Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

νιωθω τεραστιες τυψεις που τα παραταω τοσο ευκολα..:?

αλλα δεν μπορω να ασχοληθω αλλο. μαραθωνιοι θηλασμοι, εγω με νευρα χαλια, να βγαζω μονο ενταση,να τσακωνομαι ολη μερα με τον αντρα μου..

Χριστιάνα μου σε καταλαβαίνω κι αυτό ήταν ένα θέμα που με απέτρεψε απ' τον θηλασμό, εσείς έχετε και τη μικρή που είναι ολόκληρο παιδάκι και θέλει τα δικά της...

Ψυχραιμία πάνω απ' όλα, να σου πω και κάτι, αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει έστω και με τις δουλειές του σπιτιού ή με το μαγείρεμα, ή με τη μικρή ή οτιδήποτε έχεις ανάγκη σκέψου το σοβαρά, εν ανάγκη πλήρωσε κάποιον, κόψε απ' αλλού...

Εμείς τελικά μέσα στον Ιούλιο μετακομίζουμε στο από πάνω διαμέρισμα και κρατάμε το υπογειάκι για πλυντήριο/σιδέρωμα, αποθηκευτικό χώρο και χώρο απομόνωσης, θα αφήσουμε ένα λαπ τοπ στον πάγκο εργασίας και όποιος τρελλαίνεται απ' τους δυο θα κατεβαίνει να κάνει ένα τσιγάρο, να ακούσει μουσική και λοιπά. Δεν γίνεται άλλο εδώ, ένας άνθρωπος δεν μπορεί να έρθει με τη διαρρύθμιση που υπάρχει γιατί είναι ένας ενιαίος χώρος με το μωρό στη μέση...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!Ποιές τυχερές θα πάνε διακοπές φέτος;;;

Απόψε ο μικρός μου έκανε δώρο και από τις 10 που έφαγε για βράδυ ξανα ξύπνησε στις 3.25 χόρτασα ύπνο και μετά στις 7.15 τέλεια!!!Μακάρι να το κρατήσει..

Σκαι να πάτε να έχετε άνεση καλά θα κάνετε εδώ έχουμε ολόκληρο σπίτι και ώρες ώρες γίνεται το αδιαχώρητο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα. Εύχομαι να είναι ένας όμορφος καλοκαιρινός μήνας με περισσότερα μπάνια, βόλτες και ύπνο για τις ξενύχτισσες. ;););););)

Εμείς τελικά μέσα στον Ιούλιο μετακομίζουμε στο από πάνω διαμέρισμα και κρατάμε το υπογειάκι για πλυντήριο/σιδέρωμα, αποθηκευτικό χώρο και χώρο απομόνωσης, θα αφήσουμε ένα λαπ τοπ στον πάγκο εργασίας και όποιος τρελλαίνεται απ' τους δυο θα κατεβαίνει να κάνει ένα τσιγάρο, να ακούσει μουσική και λοιπά. Δεν γίνεται άλλο εδώ, ένας άνθρωπος δεν μπορεί να έρθει με τη διαρρύθμιση που υπάρχει γιατί είναι ένας ενιαίος χώρος με το μωρό στη μέση...

Καλά θα κάνετε και απορώ γιατί δεν το είχατε κάνει ήδη..... εντάξει μην απαντας σε αυτό.... ο καθένας έχει τους λόγους του. Φαντάζομαι είναι μεγαλύτερο διαμέρισμα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Kαλημέρα! Ναι, είναι μεγάλο τριάρι με δυο υπνοδωμάτια, σαλόνι μεγάλο, καθιστικό, μπαλκονάκι... φυσικά τα πράγματα θα μετακομισουν σιγά σιγά, πρώτα θα πάνε ηλεκτρικές συσκευές, καναπέδες κομπιουτερ και το δωμάτιο του μωρού και τα υπόλοιπα τζίτζιρι-μίτζιρι σιγά σιγά... ήταν οικονομικό το θέμα βρε Γιοβάννα...

Έρχεται η κολλητή μου να μας πάρει για βόλτα. Να δούμε πώς θα πάει, θα είναι η πρώτη μας μεγάλη, κανονική βόλτα. Η φίλη μου είναι μαμά δυο παιδιών, της λέω πού να τον πάω ρε συ, κλαίει, και μου λέει "αυτό είναι το λιγότερο"... τι σου είναι η ρημάδα η εμπειρία!

Καλημερα κ καλο μηνα!!!

Πως ειστε ολες;;; Σκαι καλη βολτα!!!!

Εμεις τα κλασικα μας... Ξεκινησαμε infacolic για τους κολικους, δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορα, 2 μερες της το δινω, θα δωσω κ σημερα κ θα δουμε....

Απο σημερα λεω να ξεκινησω αντλησεις για να κανω τραπεζα γαλακτος, γιατι απο Σεπτεμβρη θα γυρισω στη δουλεια κ θελω οσο περισσοτερο καιρο γινεται να πινει δικο μου γαλα η μικρη.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ καλό μήνα!!

Το ίδιο έκανε κ εμένα το βράδυ, 10 άρχισα να τον ταίζω, πες 10μισή κοιμήθηκε, κάποια στιγμή ξυπνάω, βλέπω το ρολόι 3.57!! Πλάκα κάνεις λέω! :shock::shock: Μετά από λίγο ξύπνησε. Μακάρι να το καθιερώσει, άντε κ στο τρίμηνο οχτάωρο!!! χαχαχα :tongue::tongue::tongue:

Σκάι με το καλό η μετακόμιση, θα ΄χετε και όσο χρόνο θέλετε να την κάνετε, μια χαρά. Να 'χει κι ο σπόρος το χώρο του να ησυχάζει. Σε λίγα χρόνια θα 'χουν μπαμπάς κ γιος και πλέι ρουμ στο υπόγειο!!! ;);) Καλή σας βόλτα!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλο μηνα να εχουμε και να χαιρομαστε τα πρωτομηνιατικα σκατουλια:tongue:

Η φίλη μου είναι μαμά δυο παιδιών, της λέω πού να τον πάω ρε συ, κλαίει, και μου λέει "αυτό είναι το λιγότερο"...

Με το καλο η μετακομιση!Δυστυχως τα ζορια συνηθως δεν εξαφανιζονται, απλα κανουν αλλαξοκ@λιες(:oops:), τουτεστιν φευγει το ζορι του χωρου και ερχεται/εντεινεται το οικονομικο ...αλλα τι να κανεις...:(

Το λιγοτερο ειναι το κλαμα?Το περισσοτερο τι ειναι?

(μονο το πατοκορφο χεσιμο μπορω να φανταστω!)

Καλα να περασετε!Μακαρι αυτη να ειναι η αρχη για πολλες καλες βολτες (παρε εντατικα μαθηματα από τη φιλεναδα σου, Σκαι! Καλυτερος δασκαλος από τον εμπειρο δεν υπαρχει!)

SOS Ερωτησις: Ποια σουτιεν θηλασμου σας εχουν βολεψει? Εμενα της μαδερκεαρ που πηρα ειναι ψιλομαπα, του λιντλ καλουτσικο αν και θα επρεπε να το ειχα παρει ενα νουμερο μεγαλυτερο-πού να το φανταζόμουν!-και ενα της τριουμφ που εχω ειναι λιγο καλυτερο απ' της μαδερκεαρ. Εχετε να μου προτεινετε καποιο που να κραταει το βαρος? Να το κραταει λιγο στητο? Δεν εννοω να μου το κανει εικοσαρας:tongue:, αλλα να το βασταει, πώς να το πω???Δεν εχω και κανενα τεραστιο στηθος ρε γμτ, δηλαδη οι κοπελες με μεγαλο στηθος που θηλαζετε πώς την παλευετε?

NuWHp2.png

InJWp3.png

SOS Ερωτησις: Ποια σουτιεν θηλασμου σας εχουν βολεψει? Εμενα της μαδερκεαρ που πηρα ειναι ψιλομαπα, του λιντλ καλουτσικο αν και θα επρεπε να το ειχα παρει ενα νουμερο μεγαλυτερο-πού να το φανταζόμουν!-και ενα της τριουμφ που εχω ειναι λιγο καλυτερο απ' της μαδερκεαρ. Εχετε να μου προτεινετε καποιο που να κραταει το βαρος? Να το κραταει λιγο στητο? Δεν εννοω να μου το κανει εικοσαρας:tongue:, αλλα να το βασταει, πώς να το πω???Δεν εχω και κανενα τεραστιο στηθος ρε γμτ, δηλαδη οι κοπελες με μεγαλο στηθος που θηλαζετε πώς την παλευετε?

Αααα το ίδιο θέμα έχω και εγώ..... πάνω που σκεφτόμουν αυτό ακριβώς...... και ποτέ θα ξαναφορέσω τα ωραία δαντελένια μου σουτιενδάκια με τις μπανελίτσες τους και τα όλα τους. Από το Lidl δεν πήρα...... δεν τα πρόλαβα δηλαδή. Πήρα Mothercare..... που κάτι δεν μου πάει καλά και triumph που είναι έτσι και έτσι..... αλλά έχει και αυτό το άσπρο χρώμα ρε παιδί μου.... πώς να το φορέσεις με ένα ρουχαλάκι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο;

Kαλημέρα! Ναι, είναι μεγάλο τριάρι με δυο υπνοδωμάτια, σαλόνι μεγάλο, καθιστικό, μπαλκονάκι... φυσικά τα πράγματα θα μετακομισουν σιγά σιγά, πρώτα θα πάνε ηλεκτρικές συσκευές, καναπέδες κομπιουτερ και το δωμάτιο του μωρού και τα υπόλοιπα τζίτζιρι-μίτζιρι σιγά σιγά... ήταν οικονομικό το θέμα βρε Γιοβάννα...

Εντάξει βρε το κατάλαβα.... γι' αυτό σου είπα μην απαντάς. Μου αρέσει πάντως που το κουμπιούτερ το έχεις βάλει στα είδη πρώτης ανάγκης.....:tongue::tongue:

Έρχεται η κολλητή μου να μας πάρει για βόλτα. Να δούμε πώς θα πάει, θα είναι η πρώτη μας μεγάλη, κανονική βόλτα. Η φίλη μου είναι μαμά δυο παιδιών, της λέω πού να τον πάω ρε συ, κλαίει, και μου λέει "αυτό είναι το λιγότερο"... τι σου είναι η ρημάδα η εμπειρία!

Ελπίζω η βόλτα σας να πήγε καλά. Όντως το κλάμα δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο, ούτε και το χέσιμο που είπε η Skoyntoufla...... τώρα το Καλοκαίρι αλλάζεις στο καρότσι και τελείωσες.;);););)

Αλλη μια αποτυχημενη αγορα που εχω κανει, ειναι τα pads της medela, που διαγραφονται μεσα από το σουτιεν και κατ' επεκταση μεσα από τις μακο μπλουζες (πόσο πιο χοντρη μπλουζα να βαλεις καλοκαιριατικα?). Μονο μεσα στο σπιτι τα φοραω καμια φορα (γιατι προτιμω κατι βαμβακερα αυτοσχεδια δικα μου:tongue:) και εξω βαζω κατι λεπτα σαν επιθεματα, απο παλιοτερο σουτιεν που εχω (ηταν για αυξηση ογκου και καλα) που ειναι ομοιομορφα και δεν φαινονται καθολου.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Σας έχω χάσει ρε γαμ@το!

Αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο!

Εχθές,προχθές μπήκα με σκοπό να σας διαβάσω

αλλά τελικά έκλεισα το λάπτοπ γιατί είχαμε γκρίνιες!

Πολύ γκρίνια την ημέρα..πολύ όμως!

Όλα της φταίνε!!!!!!!!!!!!

Άντε να φύγουμε διακοπές μήπως και ηρεμήσουμε λίγο!

Όσες πάτε θάλασσα τα μωρά θα τα κατεβάζετε

στην παραλία ή θα τα αφήνετε σπίτι?

Χριστιάννα μου συγχαρητήρια τα κατάφερες όπως ήθελες!

Να σου ζήσει ο γιός σου και μην τρελένεσαι

με τον θηλασμό.

Εσύ να είσαι καλά!!!!

SKY μου καλή μετακόμιση.

Αφού πηγαίνετε από επάνω δεν θα έχει μεγάλο

ζόρι.Τουλάχιστον θα είσαστε άνετα!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλησπερα και καλό μήνα!

Σοφία εγω έχω σουτιέν από πρεναταλ και h&m. Αυτα απο τα h&m είναι πολύ καλα! Πιο κομψό σχέδιο και καλη στήριξη.

Εγώ είχα τους γονείς μου εδώ το σκ και κράτησαν τα παιδιά και πήγαμε σε έναν γαμο. Είχαμε να παμε κάπου μόνοι με τον άντρα μου πριν γεννήσω τον πρώτο γιο! Όπου πηγαίναμε μέχρι τώρα και οι 3 μαζί. Αλλά τώρα και τα δυο μαζι δεν γίνεται, δύσκολα τα πράγματα. Πολύ καλά τα πήγαν με τα παιδιά και λέω να πάω κανά δυο βδομάδες τον Αύγουστο στο χωριό αφου θα είναι και αυτοι εκεί και θα υπάρχει βοήθεια... Δεν είναι παραθαλάσσιο αλλά είναι ορεινό χωριό των Τρικάλων και εχει δροσιά, εχει και κόσμο για να μη βαρεθουμε και μόνοι μας... Θαλασσα προς τέλος Αυγούστου που θα είναι και πιο μεγάλος μπεμπης.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Σοφία εγω έχω σουτιέν από πρεναταλ και h&m. Αυτα απο τα h&m είναι πολύ καλα!

Ποια εχεις?

http://www.hm.com/gr/product/07657?article=07657-A

http://www.hm.com/gr/product/95546?article=95546-A

http://www.hm.com/gr/product/00954?article=00954-A

Εχουν μπανελα? Νομιζω οτι με μπανελα θελω...τα σκετα δεν μου κανουν τιποτα

NuWHp2.png

InJWp3.png

Έχω αυτα που δείχνει στο δεύτερο λινκ που έβαλες. Εχει μόνο στο πλάι σίδερο- μπανέλα, απο κάτω απο το στήθος όχι. Πάντως και μόνο με αυτο στα πλαινά εχει πολύ καλή στήριξη. Τα έχω πολυφορεσει και βγήκαν πολύ καλά!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...