Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Kι εγώ θα πάρω υπνόσακο, θα είναι βολικός..

εχετε ακουσει για την οστεοπαθητικη?

Ναι, χειροπρακτική είναι, ίσως είδος μασάζ? H Aγλαϊα η Παπαδήμα στο πάρεντς έλεγε ότι με οστεοπαθητική της έπεσε η κοιλίτσα μετά την εγκυμοσύνη... δεν έχω ιδέα τι ισχύει. Δες εδώ

http://www.osteopathy.gr/portal/

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα! Πώς ήταν το βράδυ σας?

Εμείς είχαμε μονο μια γκρίνια 5-6, κατά τ' άλλα σχετικά ομαλά τα πράγματα.

Καλημέρα!!!

Μπράβο sky καλυτερευουν λίγο τα πράγματα,ε;;;; Εύχομαι σημερα να ειναι μια καλύτερη μέρα και να ξεκουραστεις κι εσυ λίγο.

Εμείς καλα τα πάμε κοιμόμαστε το βράδυ, βασικά μένει ξυπνια καμία ωρα το μεσημέρι και κανά δυωρο το βράδυ μετα την κάνω μπάνιο και πέφτει ξερη και ξυπνάει 2 φορές το βράδυ...βασικά κάνω το σταυρο μου που και αυτή κοιμάται!!!!

Χθες ηταν το πρώτο βράδυ και με τα δυο παιδιά στο σπίτι και πήγε πολυ καλα!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα.

Σας έχασα αν και έκανα προσπάθειες να σας διαβάσω!

Έλειπα Χαλκιδική 4 μέρες,γέννησε και η νύφη του άντρα μου,

κάνουμε και βαψίματα και αλλαγές στο σπίτι και πού χρόνος..!

Θα ταίσω τώρα και θα γυρίσω να μάθω τα νέα σας!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα!!!

Μέρες έχω να σας γράψω αν και προσπαθώ να σας διαβάζω μη χάσω και τη συνέχεια...

Καταρχήν Χριστιανα μου συγχαρητήρια που πέτυχες τον τοκετό που τόσο πολύ επιθυμούσες! Να σου ζήσει ο γιος! Τώρα θα δεις ερωτας μεγάλος! Χαχαχα

Αννυ μπράβο για την ενότητα που την περασες! Καλή συνέχεια! Σιγά-σιγά θα τα καταφέρεις! Εγώ πάντως το μεταπτυχιακό το τραβηξα 4 χρόνια!

Οι υπόλοιπες με τα ανήσυχα μωράκια υπομονή! Το ίδιο κάνω και εγω... Την ημέρα ώρες ώρες μας βγάζει το λάδι! Το βράδυ ευτυχώς το κρατάμε ακόμη ήσυχο...

Για υπνόσακο ο μεγάλος μου δεν ήθελε αυτόν που είναι σακούλα γιατί τον εμπόδιζε στο να κλωτσαει τα ποδαράκια του, να γυρίζει...Οπότε καταλήξαμε σε αυτόν με ποδαράκια που μας βόλεψε μια χαρά.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Πως πανε οι κολικοι σας?

Σκαι καλυτερα?

Εμεις χαλια!τα ιδια παλι χθες και σημερα πηγαμε και διαβαστηκαμε

Αλλα το παιδι δαιμονισμενο!ματιασμα η ξεματιασμα μας εκανε ο παπας δεν ξερω!

Στο γιατρο χθες ολα τελεια πρασινο φως σε ολα.....

Για τον υπνοσακο θα συμφωνησω μεν με τη ρουμπινη οτι τον πρωτο

Χρονο τα κρατανε τα σκεπασματα αλλα εγω μετα οταν ηθελα το δευτερο χρονο

Να χρησιμοποιησω υπνοσακο τσιναγανε πολυ γιατι δεν το χανε συνηθισει απο

Μικρα οποτε τρελαινονταν και δεν το θελανε. Οποτε τα σκεπαζα καθε τρεις κ λιγο....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

τι κανετε ερημες μανες?:rolleyes:

εμεις κοιμηθηκαμε το βραδυ παροτι ειχε τραβηξει κατι υπνους εχθες απο το απογευμα και ελεγα θα εχουμε ολονυχτια!

ξυπνησε ωραιοτατα την ωρα που επρεπε ωστε να κανω και τις αντλησεις μου!

τωρα την εχω βαλει μπρουμυτα και κοιμαται διπλα μου παλι για να την ελεγχω.

Εκλεισα την αλλη Πεμπτη ραντεβου και στον γυναικολογο να δουμε τι γινεται!

εχω ακομα υγρα ρε κοριτσια!εκτος αν κατουριεμαι και δεν το παιρνω χαμπαρι!:oops:

aCtzp3.png

εμείς εδώ έχω κάψει εγκέφαλο σήμερα γιατί έχει εκπτώσεις καλές από εκεί που αγοράζω παπούτσια των παιδιών και όχι μόνο και δεν ξέρω τι νούμερα να πάρω για την μικρή για του χρόνου και έχω πελαγώσει....Αυτά τα προβλήματα έχεις αν το μωρό κοιμάται, δεν έχει κολικούς κτλ κτλ κτλ :)

Και εγώ έχω λόχεια ακόμα και μάλιστα και αρκετό αίμα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μανουλες γεια γεια σας...

Οτι μπορω θα σχολιάσω γιατι ειμαι απο το κινητο...

Το tablet τα έπαιξε παει...

Xanp Νωρίς ειναι για διάγνωση ναι έχεις δίκιο,

για αυτο κ προς το παρόν τον εχουν βάλει σε ομάδα

υψηλού κινδύνου...το Σεπτέμβρη θα ξέρουμε σίγουρα...

Μακάρι να έχετε δίκιο κορίτσια μου κ να μην

εχει τίποτα ο μικρός...

Twinomama Καλώς τα δεχτηκες σπιτι...μπράβο κ για το θηλασμο...

Κορίτσια αυτη τη φορα το 40ημερο στο σπιτι

δεν το τήρησα...εχω βγει αρκετές φορές έξω,

Για γιατρούς Κυρίως...

Ο γιος μου πάντως που κανει ανήσυχο ύπνο

ξεσκεπαζοταν κ τον είχα στον υπνόσακο απο

8 μηνων...αρχικά αυτόν που ειναι ενιαίος κ μετα

που χρονιασε πήραμε αυτόν που ειναι με τα ποδαρακια...

Σκαι τωρα που. 40ντισε θα φτιάξει προγραμμα,

ήδη εχει αρχίσει μη σου πω....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Κορίτσια που είστε;;;; Ελπίζω να ειναι ήσυχα τα μωρακια σας και να ξεκουραζεστε....

Η μικρή σημερα πήρε πιπιλα κανονικά γιατι μου έκανε κάτι ναζια αλλα με επιμονή και υπομονη όλα οκ!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!!ελπιζω να ειχατε ομορφη μερα!!

συγχαρητηρια στη μαμα με τα διδυμα!!τι αντοχη ειναι αυτη!!

εκλαψα με την ιστορια τοκετου χρ.. μπραβο σου που τα καταφερεε!!

sky αν μενεις θεσσαλονικη ευχαριστως να κρατησω μια μερα το μικρο σου!!

λοιπον κοριτσια να σας πω να μου πειτε τη γνωμη σας.ο μικρος μου ειναι37 ημερων.μου κανει ολο γουλιες ειναι πολυ ανησυχως κλαιει κ δεν ξερω τι θελει..πως να τον βοηθησω..ασε οι τυψεις για το ποσο καλη μαμα ειμαι.να πω οτι αντλω γαλα που καλυπτει ενα γευμα του και δινω συμπληρωμα.επισης εχει πολλα αερια και πολυ πρισμενη κοιλια..ειχαμε παιδιατρο την τριτη η οποια μου ειπε οτι μαλλον εχει αλλεργια στο γαλα και μου αλλαξε γαλα σε υποαλεργικο τοσο ευκολα..μου ειπε μαλιστα να βαζω μισο απ το παλιο μας γαλα και μισο απο το υποαλεργικο.το μωρο την τεταρτη ουρλιαζε..ετσι αποφασισα να τον παω κ σε αλλη παιδιατρο.πηγαμε χθες η οποια επισης μου αλλαξε το γαλα γαιτι μου ειπε οτι τα δυο γαλατα μαζι ειναι απαραδεκτο.μου δωσε ενα γαλα για τους κολικους.μου ειπε βεβαια πως το μωρο τρωει πολυ και οτι πρεπει να του δινω 90ml τη φορα εμενα μου φανηκε πολυ λιγο..εσας ρε κοριτσια ποσο τρωνε;;γεννηθηκαμε 2520 και τωρα ειμαστε 4400.μονο που δεν με μαλωσε οτι ειναι χοντρο..πειτε μου τη γνωμη σας ρε κοριτσια...

κοριτσια καλησπερα!!ελπιζω να ειχατε ομορφη μερα!!

συγχαρητηρια στη μαμα με τα διδυμα!!τι αντοχη ειναι αυτη!!

εκλαψα με την ιστορια τοκετου χρ.. μπραβο σου που τα καταφερεε!!

sky αν μενεις θεσσαλονικη ευχαριστως να κρατησω μια μερα το μικρο σου!!

λοιπον κοριτσια να σας πω να μου πειτε τη γνωμη σας.ο μικρος μου ειναι37 ημερων.μου κανει ολο γουλιες ειναι πολυ ανησυχως κλαιει κ δεν ξερω τι θελει..πως να τον βοηθησω..ασε οι τυψεις για το ποσο καλη μαμα ειμαι.να πω οτι αντλω γαλα που καλυπτει ενα γευμα του και δινω συμπληρωμα.επισης εχει πολλα αερια και πολυ πρισμενη κοιλια..ειχαμε παιδιατρο την τριτη η οποια μου ειπε οτι μαλλον εχει αλλεργια στο γαλα και μου αλλαξε γαλα σε υποαλεργικο τοσο ευκολα..μου ειπε μαλιστα να βαζω μισο απ το παλιο μας γαλα και μισο απο το υποαλεργικο.το μωρο την τεταρτη ουρλιαζε..ετσι αποφασισα να τον παω κ σε αλλη παιδιατρο.πηγαμε χθες η οποια επισης μου αλλαξε το γαλα γαιτι μου ειπε οτι τα δυο γαλατα μαζι ειναι απαραδεκτο.μου δωσε ενα γαλα για τους κολικους.μου ειπε βεβαια πως το μωρο τρωει πολυ και οτι πρεπει να του δινω 90ml τη φορα εμενα μου φανηκε πολυ λιγο..εσας ρε κοριτσια ποσο τρωνε;;γεννηθηκαμε 2520 και τωρα ειμαστε 4400.μονο που δεν με μαλωσε οτι ειναι χοντρο..πειτε μου τη γνωμη σας ρε κοριτσια...

καλησπερα!να σου ζησει το μωρο σου!

να σε ρωτησω...εχεις δοκιμασει να του δινεις λιγοτερο?μηπως το τρωει απο λαιμαργια και οχι απο πεινα?τα μπιμπερο σου ελεγξε αν εχουν χαμηλη ροη!εγω σωθηκα με τα dr brown.απο εκει που κατεβαζε το γευμα σε 5 λεπτα τωρα θελει 20 και ειναι βασικο αυτο.Δοκιμαζε να τον κοβεις ενδιαμεσα να προλαβαινει να κατεβαινει το γαλα.

Οι γουλιες απο την μια ειναι νορμαλ αλλα απο την αλλη ειναι οτι "περισσευει".

Για το βαρος εχει παρει μπολικο αλλα και εγω δεν ξερω να σε βοηθησω!

aCtzp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Σας διαβαζω σποραδικά αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω..... ξέρετε ο πανικός των πρώτων ημερών.... :tongue: Αν και γενικά έχω ένα καλόβολο μωράκι .... δόξα τω Θεώ γιατί με την κόρη μου είχαμε γκανιασει........ αλλά επειδή θηλάζουμε είναι την περισσότερη ώρα στο στήθος οπότε δεν έχω χέρια ελεύθερα. :tongue: Χτες είχαμε και παιδίατρο και μας βρήκε άψογους. Το πρώτο δεκαήμερο πήρε 100 γρ και 2 εκ. Ραντεβού πάλι στο μήνα.

Για τους υπνόσακους που λέτε εγώ τους θεωρώ απαραίτητους και για τον μπέμπη θα πάρω οπωσδήποτε. Με την κόρη μου δεν είχαμε και το σκυλομετανιώσαμε. Συνέχεια ξυπνάγαμε να την σκεπάζουμε. Όταν προσπαθήσαμε να το χρησιμοποιήσουμε το 2ο χρόνο της ζωής της ήταν πια αργά γιατί δεν το είχε μάθει. Άρα για τον μπέμπη ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ναι η αληθεια ειναι οτι τρωει περισσοτερο απο οσο θελει..κανει και κατι θορυβουσ λαιμαργιας οταν τρωει!!θα παω να δω τα μπιμπερω που μου λες τωρα μου ειπε η παιδιατριος(η μια απο τις δυο)για κατι θηλες τις nuk..πως να του δωσω λιγοτερο;;ηδη μας ακουει ολη η γειτοια!!

Καλημέρα!

Γενικώς έχουμε γκρίνιες και κλάματα, ε, κάποια απ' αυτά είναι κολικοί.

Χτες μετά από ένα 4ωρο που κοιμήθηκε απόγευμα, ξύπνησε στις 8 κι απ' τις 8 μέχρι τις 3 το πρωί που ξανακοιμήθηκε τον είχα στα χέρια... να πεινάει, να τρώει και να βαρυστομαχιάζει, να κατουριέται, να βαριέται παρότι τον πήγα και μια μικρή βόλτα... δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο ήθελε, μου έβγαλε την ψυχή.

ναι η αληθεια ειναι οτι τρωει περισσοτερο απο οσο θελει..κανει και κατι θορυβουσ λαιμαργιας οταν τρωει!!θα παω να δω τα μπιμπερω που μου λες τωρα μου ειπε η παιδιατριος(η μια απο τις δυο)για κατι θηλες τις nuk..πως να του δωσω λιγοτερο;;ηδη μας ακουει ολη η γειτοια!!

Ακριβώς τα ίδια κι εδώ, τρώει αρκετά, ειδικά αν δεν έχει κοιμηθεί ενδιάμεσα ή αν έχει κλάψει θέλει κάθε δυο ώρες, τι δυο ώρες δηλαδή, νωρίτερα θέλει κι εγώ του το τραβάω δίωρο. Τρώει πολύ και από πείνα και από λαιμαργία και για παρηγοριά στα πονάκια. Χτες που τον είχα αγκαλιά τόσες ώρες ρεύτηκε 30 φορές.

Μαρινάκι πάρε dr Brown's, θα μειωθούν κάπως τα πονάκια στην κοιλιά.

Χτες στη βόλτα γνώρισα μια μαμά γειτόνισσα, πιο μικρή από μένα, με ένα αγοράκι περιπου ενάμιση ετών. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα μήπως πάμε καμιά βόλτα μαζί, μου έλεγε και τα δικά της... έκλαιγα λέει πάνω απ' την κούνια, δεν ξέρω γιατί, χιλιάδες συναισθήματα... την καταλαβαίνω.

Αχ, πότε θα μεγαλώσει το παιδάκι μου, έπρεπε να βλέπατε το αγοράκι της στο καρότσι, ήσυχο, χαρούμενο, χαμογελαστό, να συνεννοείται... ζήλεψα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...