Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

κ η γκαντεμια μας συνεχιζεται... η κορη μου επεσε στο πανηγυρι κ ραγισε το χερι της...πηγε νοσοκομειο, εκανε ακτινογραφια κ της εβαλαν ναρθηκα, τον οποιο κ θα φοραει για 10 μερες...τι να πω, εχω καταστεναχωρηθει...ειναι η 3η φορα απο χθες που πεφτει κ στερεωνεται στο ιδιο χερι, ε ποσο να αντεξει κ αυτο...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ μωρέ το ψυχάκι καλοκαιριάτικα!!! :(:(:(:(:( Από κει που δεν το περιμένεις σου 'ρχεται! Πάλι καλά που δεν είναι τίποτα χειρότερο, 10 μέρες δεν είναι και τόσο πολύ. Ελπίζω μόνο να μην πονάει πολύ. Περαστικά σας και υπομονή!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Αχ μωρέ το ψυχάκι καλοκαιριάτικα!!! :(:(:(:(:( Από κει που δεν το περιμένεις σου 'ρχεται! Πάλι καλά που δεν είναι τίποτα χειρότερο, 10 μέρες δεν είναι και τόσο πολύ. Ελπίζω μόνο να μην πονάει πολύ. Περαστικά σας και υπομονή!

ποναει λιγο η μικρουλα μου, της εδωσα ντεπον...αχ κ παλι αχ...ευχαριστω Για τα περαστικα...καλο βραδυ!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημερα σας!!!! Τελικα δεν ειναι κ σιγουρο οτι κανει δουλεια ο μαραθος....Εχθες ηταν μια απο τα ιδια η μικρη, γκρινια κ κλαματα....Βασικα παρατηρησα οτι οποτε παμε καπου εξω για ωρα το παθαινει. Χτες πηγαμε για φαγητο στη μαμα μου κ οταν γυρισαμε σπιτι τρελαθηκε μεχρι το βραδυ!!! Μαλλον σημερα θα την παω στη γιατρο να την δει λιγο.

κ η γκαντεμια μας συνεχιζεται... η κορη μου επεσε στο πανηγυρι κ ραγισε το χερι της...πηγε νοσοκομειο, εκανε ακτινογραφια κ της εβαλαν ναρθηκα, τον οποιο κ θα φοραει για 10 μερες...τι να πω, εχω καταστεναχωρηθει...ειναι η 3η φορα απο χθες που πεφτει κ στερεωνεται στο ιδιο χερι, ε ποσο να αντεξει κ αυτο...

Ωχ μωρε!!! Περαστικα σας!!!!!!!!!

Μια γρήγορη καλημέρα και από εμένα και καλή εβδομάδα. Πώς τα πάτε κορίτσια; εΜΕΊς καλά, αλλά δεν συνεχίζω με αποκλειστικό θηλασμό γιατί και η μεγάλη μου θέλει το χρόνο της..... δίνω και 2-3 μπουκαλάκια μέσα στη μέρα.

Καλημερα σας!!!! Τελικα δεν ειναι κ σιγουρο οτι κανει δουλεια ο μαραθος....Εχθες ηταν μια απο τα ιδια η μικρη, γκρινια κ κλαματα....Βασικα παρατηρησα οτι οποτε παμε καπου εξω για ωρα το παθαινει. Χτες πηγαμε για φαγητο στη μαμα μου κ οταν γυρισαμε σπιτι τρελαθηκε μεχρι το βραδυ!!! Μαλλον σημερα θα την παω στη γιατρο να την δει λιγο.

Ωχ μωρε!!! Περαστικα σας!!!!!!!!!

μωρέ όταν βγαίνουν έξω χάνουν λίγο το πρόγραμμά τους.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλη εβδομάδα. Εμείς όλα καλα με μονη εξαίρεση ότι η μικρή δυο μέρες τώρα ξυπνάει για φαΐ στις 3 περίπου και μετα έχει όρεξη και δεν κοιμαται:| τι να κάνω δεν ξέρω... Χθες βέβαια την πήρε ο ύπνος λίγο πιο γρήγορα θα δείξει σημερα...

Ρε κορίτσια πως τα ντινετε την ημέρα και πως το βράδυ;;;

Αννα περαστικά στην μικρή... Τι παθατε στα καλα καθουμενα

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Την μέρα τον έχω με ένα αμάνικο εσώρουχο μόνο προς το παρόν το βράδυ του βάζω με λίγο μανίκι γιατί τον έχω χωρίς κάλτσες και είμαι κοντά στο βουνό και έχει αέρα.

Ξανθή έχει γενέθλια ο γιος σου σημερα;;; Αν ναι να τον χαίρεσαι πολυχρονος και πάντα ευτυχισμένος!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κι εγώ εδώ με κοντομάνικο τον έχω από το μεσημέρι και μετά. Το βράδυ του βάζω ολόσωμο που το κρατάω και το πρωί που φυσάει ακόμα κι έχει ψυχρούλα.

Τις τελευταίες μέρες είχε που λέτε μια απορία. Κάθε βράδυ έκανα τη μικρή μπάνιο πριν τη βάλω για ύπνο γιατί όπως καταλαβαίνετε σκουπίζει κάθε μέρα την αυλή με τα ρούχα, τα δε μαλλιά έχουν πάνω ό,τι μπορείς να φανταστείς!! :rolleyes:

Το πρωί που ξυπνούσε τα μαλλιά της κολλούσαν πάλι, δεν μπορούσα να τα χτενίσω, σαν να μην είχε λουστεί. Έλεγα ρε γμτ τι στο καλό γίνεται... μέχρι που παρατήρησα ότι η κυρία ζούλαγε το μπουκάλι να βγει το γάλα και το άπλωνε στα μαλλιά σαν μάσκα! :rolleyes::rolleyes: Σήμερα ήταν το κάτι άλλο, το μαλλί όλο κολλημένο να βρωμάει γαλατίλα!! :tongue::tongue: Πρώτη φορά μου συμβαίνει να κάνει παιδί μπάνιο μετά από ύπνο!!! χαχαχα Τώρα λοιπόν θα πίνει το γάλα πριν πάει στο κρεβάτι και αν ξυπνήσει το βράδυ γιατί διψάει μόνο νερό!!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσι μήπως έχεις μύκητες στο στήθος?τσούζει όταν θηλάζουν?μήπως σε πιρουνιάζει?το ξέρω γιατί το χω περάσει κι χάρη στην ξανθή που το είχε

πει το εντόπισα αλλιώς κι εγώ νόμιζα πως ήταν ερεθισμένες..κι παρεπιπτόντως

ξαναέχω τώρα ρε γαμώτο...:evil::evil:

δες αν έχουν κι τα μωράκια σαν ασπράκια στο στόμα..δεν είναι γάλα είναι μύκητες κι θέλετε θεραπεία κι οι 3!

Όχι δεν εχουμε. Δεν έχω τέτοια συμπτώματα.

Τα μωρα μου έχουν πάθει απλα σοκ. Καποιες φορες πιάνουν τέλεια και αλλες φορες κυρίως όταν πεινανε, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, σκέτα πιράνχας, βουτανε και δαγκώνουν οτι βρουν....

Πλεον τα βαζω μονο 2-3 φορες στήθος και τις υπόλοιπες αντλω και δίνω μπιμπερο. Ευτυχως , φτού φτού έχω πολυυυυυυυ γάλα.

0SB8p3.png

Ωχ .... κρίμα μωρέ το μωράκι... περαστικά σας εύχομαι.

Ρε κορίτσια πως τα ντινετε την ημέρα και πως το βράδυ;;;

Και εγώ έχω αυτό το θέμα γιατί μένουμε σε εξοχή και όσο να είναι έχει πιο χαμηλή θερμοκρασία. Συνήθως του φοράω αμάνικο μέα σην ημέρα με καλτσούλες και το βράδυ κορμάκι (με τα ποδαράκια μέσα) και τον σκεπάζω ένα ελαφρύ κουβερτάκι. Σήμερα όμως το πρωί που ξύπνησε ήταν γεμάτος δροτσίλα ο καλούλης μου, παρόλο που δεν του είχα το κουβερτάκι αλλά σεντονάκι, και σκέφτηκα μήπως ζεσταίνεται. Δεν ιδρώνουν σε αυτή την ηλικία και υποφέρουν τα καημενούλια.

Ναι ναι έχουμε γενέθλια σήμερα γίναμε 6!!!Ευχαριστώ πολύ!

Χρόνια σας πολλά και καλά! Να τον χαίρεστε!

Όχι δεν εχουμε. Δεν έχω τέτοια συμπτώματα.

Τα μωρα μου έχουν πάθει απλα σοκ. Καποιες φορες πιάνουν τέλεια και αλλες φορες κυρίως όταν πεινανε, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, σκέτα πιράνχας, βουτανε και δαγκώνουν οτι βρουν....

Πλεον τα βαζω μονο 2-3 φορες στήθος και τις υπόλοιπες αντλω και δίνω μπιμπερο. Ευτυχως , φτού φτού έχω πολυυυυυυυ γάλα.

Άξια μανούλα που θηλάζεις τα διδυμμάκια σου!!:P:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Anna, περαστικα να ειναι...

Ξανθη, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! 6 χρονων? Ολοκληρος αντρας:tongue:! Να τα εκατοστησετε!

Σκαι, Μαριαπαπ τι νεα?

Αννυ, η κορη σου εχει κανει τρελα πραγματα,ε?Θα'χεις ιστοριες να λες...!!!

Γιωτα ισχυει αυτο που σου λεει η Τζοβανα. Μην την κρατας πολλη ωρα εκτος σπιτιου, μεγαλωνε το χρονο σιγα-σιγα και θα μαθει κι εκεινη να το διαχειριζεται.

Ρουμπινακι, 1 στα 3 βραδια θα μου το κανει κι εμενα αυτο!Μερικες φορες ψαρωνω και παιζω κι εγω μαζι του, αλλες απλα τον βαζω ξανα στηθος μεχρι να νανουριστει με το πιπιλισμα.

Δυο φορες εχω μπει σημερα, πατησα τον κωδικο μου για να γραψω και δεν προλαβα. Νομιζω εφτασε στη φαση που ολο θελει παρεα και κουβεντα. Να καθομαι απο πανω του και να του μιλαω, δεν θελει τιποτα αλλο! Κουβεντιαζει κι αυτος:tongue:, ολο ααα και οοο κανει, ειδικα οταν του τραγουδαω, θελει να τραγουδησει κι αυτος! Παντως τα 3ωρα του φαγητου τα εχει κρατησει...σπανια το βραδυ θα κανει 4ωρο στον πρωτο υπνο. Το εχω συνηθισει παντως, ειναι και η ζεστη που γενικα με ενοχλει πολυ και δεν κοιμαμαι καλα ουτε συνεχομενα, ετσι κι αλλιως.

Εγω απο ντυσιμο τον εχω μονινως με τετοια

%CE%95%CE%A3%CE%A9%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A7%CE%91-%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%9F-%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%A5%CE%9A%CE%99.jpg

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...