Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γιώτα η κόρη σου είναι μικρούλα ακόμα στα κιλά εννοώ και έχει ανάγκη ακόμα να πίνει συχνά γάλα όσο αυξάνονται τα κιλά αραιώνουν και τα διαστήματα και θα δεις ότι θα κοιμάται και εσένα περισσότερο το βράδυ.Γύρω στα 5 κιλά πιστεύω ότι θα το κάνει εκτός και αν είναι από τα παιδιά που δεν κοιμούνται.

Διδυμομανούλα πρέπει να τα ξεκινάς τάισμα λίγο νωρίτερα ώστε να μην είναι εκνευρισμένα πιάνουν άτσαλα και σε πονάνε να είναι ήρεμα να συνεργαστείτε εγώ όσες φορές τον βάζω τελευταία στιγμή κάνουμε 5 λεπτά να πιάσει σωστά και ίσως λέω και λίγα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι απο μας!

Ειμαστε πολυ καλυτερα.λιγη γκρινια το βραδυ.χθες

Πρεπει να καμε growup γιατι τελειωσε το γαλα μου και ποναγα

Μεχρι να ανταποκριθει το στηθος.

Γεια σας κοπελιες!

Χτες πηγαμε Αθηνα για μια δουλεια και περασαμε και πο τα πεθερικα μου (Χαλκιδα!) και γυρισαμε σημερα.

Ενα εχω να σας πω : δυο τα παιδια της κουνιαδας μου (ο μπεμπης της 2 μηνες μεγαλυτερος από τον δικο μου και η κορη της 2,5 χρονων) και ενα το δικο μου για 5 ωρες συνεχομενες, με εκαναν να συμπονεσω πραγματικα οσες από δω εχετε 3 ζουζουνια! Καλα να'στε και καλα κουραγια!!!!:shock:

Σκαι μου, μακαρι να σας ανακουφισει αυριο η διαγνωση...

Φιλακια και θετικη ενεργεια για υπομονη στις υπολοιπες:(, δεν εχω προλαβει να ενημερωθω για τα νεακια σας ακομα

Μπραβο βολτουλα!σκουντουφλα πηρες μια γευση απο τρια θηρια?:D

Ειναι για συμπαρασταση η κατασταση αστα!

Και σου κοιμαται 6ωρα το βραδυ;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Μωρε μπραβο...εμας με το ζορι 3ωρα κανει.....:mad::mad::mad:

Κι εμενα που κοιμαται εξαωρα μια με εφτα δε με λυπαται ο θεος και ξυπνανε

Τα αλλα δυο στις τρεις και μου το χαλανε!!!!!θελω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο!

Πως τα βαζετε για υπνο στις 10? εμενα πριν τις 12:30 1:00 δν κοιμαται.

Πανε οοοολοι για υπνο και μενουμε τα δυο μας να πηγαινουμε πανω κατω....

Kαλημέρα! Άυπνη πάλι!

Εντάξει, λογικό, εδώ μια βόλτα την ώρα που θέλει να κοιμηθεί και πάλι αλλάζει πρόγραμμα...

Καταφέραμε και βάλαμε σωστά το ρινγκ σλινγκ και πήγαμε βόλτα στον παππού μας, στον μπακάλη και στο φούρνο, χεχε! Το απόγευμα έχουμε παιδογαστρεντερολόγο, όχι ότι θα μας λύσει τα προβλήματα, αλλά έτσι, μην πούμε ότι δεν το κάναμε κι αυτό... :rolleyes:

σκαι ελπιζω να βρει η γιατρος το προβλημα σας κ να το λυσει οπως

Εγινε με τη milky!!!!Milky τι καλα που εντοπισες το πραγματικο προβλημα!

Αυοι οι γιατροι γιατι ειναι τοσο ασχετοι με το θηλασμο βρε παιδι μου!

Τοσο επιστημη ειναι πια!αντε τωρα να ηρεμησετε!

Διδυμομανουλα οπως σου ειπε και η μαρια προσπαθησε να ζουληξεις την θηλη

Με τα δυο σου δαχτυλα Και να τη βαλεις ολοκληρη στο στομα τους.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διδυμομανουλα οπως σου ειπε και η μαρια προσπαθησε να ζουληξεις την θηλη

Με τα δυο σου δαχτυλα Και να τη βαλεις ολοκληρη στο στομα τους.

Αχ, αυτό κάνω αλλά παντα βγαίνει σαν μασημενο καλαμάκι. Τώρα θηλασα και τα δυο και μετα εκανα και άντληση και πονανε πολύ οι θηλές μου. Εννοείται είμαι τόπλες με λανολινη πάνω...

Δεν καταλαβαίνω πως χάλασε η κατάσταση έτσι, πριν μερικές μέρες δεν εκανα τίποτα, απλά πιανανε μόνα τους σωστά.

0SB8p3.png

Στο ring sling ηταν ησυχος??

Nαι, κοιμήθηκε!

Milky μου, τι να πω, σωθήκατε από τη διαίσθησή σου. Κάπως έτσι κι εμείς.

Εγώ έβλεπα ότι οι κολικοί σταμάτησαν στις 40 μέρες και ότι κάτι άλλο είχε, μου φαινόταν ότι έχει το στομάχι του. Ο άντρας μου έλεγε ότι έχει κολικούς ακόμα. Ο παιδίατρός μας έλεγε στη φαρμακοποιό μας (η οποία μας τον σύστησε) ότι μια χαρά είναι το μωράκι της τάδε κι ότι η μαμά του είναι πολύ αγχωμένη. Μάλιστα πήγε ο άντρας μου στο φαρμακείο προχτές και αυτά έλεγαν για μένα, για να το πω ευγενικά "χαριτολογώντας" με το άγχος μου.

Και φυσικά σήμερα στην παιδογαστρεντερολογο επιβεβαιώθηκε ότι το μωρό έχει ΓΟΠ, και μάλιστα την κληρονόμησε από τον άντρα μου, αφού έχει βρεθεί ότι κληρονομείται στο γιο απ' τον πατέρα! Μας έδωσε ζαντάκ για παιδιά, θεραπεία που θα κρατήσει δυο μήνες και βλέπουμε. Ανέβαιναν τα οξέα απ' το στομάχι προς τα πάνω και καιγόταν το άμοιρο και έκλαιγε σπαρακτικά! Ήδη απ' την πρώτη φορά που του δώσαμε τώρα είναι κάαπως καλύτερα.

Και μ' αρέσει που λένε μην το παίρνεις αγκαλιά, άστο να κλάψει. Να υποφέρει το έρημο και να κλαίει μόνο του και εσύ να μην ξέρεις ότι κάτι έχει και να λες άστο μωρέ, που όλο αγκαλιά θέλει.. Μη χειρότερα!

Nαι, κοιμήθηκε!

Milky μου, τι να πω, σωθήκατε από τη διαίσθησή σου. Κάπως έτσι κι εμείς.

Εγώ έβλεπα ότι οι κολικοί σταμάτησαν στις 40 μέρες και ότι κάτι άλλο είχε, μου φαινόταν ότι έχει το στομάχι του. Ο άντρας μου έλεγε ότι έχει κολικούς ακόμα. Ο παιδίατρός μας έλεγε στη φαρμακοποιό μας (η οποία μας τον σύστησε) ότι μια χαρά είναι το μωράκι της τάδε κι ότι η μαμά του είναι πολύ αγχωμένη. Μάλιστα πήγε ο άντρας μου στο φαρμακείο προχτές και αυτά έλεγαν για μένα, για να το πω ευγενικά "χαριτολογώντας" με το άγχος μου.

Και φυσικά σήμερα στην παιδογαστρεντερολογο επιβεβαιώθηκε ότι το μωρό έχει ΓΟΠ, και μάλιστα την κληρονόμησε από τον άντρα μου, αφού έχει βρεθεί ότι κληρονομείται στο γιο απ' τον πατέρα! Μας έδωσε ζαντάκ για παιδιά, θεραπεία που θα κρατήσει δυο μήνες και βλέπουμε. Ανέβαιναν τα οξέα απ' το στομάχι προς τα πάνω και καιγόταν το άμοιρο και έκλαιγε σπαρακτικά! Ήδη απ' την πρώτη φορά που του δώσαμε τώρα είναι κάαπως καλύτερα.

Και μ' αρέσει που λένε μην το παίρνεις αγκαλιά, άστο να κλάψει. Να υποφέρει το έρημο και να κλαίει μόνο του και εσύ να μην ξέρεις ότι κάτι έχει και να λες άστο μωρέ, που όλο αγκαλιά θέλει.. Μη χειρότερα!

Μπράβο sky πολυ καλα τα νέα σας!!!! Να ηρεμησετε κι εσείς και πάνω απο όλα το μωρακι... Να ρωτήσω γουλιες δεν έβγαζε για να υποψίαστεις γοπ?

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

'Αντε βρε σκάι, μακάρι να ήταν αυτό και να ηρεμήσει το ψυχάκι!! Να δεις που άμα σταματήσει να πονάει και η γκρίνια του θα στρώσει και πρόγραμμα ύπνου θα κάνει και τα πάντα! Μακάρι να αρχίσει να ανακουφίζεται άμεσα και να έχετε ήρεμη νύχτα!!

Κοίτα να δεις τελικά, που πρέπει να ανακρίνουμε κανονικότατα τις πεθερές για το τι είχαν οι άντρες μας μωρά!! χαχαχα :rolleyes:

Τουλάχιστον εσύ θα ξέρεις να προειδοποιήσεις τη μέλλουσα νύφη!! :tongue::tongue:

Ξέχασα, αύριο έχουμε κι εμείς το πρώτο μας εμβόλιο!! Να θυμηθώ να πάρω κ τη μεζούρα μου μαζί! Να ζυγιστούμε κιόλας, γιατί σαν να βάρυνε πολύ μου φαίνεται βρε κορίτσια!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Αχ, αυτό κάνω αλλά παντα βγαίνει σαν μασημενο καλαμάκι. Τώρα θηλασα και τα δυο και μετα εκανα και άντληση και πονανε πολύ οι θηλές μου. Εννοείται είμαι τόπλες με λανολινη πάνω...

Δεν καταλαβαίνω πως χάλασε η κατάσταση έτσι, πριν μερικές μέρες δεν εκανα τίποτα, απλά πιανανε μόνα τους σωστά.

κορίτσι μήπως έχεις μύκητες στο στήθος?τσούζει όταν θηλάζουν?μήπως σε πιρουνιάζει?το ξέρω γιατί το χω περάσει κι χάρη στην ξανθή που το είχε

πει το εντόπισα αλλιώς κι εγώ νόμιζα πως ήταν ερεθισμένες..κι παρεπιπτόντως

ξαναέχω τώρα ρε γαμώτο...:evil::evil:

δες αν έχουν κι τα μωράκια σαν ασπράκια στο στόμα..δεν είναι γάλα είναι μύκητες κι θέλετε θεραπεία κι οι 3!

σκαι μου πολύ χαίρομαι!το ένστικτο της μάνας δεν λανθάνει ποτέ!

ας μην αμελούμε το οτιδήποτε μας υποψιάζει!

εμείς χτες κάναμε το 1ο εμβόλιο κι σήμερα ήμασταν όοοοοοολη

μέρα αγκαλιά!γκρίνια γκρίνια κι πολλήηηη αγκαλιάαα!!του έδωσα κι ντεπον..

τώρα για βράδυ ηρέμησε κι κοιμήθηκε βαθιά!μες στη μέρα κάτι μισάωρα

μαξιμουμ έκανε..κι νύσταζε πολύ ο καημένος..αστο καλό γιαυτό δεν

συμπαθώ τα εμβόλια!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Skybeam πολύ χάρηκα με τα νέα σου..... όχι δηλαδή που το μωρόέχει ΓΟΠ, αλλά που βρήκατε τη λύση. Τώρα όλα θα στρώσουν και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε ο ένας τον άλλο.

Σκουντούφλα σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα παό τα δύο αλλά δεν ξέρω τι θα με βολέψει. Έχω και ένα μάρσιπο από την κόρη μου που είναι ολοκαίνουριος...... αυτό δεν με είχε βολέψει καθόλου ρε γμτ :?:-?

Milky ηρέμησες και εσύ. Καμιά φορά το ένστικτό μας είναι αλάνθαστο. Καλή συνέχεια στους θηλασμούς σας. Όποτε μπορείς πες μας τι στάσεις σου πρότεινε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα.

Για να δούμε βρε κορίτσια, πάντως το πρόβλημα μειώθηκε λιγάκι ήδη. Έχουμε κλάματα ακόμα, αλλά λιγότερα.

Να ρωτήσω γουλιες δεν έβγαζε για να υποψίαστεις γοπ?

Γουλιές έβγαζε σε φυσιολογικά πλαίσια, όχι ιδιαίτερες ούτε μεγάλες. Μόνο μια φορά μου έβγαλε γουλιά ρουκετοειδή και μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά μου. Εμετό δεν έχει κάνει ποτέ.

Αννυ όχι μόνο τι είχαν μωρά! Τι έχουν ακόμα! [ο άντρας μου δηλ. ακόμα ζει με χάπια για το στομάχι].

Το βράδυ μας ήταν ήρεμο, κοιμήθηκε 11-04:30 οπότε και σηκώθηκα για τα καλά, και ξανά πάλι τώρα στις εφτάμιση. Βέβαια νυστάζω ακόμα!

Πώς ήταν εσάς το βράδυ σας?

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Εγω μιλησα με τη γιατρο παλι χτες γιατι το infacolic 2 φορες τη μερα δεν ειχε αποτελεσμα. Η μικρη μεσα στη γκρινια ολη μερα κ το βραδυ ακομη χειροτερα. Μου ειπε να το αυξησω σε 5 φορες κ να πινω μαραθο. Κ στην αναγκη να κοψω τα γαλακτοκομικα. Ευτυχως μια συγγενης μας εχει μαραθο στην αυλη της κ πηγα βραδυατικα κ με εφοδιασε. Μακαρι να κανουν δουλεια!!!!

Milky ηρέμησες και εσύ. Καμιά φορά το ένστικτό μας είναι αλάνθαστο. Καλή συνέχεια στους θηλασμούς σας. Όποτε μπορείς πες μας τι στάσεις σου πρότεινε.

Καλημερα και απο εμας!!!η σταση που θηλαζαμε και ειχαμε προβλημα ηταν η κλασικη σταση θηλασμου.την τοποθετουσα πανω στο μαξιλαρι θηλασμου και οριζοντια κολλημενη πανω μου.οι στασεις που μας βοηθανε τωρα ειναι η 1.σταση football σε πιο ορθια version,2.ξαπλωμενη εγω και το μωρο μπρουμυτα πανω μου και 3.αυτη που το μωρο δεν εχει κανενα συμπτωμα,καθιστη στο ποδι μου,αντικριστα απο το στηθος.με το ενα χερι κραταω τον μαστο και με το αλλο το κεφαλι και το την πλατη του μωρου.δεν ειναι η πιο βολικη σταση αλλα θελει εξασκηση.

sky,επιτελους βρηκατε και εσεις λυση στο προβλημα σας.τελικα η ΓΟΠ δημιουργει προβληματα που ουτε μπορεις να φανταστεις.τελος καλο ,ολα καλα.

εμεις σημερα θα κανουμε το πρωτο μας μακρινο ταξιδι διαρκειας 4 ωρων.ενα αγχος το εχω(και δυο και τρια μπορω να πω),αλλα θα το προσπαθησουμε.με συχνες στασεις,πιστευω καποια στιγμη θα φτασουμε στον προορισμο μας.η απορια μου ειναι κατα ποσο ειναι βολικα αυτα τα καθισματακια για τα μωρα.εχουμε της inglesina το huggy,αλλα μου φαινεται πολυ αβολο για το μωρο.και τι γινεται που δεν ειναι δε τελειως σε οριζοντια θεση?θα εχει προβλημα με τη μεση της?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Καλημερα!!! Εγω μιλησα με τη γιατρο παλι χτες γιατι το infacolic 2 φορες τη μερα δεν ειχε αποτελεσμα. Η μικρη μεσα στη γκρινια ολη μερα κ το βραδυ ακομη χειροτερα. Μου ειπε να το αυξησω σε 5 φορες κ να πινω μαραθο. Κ στην αναγκη να κοψω τα γαλακτοκομικα. Ευτυχως μια συγγενης μας εχει μαραθο στην αυλη της κ πηγα βραδυατικα κ με εφοδιασε. Μακαρι να κανουν δουλεια!!!!

γιωτα,δες το αυτο με τα γαλακτοκομικα.και εμενα καπως ετσι ητανε και τελικα εχουμε δυσανεξια στην λακτοζη.εξανθηματα εχει καθολου.γιατι εμενα καθε φορα που ετρωγα γαλακτοκομικα γεμιζε μικρα κοκκινα σπινθουρακια.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

γιωτα,δες το αυτο με τα γαλακτοκομικα.και εμενα καπως ετσι ητανε και τελικα εχουμε δυσανεξια στην λακτοζη.εξανθηματα εχει καθολου.γιατι εμενα καθε φορα που ετρωγα γαλακτοκομικα γεμιζε μικρα κοκκινα σπινθουρακια.

Οχι δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο. Μακαρι ρε γαμωτο να κανουν δουλεια το φαρμακο, ο μαραθος που πινω κ τα γαλακτοκομικα που εκοψα.....Το βλεπω να ποναει κ σπαραζω

εμεις σημερα θα κανουμε το πρωτο μας μακρινο ταξιδι διαρκειας 4 ωρων.ενα αγχος το εχω(και δυο και τρια μπορω να πω),αλλα θα το προσπαθησουμε.με συχνες στασεις,πιστευω καποια στιγμη θα φτασουμε στον προορισμο μας.η απορια μου ειναι κατα ποσο ειναι βολικα αυτα τα καθισματακια για τα μωρα.εχουμε της inglesina το huggy,αλλα μου φαινεται πολυ αβολο για το μωρο.και τι γινεται που δεν ειναι δε τελειως σε οριζοντια θεση?θα εχει προβλημα με τη μεση της?

Αυτο που λες με τη θεση που παιρνουν σε αυτα τα καθισματα κ εγω το σκεφτομαι....σαν να χυνονται μεσα στο καθισμα δεν ειναι;;; Εμενα ειναι κ μικρουλα.....Αλλα υποτιθεται ειναι απο νεογεννητα, τι να πω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...