Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα!

Τι το θελα χθες να πω οτι μας τελειωσαν οι κολικοι!

Δραμα η χθεσινη μερα δραμα σας λεω.

Κορίτσια, αφήστε τα αστεία! :P

Άλλη από δώ! Περίοδος μου ήρθε στις 38 μέρες...

Μαράκι πας για καινούργιο πλυντήριο, ή παίρνει

Σκαι υποτιυεται οτι περιμενω ανταλλακτικο για εξαρτημα αλλα

Οι μ@λ@κες οι γερμανοι (miele ηταν ο πληντηριο τρομαρα μας)

Θελουν 15 εργασιμες για να το φτιαξουν. Πολυ μουρη!

Οποτε θα περιμενω τουλ 3βδομαδες ΄η θα μου τη βαρεσει στο τελος

Και θα παρω αλλο και θα τους πω το εξαρτημα να το βαλουν εκει που ξερουν......

Ε μα πια!

Να σας πω και το αλλο που μου πεταξε σημερα για να κλαψετε ή να γελασετε..

Μου λεει δεν το θελω το νινι.

και τι να το κανουμε της λεω?

να το πεταξουμε στα σκουπιδια!!!!!!!!!!! απανταει!!!!:shock:

Αμαααααν εγω μαλλον θα εκλαιγα αμα το ακουγα αυτο!

Το χω ξανακουσει ομως να το λενε αδερφακια παιζει πολυ ως ατακα!!!!!:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Να ξεκινήσω με ευχές:

Αννα περαστικά τη μικρή σου! Δύσκολα για ένα παιδάκι να εχει νάρθηκα και με τη ζέστη καλοκαιρίατικα ανυπόφορο θα έλεγα... Εγω στα 25 μου 1 Αυγούστου σε διακοπές το είχα πάθει και εκτός του ότι έβραζε το χέρι μέσα στο νάρθηκα, έπρεπε να πάω να μεινω στο πατρικό μου γιατί χωρίς το δεξί χέρι δεν μπορόυσα να κάνω και πολλά πράγματα! 1 μήνα έπρεπε να το κρατήσω αλλά στις 20 μερες δεν άντεξα άλλο... Ελπίζω η μικρή σου να έχει υπομονή.

Ξανθή να χαιρεσαι το μεγάλο σου αντράκι! Πολύχρονος να ειναι και καλότυχος! Α δεν κάνω λάθος ειναι το μεγαλύτερο παιδάκι στο καφέ μας.

Μαρία να χάιρεσαι κι εσύ τον αντρούλη σου! Να ειναι γερός να σας φροντίζει!

Εμείς τα πάμε πολύ καλύτερα! Καθόμαστε αρκετά στο ριλάξ και άλλοτε κοιτάζουμε με δέος τα παιχνιδακια που κρεμονται απο πάνω, άλλοτε τους χαμογελάμε. Το βράδυ ακολουθούμε ένα προγραμμα πλέον σταθερά από ότι φαίνεται. Υπνο 10:30-4:30 περίπου, κοιμισμένο τον θηλάζω, μόλις αρχίζει και κουνιέται τον παίρνω, μετά ένα ακόμη τάισμα κατά τις 7 και ξύπνημα οριστικό κατά τις 9. Μέσα στην ημέρα δεν κοιμάται πολύ αν και φάινεται ότι το θέλει. βολεύεται με μισάωρα, βαριά μια ώρα και μερικές φορές το μεσημέρι 2ωρο. Αλλά πάλι καλά λέω αν σκεφτείς οτι ο μεγάλος όλο και κάτι θα κάνει και θα τον ξυπνήσει...χθες ενώ ο μπεμπης κοιμόταν στο ριλάξ, άδειασε έναν κουβά με τουβλάκια δίπλα του και το χειρότερο μετά τα έριχνε ένα ένα μέσα στον κουβά, ακριβώς δίπλα στο αυτί του μπέμπη... Αν πάλι πάω να τον εμποδίσω θα φύγει βέβαια αλλά ειτε φωνάζοντας, είτε κλάιγοντας οπότε πάλι θα ξυπνήσει τον μπεμπη...

Περίεργο, κανείς δεν ξύπνησε ακόμη να με διακόψει!χαχαχα

Κορίτσια υπομονή κα υπάρχει ελπίδα να στρωσουν όλα τα μωράκια!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημερα!!!!! Εμεις χθες ειμασταν λιγο καλυτερα, ελπιζω σε ακομη καλυτερες μερες!!! Αυριο παμε Χαλκιδικη μεχρι τη Δευτερα, εκτος αν μας εκπληξει ευχαριστα η μικρη κ ειναι ακρως ηρεμη κ μεινουμε καμια μερα παραπανω!!!!! Το εχω αγχος για το πως θα ειναι εκει, δε θελω να μας ακουσει ολο το ποδι!!!!!

Kαλημέρα σε όλες!!

Καλέ, μη φρικάρετε, κι η δικιά μου αν μπορούσε να μιλήσει κανονικά, το ίδιο θα έλεγε χαχαχα :rolleyes::rolleyes: φυσιολογικό είναι να έχουν πάθει ένα ψιλοσοκ και να αντιδρούν έτσι, θα τους περάσει πού θα πάει;;

Μαρία, και μένα ο μικρός δεν κοιμάται πολύ μέσα στη μέρα, ακριβώς το ίδιο γίνεται, μόλις τον ψιλοπάρει ο ύπνος τότε θα θυμηθεί η μεγάλη να πάει να κουνήσει το ρηλάξ! Κι αυτό με τα τουβλάκια σαν να το βλέπω μπροστά μου! - μονίμως σκόρπια είναι στο σαλόνι, κάνουν και πολύ θόρυβο τα σκασμένα στο πλακάκι - η δικιά μου τα φτιάχνει και τα πετάει κάτω για να σκορπίσουν κιόλας - τινάζεται ο άλλος ο φουκαράς απ' την τρομάρα του! Η μόνη ελπίδα να κοιμηθεί είναι μεσημέρι, αφού έχει κοιμηθεί η μεγάλη μετά από γκρίνια και κλάματα.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Εμείς είμαστε καλά..... και χωρίς να θέλω να ματιάσω το παιδί μου .... είναι μάλλον ένα καλόβολο μωράκι..... ο καλός Θεούλης μάλλον με λυπήθηκε με αυτά που είχα περάσει με την πριγκίπισσά μου. :tongue::tongue: Βέβαια ακόμα δεν έχουμε αποπειραθεί να βγούμε βόλτα για να δω τι συμπεριφορά θα έχει εκεί......

Mariapap82 μήπως η μικρή σου δεν έχει κολικούς αλλά την πειράζει κάτι που τρως; Θηλάζεις έτσι δεν είναι; Στο λέω γιατί 1. οι κολικοί είναι καθημερινό φαινόμενο και 2. κάποια στιγμή είχες γράψει ότι έφαγες μελιτζάνες και τη μικρή την πείραξαν και εμένα ο παιδίατρος μου έχει απαγορεύσει τις μελιτζάνες ρητά.

Να σας πω και το αλλο που μου πεταξε σημερα για να κλαψετε ή να γελασετε..

Μου λεει δεν το θελω το νινι.

και τι να το κανουμε της λεω?

να το πεταξουμε στα σκουπιδια!!!!!!!!!!! απανταει!!!!:shock:

Πραγματικά για γέλια και για κλάμματα.:tongue::tongue::tongue: Μην στεναχωριέσαι όμως. Έχω ακούσει και άλλα. Σε μια φίλη μου της είχε πει ο γιοε της για την μπέμπα, να την βάλει πίσω στην κοιλιά, και μετά, όταν η δασκάλα στον παιδικό του είπε να ζωγραφίσουν την οικογένειά τους αυτός έφτιαξε τη μαμά, τον μπαμπά, τον εαυτό του και ένα αυτοκίνητο που θα έπαιρνε τη μπέμπα μακριά....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια αν στις περιοχές σας, δεν ξέρω ακόμα και πόσες είσετε από Αθήνα και πόσες από αλλού με 2-3 εξαιρέσεις...., έρθει ο Μάίκ ο Φασολάκη να πάτε ή αν στείλετε οπωσδήποτε τα μεγάλα σας. Πήγε χτες η κόρη μου με τη θεία της και γύρισε ενθουσιασμένη. Αν πάλι έρθουν οι Μαγικές Σβούρες με το Βασιλιά Μέγα Αλέξανδρο.... μην πετάξετε τα χρήματά σας,.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημερα κορασιδες!

Το βραδυ ειχαμε το εξης περιστατικο:

περιπου 3 ωρες αφοτου ειχε κοιμηθει, παταει ενα κλαμα...κραυγη...πώς να τα πω, σαν κατι να του συνεβη, ηταν τρομακτικο και το εκανε εντελως ξαφνικα χωρις να εχει κανει τιποτα νιαρ νιαρ πιο πριν και συνεχισε να κλαιει σπαρακτικα...τον παιρνω αγκαλια και τον βάζω στο στηθος και παλι του πήρε μερικα δευτερολεπτα να συνελθει...και καθ'όλη τη διαρκεια τα ματια του κλειστα...Τρομαξα, δεν τον ειχα ξανακουσει να κανει τετοιο κλαμα και ταραχτηκα πολυ. Ηταν σαν να επαθε κατι, αφου τον εψαξα παντου...τι να πω...Υπαρχει περιπτωση να τον τσιμπησε κανα κουνουπι και να τον επιασε ξαφνικη φαγουρα? Μ@λακιες λεω? Τι αλλο να επαθε το παιδακι μου???Δεν ξερω...απλα τα'παιξα λιγο:(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημερα κορασιδες!

Το βραδυ ειχαμε το εξης περιστατικο:

περιπου 3 ωρες αφοτου ειχε κοιμηθει, παταει ενα κλαμα...κραυγη...πώς να τα πω, σαν κατι να του συνεβη, ηταν τρομακτικο και το εκανε εντελως ξαφνικα χωρις να εχει κανει τιποτα νιαρ νιαρ πιο πριν και συνεχισε να κλαιει σπαρακτικα...τον παιρνω αγκαλια και τον βάζω στο στηθος και παλι του πήρε μερικα δευτερολεπτα να συνελθει...και καθ'όλη τη διαρκεια τα ματια του κλειστα...Τρομαξα, δεν τον ειχα ξανακουσει να κανει τετοιο κλαμα και ταραχτηκα πολυ. Ηταν σαν να επαθε κατι, αφου τον εψαξα παντου...τι να πω...Υπαρχει περιπτωση να τον τσιμπησε κανα κουνουπι και να τον επιασε ξαφνικη φαγουρα? Μ@λακιες λεω? Τι αλλο να επαθε το παιδακι μου???Δεν ξερω...απλα τα'παιξα λιγο:(

σοφάκι μπορεί να είδε κανένα άσχημο όνειρο το καημένο!!εμένα το έκανε αυτό στη 1 ώρα που είχε κοιμηθεί κι με το που τον πήρα αγκαλιά για λίγο ξανακοιμήθηκε!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Για τις μελιτζάνες γιατί σου είπε ρητά κιόλας όχι;;;εγώ τρώω κανονικά από την πρώτη μέρα και ποτέ δεν ενόχλησαν κανένα παιδί.Τα πράσινα και τα όσπρια απέφευγα και αυτά από μόνη μου μέχρι που πήγε 3,5 εβδομάδες τώρα τρώω κανονικά από όλα.

Ναι Μαρία μάλλον είναι ο μεγαλύτερος ο δικός μου από τα μεγάλα μας...Τα επόμενα είναι 5 ετών.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα σας!!!!!! ευχαριστουμε για τα περαστικα!!!!!! ενταξει την παλευουμε με το χερι προς το παρον...αλλα ουτε κολυμβητηριο, ουτε θαλασσα, ουτε τιποτα...ευτυχως θα ειναι για λιγες μερες...εμεις χθες καναμε κ αλλο εμβολιο κ στις 3 τα ξημερωματα ανεβασε ο μπεμπουλη 39,6!!!!!! ενταξει τα επαιξα φυσικα, τον καναμε ενα μπανιο με τον αντρα μου κ του εδωσα ντεπον, εκτοτε δεν εχει ξανακανει κ τωρα κοιμαται...ιδωμεν...Ξανθη να χαιρεσαι το γιο σου, πολυχρονος!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Για τις μελιτζάνες γιατί σου είπε ρητά κιόλας όχι;;;εγώ τρώω κανονικά από την πρώτη μέρα και ποτέ δεν ενόχλησαν κανένα παιδί.Τα πράσινα και τα όσπρια απέφευγα και αυτά από μόνη μου μέχρι που πήγε 3,5 εβδομάδες τώρα τρώω κανονικά από όλα.

Κι εγω τα ιδια

...εμεις χθες καναμε κ αλλο εμβολιο κ στις 3 τα ξημερωματα ανεβασε ο μπεμπουλη 39,6!!!!!! ενταξει τα επαιξα φυσικα, τον καναμε ενα μπανιο με τον αντρα μου κ του εδωσα ντεπον, εκτοτε δεν εχει ξανακανει κ τωρα κοιμαται...

Πώς τον πηρες ειδηση:shock:? Το ειχες εννοια λογω εμβολιου?

Περαστικα σας...

(τι εμβολιο???)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Ναι Μαρία μάλλον είναι ο μεγαλύτερος ο δικός μου από τα μεγάλα μας...Τα επόμενα είναι 5 ετών.

Δεν ξέρω και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν τον ρώτησα κιόλας.....:oops: Πάντως μου απαγόρευσε ρητά, μελιτζάνες, πιπεριές, πορτοκάλια, ακτινίδια, φράουλες, αλλαντικά, ξηρούς καρπούς, αναψυκτικά, χυμούς συσκευασμένους (μόνο φυσικό δηλαδή επιτρέπει), τοματοπελτέ (μόνο ντομάτα φρέσκια στα φαγητά αλλά στη σαλάτα μέχρι τρεις φετούλες :evil::evil::evil:), καφέ, όλα τα τηγανητά..... και μπορεί να ξεχνάω τώρα και κάτι. Μου είπε να πίνω πολύ μπύρα (για το γάλα).... και τη σιχαίνομαι κιόλας, κοτόπουλο, μοσχάρι, ψάρι, ρύζι και μακαρόνια.

καλημερα σας!!!!!! ευχαριστουμε για τα περαστικα!!!!!! ενταξει την παλευουμε με το χερι προς το παρον...αλλα ουτε κολυμβητηριο, ουτε θαλασσα, ουτε τιποτα...ευτυχως θα ειναι για λιγες μερες...εμεις χθες καναμε κ αλλο εμβολιο κ στις 3 τα ξημερωματα ανεβασε ο μπεμπουλη 39,6!!!!!! ενταξει τα επαιξα φυσικα, τον καναμε ενα μπανιο με τον αντρα μου κ του εδωσα ντεπον, εκτοτε δεν εχει ξανακανει κ τωρα κοιμαται...ιδωμεν...Ξανθη να χαιρεσαι το γιο σου, πολυχρονος!!!!!

Γιατί 2 εμβόλια τόσο κοντά; Με την κόρη μου μια φορά στο μήνα πηγαίναμε. Άλλαξε κάτι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Χαχα καλά Γιοβάννα ότι σου απαγόρεψαν τα έχω φάει και πιει όλα όμως χαχα. Γενικά τρώμε από όλα και αν δούμε κάτι ότι πειράζει το μωρό τότε το κόβουμε μη σε τρελάνει τελείως ο γιατρός είπαμε θηλάζουμε δεν είμαστε άρρωστοι...

Άννα τώρα πήρα είδηση για την κόρη σου περαστικά σας..Πακέτο καλοκαιριάτικα με γύψο το μικράκι

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ναι ρε παιδια κι εγω ηξερα οτι μπορεις να τρως τα παντα

Δεν ξέρω και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν τον ρώτησα κιόλας.....:oops: Πάντως μου απαγόρευσε ρητά, μελιτζάνες, πιπεριές, πορτοκάλια, ακτινίδια, φράουλες, αλλαντικά, ξηρούς καρπούς, αναψυκτικά, χυμούς συσκευασμένους (μόνο φυσικό δηλαδή επιτρέπει), τοματοπελτέ (μόνο ντομάτα φρέσκια στα φαγητά αλλά στη σαλάτα μέχρι τρεις φετούλες :evil::evil::evil:), καφέ, όλα τα τηγανητά..... και μπορεί να ξεχνάω τώρα και κάτι. Μου είπε να πίνω πολύ μπύρα (για το γάλα).... και τη σιχαίνομαι κιόλας, κοτόπουλο, μοσχάρι, ψάρι, ρύζι και μακαρόνια.

Εγω οντως ειπα οτι μπορει να φταιγανε οι μελιτζανες, τις εκοψα.

Μετα κοψαμε ολα τα οσπρια.

Το γαλα το κοψαμε.

Χθες εφαγα αρακα κι ισως εφταιγε αυτο.

Αλλα υγνωμη ρε παιδια τι να φαω πια μονο κρεας?????.

Αν ειναι λογω διατροφης ειναι σκετη απελπισια.

Αμα κοψω ολα αυτα που λες γιοβαννα μου θα ρεψω στην πεινα!!!!!

Σημερα θα κανω τραχανα για να δουμε.......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...