Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κι εγώ της φωνάζω της δικιάς μου μωρέ, και μετά έχω τύψεις :oops::oops:, αλλά ρε γμτ ό,τι σκανταλιά δεν είχε κάνει μέχρι τώρα την κάνει, θέλει έναν άνθρωπο να τρέχει πίσω της. Βέβαια, το κάνει καθαρά για να την προσέξω. Την καταλαβαίνω απ' την άλλη, γιατί από εκεί που 'χεις τη μάνα αποκλειστικά δεν είναι λίγο να τη μοιράζεσαι! Μια φορά έρχεται την ώρα που είχα το μωρό αγκαλιά, μου παίρνει το χέρι και το βάζει στο κεφάλι της για να τη χαϊδέψω. Ένοιωσα τόσο απαίσια που κόντεψα να βάλω τα κλάματα! Θέλει κι αυτή το χρόνο της, μόνο που το μωρό είναι μονίμως παρών, μόνοι μας είμαστε μόνο αργά το βράδυ από τις 10 και ύστερα που το μωρό κοιμάται. Τώρα που καλοκαίριασε μακάρι να μπορώ να αφήνω το μικρό σπίτι και να πηγαίνω για μπάνιο μαζί της, τουλάχιστον για 2 ώρες να μ' έχει αποκλειστικά.

Κιλά εμένα μου έχουν μείνει ακόμα 4 για να φτάσω τα 50 που ήμουνα, το θέμα είναι όμως ότι σαβουριάζω ρε παιδιά, τρώω ό,τι σκ@τολοίδι μπορείς να φανταστείς, έχω τσακίσει γκοφρετάκια, γεμιστά μπισκότα κλπ, όλα με σοκολάτα εννοείται, χώρια τις τηγανιτές πατάτες και τις μακαρονάδες, άλλο πράμα!! Κι υποτίθεται ότι τώρα που είναι καλοκαίρι θα έκανα καλύτερη διατροφή με φρούτα! :tongue: Ναι καλά!!! χαχαχα :rolleyes: Κοιλιά δεν έχω πολύ, στην περιφέρεια τα βάζω περισσότερο. Για να δούμε αυτούς τους 2 μήνες, μπας και καταφέρω να τα ξεφορτωθώ!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω δεν μπορω να προσεξω τι τρωω.... απο χτες ξεκινησα λιγο διατροφη, δηλαδη κοβω τα γλυκα κ τις σαβουρες απο εξω που περναμε που κ που. Την αλλη βδομαδα θα παμε για 4 μερες Χαλκιδικη κ δεν νιωθω κ πολυ ανετα.....κυτταριτιδα αρκετη κ δεν μπορω να βαλω κ καμια κρεμα, τα μπουτια μου τα βλεπω τεραστια!!!! Δεν ημουν κ καμια κορμαρα ποτε, αλλα τωρα αισθανομαι χειροτερα απο ποτε :(:(:(

Κι εγω δεν μπορω να προσεξω τι τρωω.... απο χτες ξεκινησα λιγο διατροφη, δηλαδη κοβω τα γλυκα κ τις σαβουρες απο εξω που περναμε που κ που. Την αλλη βδομαδα θα παμε για 4 μερες Χαλκιδικη κ δεν νιωθω κ πολυ ανετα.....κυτταριτιδα αρκετη κ δεν μπορω να βαλω κ καμια κρεμα, τα μπουτια μου τα βλεπω τεραστια!!!! Δεν ημουν κ καμια κορμαρα ποτε, αλλα τωρα αισθανομαι χειροτερα απο ποτε :(:(:(

Καλε δεν θέλω ηττοπαθειες... Πάρε το παιδάκι σου αγκαλια και κοιτά να περάσεις τέλεια στην Χαλκιδική!!!! Ζηλεύω θέλω κι εγω... Μπορει φέτος να μην είμαστε κορμαρες αλλα δεν πειράζει...θα είμαστε κορμαρες του χρόνου για τα γενέθλια και για τα βαφτίσια των παιδιών μας!!!!!!!

Λέμε για λιγουρες και τέτοια και είστε καταστροφή ζήλεψε και θέλω πιτογυρο(δεν έχω πια και την δικαιολογία της κοιλιας:()

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλε δεν θέλω ηττοπαθειες... Πάρε το παιδάκι σου αγκαλια και κοιτά να περάσεις τέλεια στην Χαλκιδική!!!! Ζηλεύω θέλω κι εγω... Μπορει φέτος να μην είμαστε κορμαρες αλλα δεν πειράζει...θα είμαστε κορμαρες του χρόνου για τα γενέθλια και για τα βαφτίσια των παιδιών μας!!!!!!!

Λέμε για λιγουρες και τέτοια και είστε καταστροφή ζήλεψε και θέλω πιτογυρο(δεν έχω πια και την δικαιολογία της κοιλιας:()

Και εγώ φέτος έλεγα μόνο με ολόσωμο θα βγώ

στην θάλασσα αλλά το περασμένο σκ μία χαρά φόρεσα το

περσινό μου μπικινάκι και πήγα παραλία!

Μάλιστα η γραμμή η καφέ στην κοιλιά φαινότανε κάργα αλλά

ούτε που με ένοιαξε.Παιδί έκανα πριν 2 μήνες.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Καλά, για παραλία δεν κωλώνω καθόλου, πάω άνετα κ 30 κιλά παραπάνω να είχα πάλι θα πήγαινα, σιγά καλέ, τόσα άλλα βλέπουμε, κ τέλειος δεν είναι κανένας, στο κάτω κάτω με 2 παιδιά σε 2 χρόνια μια χαρά είμαι!!! :tongue::tongue::tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Κι εγώ της φωνάζω της δικιάς μου μωρέ, και μετά έχω τύψεις :oops::oops:,

τυψεις

τυψεις

τυψεις

αισθανομαι..πως οτι εχτισα, πως οτι κοπιασα δυο χρονια τωρα, καταρρεουν ολα μεσα σε μια εβδομαδα.. :|:-|

Τα λέμε μεγάλα, και μεγάλα δεν είναι, μωρά είναι ακόμα τα ψυχάκια μωρέ, έλα όμως που το βρέφος θέλει περισσότερο χρόνο, τι να κάνουμε;;; Χώρια το σοκ που έχουν πάθει με το καινούργιο μωρό στο σπίτι... Τουλάχιστον οι δικές σας μιλάνε κανονικά, μπορούν να σας πουν τι νοιώθουν, η δικιά μου ακόμα λέει μεν λέξεις καθημερινές αλλά δεν μπορεί να εκφράσει συναισθήματα με προτάσεις, μόνο με τις αντιδράσεις της. Τουλάχιστον δεν ξεσπάει στο μωρό!!! :rolleyes::rolleyes:

Πάντως, μην αγχώνεστε, με τον καιρό θα φτιάξουν τα πράγματα, όταν μεγαλώσουν και τα μικρά λίγο παραπάνω θα μπορούν να παίζουν και μαζί θα 'ναι καλύτερα, εντάξει κι οι τσακωμοί στο πρόγραμμα είναι αλλά με λίγη υπομονή ξεπερνιούνται.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα..Κορίτσια εμένα ο μεγάλος 6 χρονών και τραβάει ζόρι και αυτός καταλαβαίνει και το έχει ξαναζήσει και κάνει χειρότερα από την μικρή.Η δε μικρή ενώ το παίζει χαλαρή στα καλά καθούμεν απάει τραβάει χέρια πόδια μαλλιά ότι βρει πρόχειρο και εγώ τα αντιμετωπίζω σαν μεγάλα και εκεί το χάνουμε αλλά ναι απαιτώ το 6χρονο να καταλαβαίνει γιατί καταλαβαίνει το 2χρονο τώρα δεν έχω και πολλές απαιτήσεις τι να της πω όταν στα καλά καθούμενα μου λέει μπεμπής κακός;;;Η μικρή την πιο μεγάλη αντίδραση την έβγαλε με την μάνα μου μη δει την μάνα μου να πάρει αγκαλιά το μωρό πέφτει στα πατώματα και κλαίει γοερά με εμένα το πήρε πιο ψύχραιμα ή κατάλαβε ότι πρέπει να εξυπηρετώ το μωρό.Αφήστε δε αν κάνω το λάθος μέσα στη μέρα να θηλάσω το μωρό...το τι κλωτσιές τρώω και έρχονται και τα 2 να πιουν γάλα από το άλλο στήθος το ελεύθερο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα!

Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει παιδί που να μη ζηλεύει το μικρότερο, όσο μεγάλο και να 'ναι, εκτός πια κι αν πηγαίνει γυμνάσιο και πάνω, οπότε έχει άλλη αντίληψη. Της ανηψιάς του άντρα μου η μεγάλη που είναι στα 7 κάνει το ίδιο. Παρόλο που ζήταγε αδερφάκι απ' τους γονείς της, δεν αφήνει κανέναν άλλο να πάρει αγκαλιά τη μπέμπα εκτός απ' τη μάνα της, στον παππού της και στο θείο της που τους έχει αδυναμία δεν τους αφήνει! Κι εμένα στην αρχή, όταν έβλεπε να τον παίρνω αγκαλιά έκανε τα τρελά της, σκαρφάλωνε πάνω μου, άνοιγε τα συρτάρια της κι έβγαζε τα ρούχα έξω, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Την πρώτη μέρα απελπίστηκα! :rolleyes: Ευτυχώς μετά συνήθισε το θέαμα!!

Θυμάμαι, που μου 'λεγε η μάνα μου πως όταν γεννήθηκε ο αδερφός μου έλεγα στη γιαγιά μου "τον αγαπάω τον αδερφό μου γιαγιά αλλά τον ζηλεύω" χαχαχα - τέρας ειλικρίνειας εγώ! :tongue: Πώς λέει η παροιμία; εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'σαι;

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Άλλο περιστατικό... Μια ξαδέρφη μου είχε αφήσει το μωρό πάνω στο κρεβάτι στο δωμάτιο, γυρνάει και βλέπει το μεγαλύτερο να τον τραβάει απ' τα πόδια και της λέει "μαμά αν το ρίξω κάτω θα πάει στο θεούλη;;" :shock::shock::shock: Κάγκελο εκείνη!! πού φτάνει το μυαλό τους καμιά φορά! χαχαχαχα

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Άλλο περιστατικό... Μια ξαδέρφη μου είχε αφήσει το μωρό πάνω στο κρεβάτι στο δωμάτιο, γυρνάει και βλέπει το μεγαλύτερο να τον τραβάει απ' τα πόδια και της λέει "μαμά αν το ρίξω κάτω θα πάει στο θεούλη;;" :shock::shock::shock: Κάγκελο εκείνη!! πού φτάνει το μυαλό τους καμιά φορά! χαχαχαχα

Aaaaaaaaxαχαχα! Μ' έκανες και γέλασα την ταλαίπωρη και ξενυχτισμένη! :rolleyes: Καλημέρα!

Καλημέρα; Τι κάνετε;

Εμείς είμαστε γενικά αρκετά καλύτερα, έχουμε λιγότερα κλάματα. Με τα κακά έχουμε κι εμείς ενα ζόρι αλλά έτσι και τα κάνουμε μετά είμαστε σούπερ! Το απόγευμα θα παμε για εμβόλιο και έλεγχο.

Με τον μικρό μεγάλο μου κι εγώ φτάνω στα όριά μου. Τον μικρό δεν τον πειράζει ευτυχώς αλλά κάνει αλλες βλακείες, τον μαλώνω, τα ξανακάνει και κάποιες φορές καταλήγουμε με κλαματα... Και τότε αισθάνομαι τύψεις που έκανα κι άλλο παιδι. Γιατι το έκανα, για να πληγώσω τον μεγάλο μου; Ουφ ζόρικα τα πράγματα. Ελπίζω μόνο όταν μεγαλώσουν λίγο να κάνουν παρέα, να παίζουν μαζί.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...