Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εννοειται κανουν καψονια!

μοα σταλια σκατουλακια και ηδη μας εκμεταλλευονται!

οταν κλαιει γοερα και λες κατι εχει...πας της μιλας και γελαει...το τσιμπας ή δεν το τσιμπας?

Το τσιμπας!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι εννοείς εξετάσεις; Αν ειναι μικρόβιολογικες όλα συμβεβλημενα ειναι απο όσο ξέρω.

παραδειγμα εγω θελω να της κανω υπερηχο τωρα...

τι γινεται?γραφεται?παω και τον κανω οπουδηποτε?βεβαια συγκεκριμενα οι υπερηχοι νομιζω δεν καλυπτονται αλλα πες ηθελα μια ακτινογραφια..τετοιου ειδους εξετασεις...

aCtzp3.png

ΕΡΩΤΗΣΗ:Θα παω να αλλαξω ενα δωρο και σκεφτομαι να του παρω υπνοσακο για το χειμωνα. Οποιες ξερετε, βολευει γενικα? Ή καλυτερα τα κλασσικα σκεπάσματα???

Για πειτεεεεεεεεεεεεεεε............

Εμάς η παιδιατρος μας ειπε ανάσκελα και όχι πλάι(αυτή λέει ειναι η νέα οδηγία για τα μωρά...

Ναι, ετσι ειναι, εκει συμφωνουν ολοι, τρομαρα τους...

Σοφια πολυ εκλαψε στο εμβολιο ε;

Εκλαψε πολυ σε ενταση αλλα οχι σε διαρκεια. καλα, εγω πήγα στο αλλο δωματιο οταν ηταν να του το κανει...θαρραλεα μανα:oops:

Σοφία είχα πει παλιότερα ότι όταν γεννήσουμε θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν και πολλές παιδιατρικές σχολές και για την ακρίβεια 30 είμαστε όλες ε 30 διαφορετικές στάνταρ...

Το θυμαμαι...κι εχω αρχισει να το διαπιστωνω:evil:

Κι αυτο που κοιμουνται πανω μας, αστα να πανε.... τα βατραχια......

Ετσι ακριβως!!!Ελα μωρε, ποσο ακομα θα τα 'χουμε πανω μας?

Α καλα... εννοειται οτι κ εγω με το που κλαψει λιγο, τρεχω κατευθειαν.....

Κι εγω κατευθειαν και χωρις τυψεις. Για να κλαιει κατι θα θελει, ακομα και παρεα, γιατι αδικο εχουν? Μολις εχουν αρχισει να βλεπουν, να συγκεντρωνονται, να επικοινωνουν, εννοειται πως θελουν συνολομιλητη!

...το τσιμπας ή δεν το τσιμπας?

Το τσιμπας! (αλλα μαλακά!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Τελεια (και ωραιες τιμες)!!!!!!!

[Ωχ!Δεν επρεπε να μου τα δειξεις γιατι εγω το δωρο θα το αλλαξω στο ΗΡΑ που εχει ψιλοχαζες επιλογες!]

Ρωταω τις πιο εμπειρες γιατι υποτιθεται οτι οσο λιγοτερα σκεπάσματα τοσο καλυτερα, ετσι δεν ειναι???

Μου εχουν φερει μια κουβερτα, απο αυτες που στανταρ χρειαζονται και σεντονι απο μεσα. Ειναι βολικο αυτο για μωρο μικροτερο του ετους οπως θα ειναι τα δικα μας φετος το χειμωνα?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι για υπέρηχο και τέτοια που πας σε ακτινολογο πρέπει να βρεις ποιος ειναι συμβεβλημενα όπως και με τους γιατρούς...γράφεις την εξέταση στον γιατρο σου και μετα κλενεις ραντεβού και πας. Οπως και με τους ενήλικες δλδ δεν νομίζω ότι έχει διαφορά αλλα ρωτά καλού κακού και αν ισχύει κάτι άλλο πες μας να ξέρουμε.

Υπνόσακος κορίτσια τον πρώτο χρόνο δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατι δεν πανε και πουθενα!!!! Μετα τον χρόνο για μένα ειναι απαραίτητος,ξυπναγα πόσες φορές να τον σκέπασω και αλλου έβρισκα σεντόνι αλλού κουβέρτα κι αλλου το παιδι!!!!! Προσέξτε μόνο αν πάρετε υπνόσακος να ειναι 100% βαμβάκι και η επένδυση του να μην ειναι συνθετική... Εγω έχω βρει με επένδυση μαλλί και δεν ιδρώνει καθολου...μάρκα δεν θυμάμαι αλλα αν θέλετε να κοιτάξω.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Και τα ποδαρακια έξω.

Υπνοσακος με τα ποδια εξω:confused:?

(βασικα νομιζα οτι ο υπνοσακος εξυπηρετουσε στα μωρα να αποφευγουν κινδυνο ασφυξιας κλπ, οχι μονο για το αν θα μεινουν ξεσκεπαστα)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Υπνοσακος με τα ποδια εξω:confused:?

(βασικα νομιζα οτι ο υπνοσακος εξυπηρετουσε στα μωρα να αποφευγουν κινδυνο ασφυξιας κλπ, οχι μονο για το αν θα μεινουν ξεσκεπαστα)

Αυτόν εννοώ http://www.anatello.gr/cart/omega-ipnosakos-malinos-pink.html

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!

Γράψατε και πολλά, ελπίζω να τα θυμηθώ όλα! χαχαχα :rolleyes:

Διδυμομαμά, καλώς δέχτηκες τα μπεμπάκια σου σπίτι!! Συγχαρητήρια που τα καταφέρνεις με το θηλασμό!! Μακάρι να συνεχίσετε έτσι, πάντα γερά να είναι τα παιδάκια σου!!!

Εγώ στην κούνια κ στο κρεβάτι γενικά τον βάζω μόνο ανάσκελα χωρίς εντελώς τίποτα άλλο, διάβαζα σ' ένα άρθρο ότι "η πιο ασφαλής κούνια είναι η άδεια κούνια" και γενικώς πολλοί παιδίατροι λένε να τα βάζουμε ανάσκελα πια. Γουλιές δε μου κάνει, μόνο πάρα πολύ σπάνια, ίσως είναι επειδή ρεύεται πολύ γρήγορα μετά το φαγητό, καμιά φορά δεν προλαβαίνω καν να τον σηκώσω στον ώμο και ακούω το "γκρου"

Εμβόλια θα του αρχίσω κι εγώ μόλις κλείσει το δεύτερο. Εδώ στον εοπυυ αρχίζουν με το πενταπλό και τον άλλο μήνα μηνιγγίτιδας και πνευμονίας μαζί. Στη μεγάλη, απ' ότι βλέπω στο βιβλιάριο, στην 3η δόση του πενταπλού έκανε άλλο εμβόλιο που περιελάμβανε και την 1η δόση της ηπατίτιδας Β - εξαπλό σαν να λέμε. Σοφία, δεν σε έβαλε να κρατάς το μπούτι την ώρα που τον τρύπαγε;;; χαχα, εδώ τα κρατάμε εμείς, τη μεγάλη τώρα πια που κάνει στο μπράτσο την παίρνω αγκαλιά.

Φορμάκι τώρα του φοράω ένα κοντομάνικο και μόνο, χωρίς φανελάκι από μέσα και τις τελευταίες μέρες με την πολλή ζέστη τον έχω και χωρίς κάλτσες, τα ποδαράκια του είναι μια χαρά ζεστά οπότε δεν κρυώνει.

Υπνόσακο είχα για τη μεγάλη, τον πιο χοντρό για το χειμώνα, και τον βολεύτηκα απίστευτα κορίτσια γιατί ήταν 6 μηνών και ήδη στριφογύριζε κι έπρεπε να τη σκεπάζω συνέχεια, οπότε με τον υπνόσακο βρήκα την ησυχία μου! Τώρα θα τον κληρονομήσει ο μικρός! χεχε. Η δικιά μου τον είχε δεχτεί αμέσως βέβαια, άλλα μωράκια όμως αντιδρούν και δεν τον θέλουν.

Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Σοφία, δεν σε έβαλε να κρατάς το μπούτι την ώρα που τον τρύπαγε;

Ητανε μεσα ο αντρας μου, δεν ξερω τι κανανε!!!

λεω να τον παω καμια βολτιτσα τωρα που επεσε ο πολυς ηλιος...

ελπιζω να μου κατσει:tongue:!

NuWHp2.png

InJWp3.png

λεω να τον παω καμια βολτιτσα τωρα που επεσε ο πολυς ηλιος...

ελπιζω να μου κατσει:tongue:!

να πατε να πατε!και εμεις λεγαμε αλλα Κ Ο Ι Μ Α Τ Α Ι!!

την εχω εδω διπλα μπρουμυτα και εχει γινει ενα με τον καναπε!

aCtzp3.png

εχετε ακουσει για την οστεοπαθητικη?

εφαρμοζεται και σε μωρα και βασικα επειδη οπως ξερετε εχω φαει κολλημα και επιμενω στον θηλασμο:rolleyes: ειδα οτι η μικρη ισως βοηθηθει να θηλασει πιο αποτελεσματικα μιας και παρουσιαζει πολλες απο τις ενδειξεις!

φοβαμαι ομως...τι ειναι αυτο?ξερουμε παραπανω πληροφοριες?

aCtzp3.png

εγώ υπνόσακο θα βάλω από φέτος τον χειμώνα γιατί θα είναι 5-6 μηνών όταν πιάσουν τα καλά κρύα τα άλλα μου ξεσκεπαζόταν γιατί τα δικά μου είχαν γρήγορη κινητική εξέλιξη κάθισαν νωρίς 5 μηνών, σηκωνόταν όρθια από 5,5, και περπάτησαν νωρίς ο γιος 9 μηνών και 3 μέρες η κόρη 9 μηνών και 10 μέρες τώρα βέβαια δεν ξέρω ο μικρός πως θα πάει αλλά τον χρησιμοποιώ και με βόλεψε το ίδιο και αυτός που είναι σαν σακί και το φορμάκι υπνόσακος

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...