Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Και μηπως εχετε αποψη για το αν ειναι καλυτερο το ring sling η το mei tai?

Νομιζω οτι αυτο τελικα ειναι η προσωπικη αισθηση της καθεμιας μας. Εμενα π.χ. το ρινγκ σλινγκ με βολευει πολυ για εσωτερικους χωρους και το μει ται για εξω (κλασσικος μαρσιπος), το νιωθω πιο σταθερο και αισθανομαι μεγαλυτερη σιγουρια.

Οσο για το θηλασμο, κι εγω αυτη την "εδραιωση" δεν την καταλαβαινα και μου την εδινε που ολοι αυτο λεγανε. Ομως, χωρις να το καταλαβω, πήρε μονο του μπρος. Απλα εκανα αυτο που κανεις και σιγα σιγα εγιναν πιο λιγοι και πιο "συγκεκριμενοι" οι θηλασμοι. Και επισης δεν μπορουσα να πιστεψω οτι μονο με το γαλα από το στηθος μπορει να μεγαλωσει ενα μωρο (ειδικα μετα την πρωτη επισκεψη στο γιατρο που ειχε παρει μονο 440 γραμμ. σε 3 εβδομαδες:(, αλλα ευτυχως καλο υψος), αλλα μετα τη δευτερη επισκεψη που σε 27 μερες πήρε 1.100 γραμμ. πείστηκα! Παραγματικα, αυτη η υπομονη (μεχρι την εδραιωση) ανταμειβεται με αναπαντεχο τροπο;)!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπεραααα!!!:)

Δεν σας διαβασα καθολου κοριτσια!

προσπαθω να προσαρμοστω!

Θα σας πω τα νεα μας κ θα επανελθω κ εγω σιγα σιγα!!

Ο μικρος ειναι καλο παιδακι!αλλα ενταξει,συγκριτικα με το γολγοθα που εζησα με την κορη μου, οποιοδηποτε παιδι θα μου φαινοταν πιο καλοβολο!

Απο αυπνιες νταξει..ειμαι σκληραγωγημενη δυο χρονια τωρα! :twisted:

Εχει ικτερο κ εμενα,κ τον εχω στο φως κ αρχισαν κ οι κολικοι.

Με τον θηλασμο το παλευω αλλα δεν ξερω για ποσο. ηθελα να τα τα καταφερω αυτη τη φορα, αλλα εχω κ το θηριο τη μεγαλη μου κ δεν εχω υπομονη πραγματικα, οποτε οσο αντεξω δεν θα τρελλαθω κιολας!

Με την περιενοτομη εχω θεμα.. Καθε μερα ποναει ακομα πιο πολυ! Δεν μπορω να κατσω,να σταθω.. Γιατι???:confused::confused: Πονουσατε κ εσεις τοσο καλε? ή μονο εγω...:rolleyes:

Και τελος, ισχυει αυτο που ολες μου λεγανε οτι θα παθω "κατι" τωρα με τον γιο!! Ειμαι ερωτευμενη και τρελλαμενη!!! :D:p:D

Ο θηλασμός εδραιώνεται στις 40 μέρες.Μετά θα παρατηρήσεις και ότι δεν πρήζεται το στήθος, δεν τρέχει είναι σαν άδειο κτλ.

Μακαρι να το ηξερα αυτο την πρωτη φορα..:rolleyes:

Στις 40 μερες αποκλειστικου θηλασμου,αυτο ακριβως παρατηρησα κ νομιζα πως μου τελειωσε το γαλα η χαζη!!:?

καλησπερα απο μια απελπισμενη μανα!!!!! κοριτσια σημερα με ξεπατωσε ο μικρος...ολη μερα κοιμηθηκε 3 μισαωρα, ενω κανονικα κοιμαται αρκετα μεσα στην ημερα...ειχε τρομερη υπερενταση, ισως εφταιγε η πρωινη βολτα, μου το εχει ξανακανει οταν τον παμε πρωι εξω, αποσυντονιζεται κ δεν μπορει να ηρεμησει με τιποτα, να κοιμαται πανω μου κ μολις τον αφηνω να ξυπναει στο 5λεπτο...ειμαι κομματια κ γω κ αυτος...κ τωρα που κοιμαται ολο στριφογυριζει, τεντωνεται, δεν μπορει να ηρεμησει ουτε κ τωρα...απαπα απελπιστηκα σημερα!!!!!!!!!!! αλιμονο τι νυχτα μας περιμενει!!!!!! κ η μεση μου χαλια απο την αγκαλια κ το πηγαινε-ελα μεσα στο σπιτι κ η ζεστη αφορητη!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Με την περιενοτομη εχω θεμα.. Καθε μερα ποναει ακομα πιο πολυ! Δεν μπορω να κατσω,να σταθω.. Γιατι???:confused::confused: Πονουσατε κ εσεις τοσο καλε? ή μονο εγω...:rolleyes:

Πλενεσαι με μπεταντιν;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Καλή Κυριακή σε όλες.

Με τον θηλασμο το παλευω αλλα δεν ξερω για ποσο. ηθελα να τα τα καταφερω αυτη τη φορα, αλλα εχω κ το θηριο τη μεγαλη μου κ δεν εχω υπομονη πραγματικα, οποτε οσο αντεξω δεν θα τρελλαθω κιολας!

Και εγώ έτσι λέω. Ξεκίνησα να θηλάζω και μέχρι όπου φτάσουμε. Αν και όταν είδα πόσο έχει πάει το γάλα σκέφτηκα ότι δεν μας παίρνει. :tongue::tongue: Θα συνεχίσεις να στέλνεις τη μικρή σου παιδικό; Αν ναι τότε θα έχεις λίγο χρόνο τα πρωινά με τον μπέμπη.

Σου έχει κάνει πολλά ράμματα; Τα ράμματα είναι αυτά που πονάνε γιατί θρέφουν και τραβάνε. Παίρνε και κανένα παυσίπονο που και που όταν βλέπεις ότι δεν αντέχεις.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

χριστιανα και εμενα με τραβανε τα ραμματα μην αγχωνεσαι ομως θα περασει! Εμενα μου εδωσε ο γιατρος να πλενομαι με το υγρο fissan mama 3-4 φορες την μερα και βοηθαει να πεσουν και τα ραμματα

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Νομιζω οτι αυτο τελικα ειναι η προσωπικη αισθηση της καθεμιας μας. Εμενα π.χ. το ρινγκ σλινγκ με βολευει πολυ για εσωτερικους χωρους και το μει ται για εξω (κλασσικος μαρσιπος), το νιωθω πιο σταθερο και αισθανομαι μεγαλυτερη σιγουρια.

Οσο για το θηλασμο, κι εγω αυτη την "εδραιωση" δεν την καταλαβαινα και μου την εδινε που ολοι αυτο λεγανε. Ομως, χωρις να το καταλαβω, πήρε μονο του μπρος. Απλα εκανα αυτο που κανεις και σιγα σιγα εγιναν πιο λιγοι και πιο "συγκεκριμενοι" οι θηλασμοι. Και επισης δεν μπορουσα να πιστεψω οτι μονο με το γαλα από το στηθος μπορει να μεγαλωσει ενα μωρο (ειδικα μετα την πρωτη επισκεψη στο γιατρο που ειχε παρει μονο 440 γραμμ. σε 3 εβδομαδες:(, αλλα ευτυχως καλο υψος), αλλα μετα τη δευτερη επισκεψη που σε 27 μερες πήρε 1.100 γραμμ. πείστηκα! Παραγματικα, αυτη η υπομονη (μεχρι την εδραιωση) ανταμειβεται με αναπαντεχο τροπο;)!

Αχ μακαρι να ειναι ετσι γιατι οι νυχτες με θηλασμο καθε 1,5 ωρα δεν παλευονται.Οταν εδραιωθει ο θηλασμος θα μειωθει και η διαρκεια του?Γιατι ο δικος μου τρωει και απο τα δυο στηθη και αυτο μπορει να κρατησει και 1 ωρα.Και βαρεθηκα να ακουω απο ολους τους ξερολες να μην τον παιρνω αγκαλια γιατι θα μαθει στα χερια.Τι να κανω?Αφου οταν δεν τρωει η' κοιμαται κλαει και γινεται κατακοκκινος.Εχει και τους κολικους.Προσπαθω να τον κουναω στο καροτσι αλλα το βαριεται γρηγορα. Λες κι εγω θελω να ειμαι ολη την ωρα με το βυζι εξω,κλεισμενη στο σπιτι,να μην προλαβαινω να κανω τιποτα και να ποναει και ημεση μου απο το βαρος.:mad: Εσεις κοριτσια τι κανετε με την αγκαλια?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Αχ μακαρι να ειναι ετσι γιατι οι νυχτες με θηλασμο καθε 1,5 ωρα δεν παλευονται.Οταν εδραιωθει ο θηλασμος θα μειωθει και η διαρκεια του?Γιατι ο δικος μου τρωει και απο τα δυο στηθη και αυτο μπορει να κρατησει και 1 ωρα.Και βαρεθηκα να ακουω απο ολους τους ξερολες να μην τον παιρνω αγκαλια γιατι θα μαθει στα χερια.Τι να κανω?Αφου οταν δεν τρωει η' κοιμαται κλαει και γινεται κατακοκκινος.Εχει και τους κολικους.Προσπαθω να τον κουναω στο καροτσι αλλα το βαριεται γρηγορα. Λες κι εγω θελω να ειμαι ολη την ωρα με το βυζι εξω,κλεισμενη στο σπιτι,να μην προλαβαινω να κανω τιποτα και να ποναει και ημεση μου απο το βαρος.:mad: Εσεις κοριτσια τι κανετε με την αγκαλια?

ομοιοπαθουσα...οταν δεν κοιμαται ή δεν τρωει -πινει ξενο εμενα- κλαιει κ γω τον κραταω κ πηγαινω πανω-κατω!!!!! ε να το αφησω να σπαραξει το παιδι;;;; τωρα αυτοι που λενε οτι "εμαθε" στα χερια δεν τους καταλαβαινω, πώς μαθαινουν τοσο δα σκατουλια;;; ποτε προλαβαν;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μιας και δεν διαβαζουν ολες οι κοπελες το καφε Ιουλίου και γραφω και εδω θα κανω post και την δικη μου ιστορία τοκετου!

Λοιπον οπως σας ειχα πει ειχα παει Παρασκευή πρωι στο γιατρο, οπου μου ειπε οτι εχω διαστολη ενα και μια συσπασει μονο 50αρα. Αν δεν γεννησεις μου λεει σημερα παρε την βαλιτσουλα σου και σε περιμενω 8μιση ωρα στην κλινική!Την παρασκευη ολη μερα ημουν χαλαρη και εκανα δουλιτσες σπιτι για να ειμαι ετοιμη! Σαββατο πρωι λοιπον ξεκινησαμε για την κλινική, ενιωθα λιγα πονακια αλλα λεω μπα η ιδεα μου θα ειναι, νομιζα πως ημουν επιρεασμενη απο την μερα. Σε ολη την διαδρομή βουρκωνα και ξεβουρκωνα πρωτον για το τι θα γινει και δευτερον για το οτι θα μου λειψει η κοιλιτσα μου που την ειχα συντροφια τοσους μηνες! :'( Τελος παντων φτασαμε και ξεκινησαν οι προετοιμασιες κλισμα, οροι, καρδιοτοκογραφο και τα λοιπα.Ο;αντρας μου και η μητερα μου συνεχεια ηταν διπλα μου. Ο γιατρος μου ερχοταν καθε μιση με μια ωρα να κοιταει πως παμε. Εν τω μεταξύ οταν εφτασα ειχα λιγο καφε αιματακι που σημαίνει οτι ο τοκετος ξεκινουσε απο μονος του.κατα τις 2 η ωρα ειχα διαστολη 2, αποφασισαμε με τον γιατρο να σπασουμε τα νερα! Πονεσα η αληθεια ειναι αλλα οχι οσο θα περιμενα.Μου εβαλαν κατευθειαν και τεχνιτους πονους. Ηρθε και ο αναισθησιολογος και καναμε την επισκληριδιο γιατι ξεκινουσαν οι πονοι.Με χιλιοτρυπησε αλλα οκ μου την εκανε.ξεκινησα να ζαλιζομαι να ιδρωνω και δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη. Κατα τις 5 που συνηλθα εντελώς η διαστολη ηταν 4-5 οι πονοι ξαναρχησαν, καναμε την δευτερη δοση.με επιασε για λιγο αλλα λεω οκ ετσι θα ειναι μαλλον δεν θα νιωθω εντονους τους πονους. Η ωρα ειναι 6μιση, η διαστολη εφτασε στο 6 προς 7! Χαρουμενη εγω η δικια σας λεω ωραια θα ξεμπερδευουμε! Εκανα και την 3η δοση επισκληριδιου αλλα τιποτα. Ενιωθα τα παντα. Ο αναισθησιολογος νομιζε πως ηταν ψυχολογικο, τελος παντων μετα απο μιση ωρα η διαστολη τελεια! Παμε λεει ο γιατρος! Ενημερώνει τους δικους μου και καθως με πηγεναν στην αιθουσα τους χαιρετησα με χαμογελο και τους ειδα με βουρκωμενα ματια! Ξεκινησε λοιπον η διαδικασία, πονοι πονοι και παλι πονοι! Η επισκληριδιος δεν εκανε τιποτα.πρωτο, δευτερο, τριτο σπρωξιμο και εξαντλήθηκα ο γιατρος μου απο την μια να με εμψυχωνει και απο την αλλη να φωναζει τον αναισθησιολογο και τις νοσοκομες-μαιες να δει ποιος ετοιμασε το σετ! Με εκοψε και ουρλιαξα απο τον πονο. Τελικα στο 7ο σπρωξιμο εβαλε βεντουζα ο γιατρος γιατι ημουν στα προθυρα λιποθυμίας με μασκα οξυγονου ημουν. Τελικα αλλο ενα στρωξιμο ακουσα το πιο ωραιο κλαμα της ζωης μου! Την κορη μου! Οσπου να την ετοιμασουν και να μου κανει τα ραμματα ο γιατρος ο αντρας μου ηρθε στην αιθουσα να δει πως ειμαι! (Του φωναζαν οι μαιες αλλα αυτος τιποτα!) Μου την εφεραν! Την φιλησα! Την χαιδεψα! ολοιδιο η μανα της λεει ο γιατρος μου! Θα το ξαναεκανα χωρις δευτερη κουβεντα! Ηταν οτι πιο ομορφο και γλυκο εχω ζησει ποτε μου!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Nικάκι αγάπη μου να το χαίρεσαι το μωράκι σου!

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03. Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13. giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14. Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15. Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16. marinaki!!! Τρίτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2520 κιλά 48 εκ.

17. Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

18. vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

19. milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

20. Karmar - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 52 εκ. 38+5

21. aggeliki83 - Σάββατο 01/06/2013 - φ.τ - ΑΓΟΡΙ 2550 κιλά

22. xanp - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3510 κιλά 52 εκ. 38+6

23. yianna76 - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2870 49 εκ.

24. kittymaria - Παρασκευή 07/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2850 κιλά 52 εκ. 37+5

25. twinomama - Πέμπτη 13/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2390 κιλά & ΚΟΡΙΤΣΙ 2170 κιλά

26. Νip - Πέμπτη 13/06/2013 - ΑΓΟΡΙ 3140 κιλά 52 εκ.

27. GiovannaXA - Tετάρτη 19/06/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3400 κιλά 52 εκ.

28. Ρουμπινάκι - Παρασκευή 21/06/2013 - φ.τ. ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ. 40+3

29. Nikaki - Σάββατο 22/06/2013 - φ.τ. ΚΟΡΙΤΣΙ 3270 κιλά 51 εκ. 38w4d

30. Χριστιάνα 24/06/2013 - vbac - ΑΓΟΡΙ 3250 κιλά 52 εκ. 39+3

Καλησπερα!

Νικακι μου συγχαρητηρια!Να σου ζησει!!!!!!!!!

Για τα ραμματα μου ειπε να καθαριζομαι με νερο, ενα ηπιο καθαριστικο κ ενα αντισηπτικο μια φορα τη μερα.

Με το θηλασμο χαλια..:cry:

Δεν την παλευω σημερα.

Η κορη μου μας εφερε στα ορια της τρελλας.

εγω ποναω.

βοηθεια απο πουθενα.

εχω μερες να φαω..

πονανε οι θηλες μου κ ο μικρος δεν συνεργαζεται.

σημερα πολυ λιγο στηθος του εδωσα.. αρχισε να κοβεται νομιζω το γαλα αφου δεν του δινω.

νιωθω τεραστιες τυψεις που τα παραταω τοσο ευκολα..:?

αλλα δεν μπορω να ασχοληθω αλλο. μαραθωνιοι θηλασμοι, εγω με νευρα χαλια, να βγαζω μονο ενταση,να τσακωνομαι ολη μερα με τον αντρα μου..

δεν ξερω...τι να κανω...

θελω να ηρεμησω.........

ισως αν το κοψω, να μπορω να ασχοληθω περισσοτερο με την κορη μου να μην βγαζει κ αυτη τοση ενταση κ γκρινια..:|

να μπορεσω να βαλω μια ταξη εδω μεσα κ να να ειμαι κ εγω πιο ψυχραιμη..

ομοιοπαθουσα...οταν δεν κοιμαται ή δεν τρωει -πινει ξενο εμενα- κλαιει κ γω τον κραταω κ πηγαινω πανω-κατω!!!!! ε να το αφησω να σπαραξει το παιδι;;;; τωρα αυτοι που λενε οτι "εμαθε" στα χερια δεν τους καταλαβαινω, πώς μαθαινουν τοσο δα σκατουλια;;; ποτε προλαβαν;;;

Ελα ντε!Μα πως να εκπαιδευσεις ενα λεχουδι 15 ημερων?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Οταν εδραιωθει ο θηλασμος θα μειωθει και η διαρκεια του? Εσεις κοριτσια τι κανετε με την αγκαλια?

Εγω τον επαιρνα αγκαλια και μαλιστα χωρις τυψεις, ειδικα μετα από 2-3 φορες που τον αφησα να κλαιει και γκανιασε το παιδι:(. Και τωρα οποτε κλαιει ή απλα τον πιανει γκρινια, προσπαθω να βρισκω τροπο να τον κανακεψω/παρηγορησω (κατα τις 7 αρχισε ασταματητη γκρινια, ουτε στηθος ηθελε, ουτε ριλαξ, ουτε σλινγκ, ουτε αγκαλια, ουτε κουβεντα, ουτε παιχνιδι, οποτε βουτηξα το καροτσι, βγηκαμε βολτα κατα τη διαρκεια της οποιας πηρε εναν υπνακο και τωρα γυρισαμε.Τι να εκανα δηλαδη?Να τον αφηνα να κλαιει "για τα πνευμονια του" και "για να μην κακομαθει"? Δεν ειμαστε καλα!)

Το θηλασμο, εμενα, στην αρχη, ειδικα τα βραδια, τον πηγαινε σερι. Κοιμοταν και θηλαζε ολο το βραδυ (εκει υιοθετησα τους ξαπλωτους θηλασμους) και οποτε πηγαινα να του τραβηξω το στηθος εκλαιγε. Και τη μερα καθε τρεις και λιγο (καπως ετσι πρεπει να μου εφτιαξε το γαλα γιατι τον πρωτο καιρο δεν επαιρνε και καλο βαρος...). Οσο για τη διαρκεια, δεν ξερω τι να σου πω, εμενα δεν εχει στανταρ διαρκεια, εξαρταται απο την ωρα της ημερας, από την ορεξη/πεινα του και την κουραση του, πάντως το πολυ 30' κανει και συνηθως του αρκει το ενα στηθος.

...38w4d γεννησα και 51 εκατοστα η μπεμπα!! :)

Ειδες Νικακι? Η εμπειρια της καθεμιας μας ποσο ξεχωριστη ειναι και πώς μας κανει να νιωθουμε?Να σου ζησει και παντα τετοιες χαρες να εχεις!

Α!Και να μου πεις πώς ηταν το Ολυμπιον, να ξερω για το δευτερο:tongue:!

Αν και εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το ΙΜΠ

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...