Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Γυρίσαμε κι εμείς από το πρώτο μας εμβόλιο! Κάναμε το infarix που είναι στην ουσία εξαπλό, είναι και για την ηπατίτιδα Β, ελπίζω να μην του πέσει βαρύ κι έχουμε γκρίνια!!! :rolleyes: τσίριξε δυνατά βέβαια, αλλά όχι για πολύ ώρα ευτυχώς, με το που τον ξαναέβαλα στο καρότσι κοιμήθηκε.

Το γομαράκι μου, που λέτε έφτασε αισίως τα 6.180 κιλά και 62,5 πόντους!! :shock::shock::shock: Υπερδιπλασιάστηκε!!! χαχαχα Καταλάβαινα ότι έχει βαρύνει γιατί δεν μπορούσα να τον κρατήσω στο χέρι αρκετή ώρα, πιανόμουνα, αλλά πολύ φόρα πήρε ο μικρός!!! :tongue::tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!

Γυρίσαμε κι εμείς από το πρώτο μας εμβόλιο! Κάναμε το infarix που είναι στην ουσία εξαπλό, είναι και για την ηπατίτιδα Β, ελπίζω να μην του πέσει βαρύ κι έχουμε γκρίνια!!! :rolleyes: τσίριξε δυνατά βέβαια, αλλά όχι για πολύ ώρα ευτυχώς, με το που τον ξαναέβαλα στο καρότσι κοιμήθηκε.

Το γομαράκι μου, που λέτε έφτασε αισίως τα 6.180 κιλά και 62,5 πόντους!! :shock::shock::shock: Υπερδιπλασιάστηκε!!! χαχαχα Καταλάβαινα ότι έχει βαρύνει γιατί δεν μπορούσα να τον κρατήσω στο χέρι αρκετή ώρα, πιανόμουνα, αλλά πολύ φόρα πήρε ο μικρός!!! :tongue::tongue:

μπραβο σας καλε!!!!!!!!!! κ μεις την Κυριακη εχουμε ιατρο...για να δουμε!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σκαι ελπιζω ολα να πανε καλυτερα με την αγωγη αυτη!!!!! να ηρεμησετε κ να απολαυσετε ο ενας τον αλλο!!!!!!! αλλωστε πλησιαζουν οι 3μηνες κ νομιζω ολα τα προβλήματα που αντιμετωπιζουν τα μπεμπακια μας θα ελαττωθουν -το λεω για να ελπιζω κ γω!!!!

Γιωτα κ σε σας ευχομαι να βρειτε τη λυση κ να σταματησουν οι γκρινιες κ ο πονος της μικρουλας σου...

Εμεις ειμαστε καλυτερα, καθεται κ λιγο πια στο ρηλαξ, λιγο στο γυμναστηριο, ενταξει περναει η ωρα, απασχολειται πιο ευκολα...κοιμαται κ λιγο περισσοτερο κ τον ηρεμει φυσικα...ελπιζω να τα παμε κ καλυτερα!!!!!!

ovvZp2.png

Καλησπέρα!!

Άννυ έχε το νου σου για γκρινιες κλπ να ενημερώσεις!

6180, ε? Ζουμερός! Κι εμείς φτάσαμε τα πέντε χτες δηλ. που μας ζύγισε η γιατρός!

Σκαι ελπιζω ολα να πανε καλυτερα με την αγωγη αυτη!!!!! να ηρεμησετε κ να απολαυσετε ο ενας τον αλλο!!!!!!! αλλωστε πλησιαζουν οι 3μηνες κ νομιζω ολα τα προβλήματα που αντιμετωπιζουν τα μπεμπακια μας θα ελαττωθουν -το λεω για να ελπιζω κ γω!!!!

Γιωτα κ σε σας ευχομαι να βρειτε τη λυση κ να σταματησουν οι γκρινιες κ ο πονος της μικρουλας σου...

Εμεις ειμαστε καλυτερα, καθεται κ λιγο πια στο ρηλαξ, λιγο στο γυμναστηριο, ενταξει περναει η ωρα, απασχολειται πιο ευκολα...κοιμαται κ λιγο περισσοτερο κ τον ηρεμει φυσικα...ελπιζω να τα παμε κ καλυτερα!!!!!!

Μακάρι να ελαττωθούν για όλες μας!

Τώρα για το φαρμακάκι που μας έδωσε δεν μας έχει πιάσει ακόμα και πολύ καλά... και διαβάζω στο ιντερνετ ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν πιάνει καθόλου, ελπίζω να μην είμαστε απ αυτές!:rolleyes:

Μπραβο μπραβο στα ζουμπυρλουδικα!

Σκαι δεν το πιστευω οτι τελικα εχει ΓΟΠ το μωρο!!!!!!

Ο γιατρος σας δεν μπορουσε βρε παιδι μου να το καταλαβει?

Γιωτα τυχερη εισαι που εχει η γειτονισσα

Αμα κανει δουλεια ο μαραθος πες μου να ξαμοληθω

Να τον ψαξω!!!

Εμενα παλι χθες ειχε πυρετο ο μεγαλος και εκανε τη νυχτα μερα.

Ξυπναγαν και τα αλλα δυο μια ομορφια ειμαι αυπνη ουσιαστικα.....

Καλα τα εμβολια γινανε εξαπλα τωρα?δε θυμαμαι να το εχω κανει αυτο

Σας κανανε γκρινια πολλη?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο μπραβο στα ζουμπυρλουδικα!

Σκαι δεν το πιστευω οτι τελικα εχει ΓΟΠ το μωρο!!!!!!

Ο γιατρος σας δεν μπορουσε βρε παιδι μου να το καταλαβει?

Γιωτα τυχερη εισαι που εχει η γειτονισσα

Αμα κανει δουλεια ο μαραθος πες μου να ξαμοληθω

Να τον ψαξω!!!

Εμενα παλι χθες ειχε πυρετο ο μεγαλος και εκανε τη νυχτα μερα.

Ξυπναγαν και τα αλλα δυο μια ομορφια ειμαι αυπνη ουσιαστικα.....

Καλα τα εμβολια γινανε εξαπλα τωρα?δε θυμαμαι να το εχω κανει αυτο

Σας κανανε γκρινια πολλη?

Mαράκι το θέμα της ΓΟΠ το έπιασα μέσα σε ένα δεκαήμερο το πολύ. Βεβαιώθηκα μόνη μου και δεν θέλησα να καθυστερήσω με τον παιδίατρο και την πιθανότητα να μην το δεχτεί. Γι' αυτό τον πήγα εξαρχής σε παιδογαστρεντερολόγος. Η συγκεκριμένη παιδογαστρεντερολόγος λέγεται Παναγιώτου, είναι του Παίδων, είναι πολύ γλυκιά με τα παιδιά, έχει κι ίδια δικά της κι έχει περάσει 4 γαστρορραγίες οπότε καταλαβαίνει πολύ καλά το ζήτημα "στομάχι" και "μωρό"...

Περαστικά κιόλας στον μεγάλο σου, τι άτυχη συγκυρία ρε παιδί μου... Φέρε μωρέ κάποιον να στα κρατήσει να κοιμηθείς λίγο... θα πέσεις κάτω! :(

Απολαμβανω τη βροχουλα με ενα ροφημα μαραθου (το 2ο για σημερα) κ την μπεμπα αγκαλια.......

Xαλαρά για να τη βγάλουμε καθαρή!;)

Καλα εκανες και πηγες σαυτην και βρηκε το προβλημα βρε παιδι μου

Σωθηκες!

Καλα αμα δεν κοιμηθω κι αυτο το βραδυ πραγματικα θα πεσω κατω.

Ελπιζω κι εγω σε μια καλυτερη νυχτα!

Γιωτα αληθεια αμα δεις προκοπη με το μαραθο πες μου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλησπερα, τι γινεστε?

Γιωτα, δεν πολυκαταλαβα...ο μαραθος σε τι βοηθαει? Στους κολικους του μωρου?

Μαρια περαστικα σας. Μην περιμενεις να καταρρευσεις πρωτα για να ζητησεις βοηθεια:(

Σκαι, ολο και καλυτερα ευχομαι

Μιλκυ, πραγματικα φαινεται να ηταν η μεγαλυτερη επενδυση τα λεφτα που εδωσες για τη συμβουλο! Τη σταση ραγκμπυ εγω δεν μπορω να τη κανω πια! Παραβαρυνε ο μπεμπης και με το μαξιλαρι θηλαμσου δνε βολευομαι, αλλα το μπρουμυτο:tongue: το εφαρμοζω εδω και καιρο και οχι μονο του αρεσει, ειναι και η αγαπημενη του σταση για να τον παρει ο υπνος;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

καλησπερα καλησπερα -που λεει κ ο Θεοδωρακης- πριν λιγο γυρισαμε απο τη βολτα μας!!!!!! πηγαμε κατα τις 7 σε ενα παρκο που εχει κ τραμπολινο, κουνιες κτλ...επαιξε η μεγαλη κ ο μικρος κυριος...καθοταν στο καροτσι με την πιπιλα, κοιμηθηκε λιγακι, λιγο αγκαλια κ ολα καλα...αλλα το ματι γαριδα ακομα...τον εκανα μπανιο, εφαγε, τα εκανε, τον ξαναεπλυνα, ξαναεφαγε αλλα ακομα να κοιμηθει...τωρα τον κοιμιζει ο μπαμπας μας με πιπιλα...ευχομαι σε ολες μας μια ησυχη κ γαληνια νυχτα...φιλακια!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

Μαρια μου περαστικα σας!! αχχ τι να σου πω και εγω..

Σκαι μου ευχομαι να πανε καλυτερα τα πραγματα απο εδω και περα!

Μιλκυ παλι καλα που βρηκες τη λυση!!!! Και εγω αυτες τις στασεις θηλασμου που εγραψες εκανα κ στην κορη μου κ τωρα!

Πηγαμε κ εμεις παιδιατρο κ εβαλε μισο κιλο το καλο μου!

Εχει βεβαια κολικους κ μου ειπε να δινω πιο πολυ σιροπι..

Ολη μερα εντομεταξυ χαμογελαει ο γλυκουλης μου κ ξεκαρδιζεται κ μονος του και λιωωωνω εγω!!:D

Ευχομαι μια καλη βραδυα σε ολες!

φιλια!

Καλημερα!!!!

Γιωτα αληθεια αμα δεις προκοπη με το μαραθο πες μου!

Γιωτα, δεν πολυκαταλαβα...ο μαραθος σε τι βοηθαει? Στους κολικους του μωρου?

Λοιπον Σοφια ο μαραθος καθως κ ο γλυκανισος (ειναι σχεδον τα ιδια αυτα τα 2) βοηθουν στους κολικους, ναι, ανακουφιζουν τον κοιλιακο πονο γενικα. Βασικα ολα τα βοτανα ρε παιδι μου ειναι θαυματουργα!!!

Μαρια πινω μαραθο απο προχθες το βραδυ κ νομιζω οτι ειδα ηδη διαφορα!!!!!Εχθες η μικρη ειχε μια μικρη γκρινια, αλλα καμια σχεση με τις αλλες μερες κ δεν την επιασε η κλασικη κριση που ουρλιαζουν σαν να τα σφαζεις.....Να φανταστεις καταφερα κ εβαλα κ σιδερο χτες, ηταν ησυχη κ δεν ηθελε αγκαλια....Θα δω κ σημερα κ θα σου πω για σιγουρα, αλλα να ηταν τυχαιο;;;

Καλημέρα!!!

Ελπίζω η νύχτα σας να ήταν πιο ήρεμη απ' τις προηγούμενες!! Εμάς ήταν ακριβώς ίδια ευτυχώς, ακόμα και με το εμβόλιο ;) τη βγάλαμε χωρίς γκρίνια. Μου είπε ότι μπορεί να κάνει πυρετό στις δυο μέρες, οπότε ο "συναγερμός" λήγει αύριο!

Μαρία περαστικά στο γιόκα σου. Στη μεγάλη θυμάμαι, της είχαν κάνει το πενταβάκ που είναι το πενταπλό τις δύο πρώτες δόσεις. Στην τρίτη δόση, που ήταν να αρχίσει και της ηπατίτιδας Β, της έκαναν το ινφανρίξ που καλύπτει και την ηπατίτιδα. Τώρα στον μικρό του έκαναν το ινφανρίξ εξαρχής. Μου φαίνεται τελικά, ό,τι τους είναι εύκαιρο κάνουν λίγο πολύ χαχα. Στη μεγάλη τότε είχαν έλλειψη σε εμβόλια και είχε κάνει πρώτα της μηνιγγίτιδας και της πνευμονίας πριν το πενταπλό. Τεσπα :rolleyes:

Το άλλο "κουφό" που μου είπε - το εμβόλιο αυτό δε χρειάζεται καμία δίαιτα!! χαχαχα - πήγα να της πω "τι να του κόψω, τους πολλούς καφέδες που πίνει;;;" να μου το 'λεγε για μεγαλύτερο παιδί που τρώει στερεά καλά, το βρέφος που μόνο γάλα πίνει τι δίαιτα ν' αλλάξει μαρή;;;; :tongue::tongue::tongue:

Βέβαια προφανώς λόγω συνήθειας το είπε η γυναίκα, αλλά και πάλι αστείο ήταν!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημερα!

Βρεχει σε σας ή ακομα?

Λεω να τον παω τη βολτα του πριν πιασει καμια μπορα κι απο δω...

καλησπερα καλησπερα -που λεει κ ο Θεοδωρακης-

Αχαχαχα!Πολυ γελασα!Θυμηθηκα την κοπελια από τη "Συντελεια" που τον εκανε! Ηταν ησυχη η νυχτα σας τελικα?

Ολη μερα εντομεταξυ χαμογελαει ο γλυκουλης μου κ ξεκαρδιζεται κ μονος του και λιωωωνω εγω!!:D

Παρομοιως! Πιο πολυ ξεκαρδιζομαι εγω στο τελος παρα αυτος!

Βασικα ολα τα βοτανα ρε παιδι μου ειναι θαυματουργα!

Οντως ρε παιδι μου, κι αν εχεις και καποιον να σε κατατοπισει σωζεσαι!Δεν νομιζω να ειναι συμπτωση που λες...νιωθει τη διαφορά το μωρο

να μου το 'λεγε για μεγαλύτερο παιδί που τρώει στερεά καλά, το βρέφος που μόνο γάλα πίνει τι δίαιτα ν' αλλάξει μαρή;;;; :tongue::tongue::tongue:!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα!!!

Το άλλο "κουφό" που μου είπε - το εμβόλιο αυτό δε χρειάζεται καμία δίαιτα!!

Eμένα μου φαίνεται κουφό ότι υπάρχουνε εμβόλια

που χρειάζεται να κάνεις δίαιτα το παιδί.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό! :shock: :shock: :shock:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...