Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

αυτο το να δινεις λιγοτερα ml ποτε δεν το καταλαβα..πως να το ξεγελασεις δηλαδη;;ρουμπινακι δες το αυτο με τις γουλιες με τον παιδιατρο σου..κ μενα ετσι ηταν κ αλλαξαμε το γαλα κ τωρα καμμια σχεση..

Πίνει μητρικό αντλημενο. Δεν ξέρω αν φταίει κάτι που τρώω εγω και βγάζει. Πάντως θα την ρωτήσω σίγουρα όταν θα πάμε να μας μετρήσει σε δύο βδομάδες. Αν δω ότι παραγινεται βέβαια θα πάρω τηλ πιο νωρίς. Πάντως τώρα που την ταιζε ο μπαμπάς της έβγαλε μια μικρή γουλια. Πάντως η μαμα μου λέει ότι κι εγω έτσι ήμουνα και σε χειρότερο βαθμό αφού λέει έβγαζα γουλιες συνέχεια ακόμα και στον ύπνο και για να μην αλλάζει συνέχεια σεντόνι έβαζε μια πετσέτα κάτω απο το κεφάλι και άλλαζε πετσετες!!!!

Κορίτσια τα λέμε το πρωί παω για ύπνο!!! Καλο βράδυ να έχουμε ολες και κυρίως ήσυχο!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγω περιμένω να ξυπνήσει ο μικρός να βγούμε να σφουγγαρίσουμε το μπαλκόνι πριν ξυπνήσει ο μεγάλος. Παρέα κάνουμε αυτή τη δουλειά. Τον βάζω στο sling και κάθεται μια χαρά.

Χθες πήγαμε γιατρό, μετρηθηκαμε, εμβολιαστηκαμε... Στην αρχή να δείτε κλάμα ο κύριος γιατι τον ξυπνησαμε και με το που τρώει το τσιμπημα αρχίζει να χαμογελάει στον γουινι που είχε κρεμασμένο δίπλα του... Είμαστε 5650γρ και 62εκ και ολα οκ! Την νύχτα τον αφήνω να κοιμάται όσο θέλει αταιστος και τη μέρα προσπαθούμε να κρατάμε το 3ωρο. Τη νύχτα μου κοιμάται ενα 5ωρο-6ωρο αλλά τη μέρα άμα κλαίει πολύ θηλαζουμε και στη μια ώρα έστω και λίγο για παρηγοριά...

Skybeam εύχομαι να βρείτε άκρη και να ηρεμήσετε κι εσύ και ο μπεμπούλης!

Ρουμπινακι αν δίνεις αντλημενο γάλα προσπάθησε να μειώσεις τη ροή στο μπιμπερό μήπως δεις βελτίωση στις γουλιες. Δεν είμαι ειδική στο θέμα μπιμπερό αλλα κάτι τέτοιο έχω ακούσει.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Χθες με το που φτάνουμε στην παιδιατρο είχε μεσα ενα ζευγάρι με δυο αγοράκια. Ο μεγάλος να μπαινοβγαίνει, να κάνει φασαρία, να πετάει τα παιχνίδια. Κι εμείς στο καπάκι με τα δυο αγόρια και τον μεγάλο να πειράζει τον εκτυπωτη, τον υπολογιστή, τον κάδο για τα σκουπίδια, να ανεβοκατεβαίνει σε μια ζυγαρια δαπέδου, κλπ. Μέχρι να τελειώσουμε εμείς έρχεται από έξω το επομενο ραντεβου πάλι δυο αγοράκια και να γίνεται ο χαμός! Και η γιατρός να λέει μα πως δεν το πρόσεξα και έκλεισα ραντεβού σε τόσα "καλα" παιδια στη σειρα... Έφυγα με πονοκέφαλο απο τη φασαρία.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημερα!!!

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγω περιμένω να ξυπνήσει ο μικρός να βγούμε να σφουγγαρίσουμε το μπαλκόνι πριν ξυπνήσει ο μεγάλος. Παρέα κάνουμε αυτή τη δουλειά. Τον βάζω στο sling και κάθεται μια χαρά.

Χθες πήγαμε γιατρό, μετρηθηκαμε, εμβολιαστηκαμε... Στην αρχή να δείτε κλάμα ο κύριος γιατι τον ξυπνησαμε και με το που τρώει το τσιμπημα αρχίζει να χαμογελάει στον γουινι που είχε κρεμασμένο δίπλα του... Είμαστε 5650γρ και 62εκ και ολα οκ! Την νύχτα τον αφήνω να κοιμάται όσο θέλει αταιστος και τη μέρα προσπαθούμε να κρατάμε το 3ωρο. Τη νύχτα μου κοιμάται ενα 5ωρο-6ωρο αλλά τη μέρα άμα κλαίει πολύ θηλαζουμε και στη μια ώρα έστω και λίγο για παρηγοριά...

Skybeam εύχομαι να βρείτε άκρη και να ηρεμήσετε κι εσύ και ο μπεμπούλης!

Ρουμπινακι αν δίνεις αντλημενο γάλα προσπάθησε να μειώσεις τη ροή στο μπιμπερό μήπως δεις βελτίωση στις γουλιες. Δεν είμαι ειδική στο θέμα μπιμπερό αλλα κάτι τέτοιο έχω ακούσει.

Μαρια θυμησε μου θηλαζεις αποκλειστικα;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκι μου. Όλες καλά; Εμείς ναι.... αν και έχω μπουρδουκλωθεί λίγο με το θέμα θηλασμός και αχώνομαι ότι κάτι δεν κάνω σωστά. Βασικά δεν μιλάμε για αποκλειστικό θηλασμό, δίνω και συμπλήρωμα, και φοβάμαι ότι χάνω την μπάλα. Τεσπα... όσο πάει και μέχρι όπου πάει.

Ρε κορίτσια για πείτε μου. Ποια η διαφορά του ρινγκ σλινγκ από το μέι τάι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Και σου κοιμαται 6ωρα το βραδυ;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Μωρε μπραβο...εμας με το ζορι 3ωρα κανει.....:mad::mad::mad:

Γιώτα μου ο μεγάλος μου που επισης θήλαζα αποκλειστικά στους 4 μήνες άρχισε να κοιμάται 6ωρο και για κανένα τρίμηνο. Μετα άρχισαν τα δόντια και μαζι και τα ξυπνηματα πάλι. Αν θυμάμαι καλά η μπεμπούλα σου γεννήθηκε αρκετα νωρίς και μικρούλα οπότε ισωσ ειναι φυσικό να εχει ανάγκη από τακτικά γεύματα για να γίνει μεγάλη κοπέλα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημερες!

Λιγο πριν ξεκινησουμε τη βολτα μας....

Για πες πώς ήταν ο μικρός στο ταξίδι?

Καλος ηταν! Στο ταξιδι Πατρα-Αθηνα και τουμπαλιν εριξε κατι υπνους στο καρεκλακι του αυτοκινητου...Στον πηγαιμο από τις 7 μεχρι τις 11 το πρωι και στον γυρισμο από τις 9 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημερι!!!:shock:Αφου τον λυπηθηκα χυμενος οπως ηταν στο καρεκλακι ο καημενος:(. Γενικα, οποτε γκρινιαζε σταματουσαμε να τον θηλασω (και σε δημοσιους χωρους παρακαλω! μου εδωσε μια φιλη μου ενα καλυμμα θηλασμου-σαν ποδιτσα ειναι-ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ και αισθανομαι πολυ ανετα). Βεβαια το παιδι βγηκε από το προγραμμα του κι αυτο φανηκε (δεν κοιμηθηκε το μεσημερι, ζηταγε συχνα στηθος χωρις να πειναει, ειχε περισσοτερη γκρινια απ' το συνηθισμενο, αλλα γενικα και για τοσο μικρουλακι που ειναι και τοσο που το τραβολογησαμε, μια χαρα ηταν!)

Και σου κοιμαται 6ωρα το βραδυ;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Μωρε μπραβο...εμας με το ζορι 3ωρα κανει.....:mad::mad::mad:

Μωρε Γιωτα ειναι και στο παιδι μαλλον. Κι εμενα εχει κανει 3-4 φορες 5ωρο, αλλα γενικα ο κανονας του ειναι το τριωρο και μαλιστα το βραδυ κανει και λιγοτερο μεταξυ του πρωτου και του δευτερου ξυπνηματος, γιατι-προσωπικη μου αποψη-επειδη ειναι νυσταγμενος δεν τρωει αρκετα στο πρωτο ξυπνημα και ξαναπειναει νωριτερα!Παντως, εχουμε ακομα περιθωριο για αραιοτερα ξυπνηματα θελω να πιστευω!

Ποια η διαφορά του ρινγκ σλινγκ από το μέι τάι;

ρονγκ σλινγκ : http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/etoimoparadota_ringsling/marsipos_1048_b.jpg

μει ται : http://www.babywearing.gr/Shopping/images/meitai/etoimoi_marsipoi_meitai/marsipos_4902_b.JPG

:P:p:p

NuWHp2.png

InJWp3.png

Kαλημέρα! Άυπνη πάλι!

ΚΒεβαια το παιδι βγηκε από το προγραμμα του κι αυτο φανηκε (δεν κοιμηθηκε το μεσημερι, ζηταγε συχνα στηθος χωρις να πειναει, ειχε περισσοτερη γκρινια απ' το συνηθισμενο, αλλα γενικα και για τοσο μικρουλακι που ειναι και τοσο που το τραβολογησαμε, μια χαρα ηταν!)

Εντάξει, λογικό, εδώ μια βόλτα την ώρα που θέλει να κοιμηθεί και πάλι αλλάζει πρόγραμμα...

Καταφέραμε και βάλαμε σωστά το ρινγκ σλινγκ και πήγαμε βόλτα στον παππού μας, στον μπακάλη και στο φούρνο, χεχε! Το απόγευμα έχουμε παιδογαστρεντερολόγο, όχι ότι θα μας λύσει τα προβλήματα, αλλά έτσι, μην πούμε ότι δεν το κάναμε κι αυτό... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες!!!!!

Skountoufla μπράβο σας που το πήρατε απόφαση να πάτε με τόσο μικρο μωρο!!! Η αλήθεια ειναι ότι αν το μάθεις στις βόλτες και στις εκδρομές απο μικρο τότε θα προσαρμόζεται πολυ εύκολα στις αλλαγές...

Sky περιμένουμε νέα απο το γιατρο. Στο ring sling ηταν ησυχος??

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Γεια σας,γεια σας,γεια σας!!!!να μαι και εγω!λιγο ταλαιπωρημενη αλλα επιτελους ανακουφισμενη!!!

Καταρχας να καλωσορισω με τη σειρα μου τα νεα νινακια στην παρεα μας και να ευχηθω στις μανουλες τους να τους ζησουν,να ειναι γερα και καλοτυχα!!!χαιρομαι που ολες μας καταφεραμε να βιωσουμε την εμπειρια το τοκετουοπως επιθυμουσαμε....

Τα νεα μας:θυμαστε την τελευταια φορα που σας ειπα οτι η μπεμπα μας εχει ΓΟΠ και κλαιγαμε μανα και κορη μαζι?σημειωσατε λαθος!!!και αυτο γιατι?ας παρω τα πραγματα απο την αρχη.η μικρη μετα απο 15 ημερες αποκλειστικου θηλασμου,κατα τη διαρκεια του γευματος εκλαιγε σαν κατι να την ποναει,εκανε αναγωγες,πνιγοτανε και ειχε μονιμως μπουκωμενη μυτη.οπως καλαταβαινετε η ωρα του θηλασμου ηταν μαρτυριο και για εμενα και για αυτην.η πρωτη μας παιδιατρος,που παρεπιμπτοντως ειναι και συμβουλος θηλασμου,αποφανθηκε αμεσως οτι ειναι ΓΟΠ μου εδωσε σιροπι epadoren για τις αναγωγες και τον πονο που και καλα ενιωθε το μωρο απο την παλινδρομηση στον οισοφαγο.επισης για το μπουκωμα σταγονες otrivin που απο οτι διαβασα ειναι για παιδια πανω απο 3 ετων.(φυσικα δεν πηρα τιποτα απο τα 2 γιατι δεν ηθελα να δωσω φαρμακα σε ενα βρεφος 20 ημερων).και εκει ψιλιαστηκα οτι κατι δεν παει καλα,γιατι οποτε την επαιρνα και της ελεγα οτι κατι συμβαινει στο μωρο,αμεσως μου εδινε φαρμακα.να μην τα πολυλογω,αλλαξα παιδιατρο αμεσως.επειδη ομως τα προβληματα συνεχιστηκαν,απευθυνθηκα σε συμβουλο θηλασμου.κοριτσια,ενα εχω να πω!ειναι τα μονα λεφτα που δεν λυπηθηκα που τα εδωσα.η γυναικα ηρθε και μας παρακολουθησε ενα ολοκληρο 4ωρο.η milko οχι μονο δεν εχει ΓΟΠ,αλλα ειναι ενα υγιεστατο μωρο που εχει φτασει ηδη τα 5 κιλα με αποκλειστικο θηλασμο και απο την ημερα που ηρθε η συμβουλος εχει ηρεμησει και αυτη και εγω.τα λαθη που εκανα?η εξυπνη μανα(δηλαδη εγω) ειχα υπερπαραγωγη γαλακτος γιατι καθημερινα επινα 2 φλυτζανια χαμομηλι,1 φλυτζανι γλυκανισο με μαραθο,ετρωγα βρωμη και επινα ενα κουτακι μπυρα χωρις αλκοολ.οποτε η μικρη καθε φορα που ετρωγε πνιγοτανε απο την ποσοτητα,η οποια της ανεβαινε στην μυτη για αυτο ηταν και συνεχεια μπουκωμενη,εκανε αναγωγες γιατι επαιρνε περισσοτερη ποσοτητα και φυσικα οι στασεις θηλαμου που την τοποθετουσα ενισχυαν τα συμπτωματα αυτα!!πλεον αλλαξαμε στασεις,η μαμα εκοψε τα παντα και πλεον κανουμε 2 γευματα απο καθε στηθος,αποσυμφορωντας τον αλλο μαστο με το χερι.εντωμεταξυ καποιους κολικους που ειχαμε ειδαμε οτι οφειλονταν στην συγκεντρωμενη ποσοτητα λακτοζης που εχει το πρωτο γαλα που τα ξεδιψαει και μιας και η μπεμπα τρεφοτανε μονο με αυτο και δεν εφτανε στο λιπαρο μερος του γαλακτος,με αποτελεσμα το εντερακι της να μην μπορει να τη διασπασει.πλεον το λυσαμε και αυτο.επισηε εκοψα και τα γαλακτομικα,μιας και φοβομαστε μηπως εχει αλλεργια.κοριστια,το ηθικο διδαγμα της υποθεσης:ποτε μην ακουτε μονο μια γνωμη και ψαχνετε τα θεματα που αφορουν τα μπεμπε μας.εγω κοντεψα να τρελαθω απο την πρωτη παιδιατρο.ευτυχως τελος καλο,ολα καλα.....:D

Σας φιλω ολες.διαβαζω τα νεα σας και πιστευω απο εδω και στο εξης να τα λεμε συχνοτερα.προγραμμα ακομα δεν εχουμε και αυτο ειναι κατι που με προβληματιζει,σαραντισαμε και δεν μπαινουμε στο sling:cry::cry::cry:.τα λεμε συντομα!!

ΑΝΝΑ(η συμβουλος),σε ευχαριστω...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Σκαι, μακαρι να διαψευσθείς (ως προς το οτι δεν θα σας λυσει το προβλημα)!

Στη χειροτερη-χειροτερη, δεν θα σας δωσει ενα χρονοδιαγραμμα (μεχρι ποτε κραταει η ταλαιπωρια), ώστε να βαλεις ενα φως στην ακρη του τουνελ?

Η αλήθεια ειναι ότι αν το μάθεις στις βόλτες και στις εκδρομές απο μικρο τότε θα προσαρμόζεται πολυ εύκολα στις αλλαγές...

Μακαρι, θα μου αρεσε αυτο!

Milky, μπραβο σου! Για πες σε ποιες στασεις θηλαζεις τωρα και ποιες αποφευγεις?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπερα κορίτσια. Τρέχω σαν τρελή όπως καταλαβαίνετε με δύο μωρακια. Ευτυχώς είναι ήσυχα διαμαρτύρονται μονο όταν πεινανε αλλά καμια φορα συμβαίνει να είναι την ίδια στιγμη αυτό.

Θελω τα φώτα σας! Ενω την προηγούμενη εβδομαδα θηλαζαμε πολύ καλά, και μάλιστα πολλές φορές και ταυτόχρονα, εδώ και 3-4 μέρες σαν να ξέχασαν και πιάνουν την θηλή όπως να ναι. Με αποτέλεσμα να με πληγωνουν να ποναω και να τους μεταφέρω τον εκνευρισμό μου. Οποτε βγάζω με το θηλαστρο και τους δίνω μπιμπερο. Λέτε να έχουν πάθει σύγχιση θηλών? Όταν τους βγάζω το στήθος, είναι πατικωμενη η θηλή (πως είναι όταν μάσα με ενα καλαμάκι?)!

Χάνω την υπομονή μου γιατί ποναω και δεν τα προσπαθώ και τρέχω να βρίσκω χρονο (χανοντας υπνο) για αντλησεις. Και βέβαια εκείνα βολευονται και στο τέλος δεν θα θέλουν καθολου στήθος. Τι να κάνω? Πως το ξέχασαν έτσι? Τι κάνω εγώ λάθος?

0SB8p3.png

Διδυμομανούλα καταρχήν μπράβο που τα καταφέρνεις με τα με δυο μωράκια.

Όταν θηλάζουν προσπάθησε να πιάνουν όσο περισσότερο από το καφέ γύρω από τη θηλή. Οδήγησε εσυ τη θηλή στο στόμα μην τα αφήνεις να την πιάνουν απο μόνα τους.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...