Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλες!!!

Σημερα βγήκα έξω για δουλειές και ένοιωσα άλλος άνθρωπος!!!! Για μια ωρα βγήκα αλλα άλλαξα παραστάσεις...

Λοιπόν εγω τα σουτιέν απο τα hm πολυ τα βολευτηκα καθώς και κάτι ωραία φακελάκια που έχει θηλασμου. Εγω έχω πάρει το πακέτο των δυο που έχει και έχει πολυ καλη στήριξη. Κάτι αλλα που είχα χρυσοπληρωσει στον γιο μου δεν έχουν το ίδιο καλη στήριξη και φαίνονται απο ολες τις μπλούζες με ραντακι...τι πρέπει να φόρεσω δλδ ζιβαγκο????

Sky με το καλο η μετακόμιση και να δεις θα ηρεμησετε όλοι... Ελπίζω κι εγω η βόλτα σας να πήγε καλα!!!

Χριστιαννα μου μην τρελενεσαι με το θηλασμο όσο παει και αν παει... Εδώ εγω που έχω και βοήθεια και αυτή την φορά δεν έχω καθολου υπομονη:? κάθε βράδυ που είμαι κουρασμένη λέω απο αύριο θα κόψω σιγα σιγα και το πρωί λέω αλλη μια μέρα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!

Το πσκ ηταν απτα χειροτερα!παρασκευη κ σαββατο

Το μωρο να κλαει οοοοοοολη μερα να μην κοιμαται καθολου

Και το βραδυ μας ακουγε ολο το τετραγωνο τη βγαλαμε στο μπαλκονι να κλαιμε παρεα.....

Χθες λιγο καλυτερα τη μερα το βραδυ παλι χαλια

Καλημέρα!

Γενικώς έχουμε γκρίνιες και κλάματα, ε, κάποια απ' αυτά είναι κολικοί.

Χτες μετά από ένα 4ωρο που κοιμήθηκε απόγευμα, ξύπνησε στις 8 κι απ' τις 8 μέχρι τις 3 το πρωί που ξανακοιμήθηκε τον είχα στα χέρια... να πεινάει, να τρώει και να βαρυστομαχιάζει, να κατουριέται, να βαριέται παρότι τον πήγα και μια μικρή βόλτα... δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο ήθελε, μου έβγαλε την ψυχή.

Ακριβώς τα ίδια κι εδώ, τρώει αρκετά, ειδικά αν δεν έχει κοιμηθεί ενδιάμεσα ή αν έχει κλάψει θέλει κάθε δυο ώρες, τι δυο ώρες δηλαδή, νωρίτερα θέλει κι εγώ του το τραβάω δίωρο. Τρώει πολύ και από πείνα και από λαιμαργία και για παρηγοριά στα πονάκια. Χτες που τον είχα αγκαλιά τόσες ώρες ρεύτηκε 30 φορές.!

Σκαι ζουμε παραλληλη κατασταση!

. Κοιτά μια θεία μου είχε πει ότι για να στρώσει το μωρο πρέπει να διπλοσαραντησει και νομίζω ότι έχει δίκιο... Μετα αρχίζει και κάνει ζουζουνιες και τέτοια!!!!!

Μαλλον πρεπει να περιμενω το διπλοσαραντισμο γιατι προς το παρον

Δεν ειδα φως στο τουνελ!

καλησπερα απο μια απελπισμενη μανα!!!!! κοριτσια σημερα με ξεπατωσε ο μικρος...ολη μερα κοιμηθηκε 3 μισαωρα, ενω κανονικα κοιμαται αρκετα μεσα στην ημερα...ειχε τρομερη υπερενταση, ισως εφταιγε η πρωινη βολτα, μου το εχει ξανακανει οταν τον παμε πρωι εξω, αποσυντονιζεται κ δεν μπορει να ηρεμησει με τιποτα, να κοιμαται πανω μου κ μολις τον αφηνω να ξυπναει στο 5λεπτο...ειμαι κομματια κ γω κ αυτος...κ τωρα που κοιμαται ολο στριφογυριζει, τεντωνεται, δεν μπορει να ηρεμησει ουτε κ τωρα...απαπα απελπιστηκα σημερα!!!!!!!!!!! αλιμονο τι νυχτα μας περιμενει!!!!!! κ η μεση μου χαλια απο την αγκαλια κ το πηγαινε-ελα μεσα στο σπιτι κ η ζεστη αφορητη!!!!!

Αννα συμπασχω κι η δικια μου με πενταλεπτα τη βγαζει τη μερα και

Ξανα πανω κατω κι εκει που εχει ηρεμησει στον ωμο και την

Ακουμπησω το ματι γαριδα!εσυ εχεις δωσει πιπιλα?

Την εχει παρει καποιες φορες αλλα πολυ λιγο....

Χριστιανα κανε λιγο υπομονη μπορει η μικρη μετα το πρωτο σοκ

Να ηρεμησει σε λιγες μερες και να μην σε κουραζει τοσο.

Τωρα ακομα δεν το χει συνειδητοποιησει το εχει αδερφακι!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Εγώ έξω έχω βγει 2 φορές και οι 2 για να πάρουμε ίαμα του μικρού για να το παίδων μιας και δεν τα πήραν καλά αλλά είμαι μια χαρά και σπίτι προς το παρόν.Εντάξει 2 εβδομάδες έμειναν θα 40ντησουμε και μετά θα είμαστε όλο έξω.

Βρε Μαρία και ότι ήμουν έτοιμη να βγάλω αμπερ αλέρτ ότι χάθηκες!!

Μπας και να δώσεις και εσύ τίποτα στην μικρή να μην ταλαιπωρείται εννοώ σταγόνες σαν αυτές που δίνουν τα κορίτσια;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ρουμπινη κολικοι ειναι δυστυχως!

Ξανθη μου ολο το σκεφτομαι κι εγω μηπως πρεπει να

Δωσω κατι αλλα εκτος οτι γενικα ειμαι κατα και δεν ξερω αν

Κανει κατι δουλεια λεω καθε μερα οτι μπορει να ειναι η τελευταια

Γιατι η λυδια με το που σαραντησε ηρεμησε!λες να ειμαι γκαντεμω

Και να φτασει μεχρι τους τρεις μηνες?

Εν τω μεταξυ κανουμε οτι γιατροσοφι ακουμε

Χθες της βαλαμε τα ποδια σε ζεστο νερο σαν ποδολουτρο

Αρε σοφακι λεω μεχρι και baby spa σου κανουμε!

Δυστυχως μονο για πεντε λεπτα ηρεμησε....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα.κοντεβω να τρελαθω..ολη μερα αγκαλια ειμαστε..με το που τον αφηνω κλαιει..φοβαμαι και εχω τρομερες τυψεις οτι κατι δεν κανω καλα..χθες ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καθολου ειναι φυσιολογικο αυτο;;αχ...

Γυρίσαμε και ήμασταν τόσο ήσυχοι που κανείς δεν πίστεψε ότι είμαστε γκρινιάρηδες! Βέβαια μετά από δύο μέρες έκανε κακά το πρωί πριν φύγουμε και έπαιξε κι αυτό το ρόλο του...

Το ίδιο έκανε κ εμένα το βράδυ, 10 άρχισα να τον ταίζω, πες 10μισή κοιμήθηκε, κάποια στιγμή ξυπνάω, βλέπω το ρολόι 3.57!! Πλάκα κάνεις λέω! :shock::shock: Μετά από λίγο ξύπνησε. Μακάρι να το καθιερώσει, άντε κ στο τρίμηνο οχτάωρο!!! χαχαχα :tongue::tongue::tongue:

Maακάρι να σου το πάει έτσι!

Το λιγοτερο ειναι το κλαμα?Το περισσοτερο τι ειναι?

(μονο το πατοκορφο χεσιμο μπορω να φανταστω!)

Εφιάλτης και τα δύο!

..... τώρα το Καλοκαίρι αλλάζεις στο καρότσι και τελείωσες.;);););)

Βάζω κάτω σελτεδάκι και αλλάζω παντού! χεχε!

Πολύ καλά τα πήγαν με τα παιδιά και λέω να πάω κανά δυο βδομάδες τον Αύγουστο στο χωριό αφου θα είναι και αυτοι εκεί και θα υπάρχει βοήθεια...

Μην το συζητάς καθόλου αφού θα έχεις τέτοια βοήθεια!;)

Λοιπόν, τελικά κατά ένα μαγικό τρόπο σχεδόν όλα τα παιδιά όταν βγαίνουν έξω είναι ήσυχα!! Εδώ και η δικιά μου η μεγάλη, όταν τη βλέπουν έξω στο καρότσι να κάθεται και να μη μιλάει όταν βγαίνει βόλτα, όποιος τη βλέπει τι ήσυχη που είναι μου λέει. Πού να ξεραν!! χαχαχα :tongue::tongue::tongue: Και με τον πατέρα της όταν τη βγάζει το ίδιο, δε μιλάει καθόλου!

Όσο για διακοπές, αφήστε το καλύτερα. Την παρασκευή παράγγειλα το σκαλοπάτι για το καρότσι, οπότε θα βγαίνουμε καμιά βολτίτσα στον πεζόδρομο, ελπίζω μόνο η μεγάλη να συμβιβάζεται με το όρθιο! χαχα αλλιώς θα γίνουμε θέαμα. Πέρσι είχαμε κάνει πάνω από 30 μπάνια με τη μεγάλη, φέτος θα δω πώς θα το συνδυάζω με το μωρό. Σκοπεύω βέβαια να πηγαίνω νωρίς στη θάλασσα και να είμαι πίσω το αργότερο στις 12 για να αποφύγω τον καυτό ήλιο, κι όποτε μπορώ θ' αφήνω και το μικρό σπίτι μαζί με τη γιαγιά.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Χριστιαννα μου μην τρελενεσαι με το θηλασμο όσο παει και αν παει... Εδώ εγω που έχω και βοήθεια και αυτή την φορά δεν έχω καθολου υπομονη:? κάθε βράδυ που είμαι κουρασμένη λέω απο αύριο θα κόψω σιγα σιγα και το πρωί λέω αλλη μια μέρα...

ωστε δεν ειμαι μονη εε??:rolleyes:

παντως η κορη μου καθε μερα γινεται κ χειροτερη κ η υπομονη μου εξαντληθηκε!!!

και ναι, χρειαζεσαι κ λιγη ηρεμια για να θηλασεις!!

ολη μερα ειναι μες την γκρινια με ενα ααα ααα ααα ααα... θα τρελλαθω νομιζω! νομιζει πως με το να κλαιει κ να κανει βλακειες ολη μερα πως θα τραβηξει ολη την προσοχη μου!

τι μεσημερι χτυπιοτανε κατω 2 ωρες γιατι θηλασα το μωρο κ αυτη επεμενε να το βαλω πανω στον παγκο!:shock:

εε,πως να τα καταφερω μετα απο ολα αυτα?

και δεν ειναι οτι την εχω φτυσει τελειως, ασχολουμαι κ μαζι της, την αγκαλιαζω,παιζουμε..

θα το κοψω σιγα σιγα ομως δεν εχω αλλη επιλογη!:cry:

τα μωρα μας χρειαζοντε πανω απο ολα ηρεμες μαμαδες!!

σημερα παλι μια απο τις χειροτερες μερες μου...κλαιω ολη μερα...δεν κοιμαται καθολου κ τα εχω φτυσει να τον κραταω κ να τον κουναω πανω κατω...δεν ξερω τι φταιει, παντως δεν ειμαι καλα...κλαιω χωρις να το θελω κ του το μεταδιδω ολο αυτο...πιπιλα δινω μαχη για να παρει, παρολο που επιμενω σπανια θα πιπιλισει κ θα ηρεμησει, πιο πολυ εκνευριζεται...ειμαι απελπισμενη!!!!! οσο για το σαραντισμο, μουφα, εμενα χειροτερυεσε κ χειροτερευει αντι να φτιαχνει

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ με βλεπει κ η μικρη να κλαιω κ στεναχωριεται αλλα δεν μπορω να το ελεγξω... μου λεει το απογευμα "μαμα για να δω τα ματακια σου, ειναι ακομα δακρυσμενα;;;;" "φταιω εγω;;;;" τι να της πω τωρα κ τι να καταλαβει η γλυκουλα μου...

ovvZp2.png

έλα μωρέ άννα....:(

τα νεύρα μας είναι ακόμα κλονισμένα λόγω ορμονών κι

όσο να ναι δεν βοηθάει να μην κοιμούνται κι τα μωρά

σε καταλαβαίνω..κι μένα 2-3 μέρες έτσι δεν κοιμόταν μες στη

μέρα κάτι μισάωρα το πολύ έκανε κι δώστου αγκαλιά μετά..

σήμερα όμως πήγαμε βόλτα από το πρωί μετά από αρκετές

μέρες κι κοιμόταν συνέχεια..κι όταν γυρίσαμε σπίτι..

θέλουν κι αυτά τον αέρα τους μωρέ..ξελαμπικάρουμε κι εμείς κι

αυτά!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

έλα μωρέ άννα....:(

τα νεύρα μας είναι ακόμα κλονισμένα λόγω ορμονών κι

όσο να ναι δεν βοηθάει να μην κοιμούνται κι τα μωρά

σε καταλαβαίνω..κι μένα 2-3 μέρες έτσι δεν κοιμόταν μες στη

μέρα κάτι μισάωρα το πολύ έκανε κι δώστου αγκαλιά μετά..

σήμερα όμως πήγαμε βόλτα από το πρωί μετά από αρκετές

μέρες κι κοιμόταν συνέχεια..κι όταν γυρίσαμε σπίτι..

θέλουν κι αυτά τον αέρα τους μωρέ..ξελαμπικάρουμε κι εμείς κι

αυτά!

σε ευχαριστω για τη συμπαρασταση...δεν ξερω τι με εχει πιασει αλλα δεν το ελεγχω..οντως οι ορμονες μου οργιαζουν αλλα ημουν καλα, τωρα αυτη η κατασταση με το μωρο με εχει αποσυντονισει...ειδικα οταν υπαρχει κ αλλο παιδι το οποιο απαιτει κ αυτο το χρονο του κ τη φροντιδα της μαμας τα πραγματα δυσκολευουν...νομιζω οτι παθαινω καταθλιψη κ νομιζα οτι τη σκαπουλαρα..

ovvZp2.png

Εγώ έξω έχω βγει 2 φορές και οι 2 για να πάρουμε ίαμα του μικρού για να το παίδων μιας και δεν τα πήραν καλά

και εμας στο Αλεξανδρας δεν της το πηραν καλα...της το πηρε η παιδιατρος εδω ου ηρθε σπιτι μας!εγω μπαλκονι να μην ακουω!

Καλο μηνα να εχουμε και να χαιρομαστε τα πρωτομηνιατικα σκατουλια:tongue:

SOS Ερωτησις: Ποια σουτιεν θηλασμου σας εχουν βολεψει? Εμενα της μαδερκεαρ που πηρα ειναι ψιλομαπα, του λιντλ καλουτσικο αν και θα επρεπε να το ειχα παρει ενα νουμερο μεγαλυτερο-πού να το φανταζόμουν!-και ενα της τριουμφ που εχω ειναι λιγο καλυτερο απ' της μαδερκεαρ. Εχετε να μου προτεινετε καποιο που να κραταει το βαρος? Να το κραταει λιγο στητο? Δεν εννοω να μου το κανει εικοσαρας:tongue:, αλλα να το βασταει, πώς να το πω???Δεν εχω και κανενα τεραστιο στηθος ρε γμτ, δηλαδη οι κοπελες με μεγαλο στηθος που θηλαζετε πώς την παλευετε?

λοιπον εγω οταν πηγα στο σεμιναριο θηλασμου με την Ρανια κερδισα στην κληρωση ενα σουτιεν bravado.μπορω να πω οτι αν και τελειως γιαγιαδιστικο καμει καλη δουλεια!Σημερα παραγγειλα και ενα απο την cariwell με δαντελα γιατι στο νουμερο μου δεν βρισκω ευκολα!

Κοριτσια καλησπερα.κοντεβω να τρελαθω..ολη μερα αγκαλια ειμαστε..με το που τον αφηνω κλαιει..φοβαμαι και εχω τρομερες τυψεις οτι κατι δεν κανω καλα..χθες ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καθολου ειναι φυσιολογικο αυτο;;αχ...

τελικα ολα τα μωρα ιδια ειναι!

εγω κορτισια μπορω να πω πως αρχιζει και στρωνει η μικρη μου.Οχι οτι δεν κλαιει αλοιμονο αλλα αρχιζει και μπαινει σε σειρα.Την μαθαινω κιολας και εγω και καπως συνεργαζομαστε καλυτερα.

Βγαινουμε βολτα καθε μερα!Εχθες πηγαμε και σε ενα παντγηρι να χαζολογησουμε!μικρη στο μαρσιπο και μετα για σουβλακια!12 γυρισαμε...της αλλαξα ρουχα πανα και ουτε ξυπνησε.

Το μονο μου θεμα ειναι με τις αντλησεις γμτ..την ωρα που ειναι να αντλησω κλαιει και τσιριζει και βγαινω εκτος πργραμματος..

υπομονη κοριτσια...θα στρωσουν..προς το παρον δωστε αγκαλιες απεριοριστες!

aCtzp3.png

Σκαι ζουμε παραλληλη κατασταση!

G@misε τα!

..χθες ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καθολου ειναι φυσιολογικο αυτο;;αχ...

Έχει συμβεί σε όλες Μαρινάκι μου, δες το απλά σαν ένα κακό βράδυ που ελπίζω να μη σου ξανατύχει...

τι μεσημερι χτυπιοτανε κατω 2 ωρες γιατι θηλασα το μωρο κ αυτη επεμενε να το βαλω πανω στον παγκο!:shock:

Χεχε! Τι πλάκα που έχει μωρέ η σκατούλα! Βέβαια όταν το ζεις όλο αυτό είναι ζόρι...

...δεν κοιμαται καθολου κ τα εχω φτυσει να τον κραταω κ να τον κουναω πανω κατω...

Η ιστορία της ζωής μου..

Κορίτσια όταν τα δείτε έτοιμα για ύπνο δοκιμάστε να ξαπλώσετε ανάσκελα και αρκετά ανασηκωμένες, ο δικός μου βυθίζεται έτσι, όταν πιάνει δηλαδή το κόλπο, γιατί δεν πιάνει πάντα..

Έχω την αίσθηση ότι οι κολικοί μας τελείωσαν και οι πόνοι του είναι από το στομαχι του. Τρώει 150 ml κι όταν είναι ξύπνιος ζητάει ανά δίωρο και τον πιάνει το στομάχι του, πονάει και χτυπιέται. Αν δεν του δώσω σηκώνει τον κόσμο και δεν ξεγιελιέται με τίποτα... δεν ξέρω τι να κάνω, λέω να κλείσω ένα ραντεβού με παιδογαστρεντερολόγο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...