Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα!

Γενικώς έχουμε γκρίνιες και κλάματα, ε, κάποια απ' αυτά είναι κολικοί.

Χτες μετά από ένα 4ωρο που κοιμήθηκε απόγευμα, ξύπνησε στις 8 κι απ' τις 8 μέχρι τις 3 το πρωί που ξανακοιμήθηκε τον είχα στα χέρια... να πεινάει, να τρώει και να βαρυστομαχιάζει, να κατουριέται, να βαριέται παρότι τον πήγα και μια μικρή βόλτα... δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο ήθελε, μου έβγαλε την ψυχή.

Ακριβώς τα ίδια κι εδώ, τρώει αρκετά, ειδικά αν δεν έχει κοιμηθεί ενδιάμεσα ή αν έχει κλάψει θέλει κάθε δυο ώρες, τι δυο ώρες δηλαδή, νωρίτερα θέλει κι εγώ του το τραβάω δίωρο. Τρώει πολύ και από πείνα και από λαιμαργία και για παρηγοριά στα πονάκια. Χτες που τον είχα αγκαλιά τόσες ώρες ρεύτηκε 30 φορές.

Μαρινάκι πάρε dr Brown's, θα μειωθούν κάπως τα πονάκια στην κοιλιά.

Χτες στη βόλτα γνώρισα μια μαμά γειτόνισσα, πιο μικρή από μένα, με ένα αγοράκι περιπου ενάμιση ετών. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα μήπως πάμε καμιά βόλτα μαζί, μου έλεγε και τα δικά της... έκλαιγα λέει πάνω απ' την κούνια, δεν ξέρω γιατί, χιλιάδες συναισθήματα... την καταλαβαίνω.

Αχ, πότε θα μεγαλώσει το παιδάκι μου, έπρεπε να βλέπατε το αγοράκι της στο καρότσι, ήσυχο, χαρούμενο, χαμογελαστό, να συνεννοείται... ζήλεψα!

Αχ βρε sky κάθε μέρα εύχομαι να ειναι και η τελευταία με γκρίνια και να ευχάριστηθεις το μωρακι σου... Κοιτά μια θεία μου είχε πει ότι για να στρώσει το μωρο πρέπει να διπλοσαραντησει και νομίζω ότι έχει δίκιο... Μετα αρχίζει και κάνει ζουζουνιες και τέτοια!!!! Πίστεψε με θα αναπολεις τις στιγμές που τον έχεις αγκαλια τώρα γιατι σε λίγο θα του λες έλα λίγο αγκάλιτσα στην μαμα και θα σου λέει ένα ωραιοτατο ΟΧΙ!!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε κι έχω θέμα, θέλει ο άντρας μου να φέρουμε μια φίλη να τον κρατήσει το βράδυ λίγες ώρες για να βγούμε... πού να τον αφήσω ρε γμτ, είναι πολύ δύσκολο μωρό, τι να κάνω, προβληματίζομαι και για να τον πάρουμε μαζί μας δεν μπορούμε να κάτσουμε πουθενά, μόλις κάτσουμε κλαίει......

Άσε κι έχω θέμα, θέλει ο άντρας μου να φέρουμε μια φίλη να τον κρατήσει το βράδυ λίγες ώρες για να βγούμε... πού να τον αφήσω ρε γμτ, είναι πολύ δύσκολο μωρό, τι να κάνω, προβληματίζομαι και για να τον πάρουμε μαζί μας δεν μπορούμε να κάτσουμε πουθενά, μόλις κάτσουμε κλαίει......

Αν η φίλη θέλει να το κρατήσει ας το κρατήσει... Να ξέρεις πάντως ότι η πρωτη βόλτα χωρίς το μωρο ειναι δύσκολη... Και που ξέρεις μπορει το αντρακι σου να ειναι ήρεμο όσο θα λείπεις...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα!

Σκαι αν βρήκατε εθελόντρια, μην το σκέφτεσαι καθόλου! Μπορεί να σου φαίνεται μεγάλο θέμα ν' αφήσεις το μωρό πρώτη φορά, αλλά αν το καλοσκεφτείς πόσο θα είναι; 3 ώρες; 4; θα περάσουν τόσο γρήγορα που δε θα το καταλάβεις αν πάτε βολτίτσα οι δυο σας! Θα αδειάσει λίγο το μυαλό σου και θα πάρεις αέρα, και θα δεις που τη δεύτερη φορά θα είναι και πιο εύκολο να τον αφήσεις! ;) Στην τελική, αν γίνουν πολύ σκούρα τα πράγματα γυρίζετε νωρίτερα.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Σκάι αφού βρήκες άτομο να σας κρατήσει το μωρό φύγε να ξελαμπικάρεις λίγο έστω και για 2 ώρες.

Άσε που το πιο πιθανό είναι να είναι τόσο ήσυχος που δεν θα το πιστεύεις ότι το δικό σου παιδί ήταν τόσο ήσυχο...

Μαρινάκι εμείς 23 ημερών τρώει από 70-100 γάλα αλλά δικό μου όχι σκόνη το λέω γιατί είναι πιο ελαφρύ το μητρικό από το έτοιμο.Α και κάνει 7-8 γεύματα ακόμα την ημέρα αλλά στα μισά δίνω στήθος και στα άλλα αντλημένο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Χτες στη βόλτα γνώρισα μια μαμά γειτόνισσα, πιο μικρή από μένα, με ένα αγοράκι περιπου ενάμιση ετών. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα μήπως πάμε καμιά βόλτα μαζί, μου έλεγε και τα δικά της... έκλαιγα λέει πάνω απ' την κούνια, δεν ξέρω γιατί, χιλιάδες συναισθήματα... την καταλαβαίνω.

Αχ, πότε θα μεγαλώσει το παιδάκι μου, έπρεπε να βλέπατε το αγοράκι της στο καρότσι, ήσυχο, χαρούμενο, χαμογελαστό, να συνεννοείται... ζήλεψα!

Και εγώ έτσι ήμουν με την κόρη μου. Να κλαίει αυτή σπαραχτικά, εμένα να με έχουν πονέσει τα χέρια από την πολλή αγκαλιά και βοήθεια να μην έχω από πουθενά. Να σου πω και κάτι ωραία σκηνικά; Παρακάλαγα να σταματήσει να κλαίει για 10 λεπτά για να προλάβω να φάω. Η πεθερά μου ερχόταν και καλά για βοήθεια και εκμεταλλεύόμουν το χρόνο που ήταν εδώ, και δεν έκλαιγε η μπέμπα, για να πάω σούπερ μάρκετ ή να κάνω ένα μπάνιο. Όσο διάστημα ήταν με το μωρό, και αυτό ήταν ήσυχο, δεν είπε ποτέ να βάλει μια σκούπα ή να βάλει λίγο σίδερο..... δεν ήξερε λέει πώς δουλεύουν τα δικά μου και δεν ήθελε να τα χαλάσει...... αμ δεν με ρώτησε κιόλας. Η μαμά μου μένει ακριβώς πάνω από εμένα, να την ακούει να κλαίει, να ξέρει ότι είμαι μόνη μου στο σπίτι και μία φορά δεν κατέβηκε να ρωτήσει αν θέλω βοήθεια. Πάντα μου έλεγε ''γιατί δεν πήρες τηλέφωνο να έρθω να βοηθήσω;''..... εεεε είμαι και εγώ πεισματάρα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ζητήσω βοήθεια ΠΟΤΕ! Αν κάτι μου το προσφέρουν το δέχομαι αλλά δεν θα ζητήσω βοήθεια από κανένα τους. Για να μην είμαι και κακιά να πω ότι η μαμά μου τουλάχιστον μας στέλνει ένα πιάτο φαί και κάνει και λίγο σίδερο. Επίσης είχα τότε αρκετή βοήθεια από την αδερφούλα μου που το θέμα θεία το είχε δει πολύ πατριωτικά. ;) Τώρα θα μου πεις, ''για καλό μου τα λες όλα αυτά;'' Θέλω να καταλήξω ότι και εγώ τότε παρακαλούσα να μεγαλώσει γρήγορα για να γίνει η αγάπη ανταποδοτική και να αρχίσω να το χαίρομαι. Σκέψου μόνο πόσα δύσκολα έχεις αφήσει πίσω σου. Χειρουργεία, σταναχώριες, δύσκολη εγκυμοσύνη...... επιτέλους έχεις το θυσαυρό σου στην αγκαλιά σου και αυτά που περνάς τώρα είναο πταίσματα μπροστά σε αυτά που έχεις περάσει. Απλά νιώθεις πολύ κουρασμένη και αβοήθητη και γι' αυτό σου φαίνονται βουνό. Να πας βολτίτσα με την άλλη μαμά. Θα σου κάνει καλό και σίγουρα η εμπειρία της θα σε βοηθήσει. Να σου πω ότι οι καλύτερες μου φίλες αυτή τη στιγμή είναι οι μαμάδες των συμμαθητών της κόρης μου.... :tongue::tongue::tongue: και μία μάλιστα θα γίνει και νονά του μπέμπη.... :tongue::tongue:

Πίστεψε με θα αναπολεις τις στιγμές που τον έχεις αγκαλια τώρα γιατι σε λίγο θα του λες έλα λίγο αγκάλιτσα στην μαμα και θα σου λέει ένα ωραιοτατο ΟΧΙ!!!!!!!

Αυτό και αν είναι αλήθεια!!!!! Το ΌΧΙ του Μεταξά θα σου λέει.

Αν κάποιος μπορεί να τον κρατήσει για κάποιες ώρες για να βγείτε οι δυο σας, κάντε το. Το έχετε ανάγκη και οι δύο αυτό. Να ξέρει ότι αυτοί που έρχονται να σου κρατήσουν το μωρό είναι ξεκούραστοι και στα κλάματα ανταπεξέρχονται με άλλη ηρεμία...... :tongue::tongue::tongue:.... το έχω δει με την αδερφή μου αυτό. Μόνο να είναι κάποις που ξέρει από μωρά, άλλαγμα, τάίσμα.... κλπ.... μην χρειαστεί να κάνεις και σεμινάρια.

Και που ξέρεις μπορει το αντρακι σου να ειναι ήρεμο όσο θα λείπεις...

Και αυτό πέρα για πέρα αληθινό.... αντιλλαμβάνονται τον εκνευρισμό μας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Α και κάνει 7-8 γεύματα ακόμα την ημέρα αλλά στα μισά δίνω στήθος και στα άλλα αντλημένο.

Και εγώ κάπως έτσι κάνω, αλλά επειδή είναι η πρώτη φορά που θηλάζω δεν ξέρω και τι είναι σωστό και τι όχι....... άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Για πες από την εμπειρία σου, πότε αρχίζουν αυτοί οι θηλασμοί να έχουν πρόγραμμα και να μην είναι μαραθώνιοι;:confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να σου πω εμένα επειδή είναι το τρίτο παιδί που θηλάζει κάθεται 10-15 λεπτά το πολύ στο στήθος δεν κάνει μαραθώνιους αλλά ξέρω ότι και πάλι είναι στο κάθε παιδί είναι άλλα που έχουν εξάρτηση από το στήθος και άλλα που απλά τρώνε και τέλος.Η μόνη απόδειξη ότι όλα πάνε καλά είναι οι πάνες που βρέχει και το βάρος που παίρνουν.

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Τι κανετε;; Φαντάζομαι ότι και εγώ...νυστάζετε!!!

Λοιπόν, μια ερωτησούλα έχω...

Πλένω τα μωρουδιακά (ρουχαλάκια, πετσέτες, πετσετάκια για γουλιές και όλα τα σχετικά) στους 60 βαθμούς με προδέρμ υγρό...

Λοιπόν, οι πετσέτες και τα πετσετάκια για ποπό, δεν καθαρίζουν απο τα κακά... φαντάζομαι σε όλες συμβαίνει αυτό το εκνευριστικό που μόλις το έχετε πλύνει και πάτε να το σκουπίσετε αμολάει λίγα κακάκια ή αέρια που περιέχουν και λίγο υγρό στοιχείο...(τι περιγραφή..)

Τι να κάνω;; Με τι να τα πλύνω; Εσάς καθαρίζουν; και αν ναι με ποιον τρόπο;;;

Υ.Γ Εχω χαθεί ρε γαμώτο εντελώς και σας εχω χασει... μαλλον φταίει που δεν εχουμε βρει ακόμα τον ρυθμό μας...τι να πω;;

Τρωει όποτε του έρθει και όση ώρα του έρθει... ενδιάμεσα έχει κολικούς και όταν δεν έχει, το μάτι γαρίδα... απορώ που βρίσκει τόσο κουράγιο, μια σταλιά σκατό...:tongue:

Προχθες από τις 10 το πρωί μεχρι τις 10:30 το βραδυ δεν είχε κοιμηθεί ούτε για 1 λεπτό...χωρίς υπερβολές... ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Μεχρι που το βράδυ, ως δια μαγείας και αφου είχαα πέσει στα πατώματα από την νύστα και αφού τον παρακαλούσα να κοιμηθει..το έκανε...(όχι πως το έκανε για μένα, αλλά λεμε..)

Γι'αυτό εχω εξαφανιστεί...

Κατι ακόμα...τον έχω όλη μέρα στο φως (οχι στον ήλιο) γυμνούλη με την πάνα του λόγω ικτέρου... ρε κορίτσια..θα ρωτήσω και ας είναι χαζομάρα....αν το έχει περάσει καμια θα ξέρει... υπάρχει περίπτωση να έχει πάρει χρώμα μέσα στο σπίτι από την αντηλιά;

Μου φαίνεται πιο "μαυρο" το παιδί μου....:shock::shock:(Το ίδιο λένε και οι γονείς μου κ ο αντρας μου)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Τι κανετε;; Φαντάζομαι ότι και εγώ...νυστάζετε!!!

Λοιπόν, μια ερωτησούλα έχω...

Πλένω τα μωρουδιακά (ρουχαλάκια, πετσέτες, πετσετάκια για γουλιές και όλα τα σχετικά) στους 60 βαθμούς με προδέρμ υγρό...

Λοιπόν, οι πετσέτες και τα πετσετάκια για ποπό, δεν καθαρίζουν απο τα κακά... φαντάζομαι σε όλες συμβαίνει αυτό το εκνευριστικό που μόλις το έχετε πλύνει και πάτε να το σκουπίσετε αμολάει λίγα κακάκια ή αέρια που περιέχουν και λίγο υγρό στοιχείο...(τι περιγραφή..)

Τι να κάνω;; Με τι να τα πλύνω; Εσάς καθαρίζουν; και αν ναι με ποιον τρόπο;;;

Υ.Γ Εχω χαθεί ρε γαμώτο εντελώς και σας εχω χασει... μαλλον φταίει που δεν εχουμε βρει ακόμα τον ρυθμό μας...τι να πω;;

Τρωει όποτε του έρθει και όση ώρα του έρθει... ενδιάμεσα έχει κολικούς και όταν δεν έχει, το μάτι γαρίδα... απορώ που βρίσκει τόσο κουράγιο, μια σταλιά σκατό...:tongue:

Προχθες από τις 10 το πρωί μεχρι τις 10:30 το βραδυ δεν είχε κοιμηθεί ούτε για 1 λεπτό...χωρίς υπερβολές... ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Μεχρι που το βράδυ, ως δια μαγείας και αφου είχαα πέσει στα πατώματα από την νύστα και αφού τον παρακαλούσα να κοιμηθει..το έκανε...(όχι πως το έκανε για μένα, αλλά λεμε..)

Γι'αυτό εχω εξαφανιστεί...

Κατι ακόμα...τον έχω όλη μέρα στο φως (οχι στον ήλιο) γυμνούλη με την πάνα του λόγω ικτέρου... ρε κορίτσια..θα ρωτήσω και ας είναι χαζομάρα....αν το έχει περάσει καμια θα ξέρει... υπάρχει περίπτωση να έχει πάρει χρώμα μέσα στο σπίτι από την αντηλιά;

Μου φαίνεται πιο "μαυρο" το παιδί μου....:shock::shock:(Το ίδιο λένε και οι γονείς μου κ ο αντρας μου)

Κουράγιο μανα!!!!!

Οσο για τα ρούχα αν τα απλώσεις στον ήλιο θα καθαρίσουν, το ίδιο ισχύει και αργότερα για τα φρούτα...μην ρωτήσεις πως γίνεται, γίνεται....

Το παιδάκι σου δεν νομίζω ότι μαυρισε μάλλον του έφυγε τελείως ο ικτερος και ειναι μελαχρινο!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Tα ίδια κι εμείς καλή μου... Kαι να σκεφτείς πως όταν δεν κοιμάται κλαίει...:(

Χαιρετω τις κοπελιες!

Σημερα πηγαμε στην πρωτη μας κοινωνικη εκδηλωση! Βαφτιση ηταν, που μετα το μυστηριο ειχε κερασμα το προαυλιο της εκκλησιας. Καλα τα πηγαμε, καποια στιγμη που τον επιασε το κλαμα πηγα στο αυτοκινητο και τον ταισα και μετα ξεραθηκε στον υπνο! Ολοι "τι ησυχο" και "τι ησυχο" μας ελεγαν, ευτυχως τον ειχα πλακωσει στα "ματακια" :tongue:.

Λοιπόν, οι πετσέτες και τα πετσετάκια για ποπό, δεν καθαρίζουν απο τα κακά...Τι να κάνω;; Με τι να τα πλύνω; Εσάς καθαρίζουν; και αν ναι με ποιον τρόπο;;;

Την ιδια απαντηση που σου εδωσε το ρουμπινακι ειχα παρει κι εγω οταν ρωτησα!Να σου πω την αληθεια δεν το δοκιμασα, τα επλυνα με κανονικο ("μεγαλιστικο") απορρυπαντικο και λιγο ace και μετα τα επλυνα με το μωρουδιακο:oops:.Ξερω...απαραδεκτη λυση, αλλα μονο 2 φορες μου εχει τυχει, γι' αυτο το εκανα. Παντως την επομενη φορα θα δοκιμασω αυτο με τον ηλιο...ειμαι πολυ περιεργη:rolleyes:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εμεις συνεχιζουμε ακομη με τους μαραθωνιους θηλασμου αν και τωρα το βραδυ μπορει να κοιμηθει και 2 με 2,5 ωρες, μπορει και οχι βεβαια και να ξυπνησει σε λιγοτερο απο 1 ωρα για να ξαναφαει. Ξερω.....κουραγιο μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος.Ποτε ομως θα γινειαυτο?

Μηπως ξερει καποια κοπελα αν οι μαρσιποι τυπου ring sling πωλουνται και στα μαγαζια η μονο στο Internet μπορω να τους βρω? Γιατι εγω θελω να τον δω και να τον δοκιμασω και να μου εξηγησουν πως να τον βαζω.Αλλωστε δεν χρησιμοποιω ποτε την πιστωτικη μου καρτα στο Internet. Και μηπως εχετε αποψη για το αν ειναι καλυτερο το ring sling η το mei tai?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Νιπ αν πάρεις από το αστεράκι μπορείς να πάρεις με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε κάρτα και η κοπέλα είναι στην γλυφάδα αν μένεις Αθήνα πήγαινε παό εκεί με το μωρό να δοκιμάσεις λαιβ. Εγώ έχω και από τα 2 και με βολεύουν εξίσου και τα 2 με λίγο μεγαλύτερη προτίμηση στο σλινγκ γιατί το έχω πολλά χρόνια και το χειρίζομαι πολύ άνετα πλέον ενώ το μει το πήρα τώρα και ακόμα το δοκιμάζω αλλά εξίσου βολικό ίσως και πιο εύκολο για αρχή.

Ο θηλασμός εδραιώνεται στις 40 μέρες.Μετά θα παρατηρήσεις και ότι δεν πρήζεται το στήθος, δεν τρέχει είναι σαν άδειο κτλ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...