπου εκείνο

το βράδυ έκανε 6ωρο :shock:) κι όλη την επόμενη μέρα..

τον είχα συνέχεια αγκαλιά, έκανε παραπονάκια..του έδωσα

κι λίγο ντεπόν κι ηρεμούσε..αλλά πυρετό κι τέτοια δεν έκανε.

να χαίρεσαι κι την κουκλίτσα σου!χιλιόχρονη!:D

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημερα!!!!

Ναι, αυτο λεω!!!!!

Η γιατρος ειπε να την βαζουμε μπρουμυτα, αρκει να ειναι καποιος ξυπνιος μαζι της. Να μην την αφηνω μονη της δηλαδη. Ενταξει, δεν παθαινουν τιποτα!! Η αδερφη μου την ανηψια μου πριν 12 χρονια την εβαζε μπρουμυτα κ κοιμοταν παντα κ για βραδυ. Ετσι της ειχε πει η παιδιατρος. Αλλαζουν τα δεδομενα.....

Να σας πω για το βραδυ μας οτι ηταν παρα πολυ καλο. Την επιασαν κλαματα κατα τις 10.30 αλλα καμια σχεση με τις πρωτες μερες. Την ηρεμουσαμε πιο ευκολα δηλαδη, δεν ηταν εκεινο που ο,τι κ να κανεις δε σταματουσε. Την επιασε 2 φορες απο λιγο αυτο, αλλα κοιμηθηκε. Κ μαλιστα εκανε 3ωρα παρακαλω!!!!!!!!!!! Αχ πολυ το χαρηκα, ηταν δωρο της για τα γενεθλια μου σημερα!!!:P:p:p (χρονια μου πολλα!!!!)

Σημερα το απογευμα φευγουμε Χαλκιδικη για λιγες μερες, μακαρι να συνεχισει να ειναι ετσι ηρεμη....

Χρονια σου πολλα κ καλα!!!!!! Πολυχρονη κ παντα υγιης, να χαιρεσαι την οικογενεια σου...να περασετε τελεια στη Χαλκιδικη!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλησπερα σας...επιστρεψαμε απο Χανια κατα τις 8...περασαμε πολυ ωραια, εγραψα κ καλα στι ςεξετασεις, πρεπει να εχω περασει!!!!! σε 1 βδομαδα τα αποτελεσματα...ο μπεμπης μια χαρα τα περασε στη γιαγια κ τον παππου, δεν ξαναεκανε πυρετο οποτε το εμβολιο ηταν 100%...πριν λιγο κοιμηθηκε ενω η μικρη μας κυρια κοιμηθηκε 1,5 ωρα στο αυτοκινητο κ τωρα το ματι γαριδα ενω κανονικα κοιμαται απο τις 8 καθε μερα, ειδε κ ενα κακο ονειρο χθες κ μας εχει πρηξει οτι θα το ξαναδει κ δε λεει να κοιμηθει.....καλο βραδυ να εχουμε!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...