Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα!!!! Ξενυχτισμενη κ εγω..... Κατι εχω κανει λαθος, δεν εξηγειται αλλιως. Χτες ξυπνησε για να φαι στις 1.30 κ κοιμηθηκε στις 3!!!!! Προσπαθουσα να την χαλαρωσω αγκαλια αλλα ηταν στην τσιτα. Δε θελω να κοιμαται σερι ολο το βραδυ, ενταξει, αλλα τουλαχιστον να τρωει κ να κοιμαται κατευθειαν!!!!! Ειμαι κουρελι. Θα στρωσει μονη της;;;

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά Άννυ και εγώ όταν ταίζω πάει και βγάζει όλα τα σιδερωμένα ρούχα της και θέλει να τα φορέσει εκείνη την ώρα..Τα βάζει μόνη της εντάξει αλλά τα πετάει τα τσαλακώνει κτλ και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.Χθες όση ώρα τάιζα άλλαξε 4 φορεσιές και 3 ζευγάρια παπούτσια ευτυχώς δεν έχει άλλα παπούτσια χαχαχα

Εμείς τρίτη μέρα χθες 10 παρά και ξύπνησε 4.30 και μετά 7.30 το καθιερώνει σιγά σιγά!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλά πιστεύω ότι οι τριτομάνες δεν έχουν και τα περιθώρια να παραχαϊδέψουν έτσι το μωρό όταν υπάρχουν κι άλλα δύο παιδιά που συνεχώς ζητάνε... είναι και έμπειρες, τα χειρίζονται πιο εύκολα. Εντάξει βέβαια είναι και στο μωρό τι μέρος του λόγου είναι.. Τι να πω, κουράγιο, κι εγώ έχω κουραστεί πολύ, μονίμως με πονοκέφαλο είμαι και νυσταγμένη.

Διαφημίσεις

Καλημερα ταλαιπωρες συντροφισσες!

Κι εμεις καλυτερα χθες αλλα το διωρακι κολικων το χτυπησαμε

Ε μην τα θελουμε κι ολα!

Γιωτα κι εμενα οταν ξυπναει τη νυχτα δεν κοιμαται αμεσως

Το ολο ταισμα,χεσιμο,νανουρισμα παιρνει μιαμιση ωρα και

Τρελαιομαι απο τη νυστα.

Εμενα κοριτσια ο μεγαλος δεν εξωτερικευει ζηλεια του βγαινει

Σε συχνοουρια και στο να μην τρωει φαγητι και τετοια πργαματα

Ενω η μικρη-μεσαια(!) την πεφτει συνεχως πανω στο μωρο για να το

Αγκαλιασει αλλα το σφιγγει του βαζει τη μουρη της στο προσωπο του

Το ζουλαει και το καημενο κλαιει. Αφηστε που εχει παθει μαμακιαση

Ολα απο τη μαμα τα θελει και δεν με αφηνει να παω ουτε τουαλετα

Χωρις αυτην!

Απο κοιλιες μη μου τα λετε ναι μεν εχουν μεινει τεσσερα κιλα αλλα

Η κοιλια ειναι 5μηνων εγκυου!

Για τη θαλασσα εγω δεν κολωνω το θεμα μου ειναι οτι δε χωραει

Πουθενα το βυζι χρειαζομαι 3 νουμερα μεγαλυτερο μαγιω ειμαι σιγουρη

Οτι θα με σχολιαζουνε γι αυτο το μπουστο αλλα τι να κανω.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Λοιπον, σε ομαδα στο fb για το θηλασμο (ομαδα Θεσ/νικης) ρωτησα για το θεμα του υπνου. Διαβαστε κ πειτε μου οι παλιες αν συμφωνειτε

https://www.facebook.com/groups/thess.thilasmos/571741886201671/?comment_id=571752796200580&notif_t=like

κ μεις ειμαστε καλυτερα...κ χθες κ σημερα εχει κοιμηθει περισσοτερο μεσα στην ημερα...καλα οχι τρομερη διαφορα, αλλα περισσοτερο κ ειναι πιο ηρεμος κ αυτος και ΕΓΩ!!!!! σημερα ειχα γυναικα κ τον πηγα το πρωι στην πεθερα γιατι εδω μεσα μαζι με τη γυναικα να καταχτυπαει δε θα μπορουσε να ησυχασει κ θα ειχαμε παλι εκνευρισμο, οποτε δεν το ρισκαρα...τον πηγα στην πεθερα κ εκανα κ γω τη βολτα μου...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλησπερα!!ελπιζω να ειστε ολες καλα και ξεκουραστες!!εμεις ακομα τα ιδια..πολυ κλαμα καθολου νανι.σημερα τον εδωσα στην αδερφη μου μηπως κανω καμμια δουλεια και ντρεπομαι πολυ που το λεω αλλα ξεκουραστηκα με τις δουλειες..!!

Eμείς πάλι ξαναζούμε κλάματα και δράματα. Δεν καταλαβαίνω τι έχει. Τη μια δείχνει να πονάει το στομάχι του μετά το φαϊ, την άλλη ζητάει απίστευτη ποσότητα για την ηλικία του και κλαίει και γίνεται μπλε. Αύριο έχουμε παιδογαστρεντερολόγο. Μακάρι να τη φωτίσει ο Θεός να καταλάβει τι έχει το μωρό. Δεν αντέχεται τόσο κλάμα και τόσο ξενύχτι!

Διαφημίσεις

Eμείς πάλι ξαναζούμε κλάματα και δράματα. Δεν καταλαβαίνω τι έχει. Τη μια δείχνει να πονάει το στομάχι του μετά το φαϊ, την άλλη ζητάει απίστευτη ποσότητα για την ηλικία του και κλαίει και γίνεται μπλε. Αύριο έχουμε παιδογαστρεντερολόγο. Μακάρι να τη φωτίσει ο Θεός να καταλάβει τι έχει το μωρό. Δεν αντέχεται τόσο κλάμα και τόσο ξενύχτι!

Αχ βρε sκy εύχομαι αύριο να βρει την άκρη η γιατρός και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας...

Οι υπόλοιπες μανουλες καλα;;;

Εμείς μέχρι στιγμής όλα καλα και ήσυχα, κοιμόμαστε καλα και το βράδυ. Ξανθή κι μένα κάτι παρόμοιο κάνει απλα εμένα κοιμάται κατα τις 10:30 με 11 ξυπνάει κατα 3:30 και μετα στις 7 με 7:30 και ξανά κοιμάται μέχρι τις 10!!!!!

Ρε κορίτσια μου βγάζει σε κάθε γεύμα μεγάλες γουλιες σε σημείο να μπαίνω για μπάνιο μετα και η κυρία να μην έχει λερωθει:? τι να κάνω δεν ξέρω νομίζω ότι τρώει λαιμαργα... Δεν ξέρω αν πρέπει να ανυσηχησω ή όχι... Και ο μικρός πάντως έτσι ηταν μέχρι να μπουν οι στέρεες.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Γεια σας κοπελιες!

Χτες πηγαμε Αθηνα για μια δουλεια και περασαμε και πο τα πεθερικα μου (Χαλκιδα!) και γυρισαμε σημερα.

Ενα εχω να σας πω : δυο τα παιδια της κουνιαδας μου (ο μπεμπης της 2 μηνες μεγαλυτερος από τον δικο μου και η κορη της 2,5 χρονων) και ενα το δικο μου για 5 ωρες συνεχομενες, με εκαναν να συμπονεσω πραγματικα οσες από δω εχετε 3 ζουζουνια! Καλα να'στε και καλα κουραγια!!!!:shock:

Σκαι μου, μακαρι να σας ανακουφισει αυριο η διαγνωση...

Φιλακια και θετικη ενεργεια για υπομονη στις υπολοιπες:(, δεν εχω προλαβει να ενημερωθω για τα νεακια σας ακομα

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σκάι αν δοκιμάσεις να τον ταίζεις λιγότερο και συχνότερα ανταποκρίνεται;Εννοώ να ταίσεις πριν κλάψει για φαγητό και να δώσεις ας πούμε 80 -90

Δυστυχώς, κι ένα λίτρο γάλα να του δώσω, πάντα θα θέλει ξανά στο δίωρο (όταν είναι ξύπνιος). Όποτε του δίνω λιγότερο απ' όσο πεινάει κλαίει για γάλα στη μία ή μιάμιση ώρα και δεν κάνει ρε γμτ τόσο συχνά...

Χτες πηγαμε Αθηνα για μια δουλεια και περασαμε και πο τα πεθερικα μου (Χαλκιδα!) και γυρισαμε σημερα.

Για πες πώς ήταν ο μικρός στο ταξίδι?

αυτο το να δινεις λιγοτερα ml ποτε δεν το καταλαβα..πως να το ξεγελασεις δηλαδη;;ρουμπινακι δες το αυτο με τις γουλιες με τον παιδιατρο σου..κ μενα ετσι ηταν κ αλλαξαμε το γαλα κ τωρα καμμια σχεση..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...