Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά!

Ξανθή να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!

Άννα από το εμβόλιο τόσο υψηλό πυρετό?:shock: :shock:

Είχα την εντύπωση ότι το πολύ μέχρι 38 να κάνουνε. :confused: :confused:

Κορίτσια εμένα όταν δεν κοιμάται έχω την μεγάλη και

την απασχολεί.Κάθεται της λέει τραγουδάκια της μιλάει

κ.τ.λ και μία χαρά περνάει η μπέμπα!

απο το εμβολιο ναι...τι να σου πω, η γιατρος παντως δεν ανησυχησε με τοσο πυρετο, μου ειπε ξανα οτι ειναι το εμβολιο...δεν εχει ξανακανει παντως απο τις 12 το μεσημερι, να δουμε πώς θα περασει κ η νυχτα βεβαια κ δεν τον εχω κ μαζι κ θα σκασω σημερα...τεσπα ιδωμεν...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Δε θελω να το μελετησω, αλλα σημερα η μικρη ειναι σαν να ειναι αλλο παιδι!!! Ουτε γκρινια, ουτε κλαμα (οχι πολυ τουλαχιστον....)!!!!! Κοιμηθηκε κ το μεσημερι 2,5 ωρες σχεδον, κατι που ειχε να κανει ουτε κι εγω δε θυμαμαι απο ποτε. Μπρουμυτα βεβαια, αλλα παλι......

Τελικα αν δεν πονανε ειναι ηρεμα μωρε τα καημενα!!! Θα δω πώς θα ειναι κ το βραδυ κ θα σας πω το πρωι!!!!

(θαυματουργος ο μαραθος......)

μπραβο σας, θα ηρεμησετε κ σεις σιγα σιγα...μια χαρα θα ειναι κ η νυχτα σας...κ γω καμια φορα τον κοιμιζω μπρουμυτα, δεν κανει αλλα τον βολευει μωρε, κ εννοειται αφου εχει φαει αρκετη ωρα!!!!!!!!

ovvZp2.png

Άννα το νέο εμβόλιο του πνευμονιόκοκου το 13πλο ξέρω και εγώ ότι κάνει πυρετό στα περισσότερα παιδάκια πέφτει βαρύ αλλά κυρίως η πρώτη δόση. Κάνε υπομονή δεν θα ξανακάνει το πιο πιθανό.

ναι κ γω το περιμενα...ειναι πολλα 13 στελεχη ιου μωρε για τοσο μικρα μωρακια!!!! μα με ειχε προειδοποιησει η γιατρος οτι θα κανει κατα πασα πιθανοτητα πυρετο απλα δεν περιμενα τοσο υψηλο!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά!

Ξανθή να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!

Άννα από το εμβόλιο τόσο υψηλό πυρετό?:shock: :shock:

Είχα την εντύπωση ότι το πολύ μέχρι 38 να κάνουνε. :confused: :confused:

Κορίτσια εμένα όταν δεν κοιμάται έχω την μεγάλη και

την απασχολεί.Κάθεται της λέει τραγουδάκια της μιλάει

κ.τ.λ και μία χαρά περνάει η μπέμπα!

να χαιρεσαι το παιδακι σου...πολυχρονο, υγιες κ παντα ευτυχισμενο να ειναι!!!!!!!

ovvZp2.png

Καλημερα!!!!

Γιώτα το μυρωδικό δεν λες που βάζουμε και στο φαγητό;Μακάρι να ηρεμήσατε πάντως

Ναι, αυτο λεω!!!!!

μπραβο σας, θα ηρεμησετε κ σεις σιγα σιγα...μια χαρα θα ειναι κ η νυχτα σας...κ γω καμια φορα τον κοιμιζω μπρουμυτα, δεν κανει αλλα τον βολευει μωρε, κ εννοειται αφου εχει φαει αρκετη ωρα!!!!!!!!

Η γιατρος ειπε να την βαζουμε μπρουμυτα, αρκει να ειναι καποιος ξυπνιος μαζι της. Να μην την αφηνω μονη της δηλαδη. Ενταξει, δεν παθαινουν τιποτα!! Η αδερφη μου την ανηψια μου πριν 12 χρονια την εβαζε μπρουμυτα κ κοιμοταν παντα κ για βραδυ. Ετσι της ειχε πει η παιδιατρος. Αλλαζουν τα δεδομενα.....

Να σας πω για το βραδυ μας οτι ηταν παρα πολυ καλο. Την επιασαν κλαματα κατα τις 10.30 αλλα καμια σχεση με τις πρωτες μερες. Την ηρεμουσαμε πιο ευκολα δηλαδη, δεν ηταν εκεινο που ο,τι κ να κανεις δε σταματουσε. Την επιασε 2 φορες απο λιγο αυτο, αλλα κοιμηθηκε. Κ μαλιστα εκανε 3ωρα παρακαλω!!!!!!!!!!! Αχ πολυ το χαρηκα, ηταν δωρο της για τα γενεθλια μου σημερα!!!:P:p:p (χρονια μου πολλα!!!!)

Σημερα το απογευμα φευγουμε Χαλκιδικη για λιγες μερες, μακαρι να συνεχισει να ειναι ετσι ηρεμη....

Να τα εκατοστήσεις Γιωτάκι και να χαίρεσαι την κούκλα σας...

ΚΑι εμένα απόψε από 9.20 ξύπνησε 4.35 αφού σηκώθηκα και είχα γεμίσει γάλατα όλο το κρεβάτι μου και το στήθος πρώτη φορά ήταν με γρομπαλάκια και πρησμένο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα συντροφισσες!!Τι κανετε?Πως ηταν το βραδυ σας?

Εγω κανω δουλειες ως συνηθως.

Θα εχω 6 συναδελφους του αντρα μου αργα το απογευμα κ τρεχω οπως καταλαβαινετε!

Ο γιοκας μου απο την ωρα που δημοσιευσα τη φωτο του στο φεις εχει γινει αλλο παιδι! Ολο γκρινια, κλαμα κ νευρακια! Λετε να μην του αρεσε η φωτο? Λετε να μην του αρεσε το ονομα του? ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?? :twisted:

Απο τις 6 ηταν ξυπνιος κ τωρα μολις τον εβαλα μπρουμυτα στο κρεββατι του κ κοιμηθηκε! Επιτελους!!!

Εγω νυσταζωωωω!!!!

Καλημερα συντροφισσες!!Τι κανετε?Πως ηταν το βραδυ σας?

Εγω κανω δουλειες ως συνηθως.

Θα εχω 6 συναδελφους του αντρα μου αργα το απογευμα κ τρεχω οπως καταλαβαινετε!

Ο γιοκας μου απο την ωρα που δημοσιευσα τη φωτο του στο φεις εχει γινει αλλο παιδι! Ολο γκρινια, κλαμα κ νευρακια! Λετε να μην του αρεσε η φωτο? Λετε να μην του αρεσε το ονομα του? ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?? :twisted:

Απο τις 6 ηταν ξυπνιος κ τωρα μολις τον εβαλα μπρουμυτα στο κρεββατι του κ κοιμηθηκε! Επιτελους!!!

Εγω νυσταζωωωω!!!!

Ωχ κ εγω ετσι την πατησα, δε θυμασαι;; Ελεγα στην αρχη τι ησυχο μωρο που ειναι κ δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχει μωρο στο σπιτι κ τα λοιπα κ μετα αρχισαν οι κολικοι κ τα ζορια......

Kαλημέρα!

Εύα να το χαίρεσαι το πιτσιρικάκι σου!

Γιωτάκι, πολύχρονη βρε κούκλα! Να τα εκατοστήσεις!

Χριστιάνα 6 συνάδελφοι, ε? Για φαϊ, ή για καφέ-ποτό? Καλό κουράγιο!

Εμείς σήμερα είχαμε άλλα κόλπα. Μου κοιμήθηκε εννιά παρά το βράδυ, ξύπνησε δύο παρά τα ξημερώματα και ξανακοιμήθηκε πέντε παρά. Αχ! Πότε θα μεγαλώσει λιγάκι να μπει σε μια υποτυπώδη τάξη η ζωή μου, μου λέτε? :D

Καλημερα!

Γιωτακι χρονια σου πολλα κουκλα!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και ευχομαι

Το δωρο γενεθλιων να κρατησει και τις υπολοιπες μερες ;)

Μαρία πες του συζύγου σου που έρχεται εδώ σε εμάς να πάει σε κανένα χωράφι δίπλα του να κόψει.Αλήθεια που κοντά είναι εγώ κοντά στο τελεφερίκ και όλα τα χωράφια έχουν μάραθο φουλ.

Στην τατοιου ειναι θα του το πω!!!,χεχε! :D

Να τα εκατοστήσεις Γιωτάκι και να χαίρεσαι την κούκλα σας...

ΚΑι εμένα απόψε από 9.20 ξύπνησε 4.35 αφού σηκώθηκα και είχα γεμίσει γάλατα όλο το κρεβάτι μου και το στήθος πρώτη φορά ήταν με γρομπαλάκια και πρησμένο.

Αχ κι εμενα μη την ματιασω φτου της ενω εκανε μιση ωρα κλαμα

Χωρις λογο μου κοιμηθηκε απο τις 10:30 μεχρι τις3:30 εφαγε

Μονο ενα τεταρτο και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 8:00!!!!!!!!!!!!

Καλα αυτα δεν ξαναγινονται ηταν αναλαμπη ειμαι σιγουρη.

Και στις 3:30 που ξυπνησε δεν εφαγε απο το ενα στηθος και

Κοντευα να εκραγω εψαχνα το θηλαστρο να βγαλω γαλα.

Μου πηρε καμια ωρα να το βρω τα νευρα μου......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γιωτα αχχ ναι θυμαμαι.. αμαν με αυτους τους κολικους!!!

Σκαι , 6 θα ερθουν,, θα παραγγειλουμε σουβλακια γιατι εγω δεν μπορω να μαγειρεψω, κ μετα στανταρ θα κατσουν μεχρι τα μεσανυχτα για ποτο.. ελπιζω να ειναι ηρεμα τα παιδια μου,μονο αυτο!

παωωωω ξυπνησεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...