Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Αννα κουραγιο κι εγω ετσι ημουν πριν λιγες μερες, εκλαιγα με λυγμους. Φαση ειναι που την περναμε ολες. Ειναι πολυ δυσκολο οταν ειναι ανησυχα τα μωρα κ κλαινε συνεχεια κ δεν μπορεις να κανεις κ πολλα.....Να μπαινεις να γραφεις οταν σε πιανει, εμενα με βοηθησε πολυ....

Κοριτσια νομιζω οτι ειναι καλυτερα η μικρη με το infacolic. Ενταξει κλαιει τα βραδυα λιγουλακι, αλλα νομιζω οτι βελτιωθηκε. Εκτος αν συνηθισα εγω........Θα δω κ σημερα...Απο το Σαββατο της το δινω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Άννα, έτσι ήμουνα κι εγώ πριν 2 χρόνια τέτοιο καιρό στη μεγάλη, τα 'χα παίξει μόνη μου στο σπίτι όλη μέρα με το μωρό, ζέστη τρελή τότε τον Ιούλιο θυμάμαι, αφού μερικές φορές μου 'ρχόταν να την αφήσω στο κρεβάτι να κλαίει και να φύγω!!! χαχα :tongue: κι ήταν κι αυτή σχετικά ήσυχο μωρό, φαντάσου να ήταν δύσκολη! Απ' ότι άκουγα πάντως κι από γνωστές και συγγενείς σίγουρα η πλειοψηφία των γυναικών, μη σου πω όλες, έτσι αντιδρούν. Άνθρωπος είσαι, κάποια στιγμή θα σπάσουν τα νεύρα σου και δε θ' αντέξεις, λογικό. Κλάψε να ξεσπάσεις, καλό κάνει!

Εγώ, ευτυχώς, έχω κ τα πεθερικά από κάτω κι η μεγάλη τους λατρεύει, ειδικά τον παππού, έχουμε κ την αυλή, και μόλις ξυπνήσει και την ετοιμάσω δεν κρατιέται να κατεβεί κάτω οπότε την ξεφορτώνομαι κ λίγο! ;) γιατί όσο να 'ναι θέλει κι αυτή το χρόνο της. Όσο κ να δείχνει ότι το αγαπάει το μωρό, τον αγκαλιάζει, τον φιλάει, γενικά τον θέλει κάποιες στιγμές ζηλεύει. Χτες το μεσημέρι, γκρίνιαζε κι έκλαιγε μια ώρα γιατί την έβαλα να κοιμηθεί στην κούνια της κι όχι με το μωρό στο κρεβάτι, τελικά ηρέμησε με τα χίλια ζόρια!

Ευτυχώς το βράδυ δεν έχουμε τα ίδια γιατί το μωρό κοιμάται ήδη! :rolleyes: και το καλό είναι ότι ξανάκανε πάλι έναν ύπνο 10 - 3.30 παρότι δεν είχε φάει κ πολύ γιατί ήταν μισοκοιμησμένος, και μετά ξύπνησε ξανά στις 6 και κάτι, μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Τώρα πάω να σηκώσω τη μεγάλη, να πάρουμε σβάρνα τα σούπερ μάρκετ! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημερα

Λιγο καλυτερα η χθεσινη βραδια μαλιστα κοιμηθηκε 12 με 6 αλλο που εγω δεν

Το φχαριστηθηκα γιατι ξυπνησε η λυδια. Τωρα συνηδειτοποιησα οτι πρεπει

Να τη λεω μεσαια!!!!δεν ειναι πια η μικρη.....

Λοιπόν, τελικά κατά ένα μαγικό τρόπο σχεδόν όλα τα παιδιά όταν βγαίνουν έξω είναι ήσυχα!! Εδώ και η δικιά μου η μεγάλη, όταν τη βλέπουν έξω στο καρότσι να κάθεται και να μη μιλάει όταν βγαίνει βόλτα, όποιος τη βλέπει τι ήσυχη που είναι μου λέει. Πού να ξεραν!! χαχαχα :tongue::tongue::tongue: Και με τον πατέρα της όταν τη βγάζει το ίδιο, δε μιλάει καθόλου!

.

Οντως εξω τα μωρα ειναι αγνωριστα κ δε σε πιστευει κανεις οταν λες

Οτι γκρινιαζουν.πηγαμε χθες παιδικη χαρ και ολη την ωρα κοιμοταν η δικια

Μου με την πιπιλα! Ε θα με τρελανει. Με το που φτασαμε σπιτι πανηγυρι.

σημερα παλι μια απο τις χειροτερες μερες μου...κλαιω ολη μερα...δεν κοιμαται καθολου κ τα εχω φτυσει να τον κραταω κ να τον κουναω πανω κατω...δεν ξερω τι φταιει, παντως δεν ειμαι καλα...κλαιω χωρις να το θελω κ του το μεταδιδω ολο αυτο...πιπιλα δινω μαχη για να παρει, παρολο που επιμενω σπανια θα πιπιλισει κ θα ηρεμησει, πιο πολυ εκνευριζεται...ειμαι απελπισμενη!!!!! οσο για το σαραντισμο, μουφα, εμενα χειροτερυεσε κ χειροτερευει αντι να φτιαχνει
σε ευχαριστω για τη συμπαρασταση...δεν ξερω τι με εχει πιασει αλλα δεν το ελεγχω..οντως οι ορμονες μου οργιαζουν αλλα ημουν καλα, τωρα αυτη η κατασταση με το μωρο με εχει αποσυντονισει...ειδικα οταν υπαρχει κ αλλο παιδι το οποιο απαιτει κ αυτο το χρονο του κ τη φροντιδα της μαμας τα πραγματα δυσκολευουν...νομιζω οτι παθαινω καταθλιψη κ νομιζα οτι τη σκαπουλαρα..

Αννα μη μην τον κανεις Αυτο στον εαυτο σου.

Κρατησε την κΤαθλιψη μακρια γιατι μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πραγμΑτα

Γραφω με το μωρο στο χερι και βγαινουν και κεφαλαια Ποτι βλεπω.....χεχε

Σκαι τελειωσαν οι κολικοι?αναψε καμια λαμπαδα!

Να ελπισουμεολες οτι στους δυο μηνες θα φτιαξουν τα πραγματα

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

καλημερα...σημερα πηγα στον ενδοκρινολογο, χαλια οι ορμονες, ο,τι να ναι...εξου κ η μαυριλα κ ολα...ελπιζω να επανελθω γρηγορα...εντωμεταξυ ηταν η μαμα μου εδω απο το πρωι κ ο κυριος κοιμοταν μεχρι τις 10, εκατσε στο ρηλαξ κανενα 45λεπτο -σημειωτεον σε μενα δεν καθεται καθολου- κ τωρα κ μιση ωρα τον ξανακοιμησε η μαμα μου...ε ειναι να μην τρελαινεσαι;;;; ευχαριστω ολες για τη συμπαρασταση...μου κανετε καλο!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

εδω και εγω με δυο ωρες υπνο κ τρελλο πονοκεφαλο!! περιμενω να ερθει ο αντρας μου να φερει φαγητο [απο εξω ε?] να φαμε κ να κοιμηθω!

Σκαι,,διωξατε τους κολικους κ τους στειλατε σε εμας?:tongue::twisted: μακαρι να μην εχει τιποτα το μωρακι σου παντως!

Αννα μου υπομονη φιλη μου..σε νιωθω γιατι κ εγω εχω πολλα ξεσπασματα. ωρες ωρες νιωθω πολυ μονη, οτι κανενας δεν με καταλαβαινει.. χθες που σας ειπα οτι ειχαμε δραματα με την κορη μου, στο τελος εβαλα τα κλαματα.. δεν θελω με τιποτα να με βλεπει ετσι,αλλα δεν αντεξα! και τοτε, σταματησε να ουρλιαζει κ ηρθε και μου λεει μην κλαις μαμα, σταματα, εγω σ`αγαπω..και με αγκαλιασε...:cry::cry: Υπομονη λοιπον!

Να σας πω και ενα ευχαριστο? για εμενα! [:tongue:] η κοιλια μου σημερα 8 μερες μετα τη γεννα,,ειναι οπως ηταν 8 ΜΗΝΕΣ μετα την καισαρικη!

Απιστευτο μου φαινεται!!!;) Οταν θα μπορω θα παρω κ καμια κρεμα, κ θα κανω κ κανα κοιλιακο και θα μαζεψει πιστευω εντελως!!:cool:

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα....... και εδώ εγώ με το Φουρφουρίκο αγκαλιά.... φάγαμε, ξαναφάγαμε, χεστήκαμε, ξαναχεστήκαμε... τώρα νομίζω ότι πρέπει να φάμε πάλι..... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκια κουράγιο σε όλες..... το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά ας δοξάζουμε το Θεό που έχουμε τα μωράκια μας γερά στην αγκαλιά μας.....

Κ Λ Α Ι Ε Ι ! ..... έφυγα....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κοριτσακια!!!!

Υπομονη!!! Εγω έχω ξέσπασματα για άσχετους λόγους γιατι δόξα το Θεό το μωρο ειναι ήσυχο!!! Το κλάμα κάνει καλο...

Να σας πω τι έκανε ο γιος μου χθες... Του έχουμε πει ότι το μωρο κλαίει όταν πειναει, ε το μωρο έκλαιγε και παει και φέρνει την δικιά του σαλιαρα και να λέει στν μπαμπά του μαμ μαμ μωμο:tongue: ελιωσα η μάνα σας λέω!!! Εντωμεταξυ η σαλιαρα του ειναι πιο μεγάλη απο την μπεμπα!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Σήμερα κοιμάται όλη μέρα, να δω το βράδυ τι πανηγύρι θά' χω.

Σκαι,,διωξατε τους κολικους κ τους στειλατε σε εμας?:tongue::twisted: μακαρι να μην εχει τιποτα το μωρακι σου παντως!

Νωρίς δεν είναι εσείς για κολικούς?

[ζηλεύω κοιλίτσααααααα! :evil: ]

Κ Λ Α Ι Ε Ι ! ..... έφυγα....

Σα να σε βλέπω!

Του έχουμε πει ότι το μωρο κλαίει όταν πειναει, ε το μωρο έκλαιγε και παει και φέρνει την δικιά του σαλιαρα και να λέει στν μπαμπά του μαμ μαμ μωμο:tongue:

:P:D:P:D

Διαφημίσεις

Νωρίς δεν είναι εσείς για κολικούς?

[ζηλεύω κοιλίτσααααααα! :evil: ]

οπως νωρις νωρις ηρθαν,ευχομαι νωρις νωρις να φυγουν!!:cool:

και η κορη μου παντως απο 10 ημερων ξεκινησε κολικους..:|

κορσε για την κοιλια πηρες τελικα?

ωστε δεν ειμαι μονη εε??:rolleyes:

παντως η κορη μου καθε μερα γινεται κ χειροτερη κ η υπομονη μου εξαντληθηκε!!!

και ναι, χρειαζεσαι κ λιγη ηρεμια για να θηλασεις!!

ολη μερα ειναι μες την γκρινια με ενα ααα ααα ααα ααα... θα τρελλαθω νομιζω! νομιζει πως με το να κλαιει κ να κανει βλακειες ολη μερα πως θα τραβηξει ολη την προσοχη μου!

τι μεσημερι χτυπιοτανε κατω 2 ωρες γιατι θηλασα το μωρο κ αυτη επεμενε να το βαλω πανω στον παγκο!:shock:

εε,πως να τα καταφερω μετα απο ολα αυτα?

και δεν ειναι οτι την εχω φτυσει τελειως, ασχολουμαι κ μαζι της, την αγκαλιαζω,παιζουμε..

θα το κοψω σιγα σιγα ομως δεν εχω αλλη επιλογη!:cry:

τα μωρα μας χρειαζοντε πανω απο ολα ηρεμες μαμαδες!!

σε καταλαβαινω...υπομονη με την κορη σου, θα τις βρειτε τις ισορροπιες σας!!!!! το λεω για να το ακουω κ γω μη νομιζεις, γιατι κ γω της φωναζω της δικης μου με το μονο μονο, απο εκει που δεν της φωναζα σχεδον καθολου, τωρα με τοση κουραση δεν εχουμε υπομονη ...ασε που τα αντιμετωπιζουμε τα πρωτα ως μεγαλα κ απαιτουμε πολλα απο αυτα -τουλαχιστον εγω ετσι το κανω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

οπως νωρις νωρις ηρθαν,ευχομαι νωρις νωρις να φυγουν!!:cool:

και η κορη μου παντως απο 10 ημερων ξεκινησε κολικους..:|

κορσε για την κοιλια πηρες τελικα?

Χριστιαννα αν κρίνω απο εμένα που κι εμένα έτσι έχει μαζέψει η κοιλια λες και δεν γέννησα είμαι!!!!(κιλα έχω ακόμα :cool: μέχρι να σαραντησεις θα έχει φύγει τελείως η κοιλια... Δεν ξέρω αν βοηθάει ο θηλασμος που λένε ή όχι πάντως εμένα μου έχει κοπεί και η όρεξη...δεν μπορω να φάω.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Χριστιαννα αν κρίνω απο εμένα που κι εμένα έτσι έχει μαζέψει η κοιλια λες και δεν γέννησα είμαι!!!!(κιλα έχω ακόμα :cool: μέχρι να σαραντησεις θα έχει φύγει τελείως η κοιλια... Δεν ξέρω αν βοηθάει ο θηλασμος που λένε ή όχι πάντως εμένα μου έχει κοπεί και η όρεξη...δεν μπορω να φάω.

την πρωτη φορα θηλαζα αποκλειστικα κ δεν επεφτε με τιποτα η κοιλια! ολοι μου λεγανε [ασχετοι] εισαι εγκυος? να μην πω τι ακουγα απο τους δικους μου!:evil:

τωρα πιστευω πως λογω φ.τ. επεσε τοσο νωρις.

και εμενα μου κοπηκε η ορεξη εντελως.

χθες με μαλλωσε ο αντρας μου που δεν τρωω τιποτα κ πως εμεινα η μιση λεει..:|

την πρωτη φορα θηλαζα αποκλειστικα κ δεν επεφτε με τιποτα η κοιλια! ολοι μου λεγανε [ασχετοι] εισαι εγκυος? να μην πω τι ακουγα απο τους δικους μου!:evil:

τωρα πιστευω πως λογω φ.τ. επεσε τοσο νωρις.

και εμενα μου κοπηκε η ορεξη εντελως.

χθες με μαλλωσε ο αντρας μου που δεν τρωω τιποτα κ πως εμεινα η μιση λεει..:|

Αν θυμάμαι καλα εσυ δεν είχες πάρει πολλά κιλα; Εγω και στην πρωτη και τώρα τα έφτασα τα 20 ( για τώρα δεν είμαι σίγουρη αλλα κάπου εκεί). Πάντως κι εμένα ο άντρας μου φωνάζει να τρώω και βράδυ κι εγω το μόνο που θέλω ειναι να πάρω να κοιμηθώ...ένα ποτήρι γάλα και πολυ ειναι... Το μόνο που τρωω ανελλιπώς ειναι γλυκά!!!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...