Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα και στις υπόλοιπες!

Εμείς είμαστε όλη μέρα γκρίνια και μόνο

με την αδερφή της ηρεμεί.Με το που ακούει την φωνή

της και την βλέπει αρχίζει τα χαμόγελα και σπαρταράει

πάνω κάτω από χαρά.

Κατά τα άλλα τα βράδια μας είναι κάπως καλύτερα αλλά

κάθε μέρα βγαίνουμε έξω στην παιδική χαρά

και καθόμαστε ένα τρίωρο πάντα για να παίξει η μεγάλη

οπότε ηρεμεί και το μωρό.

Την παρασκευή έχουμε το πρώτο μας εμβόλιο.

Και το σάββατο φεύγουμε διακοπές.

Ας ελπίσω ότι δεν θα μου κάνει πυρετό.

Αν και πάμε στο εξοχικό μας αλλά δεν θα ήθελα

να έχω το μωρό αδιάθετο.

Sky διάβασα επιγραμματικά ότι τελικά

το μωράκι έχει ΓΟΠ.

Τουλάχιστον τώρα ξέρετε γιατί ήτανε τόσο ανήσυχο το

παιδάκι.Μακάρι τώρα που θα το αντιμετωπίσετε αφού ξέρετε τί συμβαίνει

να ηρεμήσει το παιδάκι και να σηκώσεις και εσύ λίγο κεφάλι.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολη μερα εντομεταξυ χαμογελαει ο γλυκουλης μου κ ξεκαρδιζεται κ μονος του και λιωωωνω εγω!!:D

Aπό τώρα σου γελάει? :P

Το άλλο "κουφό" που μου είπε - το εμβόλιο αυτό δε χρειάζεται καμία δίαιτα!! χαχαχα - πήγα να της πω "τι να του κόψω, τους πολλούς καφέδες που πίνει;;;"

:tongue: Μη χειρότερα!

Sky διάβασα επιγραμματικά ότι τελικά

το μωράκι έχει ΓΟΠ.

Τουλάχιστον τώρα ξέρετε γιατί ήτανε τόσο ανήσυχο το

παιδάκι.Μακάρι τώρα που θα το αντιμετωπίσετε αφού ξέρετε τί συμβαίνει

να ηρεμήσει το παιδάκι και να σηκώσεις και εσύ λίγο κεφάλι.

Την ημέρα είναι πολύ καλύτερα, το βράδυ έχουμε ακόμη κάποιες ώρες κλάματα...

Πόσο χρονών είναι η αδελφή της? :D :D :D

εντιτ τώρα είδα ότι είναι στα 5 :)

Με δίαιτα ήθελε να πει να αποφύγει να φάει κάποια πράγματα. Εγώ για το μόνο που ήξερα ότι χρειάζεται είναι για το MMR που είναι από τα πιο -αν όχι το πιο - βαρύ εμβόλιο, αλλά το κάνει 18 μηνών που τρώει τα πάντα. Πάντως, όταν το έκανε η μεγάλη και ρώτησα τη γιατρό που της το έκανε στο κέντρο μάνας παιδιού αν πρέπει να της κόψω αβγό, ψάρι κλπ. για λίγες μέρες μου είπε "αν θέλεις το τηρείς αλλά τώρα πια με τα εξελιγμένα εμβόλια δε χρειάζεται" και να μην της δώσω μόνο τη μέρα που θα (αν) κάνει πυρετό, η δικιά μου όμως δεν έκανε σε κανένα εμβόλιο.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

γυρισαμε κ μεις απο το 1ο μας εμβολιο...6550 ο μπουλουκος μου κ 59 ποντους!!!!! μια χαρα ο κυριος...το τι γελια κ χαμογελα κ αγκου εκανε στη γιατρο, δε φανταζεστε, αφου τα επαιξε αυτη, μου λεει εχει κοινωνικοποιηση κ επικοινωνια μωρου 4 μηνων...κορδωνα εγω βεβαια!!!!! στο εμβολιο δεν εβγαλε αχνα ο μικρος μου Βουδας...μου ειπε να προσεξω για πυρετο ή πρηξιματακι...κ λιγο γκρινια παραπανω μου ειπε ή υπνηλια...θα δουμε...το ποσιμο που του εδωσε -καναμε 2- το ξερασε φυσικα, αλλα δε με νοιαζει γιατι δεν ειναι στα υποχρεωτικα...η μικρη μου ομως εχει αμυγδαλιτιδα ρε γμτ κ της εδωσε αντιβιωση...ελπιζω να μη γινει καμια στραβη με τον μπεμπη κ τρεχουμε γιατι εχει κ πυρετο!!!!!!!! ωχ αμαν!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα!!!!

Τι κανετε???? εμείς καλα αν και σημερα νοιώθω λίγο πεσμένη και κουρασμενη...

Εμβόλια διαβάζω και πως το σκέφτομαι, τα καημενα τι τραβάνε κι αυτά...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Aπό τώρα σου γελάει? :P

Ναι!και ξερεις ποτε μου χαμογελασε πρωτη φορα?Την μερα που τον γεννησα!!Και απο τοτε..μου χαμογελαει καθε μερα!!;) το γλυκο μου...

Παντως γενικα κανει διαφορα που λεω και εγω μα απο τωρα?:cool:

-"στηνει" το κεφαλι του πολυ καλα κ γυρναει δεξια αριστερα με ανεση απο την ωρα που γεννηθηκε [νταξει αυτο το εκανε κ η κορη μου]

-τον βαζω για υπνο με σφηνακι στο πλαϊ κ γυρναει μονος του ανασκελα ή στο αλλο πλευρο!

-τον βαζω για υπνο ανασκελα και γυρναει μονος του μπρουμυτα κ γυρναει ετσι κ δεξια αριστερα το κεφαλι!

- τον βαζω κατω χαμηλα στην κουνια του κ σερνεται κ παει μονος του πανω στην κορυφη!:shock:

Γενικα παντως εχει πολυ δυναμη, και δεν τον κουμανταρω ευκολα, οπως ακριβως ηταν στην κοιλια μου, που κλωτσουσε κ με πεθαινε στον πονο!

Καλησπέρα!!!!

Τι κανετε???? εμείς καλα αν και σημερα νοιώθω λίγο πεσμένη και κουρασμενη...

Εμβόλια διαβάζω και πως το σκέφτομαι, τα καημενα τι τραβάνε κι αυτά...

κουρασμενη και εγω!

πιο πολυ με την κορη μου βρε παιδι μου!μας εχει βγαλει τη ψυχη!

Σημερα πηρα κ πρωτη φορα το αυτοκινητο μονη μου κ πηγα κ ψωνισα για το σπιτι!;) Ενω στην καισαρικη δυο μηνες εκανα να οδηγησω μονη μου!

λιγο γκρινια ειχαμε το βραδυ πριν κοιμηθει απο τον Αλεξανδρουλη...κλαμα γοερο δηλαδη σαν να πονουσε, ξαφνικο κ εντονο, ενω ηταν ταισμενος, μπανιαρισμενος κτλ...το εμβολιο πιθανολογω...κοιμηθηκε ευτυχως σχεδον αμεσως...θα δειξει πώς θα παει το βραδυ μας, εχω κ το αγχος της μικρης μην ανεβασει πυρετο τη νυχτα κ δεν την παρω χαμπαρι, θα βαλω ξυπνητηρι να την παρακολουθω...κ την Πεμπτη εχουμε κ αλλο εμβολιο, χαμος!!!!!! δεν τα μπορω, τα αποσυντονιζουν τα μωρακια!!!!!

ovvZp2.png

Καλημέρα μανουλες!!!

Το βράδυ μας δεν ηταν και το καλύτερο...δεν είχε γκρίνια αλλα ξύπνησε στις 3:15 για φαΐ και μετα δεν έλεγε να ξανακοιμηθει...τελικά κοιμήθηκε κατα τις 5 και ξύπνησε στις 8 και τώρα η κυρία κοιμάται του καλού καιρού!!!!! Δεν ξέρω μήπως κρυωνε γιατι χθες ηταν η πρωτη φορά που την άφησα με κοντό μανίκι το βράδυ. Εσείς πως τα βάζετε για ύπνο το βράδυ;;;;

Πως ηταν το βράδυ σας;;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

γυρισαμε κ μεις απο το 1ο μας εμβολιο...6550 ο μπουλουκος μου κ 59 ποντους!!!!!!

Αννα περαστικά στη μικρή. Πάλι καλά!!! και νόμιζα ότι ήμουνα η μόνη με θρεφταράκι!!! χαχαχα Κοίταζα το βιβλιάριο της μεγάλης, η οποία ήταν 6200 σε ηλικία 4 μηνών - διπλάσια ηλικία!! :shock::shock: καμία σχέση που λένε, γι' αυτό τα θυμόμουνα αλλιώς!! χαχαχα :tongue:

Το βράδυ μας ήταν πάρα πολύ καλό, 10 με 3, έφαγε ένα τέταρτο και ξανακοιμήθηκε αμέσως και ξύπνησε πάλι 7 παρα τέταρτο, την ώρα που άρχιζε ο Αυτιάς!! χαχαχα αφού είδα φως απ' το παράθυρο κι απόρησα, κι αν βασικά δεν έκλαιγε η μεγάλη εκείνη την ώρα που δίψαγε μπορεί και να μην ξυπνούσε καθόλου ο μικρός. Μετά τον ξαναπήραμε πάλι για καμιά ωρίτσα. Το καλό είναι ότι έβγαλε σχεδόν εννιάωρο με ένα τέταρτο ξύπνημα ενδιάμεσα, βέβαια έφαγε καλά και πριν κοιμηθεί και στο τάισμα, μακάρι να μείνει έτσι!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Αννα περαστικά στη μικρή. Πάλι καλά!!! και νόμιζα ότι ήμουνα η μόνη με θρεφταράκι!!! χαχαχα Κοίταζα το βιβλιάριο της μεγάλης, η οποία ήταν 6200 σε ηλικία 4 μηνών - διπλάσια ηλικία!! :shock::shock: καμία σχέση που λένε, γι' αυτό τα θυμόμουνα αλλιώς!! χαχαχα :tongue:

Το βράδυ μας ήταν πάρα πολύ καλό, 10 με 3, έφαγε ένα τέταρτο και ξανακοιμήθηκε αμέσως και ξύπνησε πάλι 7 παρα τέταρτο, την ώρα που άρχιζε ο Αυτιάς!! χαχαχα αφού είδα φως απ' το παράθυρο κι απόρησα, κι αν βασικά δεν έκλαιγε η μεγάλη εκείνη την ώρα που δίψαγε μπορεί και να μην ξυπνούσε καθόλου ο μικρός. Μετά τον ξαναπήραμε πάλι για καμιά ωρίτσα. Το καλό είναι ότι έβγαλε σχεδόν εννιάωρο με ένα τέταρτο ξύπνημα ενδιάμεσα, βέβαια έφαγε καλά και πριν κοιμηθεί και στο τάισμα, μακάρι να μείνει έτσι!

ναι ναι θρεφταρακια τα μικρακια μας!!!!!!!!!! καλα εμενα η μικρη ηταν κ προωρη κ δεν μπορω να συγκρινω το ρυθμο αναπτυξης, καθως 2 μηνων ηταν μολις 3700 -γεννηθηκε μολις 1820γρ- αλλα νομιζω οτι ο μπεμπης αναπτυσσεται ραγδαια!!!!!!! ειναι ηδη στην ανωτερη καμπυλη στο βαρος!!!!!! ευχαριστω για τα περαστικα!!!!!! το βραδυ σας οντως μια χαρα!!!!!! να συνεχισετε ετσι σας ευχομαι!!!!!

ovvZp2.png

εμας το βραδυ μας παρα την γκρινια πριν κοιμηθει εξελιχθηκε καλο, καθως ξυπνησε 5 παρα, ξανακοιμηθηκε αμεσως κ ξυπνησε 8...αλλα κ σημερα λιγο γκρινια κ κλαματα ξαφνικα κ εντονα τα κανει, ενω τωρα μια βδομαδα ηταν πολυ καλος...ελπιζω η επιδραση του εμβολιου να ληξει μεχρι αυριο κ να ξαναβρουμε τους ρυθμους μας...

η μικρη δεν ξαναεκανε πυρετο απο χθες στις 12 το βραδυ κ σημερα πηγε με τον μπαμπα της κ τη γιαγια-παππου-θειους σε ενα πανηγυρι σε ενα χωρια καμια ωρα απο Ηρακλειο, ελπιζω να μην ξανακανει πυρετο καθολου!!!!!

να κανω κ μια ερωτηση βρε κοριτσια, εσας ποσο σας κοιμουνται μεσα στην ημερα συνηθως τα μωρακια σας;;;;

ovvZp2.png

εμας το βραδυ μας παρα την γκρινια πριν κοιμηθει εξελιχθηκε καλο, καθως ξυπνησε 5 παρα, ξανακοιμηθηκε αμεσως κ ξυπνησε 8...αλλα κ σημερα λιγο γκρινια κ κλαματα ξαφνικα κ εντονα τα κανει, ενω τωρα μια βδομαδα ηταν πολυ καλος...ελπιζω η επιδραση του εμβολιου να ληξει μεχρι αυριο κ να ξαναβρουμε τους ρυθμους μας...

η μικρη δεν ξαναεκανε πυρετο απο χθες στις 12 το βραδυ κ σημερα πηγε με τον μπαμπα της κ τη γιαγια-παππου-θειους σε ενα πανηγυρι σε ενα χωρια καμια ωρα απο Ηρακλειο, ελπιζω να μην ξανακανει πυρετο καθολου!!!!!

να κανω κ μια ερωτηση βρε κοριτσια, εσας ποσο σας κοιμουνται μεσα στην ημερα συνηθως τα μωρακια σας;;;;

Περαστικά σας.Η δική μου κοιμάται

ελάχιστα εκτός και αν βγούμε βολτίτσα οπότε και

κοιμάται στο πορτ μπεμπέ στο καρότσι.

Στο σπίτι είναι τις περισσότερες ώρες της ημέρας ξύπνια.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Περαστικά σας.Η δική μου κοιμάται

ελάχιστα εκτός και αν βγούμε βολτίτσα οπότε και

κοιμάται στο πορτ μπεμπέ στο καρότσι.

Στο σπίτι είναι τις περισσότερες ώρες της ημέρας ξύπνια.

κ οταν ειναι ξυπνια τι κανει;;; εμενα δεν καθεται κ πολυ καπου κ μετα αρχιζει τ α ουα ουα!!!!!!

ovvZp2.png

Ούτε εμένα κοιμάται πολύ, ζήτημα να πάρει κανέναν υπνάκο στο ρηλάξ για κανένα μισάωρο, στην καλύτερη περίπτωση να χαζεύει τα παιχνίδια, αλλιώς θέλει αγκαλιά. Το μεσημέρι δοκιμάζω να τον κοιμίσω με τη μεγάλη, κατά τις 3, άλλοτε πιάνει άλλοτε όχι. Το καλό είναι ότι από τις εννιάμιση το βράδυ και μετά αρχίζει να κατεβάζει διακόπτες!!! ;)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...